RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

maaşallah canım pek bir hamaratsın kesinlikle.Ben üzerinize afiyet midemi bozmuşum bugün daha iyiyim sıvadım kolları.ne reçeli yapıyorsun bakim..

işte dün fazla bi iş yapasım gelmedi. bgün süpürdüm mtfak felan.. derken işe verince kendimi iyi hissettim..
geçmis olsun ablacım.. :)
ayva reçeli.. geçen yaptım güzel oldu.. gerçi önceki senelerdede yapıyordum da..
ayva reçelini yapınca , ayvayı da yemis olsam bari

esneme hareketi gibi uzanmak çok zararlı destek almadan ağır kaldırmakta onun dışında ne kadar hareket o kadar oksijen taşımak demek ve tutunmaya katkı sağlar kızlarrrrrrrrr:13:

Allah yarabbiiiiiiiii az daha taşıyodu son anda yakaladım .. sen misin kk nın başında oturan.. al sana

esneme hareketi gibi uzanmak çok zararlı destek almadan ağır kaldırmakta onun dışında ne kadar hareket o kadar oksijen taşımak demek ve tutunmaya katkı sağlar kızlarrrrrrrrr:13:

yürümek iyi gelir o zaman ben işe yürüyerek gidip geliorum da kociş yürüme bişey olursa dediydi sokayım gözüne bunu

kızlar size bise diyim de gülün emi, ben halime çok güldüm, halen daha gülüyorumm
çayı koydum.. her zaman demliyeceğim suyu ketlda kaynatıp dökerim üzerine çab.uk oluyor diye.. demin çaydanlığa suyu koydum kaynamaya bırakdım.. ketılada su koydum, ama üsteki tusuna basmamısım hiç farkında değilim.. demlikmtesi su kaydaı die sen ketılı al üzerine dok foşş die ses çıkdı.. anam bide bakarsam, soğuk suyu dökmüsüm..
hayatımda ilk defa basıma böle bisi geliyo, acaba bise varmı ki dicem, iki defa gülüceksiniz

üzülme cnm bende bir keresinde öle olmuştum aynı olay anlatmıyorum...

sinirlendm ilkte ama sonra bir gülme geldi..ne oluyorm dedim kafayı mı yedim anlık hem sinir hem de gülme...

aklın başka yerde olunca böle oluyo ya da bende öle oldu başka şeyi düşünüyodm hemde çay hazırlıyodm...

siz yine iyisiniz şekerler
Ben bir keresinde içine su koymadan çalıştırmışım kettle ı niye ısınmıyo bu su diye bakınca farkettim
Evi yakmadan kurtardık

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm çok yoruldum bugün okulda, konuş konuş çenem ağrıdı

ablacım lütfen bırakma çalışmaya devam

Rainbowww çok yorma kendini ..en azından riskli hareketlerden sakın..bak kasık ağrın varmış sen belki adetini bekliyosun ama belki bebiş tutunmaya çalısıyodur..

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm çok yoruldum bugün okulda, konuş konuş çenem ağrıdı

ablacım lütfen bırakma çalışmaya devam

hoş geldin sen geldinya bu taş topik oldu saray yavrum dün sana 7 ayetel kürsi,7 nas,7 felak ve duanı ettin Allah kabul etsin inş.dedimki özlem kuluna kocası asker olan antalyada oturan öğretmen sonra dedim rabbim sen kalbimdekini zaten bilirsin navigasyon gibi bilgi veriyom töbe töbe

rainbow ablam sana bişe soracaktım,müsait olunca yazarsın
hani iki ay yattım dedin ya dün Allahını seversen 2 ay nasıl yattın kuzum yaa
yani bilfiil yattın mı yoksa bişeler yaptın mı,örnek istiyorum ama.
belim ağrıdı benim.ıturup ayaklarımı uzatsam diyorum mesela,olmaz mı?
detay verirsen sevinirim cnm

hoşgeldin tatlım.Nasılsın ne anlattın o kadar

devam devam

hoşbuldum ablaaaaammm ayyy ne anlatmadım ki, çabucak dikkatleri dağılıyor toparlamak için hiç susmuyorum...arada yatanlar oluyor kaldırıp en son ne anlattığımı soruyorum öyle kalıyolar çok tatlılar ama yaaa çok seviyorum hepsi pırıl pırıl gencecikler....çok korkuyolar benden halbuki çok güler yüzlüyüm, resmen enerji patlaması yaşatıyorum sınıfta çok hoşlarına gidiyo ama dediğim gibi sızıyolar sonradan...eee bi de sayısal sınflar ben de, gel de edebiyat anlat şimdi

ayyyy kuzum yaaaaaaaa ben de senle ablamı görmeyince çok üzülüyorum, okul öğlene kadardı ama fena yorgun hissediyorum kendimi... kordinatları iyi vermişsin hacı aferin canım şaka bi yana allah razı olsun, ben de okudum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…