RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım o benim başımdan da geçti çok zor biliyorum
ama sana tavsiyem lütfen ilişki sırasında kendini fazla sıkma olur mu
derin derin nefes al olmazsa eşini durdur rahatla tekrar devam edin
benim eşim sağolsun banaçok destek oldu bu illeti yenmem de
inşallah sende yenersin bir an önce

neyse olmuss :):) kızlar yorum beklıyorum ovı testı kullananlar .. ragında sen kullanmamıstın degılmı
yok tatlım kullanmadım ben,sen çalışmalara başla eşin gelince hemen

ayy şokkk olaya bak yaaa.cnm geçmiş olsun.peki kanamanın nedeni neymiş?iğne falan yada ilaç verdi mi?benim az kanamamda bile vajinal jel verdi bana.Allahım korusun bebikleri.

almina bu arada hayırlı olsun cnm gözünaydın

yehan
sende iyi haberler alırsın inş. cnm

feryalciimmmmmm iyi ki doğdunnnnn bebikli bir yıl diliyorum sanaaa

Son düzenleme:
yehancım bebeğin kesesini mi göreceksiniz, inşallah güzel haberlerle dönersin canım,

Canım görebilir miyim şimdi bilmiyorum ama sanırım kese görünüyor dakalp atışlarını duymak için erken demi ? Ayyy canım inşallah yaaaa.. Çok sağol güzzel dileklerin için.

aaa çok ilginç, hiç test yapmamışmıydın şimdiye kadar

taa geçen ay adetime 4 gün kala yapmıştım.geçsin diye beklerken adet oldum.bidaha da yapmadım tabi.doktorda adetim zaten diye kan tahlili yapmadı.ama bugün gittiğim doktor şaşırdı diğer doktorun tavrına.ultrasonda görmesi lazımdı dedi.ama işte olucak olan oluyor.çok şükür sıkıntısız atlattım.

yok canım sen beni yanlış anladın sanırım
sen doktora gidicem korkuyorum demiştin ya ben onun için demek istedim

tatlım umarım salıya kadar kacırmam yumoşlar gıtmedn bnm kociş gelsede. offfff bu ay da sansım azaldı gıbı eger cumartesı yumurtlrsm

bi nedeni yok canım.banada bi zararı yokmuş.zaten ağrı sızı bişide yok.belki dokuz ay boyunca görebilirmişim.bi tehlike yokmuş.adet kanaması gibi bişi sanırım.

YEHAN; saçmalama ne demek kötü anneyim lanet anneyim, sakın böyle düşünme, bırakmaya çalışıyorsun zaten ve bebeğin için yapıyosun bunu..kızarım bak kendini üzme

REAANNN; Bebişlerin ikizmiiiiiizz, topiğimizde ikizimizde oldu çok şükür

canımm çok sağolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…