- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.301
Kadınlar konuya daha hakim daha bilgili oluyor ..iyi düşünmüşsün canım en güzeli sen birlikte takipte ol..dr a daha doğru sorular sorarsın.Genetik geçmiş önemli bunuda dr a hatırlat mutlaka;tedavi şeklini değiştirebilecek bir detaydır belki.
canım iyi düşünelim öyle olsunİnşallah canım çok sağolun yaa iyi ki varsınız bakalım zaten çıkması 1ayı bulurmuş genetik araştırma yapılacağı için inşallah temiz çıkar da rahatlarımmmm
kızlar doktora gidiyorum bana dua edin olur mu
cok zor ilaç içen biriyim resmen ağlayarak içiyorum şu an 5 tane hap içiyorum 1 aspirin diğerleri vitamin b12 ve d vitamini içiyorum sonuçlarım normal olduğu halde içiyorum yazık değilmi bana doktorlarda iyi valla ver hağı ver hapı nasıl içsin diyen yok kızdım bakProf. Dr. Bayram 'Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyor' dedi.
''Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi.
Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığını, dolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını belirten Bayram, şunları söyledi:
BULGUR DOYMAMIŞ YAĞA SAHİPTİR
''Bulgur, böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun, sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir, beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı, sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel, muhteşem bir gıda oluyor.''
Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.''
BİR HABER SİTESİNDEN ALINTIDIR.
valla kociş bu kadar rahat davrandıkça iyi düşünemiyorum tatlım yaaacanım iyi düşünelim öyle olsun
İşin rast gelsin canım iyi haberlerle gel
asbelovum inş sonuçlar temiz çıkar canım elbet biz bebişimizi alıcez kucamızda işte nezaman old bilmiyoruz
ragında nasılsın kanama war mı onun ıcın mı gıttın..bnm mıdem cok kötu dunden berı bısı yıyemıorum
firarcığım cnm hoşgeldin.Bir ricam var canım senden ve bu mesajı okuyan herkesten yarına dair buraya yazamayacağım bir beklentim var dualarınıza çok ihtiyacım var bunun için.Ricam bu niyetim için 1 kez Ayetel Kürsi okumanız.Okuyandanda okumayandanda duama amin diyendende Rabbim bin kez razı olsun.Gönlünün muradını versin inşAllahhhhhhh.Amin
valla kociş bu kadar rahat davrandıkça iyi düşünemiyorum tatlım yaaa
feryalnurcum bulgur paylaşımını başka topiclerde ben senden paylaştım tesekkürederim bunu herkesin öğrenmesi lazım
gittiğim gibi geri geldim,doktor yokmuş.işimiz pazartesiye kaldı bakalım
bnde ayvayı duymustum bırde soda dıolar ama emın olmadım..Rabbım çok şükür bu günleri nasip etti sabrınıda werecektır..
Feryal ismin çok güzel yaaa bn cokk sewıyorum feryal ısmının (doğum gunu hediyeleri geldi mi eşin sürpriz yaptı mı amma da meraklıyım demi
Kızlar herkese iyi günler.
Sizi takip etmekte zorlanıyorum valla.
Rainbow ben senin için 15 tane okudum canım.
İnşallah duan kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?