RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar ben çıkıyorum kuzenimin eşi ameliyat oldu onu bir görüp öyle geçeyim diyorum eve inşallahhhh
Öpüyorum hepinizi akşama görüşürüzzz

Eki Görüntüle 559102 kızlar ılk ekledıgm test 5.dk da cekıldı sımdı ekledıgımde 10 dk.da bıde buna göre yorum alsam süper olck ovı testıı..

cnm bende ovulasyon testi yapıyrm...t çizgisi c çizgisi kadar koyu olmalı ya da ondn daha koyu..bu ovulasyonun 24 veya 36 saat sonra olack demak...t çzigisi silik gözüküyo yapmaya devam et testleri...ama hergün aynı saatte yap...

canım dediğin şeyler doğru bebeğinin organları gelişiyor, büyüyor, senin yediğin içtiğin her şey ona gidiyor..mecbursun canım, iradene sahip çık..evde sigara bulundurma, eşin de bulundurmasın..inşallah bırakacaksın..üzülüp kahrolmaktansa daha çok çabala

hayırdır tatlım yaaa regl öncesi veya bebiş belirtisi olabilir canımmm ikisinden biri gelen giden var mı saatler kaldı bata

yok canım ama umutsuzum, gelen giden yok allahım eğer hamile değilsem gelsin şu kırmızılar

selam kızlar nasılsınız iyi aksamlar ..
ben biraz fazla sinirliyim...esime çok kızdımm, sinrden ellerim biraz titriyo (
hani varsa bisey diyorum.. bu sinirden dolayı, benden gider miii :'((((

Son düzenleme:
merhaba ablacm
aldğm dualarn hepsini okudum Allah kabul eder inşallah
sonra görüşürüz herkese iyi sohbetler

cnm ters cekmısım ama umarım anlasılıyor umarım 24 -36 saat sonra olmaz :) eşim salıya gelecek yetısemıycez yaa desene.

cnm ters cekmısım ama umarım anlasılıyor umarım 24 -36 saat sonra olmaz :) eşim salıya gelecek yetısemıycez yaa desene.

aybike ben kullanıyorum canım ovu testi, henüz gerçekleşmemiş yumurtlaman, 2 gün içinde olabilir, zaten sen de bel, kasık ağrılarından hissedeceksin bunu, ayrıca sıcak sıcak fazlaca akıntın olacak, vücudunu dinle tamam mı

cnm salıya kadr olmasında :) tatlım kociş salı gelıyor bu ay da bosa cıkmaz ınşşşş

niye umutsuzsun, ben senden umutluyum, sıkı çalışmıştın çünkü, bi test yapsaydın

selam kızlar nasılsınız iyi aksamlar ..
ben biraz fazla sinirliyim...esime çok kızdımm, sinrden ellerim biraz titriyo (
hani varsa bisey diyorum.. bu sinirden dolayı, benden gider miii :'((((

Aleyküm selam varsa bir şey olacağını sanmıyorum, ama sen yine de sakin olmaya çalış canım

cnm salıya kadr olmasında :) tatlım kociş salı gelıyor bu ay da bosa cıkmaz ınşşşş
sat ne zamandı canım? bi de seninkini mi hesaplamıştık, ne zaman demiştim :26:

niye umutsuzsun, ben senden umutluyum, sıkı çalışmıştın çünkü, bi test yapsaydın

offf inşallah canım inşallaaaaaahh..pazartesiye kadar test felan yapmayacam canım çünkü benim bazen 4 gün geçebiliyo, pazartesi olmazsa direk kanda baktırtacam

hamişçikleriiiiiiiiiimm nasılsınız bakayım, beboşlarımız napıyo ragindacım, missyamoooşummm, firarıııııııımmm

firarım ev buldun mu ne zaman taşınıyosun? yorma kendini canım tamam mı? bak riskli aylardasın sakın ağır kaldırmaaaa

oz_lem_, nese77, Yehan+, kiraztepe, missyaman, RainbowColors+, firarperest, aybikekayra, raginda...ooooooyy bi de feryalim olaydı dadundan yinmezdi haaa bi de yağ tenekesi

cnm sat yumurtlama tarıhımı oluyodu :)

özlemim yan gelip yatıyoruzz yahu ne yapalım
yarın öğlen doktora gidiyoruz cnm inş. herşey yolunda mı diye,ne var ne yok anlayacağız inş.
dua et bize tatlım olur mu hayırlı haberlerle gelelim Allahın izniyle

sen biraz daha iyisin demi,neşen yerine geldi mi?
bu topiğin şekerparesisin bak sen,sen gülmezsen olmaz

Son düzenleme:
kadına şiddet haberi vardı bi güzel ağladım, eşim de diyoki ben sana dayak mı atıyom niye ağlıyon ohh be rahatladım
duam sizle canımmm zaten hamişlerimize de dua ediyorum hepp kuzularımız onlar bizim

anladım tatlım sagol karıstı cunku :) özlemcımm 13 kasım dı satım :)

canım son 3 adetini yazar mısın? biz senle hesaplamış mıydık ovu günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…