- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.021
saol canım teşekkür ederim.Sende aşılamanı yaptırdın sanırım.inş. en yakın zamanda güzel haberler sizlerden gelir
bacım nerelerdesin bi gidiyon bi daha gelmiyon
canım hasta oldum yaaaaa
dün evde yatak döşek yattım bugün de kalkacak dermanım yoktu ama mecbur geldim işteeee
sen nasılsın bacımmm
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine olur mu? iyiyim ben de bat'a 2 gün kaldı çok heyecanlıyım ama hiç umudum yok işte bekliyorum
Allahtan umut kesilmez tatlım ama Allahım hakkımızda hayırlı olanı yazmıştır elbet dualarım seninle inşallah bebişin seninledirrrrr.
Ya banada dr. ilaç verdi ilaç bittikten sonra çalışmalara başlayabilirsin dedi ama ilaç kullanırken sıkıntı diolar yaa o yüzden korkuyorum acaba bu ay ara mı versek diyorum
hoşbuldum ablaaaaammm ayyy ne anlatmadım ki, çabucak dikkatleri dağılıyor toparlamak için hiç susmuyorum...arada yatanlar oluyor kaldırıp en son ne anlattığımı soruyorum öyle kalıyolarçok tatlılar ama yaaa çok seviyorum hepsi pırıl pırıl gencecikler....çok korkuyolar benden halbuki çok güler yüzlüyüm, resmen enerji patlaması yaşatıyorum sınıfta çok hoşlarına gidiyo ama dediğim gibi sızıyolar sonradan...eee bi de sayısal sınflar ben de, gel de edebiyat anlat şimdi
ayyyy kuzum yaaaaaaaa ben de senle ablamı görmeyince çok üzülüyorum, okul öğlene kadardı ama fena yorgun hissediyorum kendimi... kordinatları iyi vermişsin hacı aferincanım şaka bi yana allah razı olsun, ben de okudum sizlere
ne ilacı kullanıyorsun canım
Canım sen kaç yaşındaydın ben 29 yaşındayım 4,5yıllık evliyim dr. aşılama yapmayalım tüp bebeğe geçelim direk dedi bilemedim yaa
Antibiyotik verdi agumentin bir de benical canım grip için :44:
Antibiyotik verdi agumentin bir de benical canım grip için :44:
canım ben 30 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.neden dr.direk aşılama dedi eğer içini ferahlatacak bir sebrbi varsa evet direk tüpe geçebilirsin aşılama senin için zaman kaybı olacaksa.ama farklı bir sıkıntı yoksa aşılama dene bence 2 sefer dalan en azından
asbeciğim dr. ne zaman dedi cnm tüp bebek.yeni mi ?
geçmiş olsun canım agumentin vajinal mantar yapabilio dikkatli olcanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?