- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.901
tatlım umarım salıya kadar kacırmam yumoşlar gıtmedn bnm kociş gelsede. offfff bu ay da sansım azaldı gıbı eger cumartesı yumurtlrsm
kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
güzel haberler ver cnm bıze
Beni de geçirdin mi aklından beni deeeee
Allahın izniyle inş. cnm dua edin bize olur mu
oyy kuzum geçirmem mi geçirdim tabi.
hepiniz hamile olacaksınız ben inanıyorum
İnşallah yavrukuşum inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inşallahhhhh
sağol canım.inşallah sende güzel haberler verirsin.ikiz olur.üçüz olur.artık dördüz mü olur..
şenleniriz şuralarda.inşallah.
kızlar ya şu rahmimde ki batma geçmedi hala soğuktan da olabilir mi acaba:44:
cnm benım senı huzur melegım tayın edıyorum :) Allah gönlune göre versn.ne hayırlısı neyse o olsun inş .Allah'ım biliyor zamanını belkı de önce eşimle yanyana gelmem gerekıyor olması için.O ol derse olur .. sagol tatlım .. test yapmasammı acaba artık test yapınca yumoşlarn geldıgını anlıycm daha stres yapıcam
oh şükür canım.[/QUOTE
Reancım bir sorun olmamasına çok sevindim..inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin :))Canım ikiz olduğunu son kontrolünde mi öğrendin?dr a sordun mu normalmiymiş kanama olması ben ilk defa duyuyorum hamileyken kanamayı :44:
Canım çok takılıyosun ama takılma bu kadar. Niye dersen inan hiç belli olmuyor. Yumurtlama günün atıyorum cumartesi de olsa, salı gününün sizin için daha verimli olup olmayacağını bilemezsin. Sonuç olarak ALLAH sana onu verecekse-ki inşallah verecek-salı, perşembe, pazar değişmez yani. Hayırlı zamanda, hayırlı şekilde gelsin önemli olan o.
Amaninnnnnnnnnnnn maaşAllah barekAllah topiğin ilk ikizide geldiSon olmaz inşAllahhhhhhhhhhhhhhh.Darısı ikiz isteyen herkese olsun :)
:118::118::118:
cnm ayen bana 20 tane okuyo onuda ekle hem duaya hem sayısını ekle benden sonra ona okuyalım inşgumus19
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
RainbowColors:13
Toplam:125
ayy stresten delirecektim ama çok kolay geçti şip şak bitti dediiler ayrıca hizmetlerindende memnun kaldım
kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?