RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnım face kafayı yedı acılmıyorrr baaakk ben sana demedımmı ben çözdüm sizi millet tavsiye bıle edıyor yaanııı ayy öldüm gülmektenn yaa bızım hamıle kalana kadar gobegımız catlıyorr sen gorursun bundan sonra haftada ıkı gun balık yıcemm kızzz

bacım bu kocaların hepsı aynıı bızımkde hemen surat yapar ama ben onu hemen cilvelerimle ikna ederimmm
ben kocam varken asla açmam neti küser surat yapar hemen o açarsada ben küserim sarılıp tv izlemeyi tercih ederim valla ayy özledim kocamı yaklaşır 8saattir görmedim

yazık kız deme biri gercek zannetcek ya
millet ne hallerde alalh acısın haline ya hem üzüldüm hem güldüm

ay ben de ikidir soruyu sorana kadar cevabı yazılmış oluyor neyse
sayfalar okadar hızlı ilerliyor kiii, yaşasıııın 500. sayfaya geldik bile diyemedim

ya fatmadan haberi olan var mıııı bugün test sonuçlarını alacaklardı onlar eşinin galibaaa tabi yanlış hatırlamıyorsam:44:
ayy bende merak ediyorum yaa... noldu acaba sonucları??
ayy bende stres atıyorum resmen ama bişi diim mi kocem kıskanıo beni çatlasında patlasın hıhhh
yaww canım buraya yazmaktan kendi açtığım konuyu unuttum :))) dediğin gibi çok iyi olur ama pek rağbet görmedi yaww yazanlardan yardımcı olanlardan Allah razı olsun tabiki.. arada abakayım ama çıkmam lazım artık ..eşim gelicek papaz olmayalım
KK de yeni olduğum için kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyi tanımıyorum
,kimsede bana bişey yazmıyorum bende herkesle tanışmak istiyorum....
oyy oyyy şekerim yaz araya gitsin..bende öle öle yılmadım yılmadım her lafa atladımmm bak şimdi benide gördüler saolsunlar
a s canım nabersin msjlarını aldım himayemdesin rahat ol
heyttt gözlükleri takmanın vakti gelmiş ozaman ben özel acan sınavix feryalin yeni korumasıyım ona göreeee duyyy özlemmmm duyyyy
Çok sağol şekercim iyiyim, baş ağrım yeni geçti desem
Sen nasılsın?
ohh çok güzellll haber bu.. Allah bidaha göstermesin canım yaa vallaha başağrısı ve diş ağrısını ben bir tutan insanlardanım.. tekrarı olmaz insallah..

bende iyiym canım napıyım işte her sabah şu şu illeri yapıcam diyip öğlene doğru yaa akşamda yapsam diyip şu sıralar amaaannn yarına yaparım diyenlerdenimmm..TEMBELİM TEMBEEELLL

ohh ohh masallah enişteye canım dediğin gibi terlemen lazım hatta eşinde yardımcı olabilir sana bu konudaaaa tamam yaa sustummm afedersin

Valla bende öyle dedim ama yok diyoooo ilk önce iyileş ondan sonra dioooooo ne yazık kiiiii
kaç günü boşa geçirdik diye hayıflanırken azarı işitince bi daha ağzımı bile açmadımmm
ama cumartesiiiiiiii yandı yandıııı

hadi yaa öylemiymiş balık mı yemek lazımmışşşş

canım bu gümüş arkadasımız calısma yaptıgı ay hemen hamıle kalabılıyor ıstesın yeterkı cok balık yıyorlar kocasıyla bende bukadar kolay hamıle kalmasını ona baglıyorum balıgın herseye faydası var vallaa bırıde yazmıs oyle bırseyy balık yedır kocana fılan dıye onuda görünce tam inandım

sen hala ınanmıyormusunn cnm bence valla bu balıgın faydası var herseye ben ınanıyorum bebek olmasınıda kolaylastırıyor sen ınanmaa
faydası vardır tabi faydalı bişey cokda sık yiyoruz valla dene kanka belli olmaz bok rokayı soğanı unutma
ay kız çatladım burda gülmekten yaklaşık 8 saattir görmedim demiş yaaaa
aşk işte böyle bişey bak altta yazıyo 3 yılı bitirdik melek kocamla
cnm kocam bide baba olsa başka ne isterim :119:

körolmayasıcaa net 2.5 çekio yinee ani çekmşoo umarım bu msj gider..
ben çıkam gari salata yapcem kocem görmesin beni burdaaa...

ilgilenmiom diye küserr sonraaaaa

bişey yazcaktım?????????

batın bugun olnalardan yakın olanlardan haber varmi bakem

Çok komik oluyorlar ya hu, çocuk gibi. Eşim de meraktan çatlıyor, ne yazıyorsun o kadar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…