- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.961
rainbow ablacımmm mesgulsun galıbaaa yazdm ama cevap vermdncnm foto ekleıdm baktnmı
benimde 29 canım ama benim eşimin durumu sonuçlanıncaya kadar ilaç vermedi zaten 2defa yapmam lazım tek teste göre hareket edemem demişti
hadi hayırlısı tatlım eşinin durumu ne o da gidecekti kontrole
seaside hoşgeldin canım,nasılsınn?
firarpesertcim hoşgelmiş... naptınız kız evi tasıdınız mı? agır kaldırmadın ınsallah
lex nasılsın canım bugun görüşemedik seninle
feryalcım ve rainbow ablacım slm
Canım hiç test yaptın mı? üstüne görme diye bişey varmış olabilir mi acaba ?:44:
rainbow ablacımmm mesgulsun galıbaaa yazdm ama cevap vermdncnm foto ekleıdm baktnmı
Yehancım umarım en kısa zamanda bırakırsın sigarayı..bir öneri bari enn light sigarayı seç belki hoşuna gitmez içmezsin bir daha
Burada çok kşiye okundu ve çoğunun bundan haberi bile olmadı belkide Rabbim bu yüzden bizi sevindiriyor vede sevindirecek.Sanada 313 ayetel kürsi okundu dualar yapıldı ayencim.Rabbim kabul etsin yüzünü güldürsün inşAllah :13:
benim mayısta 37 çıkmıştı ikikez yine ilaç kullandım düşmüştü o yüzden direkt ilaca geçtik zaten sınırda bi değer eşimde aralı sonu tekrar spermiyogram verecek muayenesi normal geçmişti değerlerde normal dedi dr bakalım olucakmı bu ay hayırlısı artık tüplerim açık bi skıntı yok bu çok büyük ve güzel bi haber benim için allah bebişimizi bize hepimize tezzamanda verir
Canım o zaman aklıma bile gelmemişti :) Düşün olaydan ne kadar uzağım. Adetim 5 gün gecikmiş, ben olabilir falan diyordum
Zaten üzerine kaç kez adet oldum. Bat'ıma 8 gün var. Yumurtlama olamaz değil mi?
Canım yumurtlaman çok yakın değil.Yarın değil buna eminim ama öbür gün için bişey diyemem cnm.sen her gün yap ama gece vakti daha uygun deniyor bir araştır.
yehancığım hem burası hem evde işlerim çok oğun bitanem ne sordun görmedim tatlım afedersin..
şimdi benmi takip edicem yada benden sonra okuncaklar kendi takipedicek öylemi şu an sen takiptesin bende takip etmeye çalışıyorum ama sen tecrübelisin bu konuda cnmYeni gele ve ayatel kürsi okunmayan arkadaşlar okutmak isterseniz okutabiliriz.Ama takibini siz yapacaksınız.Yeni sistemde okutmak isteyen arkadaşlar dua okutabilecek ama sırasıyla.
seaside hoşgeldin canım,nasılsınn?
firarpesertcim hoşgelmiş... naptınız kız evi tasıdınız mı? agır kaldırmadın ınsallah
lex nasılsın canım bugun görüşemedik seninle
feryalcım ve rainbow ablacım slm
Canım yumurtlaman çok yakın değil.Yarın değil buna eminim ama öbür gün için bişey diyemem cnm.sen her gün yap ama gece vakti daha uygun deniyor bir araştır.
yehancığım hem burası hem evde işlerim çok oğun bitanem ne sordun görmedim tatlım afedersin..
Canım inşallah. Çok üzülüyorum ve korkuyorum ona bi zarar veririm diye. Ama tiryakilik işte, sigarasız da duramıyorum. ne yardan ne serden geçebiliyorum yani. Direniyorum. gidebildiğim yere kadar gidecem. Çok sınıra gelirsem içerim. Eşim de bırakmaya çalışıyor zaten. Bebişimiz vesile oldu bize. İnşallah bırakırız tez zamanda..
KK de yeni olduğum için kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyi tanımıyorum
,kimsede bana bişey yazmıyorum bende herkesle tanışmak istiyorum....
KK de yeni olduğum için kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyi tanımıyorum
,kimsede bana bişey yazmıyorum bende herkesle tanışmak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?