RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Evet şekercim foto da paylaşacağım öyle kolay kurtulamazsınız bendennnnnn...........

Bayılıyorum senin şu içten mesajlarına gittiğim ülkeler ortadoğu canımcım inan hiç açmazdı seni benide açmıyor zaten ama ekmek parası işte naparsın ....israil,ürdün,iran,ırak,mısır,bakü,istersen uzatmıyim kasvet çökmesin ama sen olsan yolculuklar keyifli geçerdi eminim

Ayrıca nice uzun mutlu yıldönümleri yaşarsınızı innnşallahhhhhh :)))

Son düzenleme:
anca gırebıldım ev tasıma ısımız var ufaltan hazırlıklar yapıoruzz :26: bugunnn boyle cok acık pembe akıntım olduu yaa boyle ıcınde cok az gorunen kılcallık vardıı telas yaptımmm ya bennn

Hayırdır tatlım yaaa daha vardı galiba senin bata dikkat et bakkk
kolay gelsin tatlımmmm ev taşıma zor iştir

seasiiiiiiiiiideeeee meni de götüüüüüüüüüüüürrr ben de çok isterim ülke ülke dolaşmayı ama sadece Fransa'yı Paris'i görebildim, özellikle ortadoğu'yu çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Hayırdır tatlım yaaa daha vardı galiba senin bata dikkat et bakkk
kolay gelsin tatlımmmm ev taşıma zor iştir

of evet cnm ben evımden cok memnundum kocam tuttrudu daha buyuk eve gecelım dıyee bana iş cıkardıı yaa cok zormus gercekten ufak tefek seylerı paketlıyorum tasıma sırketı kırar fılan sorun cıkmasın dıyee bu sıkıcı gunlerın ardına ınsallah bebek mujdesı alırızzz yaaaaa dımıı kafa dalgınken su bı hafta gecerrrr benım bat 30 kasımmm:26: sen napıyosun nasılsınn canımmm

saol cnm benı bı sen umursadınn :26: tatlım bugun tam 1 hafta var :26::26:

artmazsa canım yerleşme kanaması derler yani bi sebebi bundan olabılır canım inşallah hamişsindir

Bizimki geçen ay korkudan kolunu karnıma koymuyordu ya bişey varsa diyeee

maşallah senınkıne canım.. walla düşünceli adammış.. benımkı soylersen dınler soylemezsen rahattır.. arada yani:44:

seasiiiiiiiiiideeeee meni de götüüüüüüüüüüüürrr ben de çok isterim ülke ülke dolaşmayı ama sadece Fransa'yı Paris'i görebildim, özellikle ortadoğu'yu çok merak ediyorum

canım sen pazartesi bu cumleyı "bizi de götür" seklinde deiştirebılırsınn İNŞALLAH.. bu arada öğretmenler günün kutlu olsun kuzum sevilen hoca özlem hoca

inşallah cnm ya aslında bende boyle oyle umutlandım cunku oncekı hamılelıgımdede boyle olmustu bıraz ondan umutlandımm ınsallah yaa cnm

Allah kolaylık versin şekerim yaa bu keyecanlı dönemi çabuk atlatırsın ama bu şu derken geçer biter inşallah
ben ne yapayım canım iyileşmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum ama bi türlü yakamı bırakmadı ne menem şeymiş
diyorum çalışmam lazım git başımdan kociş beni bekler yok diyo bırakmam bakalım haftasonu başlayacağız inşallah hazırlıklara

Bende senle Pariste Şanzelize bulvarında turlamayı isterdim özlemimmm...Ya kızlar gezmiyorumki fabrika dolaşıyoruz hemen dönmek için can atıyorum zaten ,pek keyifli olmuyor işin aslı..mesela piramitleri görmek için 2 saat yıl gitmek gerekiyor zaten yoruluyorsun gitmiyorsun ama sadece gezmek için gidilir bazı yerler.

Ayrıca çift canlısın sen uçak yolculuk yorar seni Bende öğretmen çocuğuyum çocukların olunca öğretmenler gününde sana gelen hediyeleri aralarında paylaşacaklar haberin ola :)))))))) kutlarım canım çok kutsal bir mesleğin var

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...

ben özlem sayesinde bugunun evlilik yıldönümümüz oldugunu hatırladım

evdeki odaların esyalarını değiş tokuş yapma aşamasından sonra yorgunluk atıyordum burda...

sen nasılsın canım?[/QUOTE]

hoşbuldum canım inş güzel geçer bu gecen artık güzel bir kutlamadan sonra süper bir yorgunluk atarsın bende ne yapayım eşim pc getirince hemen aldım geldim yanınıza öyle işte oturuyorum bende kahve içiyorum

arada tutuyor valla canım yoksa her zaman böyle değildir yaniii
mesela sabah tahlil için gittiğinde dr.a ağzını açıp tek kelime sormamış

canım sen pazartesi bu cumleyı "bizi de götür" seklinde deiştirebılırsınn İNŞALLAH.. bu arada öğretmenler günün kutlu olsun kuzum sevilen hoca özlem hoca

oooyyyyyy bebeeeeeemm inşallah, bana dua et tamam mı

yaaaa ne gözel olurduuuuuuu canım aslında haklısın, iş için, zorunluluktan yapılan hiç bişey güzel olmuyor

Kızlar ben yine yollara düşüorum.Evde yemek yok hazıra talimiz bu akşam...Hepinize keyifli sohbetler diliyorum çok öpüldünüzzz

Kızlar içinizde gebe kalmadan önce folik asit kullanan oldu mu?
Nette baktım biraz gebe kalmadan 3 ay önce başlanılmalı diyor.
Daha doktora falan gitmedim acaba kullanmaya başlasammı?

cnm ben 4 aydır kullanıyorum doktorum verdi ayrıca omega 3 te verdi..sen bir anönce doktora git.hem muayeneden de geçmiş olursun..o zaten sana yazar ilacı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…