- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.881
çok sevindim reancım bir daha yaşama inş. o korkuyu doktorun bişe söylemesini bekleme anını çok iyi biliyorum.
bende yarın gideceğim doktora,inş. güzel haber alırım
ayyyy inanmıyorum harika bir haber. topikte ikizimiz yoktu o da oldu çok şükür. ALLAH'ım her 2 si de sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya gelsinler ne oluuurrrrrrr
çok keyifsizim canım niyeyse anlamadım
ağlamalarım tepemde sanırsam
ikiz canım.evet.
hayatında bundan güzel süpriz olmaz heralde inş kucağına alırsın bebeklerniikiz canım.evet.
ayy bilemedim şimdi hayırlısı diyim ben bunaınsallah senınde üçüzün olur
üzülme cnmmm sadece bı tuhaf oldum yaaa.kız kardesımı özledım galıba ikızı duyunca duygulandm cnm yaa umarım saglıklı olurlarr Rabbım bagıslasn sana
banada banadaayyy ikiz mi ne güzeeeel,ben de ikiz istiyorum, inşallah bana da nasib olur
cnm benim az önce 25 ayetel kürsi okudum gümüşlüme hepinizin adını aklımdan geçirip dua ettim.
bana nasıl hamile kalırım bir sorun yoksa dersen sana stres yapma yeter derim cnm.
bunu unutma olur mu?
duanın gücüne inan,hayırlısını iste,kendini de bir zamana şartlama
hayırlı bir vakitte gelecek yavrun inşşşşşş
ya hamileyken sigara içen anneye kadınlar bir küfretmiyor yani özo.. Dün geceden beri kendimle savaşıyorum şu lanet için. ben bundan nefes çektikçe bebeğimi, o savunmasız varlığı dumana boğuyorum ve buna hiç hakkım yok. Nasıl kıyıyorum bilmiyorum.. Ama lanet olası sigarayı da canım çekiyor. ALLAH'a yalvarıyorum ne olur şundan tiksineyim, bana bi tiksinti ver diye, canım çekmesin diye. Valla şunları yazarken ağladım, kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl yapabiliyorum ben bunu yaa? Çocuğum düşük kiloda olsa, erken doğsa yada bir hastalığı olsa(astım, bronşit gb)kendimi hiçbir zaman affetmicem..!!!!:2::2:
banada banada
çok keyifsizim canım niyeyse anlamadım
ağlamalarım tepemde sanırsam
ah canım çok zordu.kadının resmen yüz mimiklerini okudum.odaya girdim.konuşmasıyla girmem arasında 30 saniye bile yok.ama bana sor yıl geçti sanki.çok şükür ama.
inşallah canım.hayırlı haberler getiriceksin sende.
ayyy ikiz mi ne güzeeeel,ben de ikiz istiyorum, inşallah bana da nasib olur
kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
güzel dilekleriniz için sağolun kızçeler.Reann canım ikizlerini sağlıkla kucağına al inş.oy oy oy tek yumurtamı çift yumurtamı acaba bellimi :)
cnm benim az önce 25 ayetel kürsi okudum gümüşlüme hepinizin adını aklımdan geçirip dua ettim.
bana nasıl hamile kalırım bir sorun yoksa dersen sana stres yapma yeter derim cnm.
bunu unutma olur mu?
duanın gücüne inan,hayırlısını iste,kendini de bir zamana şartlama
hayırlı bir vakitte gelecek yavrun inşşşşşş
ben çıkıyorum kızlar...yrn görüşürüz inşallahh..öpüyorummmm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?