RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya kızlar bende ki batmalar geçmiyor korkmaya başladım sizce kötü birşey olabilir mi iyice meraklandımm

korkma yahu öyle hemen.ne kötü bişi olucak.her yumurtlama zamanında böyle batmalar, ağrılar olur.sen şimdi bebek istediğin için kendini çok dinliyorsun.o sebeple sanki ilk kez oluyormuş gibi geliyor sana.
halbuki her ay olan şey.

başka hiç bir sorununuz yok da olmuyorsa filim çektirmen daha iyi olur

3 4 aydır butun hormonlar temız çıkıyor bu ay kıde sorunsuz çıktı adetımın 2.gunu ve vajınal muyene yaptı doktorum ilkez boyle bırsey başıma geldı 7 adet folükülüm varmış yanı oda temız çıktı
akşam eşim geldğiğnde konuşcaz bakalım gonlum rahım filmini çektırıp ondan sonra bıraz daha kendımızce çalışmalara devam etmek.filmin parasını duyunca eşim neder bılmıyroum tabu giresundayım ve 150 500 arasındaymış

arkadaşım şimdilik 5 tane ayetel kürsi okudum çalşıtığım için ara ara okuyacağım...inş. Dualarımız kabul olur bu mübarek günde...

rainbowcolors canim 5 tanede benden mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana

günaydınnn canlar iş yerimdeyimm geçmişi okuyamadım eminin kaynatılmıştırr.(Rainboww bende hemen okuyacağım dua senin için..)öpüyorum herkesi

Kızlar herkese iyi günler.
Sizi takip etmekte zorlanıyorum valla.

Rainbow ben senin için 15 tane okudum canım.
İnşallah duan kabul olur.

canım bende snein iin 2 fatiha birde ayetel küri okudum. Allah kabul eder inşallah. neden fatiha dersende hep ona gitti dilim bende vardır bir hayır diyerek sana niyet ettim. hayırlısı olsun.

rainbow ablam için dende okudum 1 ayetel kürsi Allah muradını gerçekleştirir inşallah
,,
Allahım hepinizden razı olsun gönlündekinizi hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllahh.Aminnnnnnnnnnn

kesınlıkle haklısın bebk ıstemeye başladıktan sonra her ay olan şeylerı iyıce öğrenmeye başlıyor ınsan

sağol cnm cok karamsarım bugün ağlamak için bahane arıyorum
ağrılar başladı yarın adet olurum heralde heycanlıyım korkuyorum bi tuhafım ya :18::18:

arkadaşıma katılıyorum

cnm iyyim valla bnmde 11 günüm bakalım yumoşlr gelmeye baslıo sanırım ama kociş yok yanımda umarım denk getırırz

slm kızlar...dünki 100ü okudum onu haber vereyım dedim...

ayy geçmişi okuyamayacak kadarrr çok yorgunummmm..
bugun pek çok iş yaptım salondaki koltukları kucuk odaya..

oturma odasındaki çekyatları salona koyacaktımki kapıdan geçmediiiilerrr... bende bi güzel çekyatları parçaladım şimdide taşımaya dermanım kalmadı yaww özellıle bu haftasonunu bekledim kocem nöbetçi hoş bana yardımı dokunurdu ancak soylene soylene benide pişman ederdi artık

kucuk odaya bi 3lü koltuk bide tekli koltugu sıgdırdım ort sehpa ve tv sehpaysıyla birlikte..
şimdi sizlere kucuk odadan yazıyorum ohhh ne güzelmişş yaa ayaklarımı uzataraktan siteye girmek önceden sandalyenın teperinde her yanım tutulurdu

yarında artık boş olan salona ,o.odasındaki 2 dev cekyatımı koycam , olmazsa 2 tekli koltuğuda yanlarına koyabılırım rengini aynı yapmak içinde lastıklı carsaflardan alırım napıyımmmmm... yaww napıyımmmm 5yıldan beri kırmızıdan böğğ geldiiii nerden akıl edip kırmızı koltuk takımı aldıysammmm salonaaa...birazda yeşil görsün gözlerim ,yeşile bakayım
Allahtan mobilyam krem olduna herşeye uyumlu
pazar gunude o.odasını düzenlerim..eşimsiz gunlerımı gecırmıs olurum boyleceee

sizden ne haber kızlarrr..ne var ne yok...bebiş varmı bebişş

bi çay suyu koyimmmm..öldümmm aclıktannnnnn yanınada aday adayım nirrrrrdeeee bana hamur işi getirsin herseyi silip supurme potansiyelindeyim suannn

benim batım 1 aralık ama
hala yumurtluyor olabilir miyim
ayrıca bu ay inan kendimi dinlemiyorum
tam rahmimin üstü yani oraya da olur mu ki
bazen de kasıklarım oluyor

Hoşgeldinnnn canım sen o kadar işi tek başına nasıl yaptınnnn :44: ben yapsam 1 hafta hasta yatardım

teşekkürler tatlım :) sen nasılsın? görünmedin bir süre

hastayım ben canım 2-3 yada 4 senede 1 hastalanırım.. ama ii hastalanırım.. kısmet bu seneyeymiş tamda bebiş çalışmaları yaklastı.. biraz hafifledi gibi ama yarın sabah belli olur.. yarına baslamamız lazım yaa.. adam da yazık 9 gundur bi regldi bi hastalıktı beklıo yazık sen nasılsın? işler nasıl youn mu? yurtdışına cıkıomusun yıne sık sık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…