- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.341
yani istediğimiz duayı mı seçicez
evet canım öyle olucak onuda tabi sıralı yapıcaz inş.
Arkadaşlar yeni sistemimiz Rainbow ablamdan öğrendiğim kadarıyla şöyle misal ben dicemki Arkadaşlar ben 99 tane felak ve nas duası istiyorum bana okurmusunuz?
sizde ben bu kadar alırım falan bunları ben takip edicem kendi istediğim duayı yani.Bu şekilde topiğe katılımımız daha iyi olacak.
inşallah feryalcim öyle sakin bir tutumun var ki niyeyse sana bir sempati duyuyorum yaa
canım benim Allah razı olsun çok sevindim sempati duymana.Eşim olsa derdi dışı seni içi beni yakar :)) canım karakter olarak çok şükür karamsar, aceleci,panik bir yapım yok belki bu yansımıştır sana
kızlaaaar ben geldım napıosunzzz bakalım ragında cnm şansa bak dr nıye yerınde yokmus yaf randevu almadınmı
Bir önceki sistem daha iyi gibi duruyor aslında.
Sırası gelene Ayetel Kürsiyi okumak yani.
Neyse kural neyse ben ona uyarım.
dua belli olmayacak mı şimdi yeni sisteme göre
ben kendim mi belirleyeceğim misal kendim için okunacak duayııı:44:
canım biz uzun bir dönemdir bu sistemdeydik ve çok şükür tamamladık o ana kadar katılım olan hatta bir kere gelip selam veren arkadaşlara bile okuduk Ayetel Kürsi.Şimdi daha farklı dua isteyen arkadaşlarımızında talebi karşılanmış olacak.
evet canım ama okunabilecek dualar arasında neler var onu bende bilmiyorum Rainbow ablam gelince belli olur yine isteyene Ayetel kürsi okuruz.Benim aklımda misal şu var dua değil ama Peygamber efendimiz(s.a.v) e salavat istemek misal ona ulaşmayan salavat yoktur ne müthiç bişey onu ne kadar sevdiğimizi hep beraber bildireceğiz melekler selamımızı götürecek ona inş.
kızlaaaar ben geldım napıosunzzz bakalım ragında cnm şansa bak dr nıye yerınde yokmus yaf randevu almadınmı
Evet canım güzel fikir
Salatı tefriciye de iyidir derler o da olabilir misal
Duanın iyisi kötüsü olmaz Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhh
hoşgeldin tatlım bugün nasılsınnn
aynen canım burda bu muhabbetlerde bile Rabbimizi anıyoruz ne mutlu bize.Yarın çalışıyormusun şekerim
Kızlar feryal isminin anlamı
1. uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı
tahminler doğru güzel kız anlamında.Ayrıca bende uzun boylu ve güzelimdir egoma sağlık
canım yumurtlamadamıyım takipte bile değilim bu ay çalışma yok bende gayet relaxım bu yüzden.
ya kızlar ben eşim dolayısıyla hafta sonları fazla gelemeyebilirm bu durum sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?