RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rümeysacım bizde 10 aydır deniyoruz olmuyordu eşimin tahlillerinde şun için sorun yok bende hormonlar ii bi prolktin sınırda oda çok önemli değil geriye rahim filmi kalmıştı oda sorunsuz çıktı çok şükür denemye devam edeceğiz olmazsa yumurtlama takibi oda olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek inş doğal yoldan hayırlı zamanda gelir bebişim

kıyamam bende yeni toparlıyorum bacımm bal-zencefil çok iyi geliyor bak seninle aynımıyız biz kiiii benimde yarın başlamam lazımmmm
bat 12aralık benim tatlışşş

dua mı okuyorsunuz topikçe

Bünyen benimki gibi demekki hastalanmazsın uzun yılllar bir grip olursun yatağa düşürür insanı ...bence vitamin takviyesi al şimdiden.Benim işler an itibariyle sakin :))bazan dorukta oluyor.Bu aralar telekonferans durumundayız adamlarla..ama yakında bir Bakü görünüyor..hiç istemiyorum hele kışın hiç çekilmiyor :S

Son düzenleme:
asbelove cnm hayırlısı artıkk raınbow ablacımmm ekldgm fotolara baktınnmıı

ne yalan soyleyyeyım yumurtalık takıbıne ben karşıyım gereksız ilaç kullanımı diye duşunuyorum tabıkı yumurtalık ve hormonlrda sıkıntı yoksa.yada ben yumrtalık takıbı sonunda kıst olayını yasadığım için oyle dusunuyorda olabılırım.bugun doktorumda dedi istersen ilaç yazayım ama gereksız olur dedi temız çıktı hormonların dedi

bir sorun yoksa gelir Allahın izniyle bebiş canım benimmm

ı

bazen yumurta çatlayamayıp kist oluşturabiliyor kendi kendiıne ilaçtır sonuçta deva olucam derken sıkıntı oluşturabilir ben şuan beklemedeyim takip yapalım derse denerim diye düşünüyorum

Maaşallah şekercim iyi kotarmışsın valla onca işi ben o işleri yapmak için bilhassa eşimin evde olduğu zaman dilimlerini tercih ediyorum kiii ağır işleri ona satayım utanmasam cam bile sildircem adama

Hoşgeldinnnn canım sen o kadar işi tek başına nasıl yaptınnnn :44: ben yapsam 1 hafta hasta yatardım
hoşbuldukkk tatlımmm napıosun kısss hee aklıma gelmişken kalamar tarifini not ettim biyere dün görememişim canım..sayfalar çok hızlı ilerlediğinden ,k.bakma olurmu canım artık mecbur kaldım koceme 1yıldır beri diyorum değiştirelim diğer odalarıda kullanıslı hale getirelim diye..hee yaparız ederiz modunda adam ancak faaliyet yok yani bende 1 aralıkta hasta olucam (adet) o gelmeden yapayımda bitsin dedim..ama sanki hafiften belim sızlıo gibi yada yorgunluktan artık bilemiyorum.. bende 3güne yaydım işte
dua mı okuyorsunuz topikçe
hoşgeldin canım,,evet canım okuyorduk,bitirdik şimdi başkanım ve başkan yardımcım ne derse bizde o duları okuycaz.. yada belli oldumu dualar bende bilmiyorum..
katılmak istermisin dualarımıza
Maaşallah şekercim iyi kotarmışsın valla onca işi ben o işleri yapmak için bilhassa eşimin evde olduğu zaman dilimlerini tercih ediyorum kiii ağır işleri ona satayım utanmasam cam bile sildircem adama
:))) sorma kızzz herifee 1yıldan beri diom hadi yapalım ederiz modunda ama icrraat yok..hep işleri oldu vakt bulamadı iş bana kaldı yani... en iyisini yapıyon canım benım.. şuanki benımkının bahanesi var..evdesin ne iş yapıonki elinemi yapışacak edalarındaaa çalşıayım bi göstercem ben ona hanyayı konyayı

bnde özellikle kocamın olmadığı zamanı tercih ederim onun dırdırı üşengecliği iş yaptırmaz insana örgü örcem diyorum aman boşver onlamı uğraşcaksın diyo ben örcem o üşeniyo öyle bi mantık

evet isterım dualarınıza katılmayı mumkunse

kıyamam bende yeni toparlıyorum bacımm bal-zencefil çok iyi geliyor bak seninle aynımıyız biz kiiii benimde yarın başlamam lazımmmm
bat 12aralık benim tatlışşş
ballı zencefili denememıstım canım bak onu deneyeyım..yok canım senın batın benımkınden 2-3 gun once .. da yınede tedırgınım yumurtlarım gelısmesse ya da kacırırsam die hastalıktan:18:

ewet canım uzun sure hastalnmam hastalnınca da yataklık olurum. amma bu ay kdvlerden basımı kaldıramadım yatamadım da.. ınsallah yarın ööleden sonra yaticiiimmm :2: vitamını aliim dooru soluosun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…