- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.441
Bünyen benimki gibi demekki hastalanmazsın uzun yılllar bir grip olursun yatağa düşürür insanı ...bence vitamin takviyesi al şimdiden.Benim işler an itibariyle sakin :))bazan dorukta oluyor.Bu aralar telekonferans durumundayız adamlarla..ama yakında bir Bakü görünüyor..hiç istemiyorum hele kışın hiç çekilmiyor :S
hoşbuldukkk tatlımmmnapıosun kısss hee aklıma gelmişken kalamar tarifini not ettim biyere dün görememişim canım..sayfalar çok hızlı ilerlediğinden ,k.bakma olurmu canım artık mecbur kaldım koceme 1yıldır beri diyorum değiştirelim diğer odalarıda kullanıslı hale getirelim diye..hee yaparız ederiz modunda adam ancak faaliyet yok yani bende 1 aralıkta hasta olucam (adet) o gelmeden yapayımda bitsin dedim..ama sanki hafiften belim sızlıo gibi yada yorgunluktan artık bilemiyorum.. bende 3güne yaydım işte
hoşgeldin canım,,evet canım okuyorduk,bitirdik şimdi başkanım ve başkan yardımcım ne derse bizde o duları okuycaz.. yada belli oldumu dualar bende bilmiyorum..
katılmak istermisin dualarımıza
:))) sorma kızzz herifee 1yıldan beri diom hadi yapalım ederiz modunda ama icrraat yok..hep işleri olduvakt bulamadı iş bana kaldı yani... en iyisini yapıyon canım benım.. şuanki benımkının bahanesi var..evdesin ne iş yapıonki elinemi yapışacak edalarındaaa çalşıayım bi göstercem ben ona hanyayı konyayı
bnde özellikle kocamın olmadığı zamanı tercih ederim onun dırdırı üşengecliği iş yaptırmaz insana örgü örcem diyorum aman boşver onlamı uğraşcaksın diyo ben örcem o üşeniyo öyle bi mantık
aşaaaadaaaaaa biz oz_lem gördüm sankiiiiiiiiiiiiinamı diğer aday adayıııııııııııııı
ballı zencefili denememıstım canım bak onu deneyeyım..yok canım senın batın benımkınden 2-3 gun once .. da yınede tedırgınım yumurtlarım gelısmesse ya da kacırırsam die hastalıktan:18:
ewet canım uzun sure hastalnmam hastalnınca da yataklık olurum. amma bu ay kdvlerden basımı kaldıramadım yatamadım da.. ınsallah yarın ööleden sonra yaticiiimmm :2: vitamını aliim dooru soluosun ..
ayy ne güzel sabah kocamın eline çöpü verip attıramadım sonra atarım dedi gitti eşofmanlar bornozlar salonda geziyodu bi ara çok şükür onu atlattıkValla ben ondan daha fazla çalışıyorum ve çok daha yoğunum mecbur yapacak bacımmm parayla değil bu işler sıraylaheee hayatımsınav gibi bende evde otursam belki ama yine de kaldıramam onca şeyii herhaldee üşengeç olsa da mecbur kalınca yapıo benimkii bi de bana kıyamaz ben çekmeye çalışınca kalkıp kendi yapar ben yokken temizlik yapma der özellikle
ayy ne güzel sabah kocamın eline çöpü verip attıramadım sonra atarım dedi gitti eşofmanlar bornozlar salonda geziyodu bi ara çok şükür onu atlattık
bana musade kendınıze ıyı bakın..
Önce bir selam vereyim dedim.Nasılsınız? Tüm gün kaynatmışsınız ayol nasıl yetişeceğim:)
hoşgeldin şekerimmm nasılsınnn[/QUOTE
İyiyim şekercim. senden ne haberler?
Yemek yaptım, annemler çaya geldi, ders çalıştım. Eşim dışarda buğday salatası yemiş, beğenmiş. Dedim neyim eksik hemen yapayım, sevinsin kociş
Güzel haberler var mı, kaçırdığım bir şey?
Canlarıııııııııııııııııııımmm nasılsınızzzz? çok özledim sizi yinee bütün gün aklımdaydınız
ÖNCELİKLE MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM : TEST YAPMADIM, PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM, PAZARTESİ SABAH KALKIP DİREK KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM, EĞER POZİTİF ÇIKARSA SÖZ VERİYORUM SİZE OKULA DA GİTMEYİP EVE GELCEM DİREK HABER VERMEK İÇİNTABİ OLURSA İNŞALLAHHH
bugün çoooooooooooooookkk mutluyum, öğretmenler günü nedeniyle okulda öğrencilerimiz minik bi kutlama yaptı şiirler okudu vs. ve en son her öğretmene bir şarkı armağan etcez dediler.....ilk sırada ben varmışım, hiiiiiiiiiiiiiççç haberim yok, mikrofondan çıkan ses "Bu şarkı yeni gelen edebiyat öğretmenimiz Özlem Hoca'yaBen aynen bu
Hemen gelen şarkı da şu "Hoşgeldin meleeeeeeeeeekk sefalar getirdin, ya gelmeseydin, yetişemeseydin..........." bi de oynuyolar öpücük atıyolar, daha başlayalı 2 hafta oldu, Allahıııııımm o kadar mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu
Daha sonra belediye başkanları vs. geldi hediyeler, çiçekler, yemekleeeeeeeeeeeeerr ohhh süper bi kutlama oldu
Eve geldim, bizim sokağa bi girdim eski öğrencilerim kapıdaElleride güller, hediyeler, sarıldılar, yine duygulandım halbuki onlarla da 3 hafta ders işlemiştim, unutmamışlar canlarım
çok seviyorum şu veletleri yaaaaörrrtmen olmak çok güzeeeeeeeell
cnm kociş geleydı ıyıydı salıya kadarr yetısemeyz sanrm ondn of dıorum.ama evet gercekten yumurtluyorm ya gecen aylarda acaba yumurtlama olmuo dıye endıse edıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?