RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gunaydın kızlarrrrr mrb
nasılız bakalım
bugun rainbowcum

allah ne muradın varsa versin inşallah cnm dualarımdasın

günaydınnn canlar iş yerimdeyimm geçmişi okuyamadım eminin kaynatılmıştırr.(Rainboww bende hemen okuyacağım dua senin için..)öpüyorum herkesi

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydınlar herkeslere.. Hayırlı sabahlar... Rabbim bu Cuma gününde, yapılıpta kabul olunan duaların arasında, bizlerinde yaptığı naçizane dualarımızı kabul eyler insaAllah...

Rabbim umutla beklediğimiz bu yolculğumuzda, hayırlısınla mutlu haberleri alanlardan eylesin..Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın, kucaklarımız o minicik yavruların kokularıyla, o minicik prenseslerle, prenslerle doldurur insaAllah... Amin...

Bu arada, Rainbow albam.. baslık değismis, bnde arıyorum snra farkettim ki, baslık değismis..
baslığın içindeki kelimeler arasında umut da geçiyor, ben de bu ay hayırlısınla, bu umuduma kavusabilirim değil mi ?
............
bisey demek istiyorum.. eğer bu ay olduysa, ben dün aksam birseye çok stres yaptım çok sinirlendim.. ve midem çok ağrıyor,. o anda sinirden ellerim titredi. bağırmaktan fln.. eğer varas birsey olmaz dimii.. smdiden korkuyorum gidicek diye, nolur bisey deyin, rahatlamaya ihtiyacım var

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar
Çok sinirliyim ben bu kocamı boğarım yaaaa

hsg kuzum.. ah kusum sorma yaaa.. dün aksam birseye çok stres yaptımm.. bağırdım çağırdım esime.. sinirden farkettim ellerim titriyo, bağırsamda hıncımı alamıyoml ya, ilk defa böyle birsey oldu.. benim o halime o da bi anlam veremedi, bide üzülmüs gibiydi yüzünden anladımm.. anlatıyo ama ben haklıyım ya bir kere.. midem ağırıdı.. halen arada bir vuruyor.. göğsümün içine bi ağrı saplandıı.. anlatiim bakın haklı değil miyim

ya bu sabah eşim test için gitti kayıt yapmışlar dr. o sırada tıp dilinde bişeyler söylemişler sayın az demiş tedaviye başlaman lazım demiş bizimki sadece bu kadar anlamış ve hiç sormamış bile ne yapabilirim ne dediniz hani ona belli etmemeye çalıştım ama başka sorun yok dio hala yaaaaa
morfoloji ve hareketlilik sorun değil çünküüüüüüü dr.a ne ilaç içeyim bile dememeiş yaaaaa

ahh bu erkekler :) hepsi aynı anam hepsiii:)

ahh bu erkekler :) hepsi aynı anam hepsiii:)

ağlayacağım sinirimden yaaaa bana zaten psikolojik bu kadar araştırıosun bu kadar uğraşıyorsun ondan olmuyor diodu şimdi dr. söyleyince dank etti ama ne fayda ya bi sor ne içeyim de dimi dr. bu yazar bişeyler en azından offfffffffffff

