- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.361
yok canım Allahın izniyle Edirneye gezmeye gideceğim camileri gezeceğiz
Sen çalışıyor musun?
cnm merkezi randevu sistemiyle aldım,ama paşamızın keyfi gitmek istemiş demek kitürkiyede yaşıyoruz alıştık...
ilede gitmek istemiyorum şimdi araçla.pztesiye kaldık anlıyacağın.hayırlısı.
yok canım neden sorun olsun bende hafta sonları ancak gece bakabiliyorum
yok canım Allahın izniyle Edirneye gezmeye gideceğim camileri gezeceğiz
Sen çalışıyor musun?
feryalcim isminin anlamları güzelmiş((senin gibi
reax olman güzel de niye çalışma yok,
soldakı bugünkü sagdakı dün yaptıgım test bı bakın şekerler
inan o kadar rahatladım ki
ilk sayfada sohbete katılmıyacaksanız isim yazdırmayın diye birşey vardı ondan endişelendim ben biraz
Ben de haftasonu gelemeyeceğim büyük ihtimalle.
Biz de pazartesi devam ederiz sohbete :)
evet canım bizde öyle yaparızz
bizim yerimize de gez olur mu?
iyi gezmeler sana
asbelove cum hastaydın :2:iyileştin herhalde,
ohhhh ne güzel belli değil canım belki gelirim yarın gün.Edirne ye bir kere gittim çok beğenmiştim iyi gezmeler size.
:))) canım benim prolaktin le ilgili sorun varya bende mikroadenom var 30 kasımda endokrine gidicem orda ilaç isticem ona göre başlıcam canım çalışmaya
yumurtlama yaklaşıyor canım sanırımmm
ohhhh ne güzel belli değil canım belki gelirim yarın gün.Edirne ye bir kere gittim çok beğenmiştim iyi gezmeler size.
:))) canım benim prolaktin le ilgili sorun varya bende mikroadenom var 30 kasımda endokrine gidicem orda ilaç isticem ona göre başlıcam canım çalışmaya
tatlım öylemı dıosun ya cnm yumurtlama olunca tam koyulaşıyo degıl mı koyulaşınca yumurtlama mı oluo yoksa catlıomu
kızlar yorum beklıyorum nye bırsey yazmıyorsnz
tabi ki bolbol foto çekeceğim inşallah sizlerle de paylaşırımmm
Daha iyiyim canım çok şükürrr dün akşam zencefil bal yaptı eşim onuda yedim ohhh genzim tıkalı ama iyiyim canımcım
Artık çalışmalara başlayabilirim yaniiii
Hadi yaa ben genelde c.tesileri çalışmıyorum çok acil bir durum olmadığı sürece canım sende benim gibi muhasebe mi yapıyorsun acep beyanname için mi uğraşacaksın yoksam:26::26:
kızlar yorumlarınızı beklıyorummmmmmm
canım şu anda yumurtan gelişiyor zaten çatlama yaklaşıyor demektir bu ama 2gün civarı olur diye düşünüyorum ben sen kociş gelince hemen atla boynuna
canım bence çalışma yap tam zamanlardasın bildiğim kadarıyla.
Canım bende çalışmıyorum genelde patronun keyfine kalmış bazen çağırır.Aynen bildin canım mali müşavirim ben.C.tesi gelirsemde elimi işe sürmüyorum valla gıcık olduğum için :)
canım bence çalışma yap tam zamanlardasın bildiğim kadarıyla.
Canım bende çalışmıyorum genelde patronun keyfine kalmış bazen çağırır.Aynen bildin canım mali müşavirim ben.C.tesi gelirsemde elimi işe sürmüyorum valla gıcık olduğum için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?