- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.481
yeni eviniz hayırlı olsun canım.. sende yinede kendini fazla yorma.. tamam esyaları paketle ama sakın yerinden kaldırma.. sana yardım edebilcek annen yada k.validen olsaydı çok iyi olurdu.. veya yakın arkadaş gibi..
bu ev taşınma işi hakket çok zahmetli.. kolaylık diliyorum sana ve eşine..
sana konumun reklamını yapmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sonra-bebisimiz-icin-nasil-beslenmeliyiz.html
bir göz at istersen
hoşgeldin canım..nasılsın gorusmeyelii
maşallah suphanallah özlemim neşenesayende senin coşkunla yorgunluğum gidiverdi şarkının habercimi acaba diye düşünmeden edemedim hakkında hayırlı olsun canım..insallah..Allahım pazartesi gününü senin için özel kılmıştır.. kan tahlili en mantıklısı.. hakkında hayırlısı olsun canım..
bu arada öğretmenler gününde kutlu olsun..
aayyyyy bugun 23üümüüüüüüüüüüü 5.yılımızı doldurdukkkkk..6.yılımızaaaaaa geçtikkk bizdeeeeeeee ben unuttuysam kocem nası unutmasın evi kaldırdım temizliğe girişmiştim bende görmeniz için renkli yapcem bu satırlarıı
kısss özlemmmmmm sayende yıldönümümüzü hatırladımmmm ..ii ettinnn ...tekrardan hayırlı olsun kutlu olsun öğretmenler günün canım benimm..
aaa gezmeyemi gidiyon kızz... yidiğin içtinnn seninnnn ama gezdiğin yerleri mutlaka anlat canım benimmmmedirneye gitmke nasip olmadı ama insallah bigun bende gezerim keyfimin kahyası olarak kendi kendimeee .. kızıyorum bak yine kocama yaaa... varsa yoksa anasının köyüüü töbee yarabbim
hoşgeldin canım...
ben özlem sayesinde bugunun evlilik yıldönümümüz oldugunu hatırladım
evdeki odaların esyalarını değiş tokuş yapma aşamasından sonra yorgunluk atıyordum burda...
sen nasılsın canım?
wajytt aramızdaki bir iş kadını varmış ..hiç demion kısss karda yürür izini belli etmez derlerya
ne güzel gezion haa.. benide götür çantana koy.. ses yapmam söz
yidiğin içtiğin senin olsun ama gördüğün gezdiğin yerleri anlat emi
anca gırebıldım ev tasıma ısımız var ufaltan hazırlıklar yapıoruzz :26: bugunnn boyle cok acık pembe akıntım olduu yaa boyle ıcınde cok az gorunen kılcallık vardııtelas yaptımmm ya bennn
hoşbuldum kız şeker iyiyim bende nasıl olsun sabahtan beri gelemedim topiğe patladım resmen eşim pc getirince hemen geldim sizleri ösledim
Bayılıyorum senin şu içten mesajlarınagittiğim ülkeler ortadoğu canımcım inan hiç açmazdı seni benide açmıyor zaten ama ekmek parası işte naparsın ....israil,ürdün,iran,ırak,mısır,bakü,istersen uzatmıyim kasvet çökmesin ama sen olsan yolculuklar keyifli geçerdi eminim
Ayrıca nice uzun mutlu yıldönümleri yaşarsınızı innnşallahhhhhh :)))
Hayırdır tatlım yaaa daha vardı galiba senin bata dikkat et bakkk
kolay gelsin tatlımmmm ev taşıma zor iştir
topiğin adı değişmiiiişşşsüpeeeeeeeeeerr süpeeeeeeeerr süpeeeeeeeeerr olmuuuuuuuuuşşşş
saol cnm benı bı sen umursadınn :26: tatlım bugun tam 1 hafta var :26::26:
Bizimki geçen ay korkudan kolunu karnıma koymuyordu ya bişey varsa diyeee
seasiiiiiiiiiideeeee meni de götüüüüüüüüüüüürrrben de çok isterim ülke ülke dolaşmayı ama sadece Fransa'yı Paris'i görebildim, özellikle ortadoğu'yu çok merak ediyorum
artmazsa canım yerleşme kanaması derler yani bi sebebi bundan olabılır canım inşallah hamişsindir
maşallah senınkıne canım.. walla düşünceli adammış.. benımkı soylersen dınler soylemezsen rahattır.. arada yani:44:
of evet cnm ben evımden cok memnundum kocam tuttrudu daha buyuk eve gecelım dıyee bana iş cıkardıı yaa cok zormus gercekten ufak tefek seylerı paketlıyorum tasıma sırketı kırar fılan sorun cıkmasın dıyee bu sıkıcı gunlerın ardına ınsallah bebek mujdesı alırızzz yaaaaa dımıı kafa dalgınken su bı hafta gecerrrr benım bat 30 kasımmm:26: sen napıyosun nasılsınn canımmm
seasiiiiiiiiiideeeee meni de götüüüüüüüüüüüürrrben de çok isterim ülke ülke dolaşmayı ama sadece Fransa'yı Paris'i görebildim, özellikle ortadoğu'yu çok merak ediyorum
inşallah cnm ya aslında bende boyle oyle umutlandım cunku oncekı hamılelıgımdede boyle olmustu bıraz ondan umutlandımm ınsallah yaa cnm
artmazsa canım yerleşme kanaması derler yani bi sebebi bundan olabılır canım inşallah hamişsindir
maşallah senınkıne canım.. walla düşünceli adammış.. benımkı soylersen dınler soylemezsen rahattır.. arada yani:44:
canım sen pazartesi bu cumleyı "bizi de götür" seklinde deiştirebılırsınn İNŞALLAH.. bu arada öğretmenler günün kutlu olsun kuzum sevilen hoca özlem hoca
Bende senle Pariste Şanzelize bulvarında turlamayı isterdim özlemimmm...Ya kızlar gezmiyorumki fabrika dolaşıyoruz hemen dönmek için can atıyorum zaten ,pek keyifli olmuyor işin aslı..mesela piramitleri görmek için 2 saat yıl gitmek gerekiyor zaten yoruluyorsun gitmiyorsun ama sadece gezmek için gidilir bazı yerler.
Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?