- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.021
ben hep ilk denemede hamile kalıyorum yumurtalarım cok sağlamhadi yaa öylemiymiş balık mı yemek lazımmışşşş
tşk ederim seviyorum kocamı annesine benzemediği zaman on numaraAllah mutluluğunuzu bozmasınne kadar içten yazmışsın
byy sende çalış boş durmaarladslar ben cıkıyorum kocam gelıyorrr herkese ıyı aksamlarr bol bebek calısmalı gecelerr
asbelove cım sen nasılsın hastaydın iyileştin mi
ben bi kere çıkış yapmamışım geçmişten girmiş tek tek sayfaları okuyodu kızdım kadınların arasındaki şeyler diye şimdi bakmıyo meraktan çatlıyo msj kutusunada bakıcaktım diyo bi bağırdım git şurdan diye şimdi yinede geçmişi siliyorumÇok komik oluyorlar ya hu, çocuk gibi. Eşim de meraktan çatlıyor, ne yazıyorsun o kadar diyor
ben hep ilk denemede hamile kalıyorum yumurtalarım cok sağlameşiminde spermi 35 milyon cıktı aslında durum bu ama arkadaşlar balığı cok yiyorum diye olayı oraya bağlıyo ama bilemiyorum balık yediğim gün vitamin bile içmiyorum zaten vitamini alıyorum diye ama bak ben soğanıda cok yerim soğan suyunun faydası malum yyorum diye yumurtalarım sağlam olabilir bence olay soğanda
tşk ederim seviyorum kocamı annesine benzemediği zaman on numara
idare eder tatlım yaaa dün akşam çok iyiydim ama bu sabah kalktım öksürük ve nefes alamama söz konusuydu o kadar meyve suyu ilaç işe yaramadı
sen nasılsın şekercim
idare eder tatlım yaaa dün akşam çok iyiydim ama bu sabah kalktım öksürük ve nefes alamama söz konusuydu o kadar meyve suyu ilaç işe yaramadı
sen nasılsın şekercim
Bişe sormadım ablam. Özledim seni demiştim hatrını sormuştum sadece. Önemli değil ablacım ya , takılıyorum sana..
gece yapmak mı daha uygun ablacımm bugun saatt 3 te yaptım yarın gece mı yapayımm ablacmm
faydası vardır tabi faydalı bişey cokda sık yiyoruz valla dene kanka belli olmaz bok rokayı soğanı unutma
aşk işte böyle bişey bak altta yazıyo 3 yılı bitirdik melek kocamla
cnm kocam bide baba olsa başka ne isterim :119:
canım akşama misafirim varda o yüzden ttalım takip edemiyorum
evet canım öyle okumuştum akşam yapılmalıymış doğru sonuç için birde yarın akşam yap olur mu cnm
bi doktora gitseydin, ben iyiyim canım sağol
bizde 4,5yılı bitirdik hala aşığız birbirimize Allahım bozmasın
maaşallah tatlım maaşallah
İnşallah anne-baba da olacağızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?