RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm merkezi randevu sistemiyle aldım,ama paşamızın keyfi gitmek istemiş demek kitürkiyede yaşıyoruz alıştık...
ilede gitmek istemiyorum şimdi araçla.pztesiye kaldık anlıyacağın.hayırlısı.

hayırlısı artık cnm ptesıye bırsey kalmadı neyse :)

yok canım Allahın izniyle Edirneye gezmeye gideceğim camileri gezeceğiz
Sen çalışıyor musun?

ohhhh ne güzel belli değil canım belki gelirim yarın gün.Edirne ye bir kere gittim çok beğenmiştim iyi gezmeler size.

feryalcim isminin anlamları güzelmiş((senin gibi
reax olman güzel de niye çalışma yok,

:))) canım benim prolaktin le ilgili sorun varya bende mikroadenom var 30 kasımda endokrine gidicem orda ilaç isticem ona göre başlıcam canım çalışmaya

bizim yerimize de gez olur mu?
iyi gezmeler sana

tabi ki bolbol foto çekeceğim inşallah sizlerle de paylaşırımmm

asbelove cum hastaydın :2:iyileştin herhalde,

Daha iyiyim canım çok şükürrr dün akşam zencefil bal yaptı eşim onuda yedim ohhh genzim tıkalı ama iyiyim canımcım
Artık çalışmalara başlayabilirim yaniiii

Hadi yaa ben genelde c.tesileri çalışmıyorum çok acil bir durum olmadığı sürece canım sende benim gibi muhasebe mi yapıyorsun acep beyanname için mi uğraşacaksın yoksam:26::26:

geçmiş olsun canım, inşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalırız

kızlar yorum beklıyorum nye bırsey yazmıyorsnz

canım bence çalışma yap tam zamanlardasın bildiğim kadarıyla.

Canım bende çalışmıyorum genelde patronun keyfine kalmış bazen çağırır.Aynen bildin canım mali müşavirim ben.C.tesi gelirsemde elimi işe sürmüyorum valla gıcık olduğum için :)

canım şu anda yumurtan gelişiyor zaten çatlama yaklaşıyor demektir bu ama 2gün civarı olur diye düşünüyorum ben sen kociş gelince hemen atla boynuna

öyle olacak gıbı cnm :) sagol tatlm ama birsey daha sorcm yumurtlama olunca ne kadr sonra catlıo

cnm kociş yok yanımda :) bı gelse baslıycaz ama

ben geldimmmm rean ikizlere mi hamile ve 10 haftalık.. maşallah ALLAHIM nelere kadir? sayfaları dun kaldıımmm yerden oku oku bi yandan işler bi yandan merakla okuorum anca bitirdim 1.5 saattir..
asbelove gecmıs olsun canım bu kez gecti sanırım..
ozlemcim de beklıoruz ınsallah hayırlı haberını canım benım..

evet yaa sinir bir durum patrona bağlı olunca mecburen işteee bende valla cumartesileri geldiğimde yatışşş pozisyonu uyguluyorummm misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…