RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

feryalnur.. yeni yaşın hayırlar getirsin insaAllah cnm.. yeni yasında Rabbim hayırıl evlat nasip etsin insaAllah

Rainbow ablacım suan yoksun .. dün gece tilsim için okudum bildireyim yinede dedim
sırada kim varsa, yine bi okuyunca söyleyirm

Umut81

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
nese77:30
gamyoncu:20
Toplam:133

Kardelen03

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:10
Toplam:143

gamyoncu

Toplam:203

deli musakka

Toplam:193

Osaka

leylam123:30
Toplam:163

Mehlik

Alminna:5
Feryalnur:20
leylam123:30
Toplam:158

inşş bebişin gelince unutturacak sana annesi allah onunda gucunu verir inşş sen onlara takılma cnm

Rimelcim bende senin gibiyim,2014 şimdiden başlayım diyorum..hatta biraz başladım mat.ile..bide aöf okuyorum.. seni anlıyorum..:)

ameliyatınla ilgili çok fazla bilgim yok canım ama allah ım acil şifalar versin.İnş. biran önce sağlığına kavuşursun

Amin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için... tüplerim tıkalıymış o yüzden ameliyat olucam... İnşallah bilgi sahibi olmazsınız :)) Bebeğiniz gelir biran önce

Hadi hayırlısı şekercim inşallah yerleşirsin ben bu sene yoğunluktan kaydını bile kaçırdım hesap et artık
Çocuk planı ve ders birarada yürümüyor be bacımmm ben çok zorlanıyorum
hakkımızda hayırlısı tabi eş devlet memuru olsa eşden dolayı bi şekilde gelirsin ama o da yok zor anlayacağın bizim iş:44:

kızlar şuan forumdaki kullanıcı sayımız 14 civarı içinde duası okunacak arkadaşlarımızda var lütfen dualara katılımınızı bekliyoruz kendilerine alamıyorlar tekrar belirteyim diğer arkadaşlara dua alabilirler bekliyorum hayde kızlar

bende okuyacağım şimdi söylerim; ayrıcaaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIIIIIMMMMMMMM SENEYE DÜNYA TATLISI KUZUNLA GİRERSİN İNŞALLAH YENİ YAŞINAA:)

selam kızlar
bir gün giremedim topiğe amma sohbetler olmuş
İki de hamişimiz olmuş REAN ve ALMİNNA hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir hamişlik geçirip bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah
aramıza yeni katılanlar da olmuş onlara da hoş geldiniz diyorum

çok teşekkür ediyorum
hoşbulduk

bende okuyacağım şimdi söylerim; ayrıcaaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIIIIIMMMMMMMM SENEYE DÜNYA TATLISI KUZUNLA GİRERSİN İNŞALLAH YENİ YAŞINAA:)

sağol canım hepimiz inş. o kuzu yada sıpaları kucaklarımıza alırız ya bir gelsin görecek gününü o varya oyyy anası yer onu yer

Amin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için... tüplerim tıkalıymış o yüzden ameliyat olucam... İnşallah bilgi sahibi olmazsınız :)) Bebeğiniz gelir biran önce

anladım canım.cenab-ı mevlam şifasız dert vermesin.İnş. ameliyatın güzel geçecek ve en yakın zamanda bebişine kavuşacaksın.

iyiyim canım
sabahtan beri geçmişi okuyorum annnnnca biritebildim
sen nasılsın canım
tşk ederim cnm iyiyim sayfaları anca özetle okuyorum ben yoksa sohbeti kaçırıyorum bende zeytinimi kırdım mutfağımı topladım geldim pc başına gundelik iş işte cnm

feryalcim listeyle sen mi ilgileniyorsun artık, ben de okumak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemedim, toptan alıp arkadaşlara mı bölüştüreceğiz:44:

as.. hsgeldin cnm..
hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkk ben umut..

[h=2]Son kalan dualarımız gelen kapar ablaaaa :)))) <------------ abla he.. ablan gurban olsun sana [/h]&#8203;cnm abdestli mi okuyosunuz ?

tşk ederim cnm iyiyim sayfaları anca özetle okuyorum ben yoksa sohbeti kaçırıyorum bende zeytinimi kırdım mutfağımı topladım geldim pc başına gundelik iş işte cnm

neşecim bugun nasılsın çok yormuyorsun dimi kendini aman bak ev işlerine dalma bozuşmayalım tek yorgunluğun bebiiş çalışması olmalı

Feryalcim doğum günün kutlu olsun canım, sağlıkla mutlulukla dolu nice yaşlar diliyorum sana

kirazcığım nerelerdesin yok özlettin kendini valla daha çok gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…