RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bwnim eşimde aynıı
dr.agidiyor geliyor sadece başka hiç bişey yok.ilacı bitiyor umurunda değil devam etmesi lazım. ay tedavi olduk 6 ayda 12 kutu proxed plus içnmesi gerekiyordu biz 6 kutu falan içtik düşün yani
insan bir sorar araştırır çözüm bulmaya çalışır.tamam erkekler içn çok kolay bir durum değil ama bende o lanet olası çatala yatmaya çok meraklı değiim yani ama napayım

Kendine haksızlık yapma canım sen akıllı bir kadınsın kocişin saf bana kalırsa..Zaten akıllı kadınlara sahip olmasa şu adamların hali ne olur merak ediyorum.Eşin bunu kabul etmeyeceğini bildiği için sana söylememiş anlaşılan bence tepkinde haklısın birdaha olmasın böyle emrivakiler.Birşey varsa gitmez canım sen sakin ol. Hayatta yaşadığımız olumsuz herşey bizlere tecrübe!! sende bize tecrübe oldu bundan sonra benzer şeyler yapmayacağız diye telkinde bulun ve üzülme sakın.Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.Çünkü sen hiç kimzeyi üzmedin kırmadın,hak hukuk yemedin sadece iyi niyetli davrandın Git güzelce makyajını yap anaya bak gülümse ve bugün çok güzel görünüyorum de bence

umutcum lutfen dunu aklından çıkar ve biraz rapatlamaya çalış cnm eğer yapabilirsen bir fincan papatya çayı iç cnm ve kendini hamiş olarak duşun ve relax olmaya çalış

umut sinirlenmekte haklısın canı bu devirde kardeş kardeşe kefil omuyoo

eşinin senin fikrini almadan davranamsı hoş olmamaış.ama sakinleşmeye çalış kendine yazık edersin elin adamı için

çok sağol cnm çok tesk ederim ... ya hani saf derken, hani birsey denildiğinde sanki kabullenip sesimi çıkartmadan yapıyodum sanki.. de öle oldum simdide, ama her zaman için böyle bana karsı bi izlenim bırakmasına artık tahammülüm kalmadığından böyle bir tepki verdim.. sesi çıkmayanı saf gibi görülür ya..
eğer ben yapmıs olsam öle biseyi var ya, sen safsın herkesin işini görüyorsun derdi eminim bundan..
ama aslında esimde, saf değildir... de işte, benim bian böyle bi tepki vereceğimi bilemedi sanırım ama çok şaşırmış gbi bakıyordu bana..
artık beni tanıcak, korksun benden artık sessiz durmak yok

umut sinirlenmekte haklısın canı bu devirde kardeş kardeşe kefil omuyoo

eşinin senin fikrini almadan davranamsı hoş olmamaış.ama sakinleşmeye çalış kendine yazık edersin elin adamı için

saol cnm..
hani.. tmm ben yarın söylerim adama dedi ya esim, eğer dedim sen söylemezszen, ben adama diyeceklerimi iyi biliyom dedimm..
valla o an ki halimle o adamada söylenseydim... vay adamın halineydi...

Senin yaşadığın hepimizin başına geliyor canım emin ol..an geliyor basiretin bağlanıyor insanın,safça hareket edebiliyorsun.Tepkinde haklısın ve tartışmadan sakin sakin birdaha böyle davranmayalım diye konuş eşinle. Eşininde seninde basiretin bağlanmış ...gereken yerde gerekli tepkiyi vermelisin içinde kalacağına söyler rahatlarsın.

umutcum lutfen dunu aklından çıkar ve biraz rapatlamaya çalış cnm eğer yapabilirsen bir fincan papatya çayı iç cnm ve kendini hamiş olarak duşun ve relax olmaya çalış

çok saol nesecim... insaAllah birsey olmaz bana..
Allah'ımmm nolursun yarabbim suan selalar okunuyo, haftaya bunu unutturacak müjdeli haber almayı nasip ettt...amin..
ben simdi kalkayım bir abdest alayım, yine okumaya başliim..
bu sabah namazından sonra yine her zaman ki gibi, Meryem Süresini okudum..
ve sonrasında Enbiya Süresinin 89. ve 90. ayetlerini bir tesbih boyunca 100 defa okudum..
buda çok iyi geliyomus kızlar.. orada o ayette yine Hz.Zekeriya (as.) ın , Meryem Süresinde geçen konusu geçiyor..
tavsiye ederim..
hadi ben okumalara başliim..
anneciğim içinde okuyayım..
gürsz insaAllah sonra, Rabbim dualarımıız kabul eylesin, sizleride unutmuyorum dualarımda..

