RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hosgeldın cnmmm nasılsn bakalım

kızzlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler
yemek falan yapıcamm
kocişte evde zaten birazdan uyanırr
görüşürüzz

herkese hayırlı akşamlar 1sene 2 aydır bebek için çalşıyoruz bugun ayrıntılı olarak doktora gıttım hormonlar vajınal muayene temız çıktı eksık tek kalan rahım filmi oda özel hastenede yada unıversıte hastesınde çekiliyrmuş akşam eşim geldikten sonra o konuyu konuşcam sızce rahım filmini çektıreyım mı yoksa bıraz daha beklyeyyım mı bal tarcın karışımını bende denıyorum onun yanında atesş ölçüyroum benıde listeye eklersenız sevınırım bat 22 aralık.

ben dün çektirdim sorun yokmuş içim rahatladı çektir bence tüm sonuçlarda sorun yoksa ona göre drla görüşürsün canım

slm cok sıkıcı bi gün yağmur var hava kapalı boğulucam moralimde bozuk bebek fikrinden vazgecicem galiba ya adet yaklaştıkça fikrim değişiyo bi düşük daha olursa naparım diye düşünmeye başladım

öyle düşünme ya
iyi düşün ki iyi olsun karamsar olmaa:13:

cnm kociş geleydı ıyıydı salıya kadarr yetısemeyz sanrm ondn of dıorum.ama evet gercekten yumurtluyorm ya gecen aylarda acaba yumurtlama olmuo dıye endıse edıyordum

başka hiç bir sorununuz yok da olmuyorsa filim çektirmen daha iyi olur

ya kızlar bende ki batmalar geçmiyor korkmaya başladım sizce kötü birşey olabilir mi iyice meraklandımm

yağmur berekettir ne güzel ekinler ekilecek buydaylar taoprakta filizlenecek aynı biz gibi filiz beklemekten vazgeçilirmi bizim yardılışımız bu tatlım düşük olmasını sebebi sen değilsinki ömrü yokmuş rabbim dilememiş hayırlı değilmiş dua et bol bol dua her kilidin anahrıdır

hosgeldın cnmmm nasılsn bakalım

halsiz yorgun hasta bi bayanım bennnnn .. iileşip kocişle umuda yolculuk yapmak istiorum beeeennnn.... sen nasılsın canım.. benım de bugun 9. gunum walla daha hıc elimi süremedim sefgilimin eline hastalıktan hemen gecsın die uurasıorum inşallah yakalarız,olmazsada gelecek aya artık napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…