RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

çok sevindim reancım bir daha yaşama inş. o korkuyu doktorun bişe söylemesini bekleme anını çok iyi biliyorum.
bende yarın gideceğim doktora,inş. güzel haber alırım

bakk ikizi olucak nasıl sakin görüyomusunnn maşaallah bacım sana yaaa,oyy sevsinler onları.tamamen alın teri ikiz bir kız bir oğlan olsa tadından yenmez vallahi

allahım sağlıkla doğsunlarda.kız erkek hiç farketmez canım.daha doğmadan ömrümden ömür götürdüler eşşek sıpaları.

kız ağlarım dur allah aşkına.valla çok zor bi gündü zaten.bi dur.

üzülme cnmmm sadece bı tuhaf oldum yaaa.kız kardesımı özledım galıba ikızı duyunca duygulandm cnm yaa umarım saglıklı olurlarr Rabbım bagıslasn sana

çok sevindim reancım bir daha yaşama inş. o korkuyu doktorun bişe söylemesini bekleme anını çok iyi biliyorum.
bende yarın gideceğim doktora,inş. güzel haber alırım

ah canım çok zordu.kadının resmen yüz mimiklerini okudum.odaya girdim.konuşmasıyla girmem arasında 30 saniye bile yok.ama bana sor yıl geçti sanki.çok şükür ama.
inşallah canım.hayırlı haberler getiriceksin sende.

inşş tatlım yaa dua et lutfen. mucukssssss senın yazdıkların bna ıyı gelıyorrr yaa

cnm benim az önce 25 ayetel kürsi okudum gümüşlüme hepinizin adını aklımdan geçirip dua ettim.
bana nasıl hamile kalırım bir sorun yoksa dersen sana stres yapma yeter derim cnm.
bunu unutma olur mu?
duanın gücüne inan,hayırlısını iste,kendini de bir zamana şartlama
hayırlı bir vakitte gelecek yavrun inşşşşşş

ya hamileyken sigara içen anneye kadınlar bir küfretmiyor yani özo.. Dün geceden beri kendimle savaşıyorum şu lanet için. ben bundan nefes çektikçe bebeğimi, o savunmasız varlığı dumana boğuyorum ve buna hiç hakkım yok. Nasıl kıyıyorum bilmiyorum.. Ama lanet olası sigarayı da canım çekiyor. ALLAH'a yalvarıyorum ne olur şundan tiksineyim, bana bi tiksinti ver diye, canım çekmesin diye. Valla şunları yazarken ağladım, kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl yapabiliyorum ben bunu yaa? Çocuğum düşük kiloda olsa, erken doğsa yada bir hastalığı olsa(astım, bronşit gb)kendimi hiçbir zaman affetmicem..!!!!:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…