RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

eşim balık tutmayı peeek sever benimm hani pzt nöbetciydiyaa 6 tane kalamar tutmus 8 tane farklı isimlerde balık (karagöz,sargoz vs gibi)
şimdi kalamarın bi kısmını yiycezzzz lastik gibi olmaması için geceden maden suyuna yatırdık 4tane kalamarı (ben yiyebilirim umarum yaaaw şekli şemali aklıma gelıio çiğneyemiyorum bileee yutmak ne mümkünnn )

ben bi salata yapıcam,,eşim pişircek.. zaten ben pek anlamamda ayıklama ve pşirme durumlarını [/QUOTE]

Canım bizde balığı çok severiz :))Şanslısın hamilelik döneminde bol bol balık yersin artık...Kalamarın yumuşak olmasını istiyorsan karbonatlı limonlu suda 2 saat bekletmeni öneririm muhteşem oluyor ...afiyet olsunnnn

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür bugun baya bebiş dileği almış oldum. gelsene lan artık babası kılıklı üşengeç seni

Burada çok kşiye okundu ve çoğunun bundan haberi bile olmadı belkide Rabbim bu yüzden bizi sevindiriyor vede sevindirecek.Sanada 313 ayetel kürsi okundu dualar yapıldı ayencim.Rabbim kabul etsin yüzünü güldürsün inşAllah :13:

Ev yapımı salçalı eriştem vardı, onu yapayım. yanında da bi çorba yapayım kızlar. herifim gelir 2 saat sonra. hem bişelerle oyalanayımda sigarayı unuturum böylecee offf offff..

rahat ol tatlım kendini dinledikçe işler karışıyor

gumus19

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
RainbowColors:13
ayen1986:20
yehan:25
asbelove:50

Toplam:30

ayy canım benim ya kendini bu kadar üzme, sen kötü bir anne falan değilsin sadece bırakmakta biraz zorlanıyorsun, inşallah en kısa zaman da şu illeten kurtulmayı nasib etsin bütün içenlere. Amin. Birde bu kadar karamsar olma canım inşallah en kısa zamanda bırakacaksın ve minik bebişin de sağ salim dünyaya gelecek

Canım hiç test yaptın mı? üstüne görme diye bişey varmış olabilir mi acaba ?:44:

Cnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun ikizmiş heee süpper yaaaw bir avazda ikisi bir arada ne güsel))))banada tanıdık tanımadık senin ikiz olacak diyen insanlar çıkıyor çok şaşırıyorum ve gerçekten bi gün hamile kalırsam ikiz mi olacak diye meraklancam..herşeyin hayırlısı yüce rabbimden. Tekrar çok ama çok tebrik ederim allah sağlıkla biribirinize kavuşturmayı nasip etsn inş..

prolaktin 28 sınırda çıktı ilaç kullanıyorum şimdilik diğer hormonlar normal

benimde 29 canım ama benim eşimin durumu sonuçlanıncaya kadar ilaç vermedi zaten 2defa yapmam lazım tek teste göre hareket edemem demişti
hadi hayırlısı tatlım eşinin durumu ne o da gidecekti kontrole

Yeni gele ve ayatel kürsi okunmayan arkadaşlar okutmak isterseniz okutabiliriz.Ama takibini siz yapacaksınız.Yeni sistemde okutmak isteyen arkadaşlar dua okutabilecek ama sırasıyla.

rainbow ablacımmm mesgulsun galıbaaa yazdm ama cevap vermdn cnm foto ekleıdm baktnmı

Ev yapımı salçalı eriştem vardı, onu yapayım. yanında da bi çorba yapayım kızlar. herifim gelir 2 saat sonra. hem bişelerle oyalanayımda sigarayı unuturum böylecee offf offff..

Yehancım umarım en kısa zamanda bırakırsın sigarayı..bir öneri bari enn light sigarayı seç belki hoşuna gitmez içmezsin bir daha

Abla 20 de ben almıştım

Canım inşallah. Çok üzülüyorum ve korkuyorum ona bi zarar veririm diye. Ama tiryakilik işte, sigarasız da duramıyorum. ne yardan ne serden geçebiliyorum yani. Direniyorum. gidebildiğim yere kadar gidecem. Çok sınıra gelirsem içerim. Eşim de bırakmaya çalışıyor zaten. Bebişimiz vesile oldu bize. İnşallah bırakırız tez zamanda..

seaside hoşgeldin canım,nasılsınn?

firarpesertcim hoşgelmiş... naptınız kız evi tasıdınız mı? agır kaldırmadın ınsallah

lex nasılsın canım bugun görüşemedik seninle

feryalcım ve rainbow ablacım slm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…