- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.001
maaşallah canım pek bir hamaratsınkesinlikle.Ben üzerinize afiyet midemi bozmuşum bugün daha iyiyim sıvadım kolları.ne reçeli yapıyorsun bakim..
zerbascığım herşeyin hayırlısı bitanem geleceği varsa gelir sen hiç canını sıkma.Allah kabul etsin..
asbeloveciğim hiç kendimi yormadan yapacağım cnm yavaş yavaş akşama kadar vaktim var:)
esneme hareketi gibi uzanmak çok zararlı destek almadan ağır kaldırmakta onun dışında ne kadar hareket o kadar oksijen taşımak demek ve tutunmaya katkı sağlar kızlarrrrrrrrr:13:
kızlar size bise diyim de gülün emi, ben halime çok güldüm, halen daha gülüyorumm
çayı koydum.. her zaman demliyeceğim suyu ketlda kaynatıp dökerim üzerine çab.uk oluyor diye.. demin çaydanlığa suyu koydum kaynamaya bırakdım.. ketılada su koydum, ama üsteki tusuna basmamısım hiç farkında değilim.. demlikmtesi su kaydaı die sen ketılı al üzerine dok foşş die ses çıkdı.. anam bide bakarsam, soğuk suyu dökmüsüm..
hayatımda ilk defa basıma böle bisi geliyo, acaba bise varmı ki dicem, iki defa gülüceksiniz
üzülme cnm bende bir keresinde öle olmuştum aynı olay anlatmıyorum...
sinirlendm ilkte ama sonra bir gülme geldi..ne oluyorm dedim kafayı mı yedim anlık hem sinir hem de gülme...
aklın başka yerde olunca böle oluyo ya da bende öle oldu başka şeyi düşünüyodm hemde çay hazırlıyodm...
ablacım lütfen bırakma çalışmaya devamArkadaşlar ben bu ay çalışma sayfasını kapattım 12.gün akıntı kasık ağrım oldu.Bu kadar erken olmazdı normalde sanırım soğan suyu hızlandırdı.Biz elimizden geleni yaptık Rabbim bu ayı hakkımda hayırlı kıldı ise nasip edr değilse gelece aya inşAllahhhhh:13:
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmçok yoruldum bugün okulda, konuş konuş çenem ağrıdı
ablacım lütfen bırakma çalışmaya devam
yaa evet sayfa o kadar hızlı ilerliyor ki kızlar ,yetişemiyorum..bide forumun yabancısyım ..
Rainbowww çok yorma kendini ..en azından riskli hareketlerden sakın..bak kasık ağrın varmış sen belki adetini bekliyosun ama belki bebiş tutunmaya çalısıyodur..
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmçok yoruldum bugün okulda, konuş konuş çenem ağrıdı
ablacım lütfen bırakma çalışmaya devam
geçmiş olsun canım allah şifa versin
hoşgeldin tatlım.Nasılsın ne anlattın o kadar
devam devam
hoş geldin sen geldinya bu taş topik oldu sarayyavrum dün sana 7 ayetel kürsi,7 nas,7 felak ve duanı ettin Allah kabul etsin inş.dedimki özlem kuluna kocası asker olan antalyada oturan öğretmen sonra dedim rabbim sen kalbimdekini zaten bilirsin navigasyon gibi bilgi veriyom töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?