dün arkadastaydım.. eve gelmis hemen gel dedi.. geldim hadi aksam namazıın kıldıysan, hemen bankaya gitmemiz gerek dedi.. noldu ne bankası dedim, benim bankayla ne isim olur dedim..çok birsey anlatmıyo.. diyo hadi yolda anlatırım.. hani anlatmıyo ya, ben üzerimii giniyirken, ona basta sinir olmaya basladım..gidiyoz yolda ha diyom arabada anlatır, yine çıt yok..epey bi gittik 10dk .. ben artık oturudğum yerde sinirim iyice geldi.. hani yolda anlatıcam dediydin, niye anlatmıyosun dedim? o sıra bankaya az kaldı, dedi iste çalısıtğı is yerindeki bi adam kredi çekicekmişte, vekil olmasını istemis.. temmuzda çıkan kanuna göre de, vekil olan kisinin esi de imza fln atması gerekiyormus..
nyse bankaya gelindi, girdik içeri fln.. kredi çekicek adam yoldayken aramıstı nerde kaldınız diye. geliyoz az kaldı dediydi..ve oturduk iste bankada çalısan görevli önce dedi vekil olacak olan kisiye bi yazı yazdırmamız gerekiyo, bu isle ilgili dedi..neredeyes bir karış yazı yazdırıp, imza attırdı tahini, adını vs..
sonra dedi esinizin de böyle bir yazı yazıp, imzalaması gerekiyor dedi.. oturdum ama neyin ne olacağından haberim yok..öle birsey bilmeden oturdum yazıyorum ama, sinirden adama çatmamak için zor tutuyorum kendimi.. bir kere stres yaptım ya, midem basladı huzursuzlanmaya yavaş yavaş..
neyse tsk ettiler, kalktık arabaya bindik eve geliyoruz.. dedim bir bu eksikti.. herseyimisz oldu da, bide vekil olmadığımız kalmıstı..bnu sinirle söylüyorum..
ya dedi bak böyle.. iste kredi çekecek olan adamın memlekette arsası varmıs bi kaç kardes arsa satmaları gerekiyormus..ve 20 bin tl para gerekmiş.. onuda 5yıl vadeli alıyomus..ki maaşından kesilecekmis adamın.. o arsa da haftaya satılıcakmıs, yani adama geri 25 bin tl geri gelecekmis..
yani adam sırff, üste 14-15 bin fazla para kazanmak için böyle birsey yapıyomus.. bizde adamın işini görmüs gibi bisey olduk...
geldik eve nhasıl üzerimi hırslan çıkıyorum.. girdim yatağa yatamadım.. kalktım.. gittim odaya yanına..
dedim evdeyken, ben giyinhirken niye anlatmadın.. ben saf gibi gittim neyin ne olduğunu bilmeden gittim orda bi karış yazı yazdım sonrada eve gelirken öğreniyorum elin adamı kar a girecek diye ben ona yardım ediyorum..
adamı bikaç hafta önce eve davet ettiydik, gelmemek için adam yok esimin midesi bulanıyo, o yolda fln bilmem ne baahaneler uydursun, sen git o adama yardım et.. ben hele hiçbirsey bilmeden gittim yazdım imzaladım.. beni ne ilgilendiriyo o adamın işi, parası, banane dedim.. ama nasıl bağırıyorum.. hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum..
ee dedim adam kar elde edecek bize düsen ne burada dedim.. adam hiç mi birsey demedi bu konuda dedim..
dedi ama ben istemedim dedi... yahu sen delimisin dedim.. biz adamın işini görelim, zaman sonar adam seni görecek mi dedimm.. işi görülünce umurunda olmayacak dedimm.. yaa tmm dedi, yarın söylerim adama dedi veririm demisti dedi. söylerim ne bu kadar stres yaptın dedi..ben anlamam dedim.. ben hakkım olanı istiyorum, hiçbisey bilmeden saf gibi götürdün oraya beni.. beni ilgilendirmes dedim adamın işleri.. zaten şurda 4günüm kalmıs ne olacam diyorum, bide bu çıktı basımıza..
bakalım adama ne vericek geriye..
ama sinirden ellerim titriyo, göğüsümün içine bi ağrı saplandı, bak dedim adamın işi görülsün diye ben ne hale geldim..
simdi midemin ağrısıyla ugrasıyorum..dün geceden beri okuyorum kendimi .. Allahım nolursun varsa birsey gitmesin diye..

Son düzenleme:
cnm bu erkekler hep aynı insanı bi yerlerinden patlatırlar

Sağol canım bir dahaki kontrolümde sorayım o zaman ben.

valla canımcım hep böyleler değiştiremiyceğimiz huylarını,bizde kendimizi hırpalıyoz..seni çok iyi anlıyorum..artık beraber gidersiniz dr..etraflıca konuşup bir program yapılır..malesef öyle iki işi oluyo ama yada tehbihleyip onu tekrar gönder iyice öğrensin yada dr.aranız iyiyse diyalog varsa tel.sormak lazım..bacım dert etme hakikaten kafaları bi başka çalışıyo biz tam ve basitçe bişeyi anlatmadan an-la-mı-yor-larrrr

Bazen şu erkeklerin aklından şüphe ediyorum..Neye ne kadar kıymet vereceklerini şaşırıyorlar..kızmakta sinirlenmekte haklısın canım :S emrivaki hiç hoş olmamış..sen adamın sizi görüp göremeyeceğini düşünmede adamın paranın tümünü karşılayıp karşılamayacağından emin olun yoksa kefillik riskli iştir... inşallah sorunsuz atlatırsınız canım ,sakinleştir kendini bitki çayı iç rahatlarsın

kızlar başlığımız değişmiş evet rainbowcum ellerine sağlık genel bir başlık olmuş bence daha iyi olmuş inşşş adı gibi bize umutlarımızı getirsin hayırlı uğurlu bol bebişli bir topik olsun inşşş kızlar lutfen stresten uzak olalım ne yaparsak kendimize yapıyoruz erkeğe göre herşey hoş kızlar anyattığınız gögus batması panikatak belirtisidir lutfen dikkat edin biz iyi olacağızki bebişimizde bize gelsin o yuzden relax olmaya çalışalım

canım sinirlenme bazen dr un yanında stresten ne diyeceğimizi şaşırıyoruz..belki eşininde öyle bir anına gelmiştir;ayrıca hırsızın hiç mi suçu yok! bir problem gören dr un hasta istemeden ilaç önermesi gerekmez mi?yada bir tedavi başlatması? :44:

yok adam diyo kesin alacak prayı, hani bize birsey olmayacakmıs...
kefillik dedi ya aklım gitti...
ama neler geldiyse aklıma hep söylledim.. zaten dedim ben safım hiçbisey anlamam ya. gittim kurbanlık koyun gibi. ne denilirse yaptım..
normalde sessiz kalmayı, esime karsı gelmeyen biriydim ama bu olay beni çıldırttı..
sen olsan dedim inceden inceye öğrenmeden şurdan şuraya gitmezsin, anlattırırsın bana dedimm ama beni götürdün dedim.
evdeyken deseydin vallahi gitmezdimm...
hadi bu bi tarafa da, bisey varsa gitmez değil miii.. ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…