- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.501
kirazzzz sen nasılsın cnm sesin niye çıkmıyor
inşş bebişin gelince unutturacak sana annesi allah onunda gucunu verir inşş sen onlara takılma cnmMelesef migrenim var canım Neşe. Doğum kontrol hapını bırakınca biraz atakları azaldı sanki. Bugün düne göre yine iyiyim şükür hafif hafif ağrıyor. Benim hamilelikle ilgili en büyük korkum bu zaten. Migrenim tutunca genelde hastaneye gidiyorum, serum, iğne ne bulursam artık :) Hamile kalırsam bu şeyleri nasıl kaldırırım bilmiyorumKötü düşünmemeye çalışıyorum.
bende ank dayım.. benımde zor ehh belkı son atamalarda yerlesebılecım bı puan aldım 2012 de.. ammaa 2014 de de sımdıden calısıorum 15 defa tekrar yapcam o zaman bı suru soru cozcem.. iice inat ettım .. sımdıden baslamamın nedenı cocuk olursa die.. ama inşallah ikisini de yapcam.. bebişi beklerken ınsan kendını cok veremıo amaa onlarda cok nazlı be kuzum..sen gitme zaten baska sehre, kocaeli bile olmus olsa senın ıcın co zor olur.. ist olsun camurdan olsun..
ameliyatınla ilgili çok fazla bilgim yok canım ama allah ım acil şifalar versin.İnş. biran önce sağlığına kavuşursun
bende ank dayım.. benımde zor ehh belkı son atamalarda yerlesebılecım bı puan aldım 2012 de.. ammaa 2014 de de sımdıden calısıorum 15 defa tekrar yapcam o zaman bı suru soru cozcem.. iice inat ettım .. sımdıden baslamamın nedenı cocuk olursa die.. ama inşallah ikisini de yapcam.. bebişi beklerken ınsan kendını cok veremıo amaa onlarda cok nazlı be kuzum..sen gitme zaten baska sehre, kocaeli bile olmus olsa senın ıcın co zor olur.. ist olsun camurdan olsun..
Umut81
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
nese77:30
gamyoncu:20
Toplam:133
Kardelen03
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:10
Toplam:143
gamyoncu
Toplam:203
deli musakka
Toplam:193
Osaka
leylam123:30
Toplam:163
Mehlik
Alminna:5
Feryalnur:20
leylam123:30
Toplam:158
selam kızlar
bir gün giremedim topiğe amma sohbetler olmuş
İki de hamişimiz olmuş REANve ALMİNNA hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir hamişlik geçirip bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah
aramıza yeni katılanlar da olmuş onlara da hoş geldiniz diyorum
bende okuyacağım şimdi söylerim; ayrıcaaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIIIIIMMMMMMMM SENEYE DÜNYA TATLISI KUZUNLA GİRERSİN İNŞALLAH YENİ YAŞINAA:)
Amin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için... tüplerim tıkalıymış o yüzden ameliyat olucam... İnşallah bilgi sahibi olmazsınız :)) Bebeğiniz gelir biran önce
tşk ederim cnm iyiyim sayfaları anca özetle okuyorum ben yoksa sohbeti kaçırıyorum bende zeytinimi kırdım mutfağımı topladım geldim pc başına gundelik iş işte cnmiyiyim canım
sabahtan beri geçmişi okuyorum annnnnca biritebildim
sen nasılsın canım
selam kızlar
bir gün giremedim topiğe amma sohbetler olmuş
İki de hamişimiz olmuş REANve ALMİNNA hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir hamişlik geçirip bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah
aramıza yeni katılanlar da olmuş onlara da hoş geldiniz diyorum
kızlar şuan forumdaki kullanıcı sayımız 14 civarı içinde duası okunacak arkadaşlarımızda var lütfen dualara katılımınızı bekliyoruz kendilerine alamıyorlar tekrar belirteyim diğer arkadaşlara dua alabilirler bekliyorum hayde kızlar
tşk ederim cnm iyiyim sayfaları anca özetle okuyorum ben yoksa sohbeti kaçırıyorum bende zeytinimi kırdım mutfağımı topladım geldim pc başına gundelik iş işte cnm
Feryalcim doğum günün kutlu olsun canım, sağlıkla mutlulukla dolu nice yaşlar diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?