- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.321
Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?
Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?
canım eşim şirkete çiçek yollamış,iş arkadaşlarıda sağolsun hediye pasta falan güzel geçti yani.Canım feryal aramızda kalsın benim ismin değil :) çok sevdiğim bir isim ve hep kızım olursa koymak istemişimdir kullanıcı adımıda öyle koydumama eşim çok kaba isim diyor çok anlar ya ben hala bu isme hayranım
canım eşim şirkete çiçek yollamış,iş arkadaşlarıda sağolsun hediye pasta falan güzel geçti yani.Canım feryal aramızda kalsın benim ismin değil :) çok sevdiğim bir isim ve hep kızım olursa koymak istemişimdir kullanıcı adımıda öyle koydumama eşim çok kaba isim diyor çok anlar ya ben hala bu isme hayranım
evet ben ilk cocuguma aylar oncesinden asit folik kullanmaya baslamistim hatta hamile kalinca 4 ay daha devam ettim asit folik e
simdi ikinci cocuk icin asit folik kullaniyorum
ben başladım cnm. dr folik asitle birlikte progestanda verdi. 2 sinide kullanıyorum. hem adetim düzenli oldu hemde düşük riskine karşı iyimiş çok. bence dr a görün öyle kullan ben smir testi vs yaptırdım emem ultrasonuna kadar baktırdım. Tedbirli olmak lazım.
bnde ayvayı duymustum bırde soda dıolar ama emın olmadım..Rabbım çok şükür bu günleri nasip etti sabrınıda werecektır.. evet inş. cnm yalnız mineralli su soda değil
kızlarr dua okuduğumuz arkadaşları tek tek yazmamız:44:a gerek var mı?
Dua işini bana da anlatırmısınız,ben de okumak istiyorum.
Kime okunacak kaç tane okunacak.
canım ya napçan insanın planları her zaman tutmuyor hafta sonunuda çok sakin geçir canım ozaman yorma kendini
Dua işini bana da anlatırmısınız,ben de okumak istiyorum.
Kime okunacak kaç tane okunacak.
Canım arkadaşlarımıza ayetel kürsi okuyoruz herkese 313 tane sırası gelene ama tek tek
mesela benim sıram geldiyse ben kendim için okuyamıyorum arkadaşlar da benim için gönlünden kaç tane geçiyorsa kimi 5 kimi 100 okuyup benim 313 adet ayetel kürsimi okuyup dua ediyorlar
Kızlar feryal isminin anlamı
1. uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı
tahminler doğru güzel kız anlamında.Ayrıca bende uzun boylu ve güzelimdir egoma sağlık
canım yumurtlamadamıyım takipte bile değilim bu ay çalışma yok bende gayet relaxım bu yüzden.
Arkadaşlar yeni sistemimiz Rainbow ablamdan öğrendiğim kadarıyla şöyle misal ben dicemki Arkadaşlar ben 99 tane felak ve nas duası istiyorum bana okurmusunuz?
sizde ben bu kadar alırım falan bunları ben takip edicem kendi istediğim duayı yani.Bu şekilde topiğe katılımımız daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?