- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.541
aman benmki laf işte ya kaderde ne varsa onu görcez ama projem ali ağaoğluyla yarışır vallagerçekten de plan proje harikaymış
ekle tatlım ekleee suanda 30 kasıma 3 kısı rezerve varr lex ve 82ayşem bırdee bennnafferin sana, bir hafta kalmış artık seni de takip edilecekler listesine ekliyebilirizhayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Benim de bat 30 Kasım, hadi bakalım inş. hep beraber seviniriz :)
Benim de bat 30 Kasım, hadi bakalım inş. hep beraber seviniriz :)
evt arada bir görüyordum da seni, tekrar görünce .. hsg balımhosbulduk tatlımm bı ara baya aktıftım topıklerde ordan ısırıyordur canım ara vermıstım sımdı yenıden döndümbı bebegımız olsaydı rahatlardık :18:
heya, o projeyi herkes ypamıyo..gerçekten de plan proje harikaymış
hb cnm inş sıralamam tam tutar arada ufak problemlere razıyım bulantı aşerme fln beterinden allah korusun ilk ay tutturcammı bakalım bide o var gelenek bozulmaz inş
aman benmki laf işte ya kaderde ne varsa onu görcez ama projem ali ağaoğluyla yarışır valla
benim ki de 1 aralık senden sonra da ben
ayy hadi inşallah inşallah hepimiz böyle oluruz
canım senın ısmıne bayıldmm gamyoncucok espriliii
Rainbowcum sana dua okuyamadığım için -yetişemedim- çoooook üzgünümama bidahaki duada telefi edeceğim inşallah canım
cnm bak bu ay bal tarcın corek otu yedım az yedım ama bırde ılıskıden once sert kahve yaptım kocişe kocişde badem fındık bal yedi bırde erkek olsun dıye soguk dus aldırdım ayakalrı havaya dıktıminşallah canım bende seni takip edicem.ben bu ay çalışmalrı sıkı tutamadım.soğuklardan kıçım donuyor malesef.sen ne yaptın extra banada söyle bende uygulayayım.dr bana ekopril hapı verdi 2 düşük yaptığım için.
aman benmki laf işte ya kaderde ne varsa onu görcez ama projem ali ağaoğluyla yarışır valla
ekopril ne ya vitamin fln mı ben 4 düşük yaptım bana bundan vermediler pıhtılaşman varmı senin:26:inşallah canım bende seni takip edicem.ben bu ay çalışmalrı sıkı tutamadım.soğuklardan kıçım donuyor malesef.sen ne yaptın extra banada söyle bende uygulayayım.dr bana ekopril hapı verdi 2 düşük yaptığım için.
yapıcam olacak inşay gıcık oluyorum.. bildirime bakmadan beğenme yaptrtmıyo.. sonrada sayfalar birbirine giriyo..bisey değil konular birbirine giriyo
kız ilahi gumus.. nerden buluyosun ... ağaoğlu he..
hani ağaoğlunun da bi lafı var.. olmuyomuss.. yaptım olacak .. bizde ona benzedik vallahi
inşallah canım bende seni takip edicem.ben bu ay çalışmalrı sıkı tutamadım.soğuklardan kıçım donuyor malesef.sen ne yaptın extra banada söyle bende uygulayayım.dr bana ekopril hapı verdi 2 düşük yaptığım için.
ekle tatlım ekleee suanda 30 kasıma 3 kısı rezerve varr lex ve 82ayşem bırdee bennn
suanda 3 kısıyız 30 kasımaa maşallahh cok heycanlıı
özel olmazsa rainbow arkadaşınıza ne oldu ne için dua ediliyor öğrenebilirmiyim.belki benimde duam geçer
kız ne hazırlık bucnm bak bu ay bal tarcın corek otu yedım az yedım ama bırde ılıskıden once sert kahve yaptım kocişe kocişde badem fındık bal yedi bırde erkek olsun dıye soguk dus aldırdım ayakalrı havaya dıktım
ali ağaoğlunun dişisi
canım bırde sormayı unuttum senın dusuk nedenın arastırılmadımı :26::26: bende mesela dusukde olsa kan pıhtısı cıktı ekopril ne ıcın ?
canım o hıc bellı olmazz kımısı ayda bı kez yapıo tutuo vallaa bende hıc olmadı boyle bı durum ılle yırtıncam oyle hamıle kalıcamBen bu ay çok umutlanmıyorum, misafir falan derken iyi çalışamadık :))
kız ne hazırlık bu
allah söyletti belki onun kadar zenginde olurum malum dükkan alınmaya başlanıyo yavaş yavaş maslak 1453 e doğru gidiyoruz
bende okuyacağım şimdi söylerim; ayrıcaaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIIIIIMMMMMMMM SENEYE DÜNYA TATLISI KUZUNLA GİRERSİN İNŞALLAH YENİ YAŞINAA:)
inş canım yaaa.sende extra birşeyler yapıyormusun ben çok fazla birşey yapamadım formullerinizi söyleyin bende uyguluyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?