- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.421
hastayım ben canım 2-3 yada 4 senede 1 hastalanırım.. ama ii hastalanırım.. kısmet bu seneyeymiş tamda bebiş çalışmaları yaklastı.. biraz hafifledi gibi ama yarın sabah belli olur.. yarına baslamamız lazım yaa.. adam da yazık 9 gundur bi regldi bi hastalıktı beklıo yazıksen nasılsın? işler nasıl youn mu? yurtdışına cıkıomusun yıne sık sık?
dua mı okuyorsunuz topikçeslm kızlar...dünki 100ü okudum onu haber vereyım dedim...
ayy geçmişi okuyamayacak kadarrr çok yorgunummmm..
bugun pek çok iş yaptımsalondaki koltukları kucuk odaya..
oturma odasındaki çekyatları salona koyacaktımki kapıdan geçmediiiilerrr... bende bi güzel çekyatları parçaladımşimdide taşımaya dermanım kalmadı yaww özellıle bu haftasonunu bekledim kocem nöbetçi hoş bana yardımı dokunurdu ancak soylene soylene benide pişman ederdi artık
kucuk odaya bi 3lü koltuk bide tekli koltugu sıgdırdım ort sehpa ve tv sehpaysıyla birlikte..
şimdi sizlere kucuk odadan yazıyorum ohhh ne güzelmişş yaa ayaklarımı uzataraktan siteye girmekönceden sandalyenın teperinde her yanım tutulurdu
yarında artık boş olan salona ,o.odasındaki 2 dev cekyatımı koycam , olmazsa 2 tekli koltuğuda yanlarına koyabılırım rengini aynı yapmak içinde lastıklı carsaflardan alırım napıyımmmmm... yaww napıyımmmm 5yıldan beri kırmızıdan böğğ geldiiiinerden akıl edip kırmızı koltuk takımı aldıysammmm salonaaa...birazda yeşil görsün gözlerim ,yeşile bakayım
Allahtan mobilyam krem olduna herşeye uyumlu
pazar gunude o.odasını düzenlerim..eşimsiz gunlerımı gecırmıs olurum boyleceee
sizden ne haber kızlarrr..ne var ne yok...bebiş varmı bebişş
bi çay suyu koyimmmm..öldümmm aclıktannnnnnyanınada aday adayım nirrrrrdeeee bana hamur işi getirsin herseyi silip supurme potansiyelindeyim suannn
bence 1-2 güne olur canım
Ay iyi hatırlattın canım yaaa asla kaçırmam bu fırsatıııı
inşallah be kuzum gelir de hemmen tutturuverir
hastayım ben canım 2-3 yada 4 senede 1 hastalanırım.. ama ii hastalanırım.. kısmet bu seneyeymiş tamda bebiş çalışmaları yaklastı.. biraz hafifledi gibi ama yarın sabah belli olur.. yarına baslamamız lazım yaa.. adam da yazık 9 gundur bi regldi bi hastalıktı beklıo yazıksen nasılsın? işler nasıl youn mu? yurtdışına cıkıomusun yıne sık sık?
rümeysacım bizde 10 aydır deniyoruz olmuyordu eşimin tahlillerinde şun için sorun yok bende hormonlar ii bi prolktin sınırda oda çok önemli değil geriye rahim filmi kalmıştı oda sorunsuz çıktı çok şükür denemye devam edeceğiz olmazsa yumurtlama takibi oda olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek inş doğal yoldan hayırlı zamanda gelir bebişim
rümeysacım bizde 10 aydır deniyoruz olmuyordu eşimin tahlillerinde şun için sorun yok bende hormonlar ii bi prolktin sınırda oda çok önemli değil geriye rahim filmi kalmıştı oda sorunsuz çıktı çok şükür denemye devam edeceğiz olmazsa yumurtlama takibi oda olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek inş doğal yoldan hayırlı zamanda gelir bebişim
ıne yalan soyleyyeyım yumurtalık takıbıne ben karşıyım gereksız ilaç kullanımı diye duşunuyorum tabıkı yumurtalık ve hormonlrda sıkıntı yoksa.yada ben yumrtalık takıbı sonunda kıst olayını yasadığım için oyle dusunuyorda olabılırım.bugun doktorumda dedi istersen ilaç yazayım ama gereksız olur dedi temız çıktı hormonların dedi
kuşum gezmeleremi gidiosun sen dikkat et yeniden hasta olma edirne soğuktur bizim içinde dua et
tatlıcım
ı
bazen yumurta çatlayamayıp kist oluşturabiliyor kendi kendiıne ilaçtır sonuçta deva olucam derken sıkıntı oluşturabilir ben şuan beklemedeyim takip yapalım derse denerim diye düşünüyorum
slm kızlar...dünki 100ü okudum onu haber vereyım dedim...
ayy geçmişi okuyamayacak kadarrr çok yorgunummmm..
bugun pek çok iş yaptımsalondaki koltukları kucuk odaya..
oturma odasındaki çekyatları salona koyacaktımki kapıdan geçmediiiilerrr... bende bi güzel çekyatları parçaladımşimdide taşımaya dermanım kalmadı yaww özellıle bu haftasonunu bekledim kocem nöbetçi hoş bana yardımı dokunurdu ancak soylene soylene benide pişman ederdi artık
kucuk odaya bi 3lü koltuk bide tekli koltugu sıgdırdım ort sehpa ve tv sehpaysıyla birlikte..
