- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.401
ya kızlar bende ki batmalar geçmiyor korkmaya başladım sizce kötü birşey olabilir mi iyice meraklandımm
başka hiç bir sorununuz yok da olmuyorsa filim çektirmen daha iyi olur
arkadaşım şimdilik 5 tane ayetel kürsi okudum çalşıtığım için ara ara okuyacağım...inş. Dualarımız kabul olur bu mübarek günde...
rainbowcolors canim 5 tanede benden mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana
günaydınnn canlar iş yerimdeyimm geçmişi okuyamadım eminin kaynatılmıştırr.(Rainboww bende hemen okuyacağım dua senin için..)öpüyorum herkesi
canim malum ayetelkürsi okumaya müsait degilim.ama senin icin dua ettim.Rabbim gönlündekini versin insallahhh.
senin duana da katilamadım.cok isterdim canım yaa.dualarimdasin.Allah senden razı olsun.gönlüne göre versin herseyi..
Kızlar herkese iyi günler.
Sizi takip etmekte zorlanıyorum valla.
Rainbow ben senin için 15 tane okudum canım.
İnşallah duan kabul olur.
canım bende snein iin 2 fatiha birde ayetel küri okudum. Allah kabul eder inşallah. neden fatiha dersende hep ona gitti dilim bende vardır bir hayır diyerek sana niyet ettim. hayırlısı olsun.
,,rainbow ablam için dende okudum 1 ayetel kürsi Allah muradını gerçekleştirir inşallah
canım ben merak ettim o filmi çektirmenizin sebebi nedir?
korkma yahu öyle hemen.ne kötü bişi olucak.her yumurtlama zamanında böyle batmalar, ağrılar olur.sen şimdi bebek istediğin için kendini çok dinliyorsun.o sebeple sanki ilk kez oluyormuş gibi geliyor sana.
halbuki her ay olan şey.
sağol cnm cok karamsarım bugün ağlamak için bahane arıyorumyağmur berekettir ne güzel ekinler ekilecek buydaylar taoprakta filizlenecek aynı biz gibi filiz beklemekten vazgeçilirmi bizim yardılışımız bu tatlım düşük olmasını sebebi sen değilsinki ömrü yokmuş rabbim dilememiş hayırlı değilmiş dua et bol bol dua her kilidin anahrıdır
yağmur berekettir ne güzel ekinler ekilecek buydaylar taoprakta filizlenecek aynı biz gibi filiz beklemekten vazgeçilirmi bizim yardılışımız bu tatlım düşük olmasını sebebi sen değilsinki ömrü yokmuş rabbim dilememiş hayırlı değilmiş dua et bol bol dua her kilidin anahrıdır
halsiz yorgun hasta bi bayanım bennnnn .. iileşip kocişle umuda yolculuk yapmak istiorum beeeennnn....sen nasılsın canım.. benım de bugun 9. gunum walla daha hıc elimi süremedim sefgilimin eline hastalıktan hemen gecsın die uurasıorum inşallah yakalarız,olmazsada gelecek aya artık napalımm
kesınlıkle haklısın bebk ıstemeye başladıktan sonra her ay olan şeylerı iyıce öğrenmeye başlıyor ınsan
cnm iyyim valla bnmde 11 günüm bakalım yumoşlr gelmeye baslıo sanırım ama kociş yok yanımda umarım denk getırırz
korkma yahu öyle hemen.ne kötü bişi olucak.her yumurtlama zamanında böyle batmalar, ağrılar olur.sen şimdi bebek istediğin için kendini çok dinliyorsun.o sebeple sanki ilk kez oluyormuş gibi geliyor sana.
halbuki her ay olan şey.
sıra sendemi banada 20 yaz ozaman adet olmadan okuyum:128:,,
Allahım hepinizden razı olsun gönlündekinizi hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllahh.Aminnnnnnnnnnn
,,
Allahım hepinizden razı olsun gönlündekinizi hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllahh.Aminnnnnnnnnnn
tüplerde tıkanıklık yada yapışıklık war mı die bakılıo canım.. bende eylül de yaptırdım..
slm kızlar...dünki 100ü okudum onu haber vereyım dedim...
ayy geçmişi okuyamayacak kadarrr çok yorgunummmm..
bugun pek çok iş yaptımsalondaki koltukları kucuk odaya..
oturma odasındaki çekyatları salona koyacaktımki kapıdan geçmediiiilerrr... bende bi güzel çekyatları parçaladımşimdide taşımaya dermanım kalmadı yaww özellıle bu haftasonunu bekledim kocem nöbetçi hoş bana yardımı dokunurdu ancak soylene soylene benide pişman ederdi artık
kucuk odaya bi 3lü koltuk bide tekli koltugu sıgdırdım ort sehpa ve tv sehpaysıyla birlikte..
şimdi sizlere kucuk odadan yazıyorum ohhh ne güzelmişş yaa ayaklarımı uzataraktan siteye girmekönceden sandalyenın teperinde her yanım tutulurdu
yarında artık boş olan salona ,o.odasındaki 2 dev cekyatımı koycam , olmazsa 2 tekli koltuğuda yanlarına koyabılırım rengini aynı yapmak içinde lastıklı carsaflardan alırım napıyımmmmm... yaww napıyımmmm 5yıldan beri kırmızıdan böğğ geldiiiinerden akıl edip kırmızı koltuk takımı aldıysammmm salonaaa...birazda yeşil görsün gözlerim ,yeşile bakayım
Allahtan mobilyam krem olduna herşeye uyumlu
pazar gunude o.odasını düzenlerim..eşimsiz gunlerımı gecırmıs olurum boyleceee
sizden ne haber kızlarrr..ne var ne yok...bebiş varmı bebişş
bi çay suyu koyimmmm..öldümmm aclıktannnnnnyanınada aday adayım nirrrrrdeeee bana hamur işi getirsin herseyi silip supurme potansiyelindeyim suannn
teşekkürler tatlım :) sen nasılsın? görünmedin bir süre
öyle olacak gıbı cnm :) sagol tatlm ama birsey daha sorcm yumurtlama olunca ne kadr sonra catlıo
Ay iyi hatırlattın canım yaaa asla kaçırmam bu fırsatııııEdirne ciğeri yemeden dönme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?