RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?

evet ben ilk cocuguma aylar oncesinden asit folik kullanmaya baslamistim hatta hamile kalinca 4 ay daha devam ettim asit folik e
simdi ikinci cocuk icin asit folik kullaniyorum

Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?

ben başladım cnm. dr folik asitle birlikte progestanda verdi. 2 sinide kullanıyorum. hem adetim düzenli oldu hemde düşük riskine karşı iyimiş çok. bence dr a görün öyle kullan ben smir testi vs yaptırdım emem ultrasonuna kadar baktırdım. Tedbirli olmak lazım.

kaba mıııııııııı ??? neresı kaba bnde kızıım olursda koymak ısterımm bu ısmı cok güzel bi isim bana hoş kadınları çağrıştırıo nıyeyse... dogum gunlerı ıyı guzel bıde yaşımız değişmeseeeeeeee bu smile yapınca aklıma hmn özlem gelıo o kullanıo genelde bugun oun ıcın onemlııı bi gunn..senınde yumurtlama zamanın demı bu aralarr ?

canım ben çok beğendim ismini. çok değişik ve söylenmesi çok güzel. birde sanki feryal ismi güzel kızlarda olur gibi geldi bana nedense. anlamı ne bu arada?

evet ben ilk cocuguma aylar oncesinden asit folik kullanmaya baslamistim hatta hamile kalinca 4 ay daha devam ettim asit folik e
simdi ikinci cocuk icin asit folik kullaniyorum

Kızlar sağolun.İlk gebeliğimde tesadüfen öğrenmiştim.Öğrenince de hemen başlamıştım zaten.
Bu 2.bebeğim olacak ve biz bir iki aydır çalışmalara başladık.
Daha doktora gitmedim dediğim gibi.Kendim alıp başlamayı düşündüm.
Biraz önce bulgurla ilgili yazılanları da okudum.Sevindim valla ne de sık yediğimiz bir besin.

feryal bence de güzel bir isim.
anlamı ne acaba?

canım ya napçan insanın planları her zaman tutmuyor hafta sonunuda çok sakin geçir canım ozaman yorma kendini

evet cnm demek ki bugün girmemem gerekiyormul ultrasona.vardır bunda da bir hayır.
kafamı rahat tutmaya çalışıyorum cnm,düşünmüyorum fazla.
iş güçte yapmıyorum zaten.
düşündüğün için sağol cnm.

Dua işini bana da anlatırmısınız,ben de okumak istiyorum.
Kime okunacak kaç tane okunacak.

Canım arkadaşlarımıza ayetel kürsi okuyoruz herkese 313 tane sırası gelene ama tek tek
mesela benim sıram geldiyse ben kendim için okuyamıyorum arkadaşlar da benim için gönlünden kaç tane geçiyorsa kimi 5 kimi 100 okuyup benim 313 adet ayetel kürsimi okuyup dua ediyorlar

Kızlar feryal isminin anlamı

1. uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı

tahminler doğru güzel kız anlamında.Ayrıca bende uzun boylu ve güzelimdir egoma sağlık

canım yumurtlamadamıyım takipte bile değilim bu ay çalışma yok bende gayet relaxım bu yüzden.

Allah kabul etsin canım bende okudum ama yanlış kişiye okumuşum o zman. şimdi sırasıo olan kişi içinde okyayım. 5 tanede benden canım.

Arkadaşlar yeni sistemimiz Rainbow ablamdan öğrendiğim kadarıyla şöyle misal ben dicemki Arkadaşlar ben 99 tane felak ve nas duası istiyorum bana okurmusunuz?

sizde ben bu kadar alırım falan bunları ben takip edicem kendi istediğim duayı yani.Bu şekilde topiğe katılımımız daha iyi olacak.

Gerçekten anlamı çok güzelmiş.
Özellikle 2.anlamı çok beğendim.

yani istediğimiz duayı mı seçicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…