- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.481
evet de bacım ist.a yerleşemiyorum çok zor başka şehire de kocişi bırakıp nasıl gideceğim diye düşünüyorum zaten kociş izin verir mi oda meçhul bu şartlarda nasıl olacak bu iş
geçmiş olsun tatlım ya dikkat etsekte hava değişimlerinde kaçınılmaz son inşşş hemen iyileşirsin tatlım
günaydın kızlarrr.. ben ben :2: çok hastayım 2 gundur bi de işe gidiorum kdv bıldırılcek :2: raınbow ablacım sana okduumm 10 taneyı de not et... yenı hamıslerımızı tebrık edıorumm.. kızlar ıyıleseyım dıe ne bulursam yıorum.. corbaya dondum..:2:
waoooooooov kızlar maşallah topiğimize iki arkadaşımız daha hamiş demek REAN ALMINA arkadaşlarım gözunuz aydın inşş sağlıklı sıhatlı bir hamişlik geçirirsiniz çoook sevindim ya allah tamamına erdirsin özlemmmmmm hadi inşşş sıra sende cnm seninde guzel haberlerini bekliyoruz cnm ben inanıyorum sende hamişsin inşşşş
Bazen diyorum geçici bitsin kurumlar bitsin kdv bitsin derken yaslaniyoruz ve bugün bir yaşını daha devirdim
geçmiş olsun tatlım ya ayrıca hoşgeldin cnm topiğimize kızlar lutfen bu ara bolbol C vitamini alalım ayrıca limon dilimli ıhlamur çayları tuketelimaynen canım ya
bende burnumu çekiyorum sesim değişmiş biraz:2:
hasta olacam sanki
geçmiş olsun tatlım ya ayrıca hoşgeldin cnm topiğimize kızlar lutfen bu ara bolbol C vitamini alalım ayrıca limon dilimli ıhlamur çayları tuketelim
cnm geçmedimi daha baş ağrıların çok geçmiş olsun cnm minoseti gunde iki kere içebilirsin tatlım ya sende sinuzut yada migren varmıydı cnmÇok geçmiş olsun canım . Benim de iki günüdür başım ağrıyor. Bezdim resmen.
Çok geçmiş olsun canım . Benim de iki günüdür başım ağrıyor. Bezdim resmen.
cnm geçmedimi daha baş ağrıların çok geçmiş olsun cnm minoseti gunde iki kere içebilirsin tatlım ya sende sinuzut yada migren varmıydı cnm
cnm dah
Melesef migrenim var canım Neşe. Doğum kontrol hapını bırakınca biraz atakları azaldı sanki. Bugün düne göre yine iyiyim şükür hafif hafif ağrıyor. Benim hamilelikle ilgili en büyük korkum bu zaten. Migrenim tutunca genelde hastaneye gidiyorum, serum, iğne ne bulursam artık :) Hamile kalırsam bu şeyleri nasıl kaldırırım bilmiyorumKötü düşünmemeye çalışıyorum.
oooo umut hanım gelmiş
Merhabalar kızlar ...
Birsüredir takip ediyorum yazdıklarınızı ama aranıza katılıyım diyemiyorum... Sadece gündüzleri iş yerindeyken girebiliyorum.. Birde haftaya laporoskopi ameliyatım var pek konuşmalara dahil olamayacağım ve bi süre burda olamayacağım için unutulurum nede olsa die listeye isim yazdıramıyorum :)) Ama bi selam veriyim istedim..
Ameliyattan çok endişeliyim... çokta korkuyorum aslında.. dualarınızı esirgemezseniz sevinirim..sağlıcakla kalın allah bebişlerinizi versin size hayırlısıyla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?