- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.061
kadına şiddet haberi vardı bi güzel ağladım, eşim de diyoki ben sana dayak mı atıyom niye ağlıyonohh be rahatladım
duam sizle canımmm zaten hamişlerimize de dua ediyorum hepp kuzularımız onlar bizim
canım son 3 adetini yazar mısın? biz senle hesaplamış mıydık ovu günlerini
aybike adetin kaç gün sürüyor?
benımde mıgren wardı ayda 10 kere atak gelırdı şu bal çörekotu kullandım basım bı daha arıma bırde arkadaslar baş ağrısı ilacında şöle yazıyorsdu hamıle olnalar kullanabılır ama gebe kalmayı dusunenler kesınlıklle kullanmamalı bn nasıl kötu oldum demek dedım yumurtalıklara zarar werıo we gecen ay bıraktım o 10 tane atak bnı sabahlara kadar aglattı ıcmedım ama cok şükür bu ay hamıle kaldım belkkıde sebeb oydu aylardır aklınızda bulunsun :44::44::44::44:Melesef migrenim var canım Neşe. Doğum kontrol hapını bırakınca biraz atakları azaldı sanki. Bugün düne göre yine iyiyim şükür hafif hafif ağrıyor. Benim hamilelikle ilgili en büyük korkum bu zaten. Migrenim tutunca genelde hastaneye gidiyorum, serum, iğne ne bulursam artık :) Hamile kalırsam bu şeyleri nasıl kaldırırım bilmiyorumKötü düşünmemeye çalışıyorum.
adetın 12.ci gününe kadar dewam canım erken bırakmaburdan okudum bende.12 yemek kaşığı balla, 8 tatlı kaşığı tarçın ve 30 gr öğütülmüş çörekotunu karıştırıyormuşsun.adetin 2. gününden itibaren sabah akşam birer yemek kaşığı yiyormuşsun.on gün boyunca.yumurtaları geliştirmeye yardımcıymış.
bebektendır oooooooooooooooooo inşAllahhhhhhhhhhhhhhhçok keyifsizim canım niyeyse anlamadım
ağlamalarım tepemde sanırsam
yaaaaaaa ne güzelll ya bnmde ıkız olsunnn ucuz olsun ben hep derdım kı Allahım bana dörduz wer dıolardı ohaaacanım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.
iç dünyamı bi bilsem canım, çok duygusallaştım ota moka ağlıyom, sinirlerime hakim olamıyorum bazen, pes etmeye ramak kalıyor, hemen toparlanıyorum sanırım bu da yoruyo beniözlemcim çok ağlıyorsun son zamanlarda hayırdır cnm yaa,iç dünyan ne alemde tatlım...
evet cnm yazmıstık ama :) 27 günde bır oluyodm 20 eylul 17 ekım 13 kasım cnmm
kızlar iyi akşamlar nasılsınız oooooo ikizlerimizre varmış maşallah rean gözun aydın cnm özlemmm niye keyifin yok cnm haydi bir bağıralım hep birlikte o bebek bu
göbuşe gelecek okadarrrrrrr
iç dünyamı bi bilsem canım, çok duygusallaştım ota moka ağlıyom, sinirlerime hakim olamıyorum bazen, pes etmeye ramak kalıyor, hemen toparlanıyorum sanırım bu da yoruyo beni
canım dediğim gibi 26sı önemliydi, kocişi sabah gelir gelmeeeeeeeeeezzz.......anladın sen oniiiii
cnm ya öpuyorumnese ablaaaamm sana yazacaktım şimdi, hoşgeldin, çok sık gelmiyosun bu ara
bağıralımmmm ablaaaaaaaa sonra da ağlayalım
cnm bende 26. 11. gün yumurtladım aklında olsun
özlemcim zaten böyle hep gülen güldüren insanlar içte çok duygusaldır bilirsin.
bazen güçsüz olmak iyidir cnm yaa.
bedenini zorlama fazla.yetmiyorsa gücün bırak olduğu yerde.
yükü başkaları taşısın biraz da,özellikle eşler
canımmm çok çok haklısın ben son 2-3 aydır eşime hiç bir şey ama hiç birşeeeyy belli etmiyorum, o da benim gibi üzülmesin diyorum...çünkü geçen sene onu da çok üzüyodum, beklentiye girip benimle kahrolmasın diye,şimdi her ay ayyy adet olcam off felan diyom o da bişe anlamıyo tabi.. o yüzden şuanki durumumu bi ben bi siz biliyorsunuz... işte tüm bu yük öldürüyor beni
Merhabaa kizlarr , bende yeni katildimm aranizaa .evet vajinusmus diyolar ins atlatrsn . Gecmis olsun ' iknzde istekli olmaniz lazim ilk once yoksa hic atlatamassin , istemen lazimm . Rahat olman lazim kendine guven.. En yakin zamanda gecer insallah .'
hoşgeldn cnm o kişi ben değilim bizdede fazla birleşme sorunu vara şaka bi yana arkadaşın durumu zor bide bebek istiyo aşması lazım olayı
özlemcım cok var mı adet ıne ıns gelmezde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?