- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.461
sonra sonra sonra eve girdim benim komşu geldi hani şu rus olan hatun, sağolsun öğretmenler gününü unutmamış gitmiş bardaklı sürahili bi takım almış, allahım ne güzel böyle sevilmeeeeeeekkk
hoşgeldin şekerimmm nasılsınnn[/QUOTE
İyiyim şekercim. senden ne haberler?
Yemek yaptım, annemler çaya geldi, ders çalıştım. Eşim dışarda buğday salatası yemiş, beğenmiş. Dedim neyim eksik hemen yapayım, sevinsin kociş
Güzel haberler var mı, kaçırdığım bir şey?
Tabikiiiii ohhhhh aferin bacım ben derse veremiyorum bu ara kendimi yaaa çok yoruluyorum belki ondandır
Bildiğim kadarıyla yok bende çok bulunamadım bugün ama sakindik yanisiii
yok canım Allahın izniyle Edirneye gezmeye gideceğim camileri gezeceğiz
Sen çalışıyor musun?
Bence ciğerin en güzel hali Edirne'de yapılıyor, yemeni tavsiye ederim. Bir de Selimiye'nin yakınında köfteci Osman var, kime sorsan gösterir, tek geçerim. Kime tavsiye ettiysem o köfteyi sayıklıyor:)) Keçecizade'den kavala kurabiyesi ve badem ezmesi de alırsan tatından yenmez. Yazarken bile canım çekti
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
İşler çok yoğun hiç foruma bakma fırsatı bulamıyorum.Yeni hamişler varsa hepsine bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder Allah'ım inşallah.Başım çatlıyor,akşama misafirim var ne güzel ne güzel :)
amaniiiinnn ben kilo alıp gelcem desene dur not almalıyımmmm hemennnnn bu keçecizade nerde bacımmm
hoşgeldin şeker biz iyiyiz sen nasılsınnnnnkızlarrrrr ben geldimmmmmnasılsınız :13:
Selam şeker, bu aralar görünmüyorsun. Nasılsın?
Bana baş ağrısı deme 2 gün başım çatladı :)
Bana misafir deme :) geçen hafta cumartesi bekliyordum, pazar geldiler, erken de gitmediler, kaçtı bizim verimli gün
Tatlım bir kaç yerde dükkanları var. Selimiye'ye çok yakın biri, hemen altında. Sorarsan hemencik gösterirler.
Bende yaa 1hafta boşa gitti diye hayıflanıyorum ama kociş hiç oralı değil valla gel demesem bir ay yanaşmayacak bişeyler oldu benim herifeee
yeni eviniz hayırlı olsun canım.. sende yinede kendini fazla yorma.. tamam esyaları paketle ama sakın yerinden kaldırma.. sana yardım edebilcek annen yada k.validen olsaydı çok iyi olurdu.. veya yakın arkadaş gibi..Ayy azmime sağlıkkİlla geçmişi okuyucam diye didindim durdum. Bir yandan da susmayan telefonumla uğraştım.Herkese merhaba... özlemmcim ve hayatımsınav hoşbuldum canlarım.Geçmişi okumamın bir sebebi hamile varsa heyecanını yaşamak istememdi.Özellikle özlem seninkini bekledim.İnşallah yarın alırız haberini.Hayatımsınav yazdığın mesajlar çok hoşuma gitti bi de yazacaklarını not alıyomuşsun galiba maşallah Yeni hamilelerimiz rean ve almina hayırlı uğurlu olsun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına. Feryalin doğumgünüsü varmış kutlu olsun bebişli bir yıl diliyorum sana. Rainbow ablam duana yetişemedim çok üzüldüm
Biz evimizi tuttuk geldik ama henüz taşınmadık kızlar eşim tekrar gitti. Bu gece ilk kez yalnız kalıcam. Vaktimi burada geçirmeyi planlıyordum ki telefonlar susmadı. Yalnız olduğumu bilen herkes aradı sağolsun. Bugün biraz eşyaları topladım ama daha çok var. Herkes yapma bi şey otur diyo kim yapacak bilmiyorum. Eşim zaten sağa sola koşturuyo. Pazar sabahı adadan çıkıyoruz yani taşınıyoruz inşallah.
sana konumun reklamını yapmak istiyorumSohbete geç kaldım biliyorum ama bi şey soracaktım.Hiç araştırma fırsatı da bulamadım ben neler yemeliyim?Ne kadar süt içmeliyim?Bugün takvimimde kalp atışlarını duyabilirsiniz yazıyoHeyecan yaptım duyulur mu gerçekten?
hoşgeldin canım..nasılsın gorusmeyeliiÖnce bir selam vereyim dedim.Nasılsınız? Tüm gün kaynatmışsınız ayol nasıl yetişeceğim:)
maşallah suphanallah özlemim neşeneCanlarıııııııııııııııııııımmm nasılsınızzzz? çok özledim sizi yinee bütün gün aklımdaydınız
ÖNCELİKLE MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM : TEST YAPMADIM, PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM, PAZARTESİ SABAH KALKIP DİREK KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM, EĞER POZİTİF ÇIKARSA SÖZ VERİYORUM SİZE OKULA DA GİTMEYİP EVE GELCEM DİREK HABER VERMEK İÇİNTABİ OLURSA İNŞALLAHHH
bugün çoooooooooooooookkk mutluyum, öğretmenler günü nedeniyle okulda öğrencilerimiz minik bi kutlama yaptı şiirler okudu vs. ve en son her öğretmene bir şarkı armağan etcez dediler.....ilk sırada ben varmışım, hiiiiiiiiiiiiiççç haberim yok, mikrofondan çıkan ses "Bu şarkı yeni gelen edebiyat öğretmenimiz Özlem Hoca'yaBen aynen bu
Hemen gelen şarkı da şu "Hoşgeldin meleeeeeeeeeekk sefalar getirdin, ya gelmeseydin, yetişemeseydin..........." bi de oynuyolar öpücük atıyolar, daha başlayalı 2 hafta oldu, Allahıııııımm o kadar mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu
Daha sonra belediye başkanları vs. geldi hediyeler, çiçekler, yemekleeeeeeeeeeeeerr ohhh süper bi kutlama oldu
Eve geldim, bizim sokağa bi girdim eski öğrencilerim kapıdaElleride güller, hediyeler, sarıldılar, yine duygulandım halbuki onlarla da 3 hafta ders işlemiştim, unutmamışlar canlarım
çok seviyorum şu veletleri yaaaaörrrtmen olmak çok güzeeeeeeeell
aaa gezmeyemi gidiyon kızz... yidiğin içtinnn seninnnn ama gezdiğin yerleri mutlaka anlat canım benimmmmamaniiiinnn ben kilo alıp gelcem desene dur not almalıyımmmm hemennnnn bu keçecizade nerde bacımmm
hoşgeldin canım...kızlarrrrr ben geldimmmmmnasılsınız :13:
anca gırebıldım ev tasıma ısımız var ufaltan hazırlıklar yapıoruzz :26: bugunnn boyle cok acık pembe akıntım olduu yaa boyle ıcınde cok az gorunen kılcallık vardııtelas yaptımmm ya bennn
kuzum ne kadar war bat ına?
belki o da baba adayı moduna girmiştir hamişlikte işine yarar :) benımkı de, bazen diorumkı adete yakın zamanlar "ya bişe warsa" die aza ındırmeye calsııorum sankı ınadına ustume gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?