- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.041
Eki Görüntüle 559102 kızlar ılk ekledıgm test 5.dk da cekıldı sımdı ekledıgımde 10 dk.da bıde buna göre yorum alsam süper olck ovı testıı..
canım dediğin şeyler doğru bebeğinin organları gelişiyor, büyüyor, senin yediğin içtiğin her şey ona gidiyor..mecbursun canım, iradene sahip çık..evde sigara bulundurma, eşin de bulundurmasın..inşallah bırakacaksın..üzülüp kahrolmaktansa daha çok çabalaya hamileyken sigara içen anneye kadınlar bir küfretmiyor yani özo.. Dün geceden beri kendimle savaşıyorum şu lanet için. ben bundan nefes çektikçe bebeğimi, o savunmasız varlığı dumana boğuyorum ve buna hiç hakkım yok. Nasıl kıyıyorum bilmiyorum.. Ama lanet olası sigarayı da canım çekiyor. ALLAH'a yalvarıyorum ne olur şundan tiksineyim, bana bi tiksinti ver diye, canım çekmesin diye. Valla şunları yazarken ağladım, kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl yapabiliyorum ben bunu yaa? Çocuğum düşük kiloda olsa, erken doğsa yada bir hastalığı olsa(astım, bronşit gb)kendimi hiçbir zaman affetmicem..!!!!:2::2:
hayırdır tatlım yaaa regl öncesi veya bebiş belirtisi olabilir canımmm ikisinden biri gelen giden var mı saatler kaldı bata
cnm bende ovulasyon testi yapıyrm...t çizgisi c çizgisi kadar koyu olmalı ya da ondn daha koyu..bu ovulasyonun 24 veya 36 saat sonra olack demak...t çzigisi silik gözüküyo yapmaya devam et testleri...ama hergün aynı saatte yap...
cnm ters cekmısım ama umarım anlasılıyor umarım 24 -36 saat sonra olmaz :) eşim salıya gelecek yetısemıycez yaa desene.
aybike ben kullanıyorum canım ovu testi, henüz gerçekleşmemiş yumurtlaman, 2 gün içinde olabilir, zaten sen de bel, kasık ağrılarından hissedeceksin bunu, ayrıca sıcak sıcak fazlaca akıntın olacak, vücudunu dinle tamam mı
canım dediğin şeyler doğru bebeğinin organları gelişiyor, büyüyor, senin yediğin içtiğin her şey ona gidiyor..mecbursun canım, iradene sahip çık..evde sigara bulundurma, eşin de bulundurmasın..inşallah bırakacaksın..üzülüp kahrolmaktansa daha çok çabala
yok canım ama umutsuzum, gelen giden yokallahım eğer hamile değilsem gelsin şu kırmızılar
selam kızlar nasılsınız iyi aksamlar ..
ben biraz fazla sinirliyim...esime çok kızdımm, sinrden ellerim biraz titriyo(
hani varsa bisey diyorum.. bu sinirden dolayı, benden gider miii :'((((
sat ne zamandı canım? bi de seninkini mi hesaplamıştık, ne zaman demiştim :26:cnm salıya kadr olmasında :) tatlım kociş salı gelıyor bu ay da bosa cıkmaz ınşşşş
niye umutsuzsun, ben senden umutluyum, sıkı çalışmıştın çünkü,bi test yapsaydın
sat ne zamandı canım? bi de seninkini mi hesaplamıştık, ne zaman demiştim :26:
offf inşallah canım inşallaaaaaahh..pazartesiye kadar test felan yapmayacam canım çünkü benim bazen 4 gün geçebiliyo, pazartesi olmazsa direk kanda baktırtacam
hamişçikleriiiiiiiiiimmnasılsınız bakayım, beboşlarımız napıyo ragindacım, missyamoooşummm, firarıııııııımmm
firarım ev buldun mu ne zaman taşınıyosun? yorma kendini canım tamam mı? bak riskli aylardasın sakın ağır kaldırmaaaa
sat : son adet tarihin
bat: beklenen adet tarihin canım
kadına şiddet haberi vardı bi güzel ağladım, eşim de diyoki ben sana dayak mı atıyom niye ağlıyonözlemim yan gelip yatıyoruzz yahu ne yapalım
yarın öğlen doktora gidiyoruz cnm inş. herşey yolunda mı diye,ne var ne yok anlayacağız inş.
dua et bize tatlım olur mu hayırlı haberlerle gelelim Allahın izniyle
sen biraz daha iyisin demi,neşen yerine geldi mi?
bu topiğin şekerparesisin bak sen,sen gülmezsen olmaz
anladım tatlım sagol karıstı cunku :) özlemcımm 13 kasım dı satım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?