RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evet de bacım ist.a yerleşemiyorum çok zor başka şehire de kocişi bırakıp nasıl gideceğim diye düşünüyorum zaten kociş izin verir mi oda meçhul bu şartlarda nasıl olacak bu iş

bende ank dayım.. benımde zor ehh belkı son atamalarda yerlesebılecım bı puan aldım 2012 de.. ammaa 2014 de de sımdıden calısıorum 15 defa tekrar yapcam o zaman bı suru soru cozcem.. iice inat ettım .. sımdıden baslamamın nedenı cocuk olursa die.. ama inşallah ikisini de yapcam.. bebişi beklerken ınsan kendını cok veremıo amaa onlarda cok nazlı be kuzum..sen gitme zaten baska sehre, kocaeli bile olmus olsa senın ıcın co zor olur.. ist olsun camurdan olsun..

Çok geçmiş olsun canım . Benim de iki günüdür başım ağrıyor. Bezdim resmen.

waoooooooov kızlar maşallah topiğimize iki arkadaşımız daha hamiş demek REAN ALMINA arkadaşlarım gözunuz aydın inşş sağlıklı sıhatlı bir hamişlik geçirirsiniz çoook sevindim ya allah tamamına erdirsin özlemmmmmm hadi inşşş sıra sende cnm seninde guzel haberlerini bekliyoruz cnm ben inanıyorum sende hamişsin inşşşş

darısı hepimize inşallah

Çok geçmiş olsun canım . Benim de iki günüdür başım ağrıyor. Bezdim resmen.
cnm geçmedimi daha baş ağrıların çok geçmiş olsun cnm minoseti gunde iki kere içebilirsin tatlım ya sende sinuzut yada migren varmıydı cnm

cnm dah

cnm geçmedimi daha baş ağrıların çok geçmiş olsun cnm minoseti gunde iki kere içebilirsin tatlım ya sende sinuzut yada migren varmıydı cnm

cnm dah

Melesef migrenim var canım Neşe. Doğum kontrol hapını bırakınca biraz atakları azaldı sanki. Bugün düne göre yine iyiyim şükür hafif hafif ağrıyor. Benim hamilelikle ilgili en büyük korkum bu zaten. Migrenim tutunca genelde hastaneye gidiyorum, serum, iğne ne bulursam artık :) Hamile kalırsam bu şeyleri nasıl kaldırırım bilmiyorum Kötü düşünmemeye çalışıyorum.

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:40
nese77:50
asbelove:50
zerbas:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:10
feryalnur :18
Toplam:tamamlandı

savas5482

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:40
nese77:50
zerbas:20
gamyoncu :10
feryalnur:18

Umut81

Alminna:10
Feryalnur:20
nese77:30
gamyoncu:20
Toplam:133

Kardelen03

feryalnur:20
Toplam:143

gamyoncu

Toplam:203

deli musakka

Toplam:193

RainbowColors

Alminna:5
feryalnur:33
oz_lem:50
ALPPIN:60
lex:30
leylam123:30
asbelove:25

Osaka

Toplam:163

Mehlik

Alminna:5
Feryalnur:20
Toplam:158

düşünüpte canını sıkma bence canım

oooo umut hanım gelmiş

heya ben geldimm sekerim
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elma sekerlerim nassınız bakimm
Rabbim bu persembe gününde bizlere yapılıpta kabul olunan dualar arasında,bizlerinde dualarını kabul eyler insaAllah amin.

ameliyatınla ilgili çok fazla bilgim yok canım ama allah ım acil şifalar versin.İnş. biran önce sağlığına kavuşursun

merhaba hanımlar ben kk yeni üye oldum inş bende hamile kalmak istiyorumbu süreci hep beraber yaşamak daha iyi olduğunu düşündüm.başımdan iki düşük geçti.sizler ne yapıyorsujnuz banada yardım cıı olun lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…