- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.941
ben çektirdim canım zaten şimdilik ihtiyacım kalmadııı kan tahlili verdin mi peki bacım
gumus19
duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.amin
raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
rainbowcolors:13
toplam:125
Canlar ya bir şey soracağım 3-4 gündür sol kasığımda çok tuhaf bir ağrı var.Sanki şişiyor, iniyor gibi, bazen birden sancıyor.
İlk korunmayı bıraktığım ay da böyle olmuştu, o zaman bebek istemiyordum, dikkat ediyorduk. Sık sık idrara çıkıyordum, adetim 5 gün gecikti, sonra foş foş kırmızılar.
Şimdi yine böyle ağrı olunca kafam karıştı :18:
ya hamileyken sigara içen anneye kadınlar bir küfretmiyor yani özo.. Dün geceden beri kendimle savaşıyorum şu lanet için. ben bundan nefes çektikçe bebeğimi, o savunmasız varlığı dumana boğuyorum ve buna hiç hakkım yok. Nasıl kıyıyorum bilmiyorum.. Ama lanet olası sigarayı da canım çekiyor. ALLAH'a yalvarıyorum ne olur şundan tiksineyim, bana bi tiksinti ver diye, canım çekmesin diye. Valla şunları yazarken ağladım, kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl yapabiliyorum ben bunu yaa? Çocuğum düşük kiloda olsa, erken doğsa yada bir hastalığı olsa(astım, bronşit gb)kendimi hiçbir zaman affetmicem..!!!!:2::2:
Canlar ya bir şey soracağım 3-4 gündür sol kasığımda çok tuhaf bir ağrı var.Sanki şişiyor, iniyor gibi, bazen birden sancıyor.
İlk korunmayı bıraktığım ay da böyle olmuştu, o zaman bebek istemiyordum, dikkat ediyorduk. Sık sık idrara çıkıyordum, adetim 5 gün gecikti, sonra foş foş kırmızılar.
Şimdi yine böyle ağrı olunca kafam karıştı :18:
prolaktin 28 sınırda çıktı ilaç kullanıyorum şimdilik diğer hormonlar normal
Ev yapımı salçalı eriştem vardı, onu yapayım. yanında da bi çorba yapayım kızlar. herifim gelir 2 saat sonra. hem bişelerle oyalanayımda sigarayı unuturum böylecee offf offff..
gumus19
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
RainbowColors:13
ayen1986:20
yehan:25
asbelove:50
Toplam:30
ayy canım benim ya kendini bu kadar üzme, sen kötü bir anne falan değilsin sadece bırakmakta biraz zorlanıyorsun, inşallah en kısa zaman da şu illeten kurtulmayı nasib etsin bütün içenlere. Amin. Birde bu kadar karamsar olma canım inşallah en kısa zamanda bırakacaksın ve minik bebişin de sağ salim dünyaya gelecek
asbelove napıyon gıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?