RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

wajytt aramızdaki bir iş kadını varmış ..hiç demion kısss karda yürür izini belli etmez derlerya

ne güzel gezion haa.. benide götür çantana koy.. ses yapmam söz

yidiğin içtiğin senin olsun ama gördüğün gezdiğin yerleri anlat emi

Valla ben ondan daha fazla çalışıyorum ve çok daha yoğunum mecbur yapacak bacımmm parayla değil bu işler sırayla heee hayatımsınav gibi bende evde otursam belki ama yine de kaldıramam onca şeyii herhaldee üşengeç olsa da mecbur kalınca yapıo benimkii bi de bana kıyamaz ben çekmeye çalışınca kalkıp kendi yapar ben yokken temizlik yapma der özellikle

Bende yaa 1hafta boşa gitti diye hayıflanıyorum ama kociş hiç oralı değil valla gel demesem bir ay yanaşmayacak bişeyler oldu benim herifeee

ayy ne güzel sabah kocamın eline çöpü verip attıramadım sonra atarım dedi gitti eşofmanlar bornozlar salonda geziyodu bi ara çok şükür onu atlattık

ayy ne güzel sabah kocamın eline çöpü verip attıramadım sonra atarım dedi gitti eşofmanlar bornozlar salonda geziyodu bi ara çok şükür onu atlattık

ya evde isterse çıbıldak gezsin onda sorun yok benim için hatta yararıma olur
amma hiç ezdirmem kendimiiiii o da zaten bana hiçççç mi hiç kıyamaz hasta oldum tamam yemek yapmayı beceremez ama elinden geldiğince meyve suları sıktı kahvaltılar hazırladııı yataktan hiç kaldırmadı ama inadı tutarsa vay halime tabi nuh der peygamber demez o durumlarda ama bende huyunu bildiğim için yanaşmam o durumlarda

Önce bir selam vereyim dedim.Nasılsınız? Tüm gün kaynatmışsınız ayol nasıl yetişeceğim:)

Canlarıııııııııııııııııııımmm nasılsınızzzz? çok özledim sizi yinee bütün gün aklımdaydınız

ÖNCELİKLE MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM : TEST YAPMADIM, PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM, PAZARTESİ SABAH KALKIP DİREK KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM, EĞER POZİTİF ÇIKARSA SÖZ VERİYORUM SİZE OKULA DA GİTMEYİP EVE GELCEM DİREK HABER VERMEK İÇİN TABİ OLURSA İNŞALLAHHH

bugün çoooooooooooooookkk mutluyum, öğretmenler günü nedeniyle okulda öğrencilerimiz minik bi kutlama yaptı şiirler okudu vs. ve en son her öğretmene bir şarkı armağan etcez dediler.....ilk sırada ben varmışım, hiiiiiiiiiiiiiççç haberim yok, mikrofondan çıkan ses "Bu şarkı yeni gelen edebiyat öğretmenimiz Özlem Hoca'ya Ben aynen bu
Hemen gelen şarkı da şu "Hoşgeldin meleeeeeeeeeekk sefalar getirdin, ya gelmeseydin, yetişemeseydin..........." bi de oynuyolar öpücük atıyolar, daha başlayalı 2 hafta oldu, Allahıııııımm o kadar mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu

Daha sonra belediye başkanları vs. geldi hediyeler, çiçekler, yemekleeeeeeeeeeeeerr ohhh süper bi kutlama oldu

Eve geldim, bizim sokağa bi girdim eski öğrencilerim kapıda Elleride güller, hediyeler, sarıldılar, yine duygulandım halbuki onlarla da 3 hafta ders işlemiştim, unutmamışlar canlarım

çok seviyorum şu veletleri yaaaa örrrtmen olmak çok güzeeeeeeeell

sonra sonra sonra eve girdim benim komşu geldi hani şu rus olan hatun, sağolsun öğretmenler gününü unutmamış gitmiş bardaklı sürahili bi takım almış, allahım ne güzel böyle sevilmeeeeeeekkk

ay ağlattın kız beniiiii çok mutlu ediyorlar bızdıklar dimi özlemişim bende onu farkettim bende 2yıl kadar zihinsel engelliler eğitmenliği yapmıştım çocuk gelişimi mezunuyum ben normalde sonradan oldum böyle
Bu demek oluyorkiiiiiii henür kırmızılar gelmemiş Allahım hayırlısıylaaaa hiç gelmeyecekkkkkk inşallahhhhhhhh

cnm kociş geleydı ıyıydı salıya kadarr yetısemeyz sanrm ondn of dıorum.ama evet gercekten yumurtluyorm ya gecen aylarda acaba yumurtlama olmuo dıye endıse edıyordum

anladımm ama olsunn Rabbım ol derse ıkı kere yumurtlatır senı bnm arkads ole olmustu adete yakın bı daha yumurtlamş korunmamıs olmaz dıe daha bırı yasına gırmeden dıerıne hamıle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…