RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

afferin sana, bir hafta kalmış artık seni de takip edilecekler listesine ekliyebiliriz hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ekle tatlım ekleee suanda 30 kasıma 3 kısı rezerve varr lex ve 82ayşem bırdee bennn
Benim de bat 30 Kasım, hadi bakalım inş. hep beraber seviniriz :)

suanda 3 kısıyız 30 kasımaa maşallahh cok heycanlıı

hosbulduk tatlımm bı ara baya aktıftım topıklerde ordan ısırıyordur canım ara vermıstım sımdı yenıden döndüm bı bebegımız olsaydı rahatlardık :18:
evt arada bir görüyordum da seni, tekrar görünce .. hsg balım dönüsüm mhtesem mi olacak diyosn
gerçekten de plan proje harikaymış
heya, o projeyi herkes ypamıyo.. bayrağı önce alan kaçıyo, bize bayrak yok..finise gelince kıs insan şuraya fazladan bayrak koyar dimi Allahım iyice delirdim mi ne bayrak fln

hb cnm inş sıralamam tam tutar arada ufak problemlere razıyım bulantı aşerme fln beterinden allah korusun ilk ay tutturcammı bakalım bide o var gelenek bozulmaz inş

öle tabi yaa.. küçük sıkıntılara razıyız.. yeter ki bebisler gelsinn artık sağlıklan hayırlısınla

Rainbowcum sana dua okuyamadığım için -yetişemedim- çoooook üzgünüm ama bidahaki duada telefi edeceğim inşallah canım

aman benmki laf işte ya kaderde ne varsa onu görcez ama projem ali ağaoğluyla yarışır valla

ay gıcık oluyorum.. bildirime bakmadan beğenme yaptrtmıyo.. sonrada sayfalar birbirine giriyo.. bisey değil konular birbirine giriyo
kız ilahi gumus.. nerden buluyosun ... ağaoğlu he..

hani ağaoğlunun da bi lafı var.. olmuyomuss.. yaptım olacak .. bizde ona benzedik vallahi

cnm bak bu ay bal tarcın corek otu yedım az yedım ama bırde ılıskıden once sert kahve yaptım kocişe kocişde badem fındık bal yedi bırde erkek olsun dıye soguk dus aldırdım ayakalrı havaya dıktım
aman benmki laf işte ya kaderde ne varsa onu görcez ama projem ali ağaoğluyla yarışır valla

ali ağaoğlunun dişisi

ekopril ne ya vitamin fln mı ben 4 düşük yaptım bana bundan vermediler pıhtılaşman varmı senin:26:
yapıcam olacak inş

canım bırde sormayı unuttum senın dusuk nedenın arastırılmadımı :26::26: bende mesela dusukde olsa kan pıhtısı cıktı ekopril ne ıcın ?

kız ne hazırlık bu
allah söyletti belki onun kadar zenginde olurum malum dükkan alınmaya başlanıyo yavaş yavaş maslak 1453 e doğru gidiyoruz

Ben bu ay çok umutlanmıyorum, misafir falan derken iyi çalışamadık :))
canım o hıc bellı olmazz kımısı ayda bı kez yapıo tutuo vallaa bende hıc olmadı boyle bı durum ılle yırtıncam oyle hamıle kalıcam
kız ne hazırlık bu
allah söyletti belki onun kadar zenginde olurum malum dükkan alınmaya başlanıyo yavaş yavaş maslak 1453 e doğru gidiyoruz

ayyy yemınle oldurdun benı gulmekten nerden buluyon bu laflarııı bence cok balık yemenın faydaları

bende okuyacağım şimdi söylerim; ayrıcaaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIIIIIMMMMMMMM SENEYE DÜNYA TATLISI KUZUNLA GİRERSİN İNŞALLAH YENİ YAŞINAA:)

canlara bende dua okudum ekleyebilirsiniz..
Mehlik; 50
Umut 81; 50,
Kardelen03; 50
Ganyoncu ; 50
Deli musakka; 50

inş canım yaaa.sende extra birşeyler yapıyormusun ben çok fazla birşey yapamadım formullerinizi söyleyin bende uyguluyayım

Canım bende kansızlık vardı, keçiboynu pekmezi yiyorum her gün. Kansızlığa iyi geliyor. Arada eşime de yediriyorum :)
Ben de ilk kez bu ay denediğim için pek tecrübeli değilim:) 2,5 yıllık evliyim. Çocuk düşünmemiştim 2 sene, sonra rahatsızlığım çıktığı için 5-6 ay erteledik. İlk kez bu ay bakalım ne olcekk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…