şimdi sizlere kucuk odadan yazıyorum ohhh ne güzelmişş yaa ayaklarımı uzataraktan siteye girmekönceden sandalyenın teperinde her yanım tutulurdu
yarında artık boş olan salona ,o.odasındaki 2 dev cekyatımı koycam , olmazsa 2 tekli koltuğuda yanlarına koyabılırım rengini aynı yapmak içinde lastıklı carsaflardan alırım napıyımmmmm... yaww napıyımmmm 5yıldan beri kırmızıdan böğğ geldiiiinerden akıl edip kırmızı koltuk takımı aldıysammmm salonaaa...birazda yeşil görsün gözlerim ,yeşile bakayım
Allahtan mobilyam krem olduna herşeye uyumlu
pazar gunude o.odasını düzenlerim..eşimsiz gunlerımı gecırmıs olurum boyleceee
sizden ne haber kızlarrr..ne var ne yok...bebiş varmı bebişş
bi çay suyu koyimmmm..öldümmm aclıktannnnnnyanınada aday adayım nirrrrrdeeee bana hamur işi getirsin herseyi silip supurme potansiyelindeyim suannn
hoşbuldukkk tatlımmmHoşgeldinnnncanım sen o kadar işi tek başına nasıl yaptınnnn :44: ben yapsam 1 hafta hasta yatardım
hoşgeldin canım,,evet canım okuyorduk,bitirdik şimdi başkanım ve başkan yardımcım ne derse bizde o duları okuycaz.. yada belli oldumu dualar bende bilmiyorum..dua mı okuyorsunuz topikçe
:))) sorma kızzz herifee 1yıldan beri diom hadi yapalım ederiz modunda ama icrraat yok..hep işleri olduMaaşallah şekercim iyi kotarmışsın valla onca işi ben o işleri yapmak için bilhassa eşimin evde olduğu zaman dilimlerini tercih ediyorum kiii ağır işleri ona satayım utanmasam cam bile sildircem adama
bnde özellikle kocamın olmadığı zamanı tercih ederim onun dırdırı üşengecliği iş yaptırmaz insana örgü örcem diyorum aman boşver onlamı uğraşcaksın diyo ben örcem o üşeniyo öyle bi mantıkMaaşallah şekercim iyi kotarmışsın valla onca işi ben o işleri yapmak için bilhassa eşimin evde olduğu zaman dilimlerini tercih ediyorum kiii ağır işleri ona satayım utanmasam cam bile sildircem adama
hoşbuldukkk tatlımmmnapıosun kısss hee aklıma gelmişken kalamar tarifini not ettim biyere dün görememişim canım..sayfalar çok hızlı ilerlediğinden ,k.bakma olurmu canım artık mecbur kaldım koceme 1yıldır beri diyorum değiştirelim diğer odalarıda kullanıslı hale getirelim diye..hee yaparız ederiz modunda adam ancak faaliyet yok yani bende 1 aralıkta hasta olucam (adet) o gelmeden yapayımda bitsin dedim..ama sanki hafiften belim sızlıo gibi yada yorgunluktan artık bilemiyorum.. bende 3güne yaydım işte
hoşgeldin canım,,evet canım okuyorduk,bitirdik şimdi başkanım ve başkan yardımcım ne derse bizde o duları okuycaz.. yada belli oldumu dualar bende bilmiyorum..
katılmak istermisin dualarımıza
:))) sorma kızzz herifee 1yıldan beri diom hadi yapalım ederiz modunda ama icrraat yok..hep işleri olduvakt bulamadı iş bana kaldı yani... en iyisini yapıyon canım benım.. şuanki benımkının bahanesi var..evdesin ne iş yapıonki elinemi yapışacak edalarındaaa çalşıayım bi göstercem ben ona hanyayı konyayı
ben öyle biliyorum ayetel kursi raninbowda diye 20 tane okudum başka hangileri okuncakki bildiklerim olur inş okurum bendene okuyoruz kızlarrrr :26:
rainbow ablama ateyel kursi devam mı? bilgilendirin benide bea
ballı zencefili denememıstım canım bak onu deneyeyım..yok canım senın batın benımkınden 2-3 gun once .. da yınede tedırgınım yumurtlarım gelısmesse ya da kacırırsam die hastalıktan:18:kıyamam bende yeni toparlıyorum bacımm bal-zencefil çok iyi geliyor bak seninle aynımıyız biz kiiii benimde yarın başlamam lazımmmm
bat 12aralık benim tatlışşş
Bünyen benimki gibi demekki hastalanmazsın uzun yılllar bir grip olursun yatağa düşürür insanı ...bence vitamin takviyesi al şimdiden.Benim işler an itibariyle sakin :))bazan dorukta oluyor.Bu aralar telekonferans durumundayız adamlarla..ama yakında bir Bakü görünüyor..hiç istemiyorum hele kışın hiç çekilmiyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?