RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ooovvv hemencikte adapte oluvermiş baskan yardımcım benimmm

canımmmmm feryalciğimmmmm nice mutlu yıllara tüm sevdıklerınle beraber... bu sene bebişinle sana supriz bir hediye olur ınsallah
melekler için basın saolsun... hoşgeldin canım...
neden dustuklerıne dair bi tahlil yaptırdın mı genetıkmı ,kandan mı hormaondan mı bunlara baktır canım..genel saglık kontrolunden gecın derim
kızlar duaları okurken niyet ediyor muyuz?
niyet ediyoruz canım.. hatta ben namaz kılacak gibi örtünüyorum tamamen
ayyy çok heyecanlıııı...canım benım sen seviniyosunyaa bızlerde burda senınle aynı duyguları paylaşıyoruzzz emin ol.. bebişin fotosunu koyarsın belki
allahııııımmmm.
ne kötü bi gündü bu yarabbim.
allahtan sonu iyi bitti.nasılsınız kızlar ? hadi bana hamiş haberi verin yaşadığım şoku atlatıyım.
aaa sen şimdi normal adet mi goruyomussun,üstüne görme gibi mi yani.. sasırdım inanki bide 10 haftalıkmı süperrrr haber buuu
aha yağ tenekesi de burdaaaa
hoşgördümmmmmm guzuummmmmmmmm kedi uzanamadığı çiiiğere mundar dermişşşş

sende hoşgeldinnn yawrummm

ikiz canım.evet.

topiğimizin ilkkkkk ikizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şimdi yanımdaki kağıttan kopya çekeceğimmmm

sundal --------- ameliyatın iyi geçmiştir umarımmm
rimelciğim çok gecmıs olsunnn ,grip maalesef insanı süründürüyo yaww

yeni gelen arkadaslar hoşgeldinizzzzz (tektek adlarınızı yazmaya üşendim kusura kalmayın)

nese77 ne zaman birinizi beyense..hep diyorum ki anaaaaa 77 kişi beyenmiş :))) göz yanılması iştee sonra bakıyorum neşemin 77simişş

eşim balık tutmayı peeek sever benimm hani pzt nöbetciydiyaa 6 tane kalamar tutmus 8 tane farklı isimlerde balık (karagöz,sargoz vs gibi)
şimdi kalamarın bi kısmını yiycezzzz lastik gibi olmaması için geceden maden suyuna yatırdık 4tane kalamarı (ben yiyebilirim umarum yaaaw şekli şemali aklıma gelıio çiğneyemiyorum bileee yutmak ne mümkünnn )

ben bi salata yapıcam,,eşim pişircek.. zaten ben pek anlamamda ayıklama ve pşirme durumlarını

o senın tatlılıgn cnm yaa :) bak yıne rahatlattın benı umarım güzel haberler verırım burdan.valla kocişimi özledım tez zamanda sag salım gelsın de.Allah bizi sınıyor cnm sınavlarmz var guzelce atlatrz ıns bu da bnm sınavım inş kavusacagz tez zamanda. inşşşşşşşşşşşşşş bebısını kucagına aldıgın gunlerrı görursn mucukss

canım bana da yaz ordan bir 50

cnm ayen bana 20 tane okuyo onuda ekle hem duaya hem sayısını ekle benden sonra ona okuyalım inş

Ayene okuduk cnm.o yokken :13:

cnm benim bir öğretmen arkşım eşi yanında yoktu hamile kaldı.o kadar sorunsuz bir hamilelik geçirdiki.doğurmadan kadroya geçtiler sonra da aynı okula atandılar.birde evinde doğurdu darısı sana kuzummm.duan için de Allah razı olsun.
Allahın yardımı kulları üzerinedir...

Ay ne güzelll olmuşş öylee Allah yardım etmıss ona ...umarım gönlümzden neler gecıyorsa Allah onu verır bızee .

Canlar ya bir şey soracağım 3-4 gündür sol kasığımda çok tuhaf bir ağrı var.Sanki şişiyor, iniyor gibi, bazen birden sancıyor.
İlk korunmayı bıraktığım ay da böyle olmuştu, o zaman bebek istemiyordum, dikkat ediyorduk. Sık sık idrara çıkıyordum, adetim 5 gün gecikti, sonra foş foş kırmızılar.
Şimdi yine böyle ağrı olunca kafam karıştı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…