RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlaaaaarr gece rüyamda eşimi başka bi kadınla basıyodum hem de yabancı uyruklu....allahım yüreğim yırtılmış kalktım yataktan resmen ağladım, eşime vurup duruyorum, o da gülüyo pis pis

Son düzenleme:
ben geldim

50şer okudum iki arkadasa...yarın için 4 arkaşa 50şer almak itiyorum rainbow ablacımmm..duymazsan beni özel msj atarım hee

çok güzel şeyler buldum netten kızlar (belki bir çoğunuz biliyordur)

önce onları paylaşıyım sonra geçmişi bi okiyim

canım hasta oldum yaaaaa
dün evde yatak döşek yattım bugün de kalkacak dermanım yoktu ama mecbur geldim işteeee
sen nasılsın bacımmm

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine olur mu? iyiyim ben de bat'a 2 gün kaldı çok heyecanlıyım ama hiç umudum yok işte bekliyorum

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine olur mu? iyiyim ben de bat'a 2 gün kaldı çok heyecanlıyım ama hiç umudum yok işte bekliyorum

Allahtan umut kesilmez tatlım ama Allahım hakkımızda hayırlı olanı yazmıştır elbet dualarım seninle inşallah bebişin seninledirrrrr.
Ya banada dr. ilaç verdi ilaç bittikten sonra çalışmalara başlayabilirsin dedi ama ilaç kullanırken sıkıntı diolar yaa o yüzden korkuyorum acaba bu ay ara mı versek diyorum

ne ilacı kullanıyorsun canım

Ragindacığım ilk 15 gün yattım yemeğe tuvalete kalktım ama sonra yatmadım cnm sadece hiç iş yapmadım sabah yataktan kalkardım kahvaltımı yapıp tv.karşısına geçerdim.Mutlaka yarm saatte bir bir tur adardım evi balkona çıkardım.Hatta markete gidip ekmekte alırdım ama hiç yormadan kendimi.

Çok yatmakta iyi değil cnm bebeğe oksijen gitmesi zorlaşıyor...Sende çok yorma kendini ama yatağada sakın bağlı kalma balkona çık sevdiğin filmleri al izle.Moral çok önemli ve hiç aklına kötü bişey getirme.Ben çok inandım dr.um bana ne dedi biliyormusun sen çok pozitifsin bk gör herşey yolunda gidecek dedi.Yani moral çok etkiliyor...

Klasik müzik dinlemei sevmem bu ayda bebek zaten duymuyorda ama ben hem beni hem yavrumu sakinleştirsin diye dinliyordum konuşuyordum dua ediyordum hep..Tv.de yada bilgisayarda komik videolar çok izliyordum ve beslenmenede çok dikkat et cnm.

Canım ayaklarımı uzatıp oturayımmı demişsin oturtabiki sadece yorma kendini yatmak senin psikolojini bozar buda bebişe yansır..he unutmadan bolca su iç cnm.meyve ye bolca kabızlık sorunu yaşamaman önemli..esneme yukarıya uzanma ağır zaten kaldırmazsın..

Yatacağın zamanda olabildiğince sol tarafına yatmaya çalış canım benim.Bolca dua et inan...

Rabbim seni ve bebeğini korusun cnm her isteyenede nasib etsin inşAllah.

Son düzenleme:
dinen bebiş vakitleri

Pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce bebiş çalışmaları yapılmalı..

Tavsiye edilmeyen vakitler:
Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir.
Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
Ramazan bayramı (ana babasına asi olur) ve Kurban bayramı (çocuk olursa 6 ve 4 parmaklı olur) geceleri
Berât gecesi;(kötü huylu olur)
Yola çıkılacak gece;
Gündüz öğleden sonra.(çocuk olursa, şaşı olur.)
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
Baldızını veya başka bir kadını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, çocuk hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.

Münâsib görülmeyen hâller
Zevcenin rızâsı yoksa.
Abdesti sıkışıksa.
Fazla tok, hasta ve yorgun ise.
Çok soğuk ve çok sıcaksa

bebeiş çalışmalarına başlamadan önce şu dua okunursa şeytan o bebeğe zarar vermez..
(Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne mâ razaktenâ) demelidir

Resûlullah efendimiz buyuruyor:
Cima' da Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevâb yazılır.
Erkek hanımı ile cima' ederken, horoz gibi, atlayıp inmesin. Kendisi rahatladığı gibi, hanımı da rahatlayıncaya kadar, karnı üzerinde kalsın, kadın rahatlamadan, sen rahatlarsan, o günün kalan kısmı, kadın için uyuşuk ve tembellikle geçer.

