- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.381
ben geldimmmmrean ikizlere mi hamile ve 10 haftalık.. maşallah ALLAHIM nelere kadir? sayfaları dun kaldıımmm yerden oku oku bi yandan işler bi yandan merakla okuorum anca bitirdim 1.5 saattir..
asbelove gecmıs olsun canım bu kez gecti sanırım..
ozlemcim de beklıoruz ınsallah hayırlı haberını canım benım..
aybıke bencede cok koyulaşmış dune göre bugun kacıncı gunun
yok canım Allahın izniyle Edirneye gezmeye gideceğim camileri gezeceğiz
Sen çalışıyor musun?
off deme neden off dıorsun aff de .. canını sıkma.. her işte bi hayır wardır..bak ne güzel yumurtluyorsunn ama yarından sonra olur sankııımmcnm 11.günüm bugünnn offff yaaa
Edirne ciğeri yemeden dönme :))
herkese hayırlı akşamlar 1sene 2 aydır bebek için çalşıyoruz bugun ayrıntılı olarak doktora gıttım hormonlar vajınal muayene temız çıktı eksık tek kalan rahım filmi oda özel hastenede yada unıversıte hastesınde çekiliyrmuş akşam eşim geldikten sonra o konuyu konuşcam sızce rahım filmini çektıreyım mı yoksa bıraz daha beklyeyyım mı bal tarcın karışımını bende denıyorum onun yanında atesş ölçüyroum benıde listeye eklersenız sevınırım bat 22 aralık.
slm cok sıkıcı bi gün yağmur var hava kapalı boğulucam moralimde bozukbebek fikrinden vazgecicem galiba ya adet yaklaştıkça fikrim değişiyo bi düşük daha olursa naparım diye düşünmeye başladım
ben dün çektirdim sorun yokmuş içim rahatladı çektir bence tüm sonuçlarda sorun yoksa ona göre drla görüşürsün canım
off deme neden off dıorsun aff de .. canını sıkma.. her işte bi hayır wardır..bak ne güzel yumurtluyorsunn ama yarından sonra olur sankııımm
ewwet mutlaka ye ben üni'yi edirnede okudummm we ciğerine bayılırdım bırde tawuk dönerıne
slm cok sıkıcı bi gün yağmur var hava kapalı boğulucam moralimde bozukbebek fikrinden vazgecicem galiba ya adet yaklaştıkça fikrim değişiyo bi düşük daha olursa naparım diye düşünmeye başladım
herkese hayırlı akşamlar 1sene 2 aydır bebek için çalşıyoruz bugun ayrıntılı olarak doktora gıttım hormonlar vajınal muayene temız çıktı eksık tek kalan rahım filmi oda özel hastenede yada unıversıte hastesınde çekiliyrmuş akşam eşim geldikten sonra o konuyu konuşcam sızce rahım filmini çektıreyım mı yoksa bıraz daha beklyeyyım mı bal tarcın karışımını bende denıyorum onun yanında atesş ölçüyroum benıde listeye eklersenız sevınırım bat 22 aralık.
sizde özel demı çektırdunız kadın doğum hasteınde çekılmıyormuş
çok korkuyorum çoookkköyle düşünme ya
iyi düşün ki iyi olsun karamsar olmaa:13:
amin kimse yaşamaz inşdüşüğünüz için çok geçmiş olsun umarım bırdaha aynı şeyi yaşamassınız..
ben istanbuldayım fındıkzade radyotomda çektirdim 5 dak bile sürmedi 0 acısız
hosgeldın cnmmm nasılsn bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?