- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.521
kızlar şuan forumdaki kullanıcı sayımız 14 civarı içinde duası okunacak arkadaşlarımızda var lütfen dualara katılımınızı bekliyoruz kendilerine alamıyorlar tekrar belirteyim diğer arkadaşlara dua alabilirler bekliyorum hayde kızlar
merabaa arkadsalrrrr bizede yer varmıı aranızdaaa
slm coğu arkadaşlar tanıdık ama yinede aranıza geliyorum kasım adetim gelsin gitsin aralıkta bebek çalışmaları ocakta inş çift çizgi kısmetse eylülde ağustosta doğum
tabi ki var hoş geldin
merabaa arkadsalrrrr bizede yer varmıı aranızdaaa
slm coğu arkadaşlar tanıdık ama yinede aranıza geliyorum kasım adetim gelsin gitsin aralıkta bebek çalışmaları ocakta inş çift çizgi kısmetse eylülde ağustosta doğum
feryalcim listeyle sen mi ilgileniyorsun artık, ben de okumak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemedim, toptan alıp arkadaşlara mı bölüştüreceğiz:44:
neşecim bugun nasılsın çok yormuyorsun dimi kendini aman bak ev işlerine dalma bozuşmayalım tek yorgunluğun bebiiş çalışması olmalı
kirazcığım nerelerdesin yok özlettin kendini valla daha çok gel
planladığım gibi gider inş martta düşük olmasında bakalım hayırlısı artıkplan projene bayıldım
tesekkur ederımm ben bu ay calısmayı tam yaptım ama bat 30 kasım hayırlısı olmassa aralıktaa zorlarız :26:
plan projene bayıldım
tesekkur ederımm ben bu ay calısmayı tam yaptım ama bat 30 kasım hayırlısı olmassa aralıktaa zorlarız :26:
ayenn hsg sekerim.. gözüm ısırıyo sanki bi yerlerden
gumus hsg cnm.. oh oh masaAllah.. hepsini ard arda ne güzel sıralamışsın.. hadi insaAllah insaAllah
plan projene bayıldım
olmaz ınsallah olmaz canım benım bu kezz bebegını kucagına alıcaksın ben ınanıyorum zaten sen kolayca hamıle kalıyorsun masalah devamıda gelecek allahın ıznıyleplanladığım gibi gider inş martta düşük olmasında bakalım hayırlısı artık
olduğu kadar olmadığı kader
aaa benimde 30 kasım bat.inşallah bu ay güzel haberler alırız umarım bende aranızda yeniyim:)
as.. hsgeldin cnm..
hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkk ben umut..
[h=2]Son kalan dualarımız gelen kapar ablaaaa :)))) <------------ abla he.. ablan gurban olsun sana[/h]​cnm abdestli mi okuyosunuz ?
hb cnm inş sıralamam tam tutar arada ufak problemlere razıyım bulantı aşerme fln beterinden allah korusun ilk ay tutturcammı bakalım bide o var gelenek bozulmaz inşayenn hsg sekerim.. gözüm ısırıyo sanki bi yerlerden
gumus hsg cnm.. oh oh masaAllah.. hepsini ard arda ne güzel sıralamışsın.. hadi insaAllah insaAllah
aaa benimde 30 kasım bat.inşallah bu ay güzel haberler alırız umarım bende aranızda yeniyim:)
gelmeye çalışacağım inşallah canım
şimdiben listedeki arkadaşlara 50 şer tane alıp okuyayım siz listeye yazarsınız inşallah
gerçekten de plan proje harikaymış
Benim de bat 30 Kasım, hadi bakalım inş. hep beraber seviniriz :)
olmaz ınsallah olmaz canım benım bu kezz bebegını kucagına alıcaksın ben ınanıyorum zaten sen kolayca hamıle kalıyorsun masalah devamıda gelecek allahın ıznıyle
hadi yaaa cok heycanlı dımıııı :18::18: senı takıp edıcemm sende benı et ınsallah guzel haberler verırızbu ay calısmayı sıkı tuttunmuuu ben bu ay ekstra bıseyler yaptım hayırlısı ınsallah tutarda kucagımıza alırız artıkk canıma tak etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?