RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tatlım umarım salıya kadar kacırmam yumoşlar gıtmedn bnm kociş gelsede. offfff bu ay da sansım azaldı gıbı eger cumartesı yumurtlrsm

Canım çok takılıyosun ama takılma bu kadar. Niye dersen inan hiç belli olmuyor. Yumurtlama günün atıyorum cumartesi de olsa, salı gününün sizin için daha verimli olup olmayacağını bilemezsin. Sonuç olarak ALLAH sana onu verecekse-ki inşallah verecek-salı, perşembe, pazar değişmez yani. Hayırlı zamanda, hayırlı şekilde gelsin önemli olan o.

sağol canım.inşallah sende güzel haberler verirsin.ikiz olur.üçüz olur.artık dördüz mü olur..
şenleniriz şuralarda.inşallah.

amin cnmmm ıns olurr ıkızım aılede var valla ıns olur benım ıkızım var dayımların yenı ıkızlerı oldu anneannemn olmuş

Amaninnnnnnnnnnnn maaşAllah barekAllah topiğin ilk ikizide geldi Son olmaz inşAllahhhhhhhhhhhhhhh.Darısı ikiz isteyen herkese olsun :)

:118::118::118:

Son düzenleme:
ayy stresten delirecektim ama çok kolay geçti şip şak bitti dediiler ayrıca hizmetlerindende memnun kaldım

gumus19

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
RainbowColors:13

Toplam:125

canım benim çok tatlısın yaaa
evet cnm hayır mı şer mi biz bilemeyiz.
bak ben gece saati kanama geçirdim eşim yanımda olmasa ne yapardım.
ana yok baba yok doğuda gurbetteyiz.

bak biz burada bebek istemiyorduk bu yüzden.
3 yıldır bekliyorduk ama nasip içimize o istek geldi.
neden bununla imtihan olacakmışız ve hayırlı zaman buymuş çünkü.
sen eşin yanında olsa da olmasa da olacağı varsa olur zaten.
Rabbim yardım eder inan.

ben sana demiştim geçen ay stres yapıo diye folik asiti bıraktım seni sıkacaksa bırak cnm.
sen şuan eşim geldi çok özledim gelsin de doyayım ona diye düşün.
gerisini Rabbime bırak

evet tatlım yaa takmamak lazım inşşş hayırlı oldugu gun ne zmansa o zamn olsun..sagol sekerımm söyledıklerın ıcın

cnm ayen bana 20 tane okuyo onuda ekle hem duaya hem sayısını ekle benden sonra ona okuyalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…