- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.561
inş canım yaaa.sende extra birşeyler yapıyormusun ben çok fazla birşey yapamadım formullerinizi söyleyin bende uyguluyayım
Canım bende kansızlık vardı, keçiboynu pekmezi yiyorum her gün. Kansızlığa iyi geliyor. Arada eşime de yediriyorum :)
Ben de ilk kez bu ay denediğim için pek tecrübeli değilim:) 2,5 yıllık evliyim. Çocuk düşünmemiştim 2 sene, sonra rahatsızlığım çıktığı için 5-6 ay erteledik. İlk kez bu ay bakalım ne olcekk :))
[TABLE="class: cms_table_Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]endozlem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD]Çalışmaya devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD]Çalışmaya devam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimle birlikte bi kisi daha var, 27 kasım olan.. hadi insaAllah Rabbim nasip eylesin, o güzellikleri kucaklarımıza alabilmeyi, sağlıklan, huzurla, mutlulukla hepiimize sırayla insaAllah
bu arada, benimde bgün biraz atesim var,yüzümünde de bi kuruluk hissi, yanağımın biraz alta gibi pürüzlü.. bide dudağımın kenarnda fln bi kuruluk sürekli ıslatasım geliyo..bide dün gece buradan okuyacağım diye çıktım ya.. çok batmalar oldu sanki..smdi de öle.. arada batma olur gibi...
ama çok kapılmayımda.. snra çok fenaoluyorum
Allahım suanda okunan ezan hürmetine nasip eyle..amin
kızım sizde haftada aksatmadan balık yiyin sizinde ilk ay bebeniz tutunsuncanım o hıc bellı olmazz kımısı ayda bı kez yapıo tutuo vallaa bende hıc olmadı boyle bı durum ılle yırtıncam oyle hamıle kalıcam
ayyy yemınle oldurdun benı gulmekten nerden buluyon bu laflarııı bence cok balık yemenın faydaları
benmde yumurtlamagünlerinde batmalar cok oluyo hatta popomun üstüne oturamıyorum kasıklarım batıyo hemen[TABLE="class: cms_table_Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]endozlem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD]Çalışmaya devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD]Çalışmaya devam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimle birlikte bi kisi daha var, 27 kasım olan.. hadi insaAllah Rabbim nasip eylesin, o güzellikleri kucaklarımıza alabilmeyi, sağlıklan, huzurla, mutlulukla insaAllah
bu arada, benimde bgün biraz atesim var,yüzümünde de bi kuruluk hissi, yanağımın biraz alta gibi pürüzlü.. bide dudağımın kenarnda fln bi kuruluk sürekli ıslatasım geliyo..bide dün gece buradan okuyacağım diye çıktım ya.. çok batmalar oldu sanki..smdi de öle.. arada batma olur gibi...
gamyoncum sen kac kez yaptın dusuk ? nedenı arastırıldımıı hamıle kalmadan cnm butun testlerınızı yaptırın bıdaha aynı seylerı yasatmasın rabbım bak ben 2 tane kaybettım hemde bırı 6 aylıktı kocamanken gümüş arkasımızın 4 tane kaybı var allah bıdaha yasatmasın tedbırı alın mutlaka takdır allahınbende düşük yaptım bana da vermediler acaba o ne için
:44:
[TABLE="class: cms_table_Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]endozlem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD]Çalışmaya devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD]Çalışmaya devam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimle birlikte bi kisi daha var, 27 kasım olan.. hadi insaAllah Rabbim nasip eylesin, o güzellikleri kucaklarımıza alabilmeyi, sağlıklan, huzurla, mutlulukla hepiimize sırayla insaAllah
kızım sizde haftada aksatmadan balık yiyin sizinde ilk ay bebeniz tutunsun
balık yiyince tutuyomu kızz hemen
benmde yumurtlamagünlerinde batmalar cok oluyo hatta popomun üstüne oturamıyorum kasıklarım batıyo hemen
Allah razı olsun cnm,. birazdan bnde kalkıp abdest alimde okurumcanlara bende dua okudum ekleyebilirsiniz..
