RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayyyy inanmıyorum harika bir haber. topikte ikizimiz yoktu o da oldu çok şükür. ALLAH'ım her 2 si de sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya gelsinler ne oluuurrrrrrr

canım ya.çok sağol.dualarınızla bugünü güzel atlattım.inşallah hepimiz hep güzel haberlerle burda oluruz.

Beni de geçirdin mi aklından beni deeeee

canım kendini bu kadar sıkıntıya sokma lütfen
bebişinde senden etkileniyor yapma bunu
biraz sakinleş olur mu?

kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler

güzel dilekleriniz için sağolun kızçeler.Reann canım ikizlerini sağlıkla kucağına al inş.oy oy oy tek yumurtamı çift yumurtamı acaba bellimi :)

çok keyifsizim canım niyeyse anlamadım

ağlamalarım tepemde sanırsam

kuzum batın yaklaştı onun etkisidir.
birde merak ediyorsun cnm ne olacak diye.
kasma kendini rahat ol cnm iyi olacak herşey inş. bak gör

çokkk sağol tatlım.
benim doktor bakarken konuşmuyor bakıyor 15 sn ancadır ama ben nasıl deliriyorum.Allahım iyi olsa derdi diyorum.
kese duruyor deyince inanmadım bir daha sordum.
Allah kimseye yaşatmasın
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,nş.

cnm benım senı huzur melegım tayın edıyorum :) Allah gönlune göre versn.ne hayırlısı neyse o olsun inş .Allah'ım biliyor zamanını belkı de önce eşimle yanyana gelmem gerekıyor olması için.O ol derse olur .. sagol tatlım .. test yapmasammı acaba artık test yapınca yumoşlarn geldıgını anlıycm daha stres yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…