Son düzenleme:
kızlar benimde işte en yoğun olduğum saatler 2-3 saat giremeyeceğim.

hepinize hayırlı cumalar dularınızda benide unutmayın olur mu

yok dr. zaten tahlil için sormuş genetik bölümü kendi dr.u değil canım ama tedaviye bir an önce başlaman gerek demiş bizimki hep böyle hiç umuru değil dr. muayene edio niye muayene ettin diye sormuo bile

cnm naparsın onlarla bizim bakış açımız çooook farklı cnm ya bu develeri gudeceğiz ya bu diyardan gideceğiz cnm yaaaaa

maalesef gütmeye çalışıyoruz canım

bizimki de aynı aynı yaaa hiç umuru değil dr. a girio hiçbişey sormuo bir insan kendi tahliline bakmaz mı yqaaaa

cok sağolun allahım inş dualarımızı kabul edip her isteyene evlat verir

günaydın nasılsınız kızlar ben çok rahatladım kese yaptım güzelce yıkandım peeling yaptım cildim bebek gibi oldu
umutcum günaydın diycemde saatli bomba gibisin gecmişe bakmadım ama olayı anladım cok haklısın benm kocamda böyle aynı seninki gibi en az 3 kişiye kefilliğimiz vardır şu an 35000 gitti bi kere ev almıştı kocam satmak zorunda kaldı hala akıllanmadı

Canım o halde erkek milleti diycez başka çaresi yok..hepsi sıkıya gelmiyor benzer tepkiler veriyorlar..Tut kolundan kötür dr a başka çare yok :) sıkma canını bir an önce başlar inşallah tedaviye :)

Selamün Aleyküm
Kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum. Bu mubarek günün hürmetine Rabbim bütün isteyenlere ennnnnnn hayırlısından bebişler nasip etsin Amin

Canım o halde erkek milleti diycez başka çaresi yok..hepsi sıkıya gelmiyor benzer tepkiler veriyorlar..Tut kolundan kötür dr a başka çare yok :) sıkma canını bir an önce başlar inşallah tedaviye :)

Evet canım bende öyle düşünüyorum eğer bugün böyle olacağını bilseydim bende giderdim zaten büyük amcasının çocukları hani özürlü demeyeyim ama bi arıza var dr. özürlü akraban var mı demiş yok demiş bizimki de onlar özürlü değil ki dio ölür müsün öldürür müsün işte
p.tesi kanı versin sonuçlar çıksın bakalım sonra hep başındayım bundan sonra

Prof. Dr. Bayram 'Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyor' dedi.

''Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi.

Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığını, dolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını belirten Bayram, şunları söyledi:

BULGUR DOYMAMIŞ YAĞA SAHİPTİR

''Bulgur, böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun, sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir, beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı, sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel, muhteşem bir gıda oluyor.''

Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.''

BİR HABER SİTESİNDEN ALINTIDIR.

Kadınlar konuya daha hakim daha bilgili oluyor ..iyi düşünmüşsün canım en güzeli sen birlikte takipte ol..dr a daha doğru sorular sorarsın.Genetik geçmiş önemli bunuda dr a hatırlat mutlaka;tedavi şeklini değiştirebilecek bir detaydır belki.

Paylaşım için teşekkürler canımmm Ben dr a özellikle beslenmeyle folik asitle ilgili soru sormuştum sadece yeşil yapraklılar ve sebze meyva demişti.Bulguru hiç bahsetmemişti. Demekki dr um son gelişmelerden haberdar değil :))) Bizde daya ilacı daya ilacı..bilinçli olmak lazım demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…