şimdi bebiş için dua kısmına gelelim

(rabbi la tezarni ferdan ve entel ğayru varisi) ANLAMI allahım beni dünyada evlatsız bırakma bu duayı okuyun kızlar inanın rabbim verecek

alternatif tıpa biraz karşı olsamda (ayarını kendimiz tutturamayıp eczeneden aldığımız ilaçlardan yan tesirinin bu nedenle vucudumuza daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum..oyuzden bu tür karışımlarda işin ehli bir aktarcıya yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum)paylaşmak istedim kızlar..

[h=2][FONT=&quot]çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.[/FONT][/h][h=2][FONT=&quot]31 yaşında ve erken menopoza girdi.[/FONT][/h][h=2][FONT=&quot]3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artıkmenopoza girmiş bir kadındı.[/FONT][/h][h=2][FONT=&quot]işinde uzman bir baharatçıya gitti, [/FONT][/h][h=2][FONT=&quot]civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4çeşit otu bir ay kullandı.[/FONT][/h][h=2][FONT=&quot]mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.[/FONT][/h][h=2][FONT=&quot]doktorukullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için. (alıntıdır)

hamileliğin 3.ayı:

• perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. sonra 140 salâvat getir.
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. her hafta buğday, et ve süt al.
• sabahları biraz bal ye. hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye

Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

[/FONT]
9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler[FONT=&quot] (bunlardan bazıları bana batıl inanç gibi geldi acıkcası ,aynaya bakma vs demişler bence çok pimpirikli yapar bazı maddeler insanı ama duları hoşuma gittiği için paylaşıyorum sizinle)
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.
8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. bir anda okumayabilirsin. mesela kaç günde 1 haftada oku. hatta eşin de okuyabilir. sonra o narı ye. rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
11–40 cuma günü cuma guslü al. cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. bunu 40 cuma boyunca yap. genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
15-hergün 140 defa salâvat getir.
16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
19-allahı çok düşün.
20-insanlara yardım et.
21-mümin insanların yüzüne bak.
22-gıybetten ve yalandan uzak dur.
23-namazını vaktinde kıl.
24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
28-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

alıntıdır-bitti [/FONT]
[/h]

ne şanslılar senin gibi öğretmenleri oldukları için.Canım saymadım ama bende okudum bitanem sana aklıma geldıkçede okurum inş.

Canım sen kaç yaşındaydın ben 29 yaşındayım 4,5yıllık evliyim dr. aşılama yapmayalım tüp bebeğe geçelim direk dedi bilemedim yaa

canım ben 30 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.neden dr.direk aşılama dedi eğer içini ferahlatacak bir sebrbi varsa evet direk tüpe geçebilirsin aşılama senin için zaman kaybı olacaksa.ama farklı bir sıkıntı yoksa aşılama dene bence 2 sefer dalan en azından

asbelovecim benim doktorum da kendi düşüncesini anlattığında direk tüp bebekten yana olduğunu söylemişti, olması daha büyük ihtimalmiş

zaman kaybetmeyelim dedi eşinin değerleri düşük aşılamayla tutmama riski yüksek dedi

asbeciğim dr. ne zaman dedi cnm tüp bebek.yeni mi ?

Canım işte eğer bu karyotipte bişey çıkmazsa normal olursa sonuç tüp bebek uygundur yazısı verecek androloji bölümü kendi dr.umda hareketlilik düşük olduğu için direk tüp bebek yaparız aşılamayla zaman kaybetmeyelim dedi

geçmiş olsun canım agumentin vajinal mantar yapabilio dikkatli olcanım

hadi yaa ama ben bir tek o antibiyotiği kullanabiliyorum canım 19yaşındayken ilaçlara bağlı böbrek yetmezliği yaşadım bi agumentin 625 bide minoset bacım yaaa
sen nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır tatlım

ozlem merhaba..bende yeni katıldım bu foruma dün akşam yazdıklrının çoğunu okudum hep güldüm vala..esprili yönüne bayıldım..birde öğretmensin dahada hayranlığım arttı..
öğretmenlik mesleğini şu an okadar çok seviyorum ki..vede çok pişmanım zamanında düşünmedim diye..neyse hayırlsı bakalım..inşallah bu forumdaki tüm arkadaşlarla birlikte hamile haberini alırız seninde..2 gün kalmış hadi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…