RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya fatmadan haberi olan var mıııı bugün test sonuçlarını alacaklardı onlar eşinin galibaaa tabi yanlış hatırlamıyorsam:44:

benimde 29 canım ama benim eşimin durumu sonuçlanıncaya kadar ilaç vermedi zaten 2defa yapmam lazım tek teste göre hareket edemem demişti
hadi hayırlısı tatlım eşinin durumu ne o da gidecekti kontrole

benim mayısta 37 çıkmıştı ikikez yine ilaç kullandım düşmüştü o yüzden direkt ilaca geçtik zaten sınırda bi değer eşimde aralı sonu tekrar spermiyogram verecek muayenesi normal geçmişti değerlerde normal dedi dr bakalım olucakmı bu ay hayırlısı artık tüplerim açık bi skıntı yok bu çok büyük ve güzel bi haber benim için allah bebişimizi bize hepimize tezzamanda verir

İyiyim canım yorucu bir gün oldu burda dinlendiğimi hissediyorum :)) Canım sen harika bir konu açmışsın hamilelikte beslenmeyle ilgili ..teşekkürler şimdiden :))bence onu arada güncelle yeni öneriler gelir bizde faydalanırız

Canım hiç test yaptın mı? üstüne görme diye bişey varmış olabilir mi acaba ?:44:

Canım o zaman aklıma bile gelmemişti :) Düşün olaydan ne kadar uzağım. Adetim 5 gün gecikmiş, ben olabilir falan diyordum
Zaten üzerine kaç kez adet oldum. Bat'ıma 8 gün var. Yumurtlama olamaz değil mi?

rainbow ablacımmm mesgulsun galıbaaa yazdm ama cevap vermdn cnm foto ekleıdm baktnmı

Canım yumurtlaman çok yakın değil.Yarın değil buna eminim ama öbür gün için bişey diyemem cnm.sen her gün yap ama gece vakti daha uygun deniyor bir araştır.

yehancığım hem burası hem evde işlerim çok oğun bitanem ne sordun görmedim tatlım afedersin..

Yehancım umarım en kısa zamanda bırakırsın sigarayı..bir öneri bari enn light sigarayı seç belki hoşuna gitmez içmezsin bir daha

Canım o şekilde hiç denemedim.. denemekte fayda var ama pek sanmıyorum faydalı olucanı.. İradesizim demekki, nasıl kızıyorum kendime yaaa..

son zamanlarda valla hıc bukadar mutlu olmamıstım hıc cıkarsız boyle guzel dualar edıyorsunuz rabbım hıcbırımızı cok bekletmeden yuzumuzu guldursunn bu topıkten ayrılmak yok

Canımcım hsg çekildikten sonra herşey normalse eğer hamile kalma şansın artıyormuş bilgin olsun bu ay iyi çalışmak lazım

gumus19

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
RainbowColors:13
ayen1986:20
yehan:25
asbelove:50
lex:20

Toplam:10

Canım o zaman aklıma bile gelmemişti :) Düşün olaydan ne kadar uzağım. Adetim 5 gün gecikmiş, ben olabilir falan diyordum
Zaten üzerine kaç kez adet oldum. Bat'ıma 8 gün var. Yumurtlama olamaz değil mi?

Bilemedim şimdi canımcım yaa ben hamilelikten şüphelendim açıkçası..sen bir test yap bence ..eğer test negatif çıkarsa o zaman yumurtlamadan şüphelenebiliriz

Bişe sormadım ablam. Özledim seni demiştim hatrını sormuştum sadece. Önemli değil ablacım ya , takılıyorum sana..

Yeni gele ve ayatel kürsi okunmayan arkadaşlar okutmak isterseniz okutabiliriz.Ama takibini siz yapacaksınız.Yeni sistemde okutmak isteyen arkadaşlar dua okutabilecek ama sırasıyla.
şimdi benmi takip edicem yada benden sonra okuncaklar kendi takipedicek öylemi şu an sen takiptesin bende takip etmeye çalışıyorum ama sen tecrübelisin bu konuda cnm

a s canım nabersin msjlarını aldım himayemdesin rahat ol

gece yapmak mı daha uygun ablacımm bugun saatt 3 te yaptım yarın gece mı yapayımm ablacmm

Canım nikotinli sakızlar var işe yarar belki :44:

KK de yeni olduğum için kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyi tanımıyorum
,kimsede bana bişey yazmıyorum bende herkesle tanışmak istiyorum....

cnmm ben senı tanıyorum konustuk ya hatta ıkımısde aynı gun adet olcaktıkkk nıye yalnıs hıssedıosun bak edet gunun bıle sana yoldas oluyorum

bak o nikotinli sakızlar aklıma gelmedi değil. Biraz araştırayım zararı var mı diye? olmazsa yarın alırım bi eczaneden..Sağol kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…