Mehlik; 50
Umut 81; 50,
Kardelen03; 50
Ganyoncu ; 50
Deli musakka; 50
Ben bu ay çok umutlanmıyorum, misafir falan derken iyi çalışamadık :))
gamyoncum sen kac kez yaptın dusuk ? nedenı arastırıldımıı hamıle kalmadan cnm butun testlerınızı yaptırın bıdaha aynı seylerı yasatmasın rabbım bak ben 2 tane kaybettım hemde bırı 6 aylıktı kocamanken gümüş arkasımızın 4 tane kaybı var allah bıdaha yasatmasın tedbırı alın mutlaka takdır allahın
ayenim ben bir kere düşük yaptım bebişimin kalbi durdu 2 aylıkken
amin canım kürtaj kadar zor birşey var mı
Allah kimsenin başına vermesinn
cnm bu fenalık hıssı kuruluk fılann ben hamıleyken olmustu bana bı anda ter basıyomu arada sende bebıs var gıbı gelıyor bana :26:
Allah razı olsun cnm,. birazdan bnde kalkıp abdest alimde okurum
kuşumm nedemek Rabbim hepimizden razı olsun:) öpüyorum..
benmde yumurtlamagünlerinde batmalar cok oluyo hatta popomun üstüne oturamıyorum kasıklarım batıyo hemen
Allah razı olsun cnm,. birazdan bnde kalkıp abdest alimde okurum
lex cim.. deseydin bu iş yerinde çalısma var kapalıyız
yok balıktan değil olay allahın takdiri işte 4 hamileliğimde ilk denememde tuttu da 5,yi deniycez bakalım buda tutcakmı ilk deferde
canlara bende dua okudum ekleyebilirsiniz..
Mehlik; 50
Umut 81; 50,
Kardelen03; 50
Ganyoncu ; 50
Deli musakka; 50
hsgeldin iyiyiz ne olsun.. gördüğün üzere yoğun bi çalısma var...mrb kızlar nasılsınız bakalım dün giremedim hiç şimdi sayfaları okumaya çalışıyorum gelişmeler var mı
valal dün gece dedim yatağıma geçimde,. orda okiyim ayetel kürsi yi.. anam oturamadım.. haifi uzanır gibi yaptım.. arada oksuyodum karnımı.. bakalım hayırlısı..kızım sizde haftada aksatmadan balık yiyin sizinde ilk ay bebeniz tutunsun
cnm bu fenalık hıssı kuruluk fılann ben hamıleyken olmustu bana bı anda ter basıyomu arada sende bebıs var gıbı gelıyor bana :26:
yok balıktan değil olay allahın takdiri işte 4 hamileliğimde ilk denememde tuttu da 5,yi deniycez bakalım buda tutcakmı ilk deferde
kız gercek zennetcek nsanlar umutlancak tabi balığın faydasıda vardır ama eşim sigara içmiyo ayıptır söylemesi 35 milyon spermi çıktı benmde adet bitimi 3 yumurtam vardı yumurtlama gününde ne oluyo bilemiyorum sağlıklı besleniyoruz sık sık kola içiyoruz bak bizim sırrımız kola olabilir bunu ciddi söylüyorum öğlen bakkala gidiyimde alıyım 1lt akşama kadar içiyim kociş görmesinbencede sızın sırrınız balık ben cözdümm :104: benımde gecen ay yumurtlama zamanımda oyle oldu resmen adet olacakmısım gıbı oldum neden bazen oluyor bazen olmuyor acabaa bu ay oyle deılım meselaa :26:
ayy hadi inşallah umudum inşallah
cnm evladım yok hepsi cennette yaşayan bebeğim ağustosta doğacak inşmaşallah Allah nazardan saklasın sizi ve evlatlarınızı
bişey diyimmi ben yumurtlama gününü bu siteye eldiğimde duydum adet bitiminde hamile kalınır zannediyodumvalla kızlar ben ne zaman çocuk için uğraşmaya başaldım ozman öğendim yumurtlama olayını:)
öğrendiğimden beridirde vucudumda olan o günlerdeki (yumurtlama günlerindeki) kasık ağrısını hisseder oldum:)
ondan önce hiç farkettezdim hatta derdim ki ayağımı soğuk tuttum üşüdüm hemen çorap giyip geçsinçç meğer yumurtluyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?