- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.861
bi nedeni yok canım.banada bi zararı yokmuş.zaten ağrı sızı bişide yok.belki dokuz ay boyunca görebilirmişim.bi tehlike yokmuş.adet kanaması gibi bişi sanırım.
canım ben ovi testini hiç kullanmadım ama çift çizgiyi görebildiğimize göre 1-2güne yumurtlama olur bence kasıklarda sancı akıntı var mıııı?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gercektnmııııı cok sevındımmmmmmmmm umarım ıkısıde saglıklı olur bnde cok ıstıyorumm benımde ıkızım var ay duygulandım yaaa
ikiz canım.evet.
düşünme öyle du bakalım sen.belki kocan geldiği gün daha verimli bir ana denk gelir iyi düşün iyi olsun çok stres yapma cnm
bakk ikizi olucak nasıl sakin görüyomusunnn maşaallah bacım sana yaaa,oyy sevsinler onları.tamamen alın teri ikizbir kız bir oğlan olsa tadından yenmez vallahi
ayy çok sevindim senin adına
bende hep ikiz istemişimdir özelliklede eşim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım nasılsın
Sağol canımcımmmm öksürük falan başladı halsizdim ama iki haberlerini alınca reannınnnnn unuttum herşeyiiiii
sen nasılsın canımmmmmm
kız ağlarım dur allah aşkına.valla çok zor bi gündü zaten.bi dur.
çok sevindim reancım bir daha yaşama inş. o korkuyu doktorun bişe söylemesini bekleme anını çok iyi biliyorum.
bende yarın gideceğim doktora,inş. güzel haber alırım
cnm sancım yok akıntı da yokk..lutfenn salıya kadar olmasınnnn
inşş tatlım yaa dua et lutfen. mucukssssss senın yazdıkların bna ıyı gelıyorrr yaa
YEHAN; saçmalama ne demek kötü anneyim lanet anneyim, sakın böyle düşünme, bırakmaya çalışıyorsun zaten ve bebeğin için yapıyosun bunu..kızarım bak kendini üzme
REAANNN; Bebişlerin ikizmiiiiiizz, topiğimizde ikizimizde oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?