RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hadi yaa öylemiymiş balık mı yemek lazımmışşşş
ben hep ilk denemede hamile kalıyorum yumurtalarım cok sağlam eşiminde spermi 35 milyon cıktı aslında durum bu ama arkadaşlar balığı cok yiyorum diye olayı oraya bağlıyo ama bilemiyorum balık yediğim gün vitamin bile içmiyorum zaten vitamini alıyorum diye ama bak ben soğanıda cok yerim soğan suyunun faydası malum yyorum diye yumurtalarım sağlam olabilir bence olay soğanda
Allah mutluluğunuzu bozmasın ne kadar içten yazmışsın
tşk ederim seviyorum kocamı annesine benzemediği zaman on numara

Arkadaşlar benim mesai bitti bende yavaştan evin yolunu tutayım :))Hepinize keyifli sohbetler öpüldünüzzzz

Çok komik oluyorlar ya hu, çocuk gibi. Eşim de meraktan çatlıyor, ne yazıyorsun o kadar diyor
ben bi kere çıkış yapmamışım geçmişten girmiş tek tek sayfaları okuyodu kızdım kadınların arasındaki şeyler diye şimdi bakmıyo meraktan çatlıyo msj kutusunada bakıcaktım diyo bi bağırdım git şurdan diye şimdi yinede geçmişi siliyorum

kızlar ılk yukledıgım foto 5 dk sımdı yukledıgım 10 dk ıcınde cıktı buna ne dıyorsunzz abla.

benim eşimin en iyi rakamı 13milyon bi de bizim hareket ve morfoloji sorunumuz da var bize de yarar mı ki:44: canım maaşallah canım maaşallah

idare eder tatlım yaaa dün akşam çok iyiydim ama bu sabah kalktım öksürük ve nefes alamama söz konusuydu o kadar meyve suyu ilaç işe yaramadı
sen nasılsın şekercim

asbelove cım vicksi yeni kaynamış olan bi suyun içine koyup, buharını içine çek, belki nefesini açar belki

Son düzenleme:
ben cıkıyım hazırlanıyım kocam 7 buçukda gelcek beni almaya pizza ısmarlıycak bana süsleniyim
öpüyorum herkesi batı yarın olanlar inş hamiledir

Bişe sormadım ablam. Özledim seni demiştim hatrını sormuştum sadece. Önemli değil ablacım ya , takılıyorum sana..

canım akşama misafirim varda o yüzden ttalım takip edemiyorum

gece yapmak mı daha uygun ablacımm bugun saatt 3 te yaptım yarın gece mı yapayımm ablacmm

evet canım öyle okumuştum akşam yapılmalıymış doğru sonuç için birde yarın akşam yap olur mu cnm

ben cıkıyım hazırlanıyım kocam 7 buçukda gelcek beni almaya pizza ısmarlıycak bana süsleniyim
öpüyorum herkesi batı yarın olanlar inş hamiledir

kızlar yine uçmuş sayfalar 50 sayfayı nasıl okuyayın biraz baştn biraz sondn okudum..

ikizlerimiz var mış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...çok sevindm bende çok istiyrm ikizlerim olsun ama eşim diyo ya sen bi tane yap yeter bize:)))))

ilk sayfada ne kadar hamile oldu yaww nazar nazar nazar diyorum...

soğan kürü yapan kızlr durum nasıl bugün 12.günü aştım 3 günüm kaldı...inş sonunu getircm...

bizde 4,5yılı bitirdik hala aşığız birbirimize Allahım bozmasın
maaşallah tatlım maaşallah
İnşallah anne-baba da olacağızzz

gumus19

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

raginda:25
osaka:50
hayatimsinav:100
RainbowColors:23
ayen1986:20
yehan:25
asbelove:50
lex:20

Toplam:313

canım akşama misafirim varda o yüzden ttalım takip edemiyorum

evet canım öyle okumuştum akşam yapılmalıymış doğru sonuç için birde yarın akşam yap olur mu cnm

saatler degısık olursa bır sorun olmaz herhalde yarın aksam 8 gıbı yapsam olurmukı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…