RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sonra sonra sonra eve girdim benim komşu geldi hani şu rus olan hatun, sağolsun öğretmenler gününü unutmamış gitmiş bardaklı sürahili bi takım almış, allahım ne güzel böyle sevilmeeeeeeekkk

ama bende seni çok seviyorum öğrtmenim canım benim canım benim hep mutlu ol sen

yok canım Allahın izniyle Edirneye gezmeye gideceğim camileri gezeceğiz
Sen çalışıyor musun?

Bence ciğerin en güzel hali Edirne'de yapılıyor, yemeni tavsiye ederim. Bir de Selimiye'nin yakınında köfteci Osman var, kime sorsan gösterir, tek geçerim. Kime tavsiye ettiysem o köfteyi sayıklıyor:)) Keçecizade'den kavala kurabiyesi ve badem ezmesi de alırsan tatından yenmez. Yazarken bile canım çekti

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?

İşler çok yoğun hiç foruma bakma fırsatı bulamıyorum.Yeni hamişler varsa hepsine bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder Allah'ım inşallah.Başım çatlıyor,akşama misafirim var ne güzel ne güzel :)

amaniiiinnn ben kilo alıp gelcem desene dur not almalıyımmmm hemennnnn bu keçecizade nerde bacımmm

Selam şeker, bu aralar görünmüyorsun. Nasılsın?
Bana baş ağrısı deme 2 gün başım çatladı :)
Bana misafir deme :) geçen hafta cumartesi bekliyordum, pazar geldiler, erken de gitmediler, kaçtı bizim verimli gün

kızlarrrrr ben geldimmmmm nasılsınız :13:
hoşgeldin şeker biz iyiyiz sen nasılsınnnnn

Hadi yaaa kaçtı desene ama olsun ertesi gün yapaydın çalışmayı hemencecikk

Tatlım bir kaç yerde dükkanları var. Selimiye'ye çok yakın biri, hemen altında. Sorarsan hemencik gösterirler.

ooohhh bütün gün yiyeeğim yaşasınnn

hoşbuldum kız şeker iyiyim bende nasıl olsun sabahtan beri gelemedim topiğe patladım resmen eşim pc getirince hemen geldim sizleri ösledim

Kızlar açlıktan midem kazınıyor, hemen bir sofra kurayım. Öptüm sizi, yine uğrarım.

anca gırebıldım ev tasıma ısımız var ufaltan hazırlıklar yapıoruzz :26: bugunnn boyle cok acık pembe akıntım olduu yaa boyle ıcınde cok az gorunen kılcallık vardıı telas yaptımmm ya bennn

Bende yaa 1hafta boşa gitti diye hayıflanıyorum ama kociş hiç oralı değil valla gel demesem bir ay yanaşmayacak bişeyler oldu benim herifeee

belki o da baba adayı moduna girmiştir hamişlikte işine yarar :) benımkı de, bazen diorumkı adete yakın zamanlar "ya bişe warsa" die aza ındırmeye calsııorum sankı ınadına ustume gelıo

yeni eviniz hayırlı olsun canım.. sende yinede kendini fazla yorma.. tamam esyaları paketle ama sakın yerinden kaldırma.. sana yardım edebilcek annen yada k.validen olsaydı çok iyi olurdu.. veya yakın arkadaş gibi..
bu ev taşınma işi hakket çok zahmetli.. kolaylık diliyorum sana ve eşine..
sana konumun reklamını yapmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sonra-bebisimiz-icin-nasil-beslenmeliyiz.html
bir göz at istersen
Önce bir selam vereyim dedim.Nasılsınız? Tüm gün kaynatmışsınız ayol nasıl yetişeceğim:)
hoşgeldin canım..nasılsın gorusmeyelii
maşallah suphanallah özlemim neşene sayende senin coşkunla yorgunluğum gidiverdi şarkının habercimi acaba diye düşünmeden edemedim hakkında hayırlı olsun canım..insallah..Allahım pazartesi gününü senin için özel kılmıştır.. kan tahlili en mantıklısı.. hakkında hayırlısı olsun canım..
bu arada öğretmenler gününde kutlu olsun..

aayyyyy bugun 23üümüüüüüüüüüüü 5.yılımızı doldurdukkkkk..6.yılımızaaaaaa geçtikkk bizdeeeeee ee ben unuttuysam kocem nası unutmasın evi kaldırdım temizliğe girişmiştim bende görmeniz için renkli yapcem bu satırlarıı

kısss özlemmmmmm sayende yıldönümümüzü hatırladımmmm ..ii ettinnn ...tekrardan hayırlı olsun kutlu olsun öğretmenler günün canım benimm..

amaniiiinnn ben kilo alıp gelcem desene dur not almalıyımmmm hemennnnn bu keçecizade nerde bacımmm
aaa gezmeyemi gidiyon kızz... yidiğin içtinnn seninnnn ama gezdiğin yerleri mutlaka anlat canım benimmmm edirneye gitmke nasip olmadı ama insallah bigun bende gezerim keyfimin kahyası olarak kendi kendimeee .. kızıyorum bak yine kocama yaaa... varsa yoksa anasının köyüüü töbee yarabbim
kızlarrrrr ben geldimmmmm nasılsınız :13:
hoşgeldin canım...

ben özlem sayesinde bugunun evlilik yıldönümümüz oldugunu hatırladım

evdeki odaların esyalarını değiş tokuş yapma aşamasından sonra yorgunluk atıyordum burda...

sen nasılsın canım?

ayyy canlarım çok sağolun güzel dilekleriniz için
feryalim ben de sana sefiyommm
hayatımsınav yıldönümüz kutlu olsun

bizim de 27.sinde tanışmamızın 10. yılı olacak

Kızlar kasım ayı bana her sene uğur getirir ve çok güzel şeyler olur, mesela eşimi tanıdım: eeeeeeeee kasımda aşk başkadır dimiiiiii

Bi de bebiş gelse adımı kasım olurak değiştiririm haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…