- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.841
İnşallah... Birleşme oluyo ama ilişkiyi sürdüremiyorum çünkü canım o kadar çok acıyo ki dayanamıyorum. Bakire değilim artık ama ilişkiye giremiyorum diyeyim ne kadar dişimi de sıksam gözümden bulgur gibi yaş akıyo bırakmak zorunda kalıyorum
yok tatlım kullanmadım ben,sen çalışmalara başla eşin gelince hemenneyse olmuss :):) kızlar yorum beklıyorum ovı testı kullananlar .. ragında sen kullanmamıstın degılmı
ya canım sorma.sabah bir baktım kanamam var.bildiğin adet oluyorum.allahım dedim noluyo..
öyle korktum ki.hemen doktora gittik tabi.
o doktor muayenesini bekleyiş.doktorun iki kelime bişi söylemesini bekleyiş.ölüyordum yemin ediyorum.
kız ben 10 haftalık hamileymişim ya.düzenli kanamam oluyormuş sadece..
ne şükrettim anlatamam.
yehancım bebeğin kesesini mi göreceksiniz, inşallah güzel haberlerle dönersin canım,
aaa çok ilginç, hiç test yapmamışmıydın şimdiye kadar
sağol hayatım.geçti çok şükür.
Ben kendimi zorluyorum bırakmak için. Bazen internette okuyorum, sigara içen anneye lanet olsun falan diyolar, sabahtan beri kendi kendime konuşuyorum aynaya bakarak. sen ne lanet bi annesin, kendini düşünmedin zaten ama karnındakini de mi düşünmüyosun diyorum. çok kızıyorum kendime. içmemeliyim, tamamen bırakmalıyım, bugün hiç içmedim ama şuan iyice depreşmiş durumda.. gerçekten zor durumdayım.. ALLAH ne derse o olur elbette ama yine de tedbiri de elden bırakmamak lazım.. bile bile içip ALLAH'a bırakmak ne kadar doğru ?? İnşallah canım sağlıkla doğar da resimlerini paylaşırım burda :)))
ne güzel bi süpriz ya yanlız anlamadım bebeklerimmi dedin ikizmi yoksa:26:
yok tatlım kullanmadım ben,sen çalışmalara başla eşin gelince hemen
ayy şokkk olaya bak yaaa.cnm geçmiş olsun.peki kanamanın nedeni neymiş?iğne falan yada ilaç verdi mi?benim az kanamamda bile vajinal jel verdi bana.Allahım korusun bebikleri.
almina bu arada hayırlı olsun cnm gözünaydın
yehan sende iyi haberler alırsın inş. cnm
feryalciimmmmmm iyi ki doğdunnnnn bebikli bir yıl diliyorum sanaaa
o zaman üstüne görme olayı sendeki haa..:)
iyi çok şükür ..tebrik ederim..Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
ne güzel bi süpriz ya yanlız anlamadım bebeklerimmi dedin ikizmi yoksa:26:
ikiz canım.evet.
ikiz canım.evet.
ikiz canım.evet.
ayy şokkk olaya bak yaaa.cnm geçmiş olsun.peki kanamanın nedeni neymiş?iğne falan yada ilaç verdi mi?benim az kanamamda bile vajinal jel verdi bana.Allahım korusun bebikleri.
canım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.
tatlım umarım salıya kadar kacırmam yumoşlar gıtmedn bnm kociş gelsede. offfff bu ay da sansım azaldı gıbı eger cumartesı yumurtlrsm
rean cnm ay korktum bnde Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın.düzenlı kanamam var demıssn yanı hamıleyken adet mı oldun anlamadım burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?