RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İnşallah canım çok sağolun yaa iyi ki varsınız bakalım zaten çıkması 1ayı bulurmuş genetik araştırma yapılacağı için inşallah temiz çıkar da rahatlarımmmm

cok zor ilaç içen biriyim resmen ağlayarak içiyorum şu an 5 tane hap içiyorum 1 aspirin diğerleri vitamin b12 ve d vitamini içiyorum sonuçlarım normal olduğu halde içiyorum yazık değilmi bana doktorlarda iyi valla ver hağı ver hapı nasıl içsin diyen yok kızdım bak

asbelovum inş sonuçlar temiz çıkar canım elbet biz bebişimizi alıcez kucamızda işte nezaman old bilmiyoruz

canim malum ayetelkürsi okumaya müsait degilim.ama senin icin dua ettim.Rabbim gönlündekini versin insallahhh.
senin duana da katilamadım.cok isterdim canım yaa.dualarimdasin.Allah senden razı olsun.gönlüne göre versin herseyi..

feryalnurcum bulgur paylaşımını başka topiclerde ben senden paylaştım tesekkürederim bunu herkesin öğrenmesi lazım

selam kizlar nasilsinizz dualar basladimi ins bu ay hamile kalirizzz tum liste hamile yazisyla dolarrr ins

ragında nasılsın kanama war mı onun ıcın mı gıttın..bnm mıdem cok kötu dunden berı bısı yıyemıorum

ragında nasılsın kanama war mı onun ıcın mı gıttın..bnm mıdem cok kötu dunden berı bısı yıyemıorum

cnm iyiyim hamdolsun.şuan kanama yok ama bir baksın dedim kesede sorun var mı diye o da kısmet olmadı.
ne yapalım cnm bir müddet çekeceğiz onlar için.ayva ye,mineralli su iç olmadı kraker ye emi canım

Kızlar herkese iyi günler.
Sizi takip etmekte zorlanıyorum valla.

Rainbow ben senin için 15 tane okudum canım.
İnşallah duan kabul olur.

valla kociş bu kadar rahat davrandıkça iyi düşünemiyorum tatlım yaaa

canım haklısın onlar bi olmasak bir haltı beceremez çok afedersiniz ama ciddi ciddi böyle düşünüyorum keşke onlar bizi derlese toplasa biz sırtımızı daysak düşünen biri var desek napalım canları sağolsun

feryalnurcum bulgur paylaşımını başka topiclerde ben senden paylaştım tesekkürederim bunu herkesin öğrenmesi lazım

tabi canım hani ilaç bırakılsın amaçlı değilde bulgura bir kıymet gelir hemde gerçekten çok faydalı bir besin pirinç yerine bence bulgura dönülmeli ben artık öyle yapıcam valla

gittiğim gibi geri geldim,doktor yokmuş.işimiz pazartesiye kaldı bakalım

canım ya napçan insanın planları her zaman tutmuyor hafta sonunuda çok sakin geçir canım ozaman yorma kendini

merhaba kızlar ben geldimm
dünden beri gelemedim nasılsınız
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu güzel cuma gününde hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin
benim batmalarım devam ediyor ara ara kasıklarımda ağrıyor niye bilmiyorum:44:
kendimi umutlandırmak istemiyorum ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin:
sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor batı yaklaşan arkadaşlar
dün apar topar eltimlere gittim almaya gelmişlerdi beni
eşim sabahlamaya kalmış bende orda kaldım
şimdi eşim yatıyor bende gelip size bi selam veriyim dedimm

Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?

bnde ayvayı duymustum bırde soda dıolar ama emın olmadım..Rabbım çok şükür bu günleri nasip etti sabrınıda werecektır..
Feryal ismin çok güzel yaaa bn cokk sewıyorum feryal ısmının ( doğum gunu hediyeleri geldi mi eşin sürpriz yaptı mı amma da meraklıyım demi

canım eşim şirkete çiçek yollamış,iş arkadaşlarıda sağolsun hediye pasta falan güzel geçti yani.Canım feryal aramızda kalsın benim ismin değil :) çok sevdiğim bir isim ve hep kızım olursa koymak istemişimdir kullanıcı adımıda öyle koydum ama eşim çok kaba isim diyor çok anlar ya ben hala bu isme hayranım

Kızlar herkese iyi günler.
Sizi takip etmekte zorlanıyorum valla.

Rainbow ben senin için 15 tane okudum canım.
İnşallah duan kabul olur.

canım bende snein iin 2 fatiha birde ayetel küri okudum. Allah kabul eder inşallah. neden fatiha dersende hep ona gitti dilim bende vardır bir hayır diyerek sana niyet ettim. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…