- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.981
KK de yeni olduğum için kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyi tanımıyorum
,kimsede bana bişey yazmıyorum bende herkesle tanışmak istiyorum....
Canım o şekilde hiç denemedim.. denemekte fayda var ama pek sanmıyorum faydalı olucanı.. İradesizim demekki, nasıl kızıyorum kendime yaaa..
KK de yeni olduğum için kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyi tanımıyorum
,kimsede bana bişey yazmıyorum bende herkesle tanışmak istiyorum....
seaside hoşgeldin canım,nasılsınn?
firarpesertcim hoşgelmiş... naptınız kız evi tasıdınız mı? agır kaldırmadın ınsallah
lex nasılsın canım bugun görüşemedik seninle
feryalcım ve rainbow ablacım slm
ne yapayım bacım iyileşmeye çalışıyorum haftasonu çalışmalara başlamamız lazım en geç ama ben bi türlü kendimi toplayamıyorum
sen nasılsın yavyummmmm
cnmm ben senı tanıyorum konustuk ya hatta ıkımısde aynı gun adet olcaktıkkk nıye yalnıs hıssedıosun bak edet gunun bıle sana yoldas oluyorum
ne bileyim canım herkes yazışıyor diye alındım
Kayna araya canım yaaa burda amaçlar hep aynıhoşgeldin kendindenbahset merak ettiğin şeyleri sor ortaya :))
ne bileyim canım herkes yazışıyor diye alındım
gecmiş olsun düşüklerle ilgiliaraştırma yapıldımı pıhtılaşmayı mutlaka yaptır bence ben 4 düşük yaptım pıhtılaşma var cok kişide aynı durumdaben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım,birini geçen ay yaptım,psikoljim bozuk düşüklerden sonra
sendemi gribe teslim oldun kıss... çok geçmiş olsun..
bizde eşimel bayram donusu yakalanmıstık ve 4 gun surunduk tabi doktora gıtmemiştik :)))
1 çay kaşığı toz zencefili (kuru olan yani) ,1 tatlı kaşığı balla karıstırıp macun haline getir.. sonra o macunu tek seferde yut ,çiğneme yani. içinden 5e kadar say ardından su iç (çiğnersen zencefilin acısı çıkar) ... gribi gecirmek için formul cnm..
bu macun senın terlemene yardımcı olacaktır ,terleki vucudundaki grip virusunu bir an önce atlat..
bide aktarlarda 20 çeşit karısımlı çay oluyor ama fiyatı baya bi tuzlu..
biz bu ıkısını yapıp ancak kurtulmustuk..gripte kardesimde bulasmıstı bizee
çalışmalara kadar insallah iyi olursun canımmm
ayy bugun yine öleece oturdum haftasonunu beklıyorum aslında..eşim nöbete kalcak ben odaları değiştircem onu beklıyorum :)))) dualarımı okudum sadece..dünden yemeklerimde oldugu için yeni yemek yapmadım
burda havalar güzellşeti yenıden (izmir) yarın cam sılıcem ,çamasır yıkatıp sericem falan gunluk işler işte
ahh cnm benım bende bugun katıldım buraya ortaya yaz bıseyler cevaplarlarrr kuzucum merak ettıklerını meselaa sohbete katıll bende geldım muhabbetın ortasına daldım mesela
ayyy aklıma ne geldiii dün burda gece baya bı muhabbet ettık yaa sonradan cıktım işte uykum geldi falan diye...
eşim ne dese beyenırsınız1 dk daha geç çıksaymışım küsecekmiş bana beyfendiiiiiiiii
hem hürreme baktırmadı açtı yabantvyi.. zaten dün durup duruo netide kapıcam tehditvari konuşmalarrr gıcıkkkkkkkkk
yaww yarın bir gün çocuk olsa şey mi diyecek bu adam....onunla çok ilgilendin benle az ilgilendinnn küstüm sana diyip küseceeeeekmiiiiiiiiiiiii??
bazennnn bu erkekleriiiiiiiiii anlamakkkkkkkkkk imkansızzzz oluyooooooorrrr
gecmiş olsun düşüklerle ilgiliaraştırma yapıldımı pıhtılaşmayı mutlaka yaptır bence ben 4 düşük yaptım pıhtılaşma var cok kişide aynı durumda
ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım,birini geçen ay yaptım,psikoljim bozuk düşüklerden sonra
ayyy aklıma ne geldiii dün burda gece baya bı muhabbet ettık yaa sonradan cıktım işte uykum geldi falan diye...
eşim ne dese beyenırsınız1 dk daha geç çıksaymışım küsecekmiş bana beyfendiiiiiiiii
hem hürreme baktırmadı açtı yabantvyi.. zaten dün durup duruo netide kapıcam tehditvari konuşmalarrr gıcıkkkkkkkkk
yaww yarın bir gün çocuk olsa şey mi diyecek bu adam....onunla çok ilgilendin benle az ilgilendinnn küstüm sana diyip küseceeeeekmiiiiiiiiiiiii??
bazennnn bu erkekleriiiiiiiiii anlamakkkkkkkkkk imkansızzzz oluyooooooorrrr
hamileykende kullandım şimdide kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var 1 aydır içiyorum aralıkta bebek çalışmalarına başlıycam ssende pıhtılaşma varmıilaç kullandınmı canım ben ecopirin kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum
ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım,birini geçen ay yaptım,psikoljim bozuk düşüklerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?