RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım o şekilde hiç denemedim.. denemekte fayda var ama pek sanmıyorum faydalı olucanı.. İradesizim demekki, nasıl kızıyorum kendime yaaa..

Kendine kızıp bebişide strese sokma lütfen ha strese gireceksen günde 3,4 iç zaten ..drlar malesef sigaradan kaynaklı strese karşı bunu tavsiye etmek durumunda kalıyorlar.Hiç içmemen daha iyi ama benim öneri üzülüp stres yapacağına çözüm üretmeye çalış sen en light sigarayı araştır en azından yavaş yavaş bırakırsın çünkü onu içmeyi sevmeyeceksin kısa zamanlada bırakacaksın inşallah

Çok sağol şekercim iyiyim, baş ağrım yeni geçti desem
Sen nasılsın?

ne yapayım bacım iyileşmeye çalışıyorum haftasonu çalışmalara başlamamız lazım en geç ama ben bi türlü kendimi toplayamıyorum
sen nasılsın yavyummmmm

sendemi gribe teslim oldun kıss... çok geçmiş olsun..
bizde eşimel bayram donusu yakalanmıstık ve 4 gun surunduk tabi doktora gıtmemiştik :)))

1 çay kaşığı toz zencefili (kuru olan yani) ,1 tatlı kaşığı balla karıstırıp macun haline getir.. sonra o macunu tek seferde yut ,çiğneme yani. içinden 5e kadar say ardından su iç (çiğnersen zencefilin acısı çıkar) ... gribi gecirmek için formul cnm..

bu macun senın terlemene yardımcı olacaktır ,terleki vucudundaki grip virusunu bir an önce atlat..

bide aktarlarda 20 çeşit karısımlı çay oluyor ama fiyatı baya bi tuzlu..

biz bu ıkısını yapıp ancak kurtulmustuk..gripte kardesimde bulasmıstı bizee

çalışmalara kadar insallah iyi olursun canımmm

ayy bugun yine öleece oturdum haftasonunu beklıyorum aslında..eşim nöbete kalcak ben odaları değiştircem onu beklıyorum :)))) dualarımı okudum sadece..dünden yemeklerimde oldugu için yeni yemek yapmadım

burda havalar güzellşeti yenıden (izmir) yarın cam sılıcem ,çamasır yıkatıp sericem falan gunluk işler işte

ayyy aklıma ne geldiii dün burda gece baya bı muhabbet ettık yaa sonradan cıktım işte uykum geldi falan diye...

eşim ne dese beyenırsınız 1 dk daha geç çıksaymışım küsecekmiş bana beyfendiiiiiiiii

hem hürreme baktırmadı açtı yabantvyi.. zaten dün durup duruo netide kapıcam tehditvari konuşmalarrr gıcıkkkkkkkkk

yaww yarın bir gün çocuk olsa şey mi diyecek bu adam....onunla çok ilgilendin benle az ilgilendinnn küstüm sana diyip küseceeeeekmiiiiiiiiiiiii??

bazennnn bu erkekleriiiiiiiiii anlamakkkkkkkkkk imkansızzzz oluyooooooorrrr

Allah razı olsun canımmm yaaa
Eşim bu sefer bana bebekler gibi bakıyor maaşallah allah bozmasınn
meyve suları sıktı yemekler yaptıı ilk gün bi yedim bal zencefil limon yaptı ama sonra unuttuk tabi onu biz iyi hatırlattın eve gidince yapıp yatayım bi güzel terler kendime gelirim yoksa kurtulamayacağım bundan ben burası buz gibi(istanbul) ya da ben hasta olduğum için acaip üşüyorummm
bende iyileşebilirsem haftasonu temizlik yapmayı planlıyorum ama bakalım kısmet öncelik bebiş için sonra fırsat olursa temizlikkkk

bacım bu kocaların hepsı aynıı bızımkde hemen surat yapar ama ben onu hemen cilvelerimle ikna ederimmm

facede attıkların gelmiyo benm yazdıklarım geliyomu sana dur balık olayını anlatıyım
sabah dedin ya ilk denemde bebek tutunmasının sırrı balık diye
ismi lazım değil bi topikte tesadüfen gördümki kız anlatıyo birine bak balık yiyceksin bide fırında yapcaksın yanına bol roka soğanla salata eşine yedirceksin diyo gül gül öldüm valla

ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım,birini geçen ay yaptım,psikoljim bozuk düşüklerden sonra

ne zamandır istiyorsunuz bebişi tatlım dr.a gittin mi bu düşük meselesiyle ilgili araştırma yaptılar mı?

Valla yapar mı yapar tatlım şahsen ben kendiminkinden şüpheleneiyorum kıskançlık yapabilirr

ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım,birini geçen ay yaptım,psikoljim bozuk düşüklerden sonra

O halde doğru yerdesin bu topiği takip etmeni öneririm canım :)Burda tecrübelerimizi paylaşıp moralimizi yüksek tutuyoruz.Düşüklerine çok üzüldüm umarım bundan sonra yaşamazsın bebeğine kavuşursun ..unutma stresten uzak durman lazım sakın moralini bozma,yaşadıklarını yaşam tecrübesi diye gör ve çözüm yolları üretmeye bak.Tedavini ihmal etme durumunu drlara anlat ve çözüm önerisi söylesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…