RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım ben Rainbow ablamız için 30 aldım bitirmeden başka almak istemiyorum. Bitirince haber veririm :)

slm coğu arkadaşlar tanıdık ama yinede aranıza geliyorum kasım adetim gelsin gitsin aralıkta bebek çalışmaları ocakta inş çift çizgi kısmetse eylülde ağustosta doğum

slm coğu arkadaşlar tanıdık ama yinede aranıza geliyorum kasım adetim gelsin gitsin aralıkta bebek çalışmaları ocakta inş çift çizgi kısmetse eylülde ağustosta doğum
plan projene bayıldım
tabi ki var hoş geldin

tesekkur ederımm ben bu ay calısmayı tam yaptım ama bat 30 kasım hayırlısı olmassa aralıktaa zorlarız :26:

merabaa arkadsalrrrr bizede yer varmıı aranızdaaa

ayenn hsg sekerim.. gözüm ısırıyo sanki bi yerlerden

gumus hsg cnm.. oh oh masaAllah.. hepsini ard arda ne güzel sıralamışsın.. hadi insaAllah insaAllah

feryalcim listeyle sen mi ilgileniyorsun artık, ben de okumak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemedim, toptan alıp arkadaşlara mı bölüştüreceğiz:44:

canımm rainbowablamız devam ediyor ama ben yardımcısıyım dün biraz tansiyon problemi oldu gece gene düzenlemiş kıyamam ya bende yardım edeyim dedim bu sabah canım aşağıdaki arkadaşlara rakam verebilirmisin

Umut81

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
asbelove:50
Feryalnur:20
hayatimsinav:50
nese77:30
gamyoncu:20
Toplam:133

Kardelen03

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

feryalnur:20
hayatimsinav:50
gamyoncu:10
Toplam:143

gamyoncu

Toplam:203

deli musakka

Toplam:193

Osaka

leylam123:30
Toplam:163

Mehlik

Alminna:5
Feryalnur:20
leylam123:30
Toplam:158

gelmeye çalışacağım inşallah canım
şimdi ben listedeki arkadaşlara 50 şer tane alıp okuyayım siz listeye yazarsınız inşallah

gumus hsg cnm.. oh oh masaAllah.. hepsini ard arda ne güzel sıralamışsın.. hadi insaAllah insaAllah

hosbulduk tatlımm bı ara baya aktıftım topıklerde ordan ısırıyordur canım ara vermıstım sımdı yenıden döndüm bı bebegımız olsaydı rahatlardık :18:

planladığım gibi gider inş martta düşük olmasında bakalım hayırlısı artık
olduğu kadar olmadığı kader
olmaz ınsallah olmaz canım benım bu kezz bebegını kucagına alıcaksın ben ınanıyorum zaten sen kolayca hamıle kalıyorsun masalah devamıda gelecek allahın ıznıyle
aaa benimde 30 kasım bat.inşallah bu ay güzel haberler alırız umarım bende aranızda yeniyim:)

hadi yaaa cok heycanlı dımıııı :18::18: senı takıp edıcemm sende benı et ınsallah guzel haberler verırız bu ay calısmayı sıkı tuttunmuuu ben bu ay ekstra bıseyler yaptım hayırlısı ınsallah tutarda kucagımıza alırız artıkk canıma tak etti

as.. hsgeldin cnm..
hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkk ben umut..

[h=2]Son kalan dualarımız gelen kapar ablaaaa :)))) <------------ abla he.. ablan gurban olsun sana [/h]&#8203;cnm abdestli mi okuyosunuz ?

canım evet abdestli okuyoruz ama abdestsizde okunabilir değişik fetvalar var ikiside olabiler ablaaaaa :)))

hb cnm inş sıralamam tam tutar arada ufak problemlere razıyım bulantı aşerme fln beterinden allah korusun ilk ay tutturcammı bakalım bide o var gelenek bozulmaz inş

inşallah canım bende seni takip edicem.ben bu ay çalışmalrı sıkı tutamadım.soğuklardan kıçım donuyor malesef.sen ne yaptın extra banada söyle bende uygulayayım.dr bana ekopril hapı verdi 2 düşük yaptığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…