RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evet cnm yazmıstık ama :) 27 günde bır oluyodm 20 eylul 17 ekım 13 kasım cnmm

kızlar iyi akşamlar nasılsınız oooooo ikizlerimizre varmış maşallah rean gözun aydın cnm özlemmm niye keyifin yok cnm haydi bir bağıralım hep birlikte o bebek bu
göbuşe gelecek okadarrrrrrr

benımde mıgren wardı ayda 10 kere atak gelırdı şu bal çörekotu kullandım basım bı daha arıma bırde arkadaslar baş ağrısı ilacında şöle yazıyorsdu hamıle olnalar kullanabılır ama gebe kalmayı dusunenler kesınlıklle kullanmamalı bn nasıl kötu oldum demek dedım yumurtalıklara zarar werıo we gecen ay bıraktım o 10 tane atak bnı sabahlara kadar aglattı ıcmedım ama cok şükür bu ay hamıle kaldım belkkıde sebeb oydu aylardır aklınızda bulunsun :44::44::44::44:

adetın 12.ci gününe kadar dewam canım erken bırakma

çok keyifsizim canım niyeyse anlamadım

ağlamalarım tepemde sanırsam
bebektendır oooooooooooooooooo inşAllahhhhhhhhhhhhhhh

canım benim allah razı olsun.bende çok korktum.ömrümden ömür gitti bebeklerime bişi olucak diye.insanın doktoruna çok dikkat etmesi lazım.neler neler olabilirdi allahım korudu.
yaaaaaaa ne güzelll ya bnmde ıkız olsunnn ucuz olsun ben hep derdım kı Allahım bana dörduz wer dıolardı ohaaa
bnde dıodumku ben dört ıstıyorum Allah en 2 wersın dıe

FERYALCİMMM doğum gunu kutlu olsun ayrıca ablaya yardımcı olmanda gercekten güzellll yenı yaşın sana yenı bebekler getırsınnnnnn

özlemcim çok ağlıyorsun son zamanlarda hayırdır cnm yaa,iç dünyan ne alemde tatlım...
iç dünyamı bi bilsem canım, çok duygusallaştım ota moka ağlıyom, sinirlerime hakim olamıyorum bazen, pes etmeye ramak kalıyor, hemen toparlanıyorum sanırım bu da yoruyo beni

evet cnm yazmıstık ama :) 27 günde bır oluyodm 20 eylul 17 ekım 13 kasım cnmm

canım dediğim gibi 26sı önemliydi, kocişi sabah gelir gelmeeeeeeeeeezzz.......anladın sen oniiiii

kızlar iyi akşamlar nasılsınız oooooo ikizlerimizre varmış maşallah rean gözun aydın cnm özlemmm niye keyifin yok cnm haydi bir bağıralım hep birlikte o bebek bu
göbuşe gelecek okadarrrrrrr

nese ablaaaamm sana yazacaktım şimdi, hoşgeldin, çok sık gelmiyosun bu ara
bağıralımmmm ablaaaaaaaa sonra da ağlayalım

özlemcim zaten böyle hep gülen güldüren insanlar içte çok duygusaldır bilirsin.
bazen güçsüz olmak iyidir cnm yaa.
bedenini zorlama fazla.yetmiyorsa gücün bırak olduğu yerde.
yükü başkaları taşısın biraz da,özellikle eşler

kızlar arkadaşlardan biri yazmış bugun çok stres yaşadım eger hamişsem bişey olurmu diye evet olabilir kızlar ben dış gebelimi eşimle yaşadıgım bir tartışma neticesinde yaşadım
lutfen bu aralar stresten ve eşlerle tartışmadan
uzak olalım olan yine bize oluyor çunku

evet cnm öyle demıstın bakalım ınş denk getırıcez

nese ablaaaamm sana yazacaktım şimdi, hoşgeldin, çok sık gelmiyosun bu ara
bağıralımmmm ablaaaaaaaa sonra da ağlayalım
cnm ya öpuyorum
seni ağlamak yok hep guleceğiz inşşş benim oğlan sabahçı ben akşam vardiyasına her zaman gelemiyorum cnm ya o yuzden karşılamıyoruz ama gunduz kulağını çınlatıyorum

canımmm çok çok haklısın ben son 2-3 aydır eşime hiç bir şey ama hiç birşeeeyy belli etmiyorum, o da benim gibi üzülmesin diyorum...çünkü geçen sene onu da çok üzüyodum, beklentiye girip benimle kahrolmasın diye,şimdi her ay ayyy adet olcam off felan diyom o da bişe anlamıyo tabi.. o yüzden şuanki durumumu bi ben bi siz biliyorsunuz... işte tüm bu yük öldürüyor beni

özlemcım cok var mı adet ıne ıns gelmezde...

hoşgeldn cnm o kişi ben değilim bizdede fazla birleşme sorunu var a şaka bi yana arkadaşın durumu zor bide bebek istiyo aşması lazım olayı

Hahaha, aynen bizdede var o sorun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…