- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.501
canım eşim şirkete çiçek yollamış,iş arkadaşlarıda sağolsun hediye pasta falan güzel geçti yani.Canım feryal aramızda kalsın benim ismin değil :) çok sevdiğim bir isim ve hep kızım olursa koymak istemişimdir kullanıcı adımıda öyle koydumama eşim çok kaba isim diyor çok anlar ya ben hala bu isme hayranım
sağol canım benimmmayyy canlarım çok sağolun güzel dilekleriniz için
feryalim ben de sana sefiyommm
hayatımsınav yıldönümüz kutlu olsun
bizim de 27.sinde tanışmamızın 10. yılı olacak
Kızlar kasım ayı bana her sene uğur getirir ve çok güzel şeyler olur, mesela eşimi tanıdım: eeeeeeeee kasımda aşk başkadır dimiiiiii
Bi de bebiş gelse adımı kasım olurak değiştiririm haaaaa
anaaa cidden aklına gelmedi mi kıssskızzz benim de şimdi aklıma geldi acaba şarkı tesadüf müüüüüü haberci miiiiiiiiii:44::44::44::44:
:))) aboooo yandıkEvet şekercim foto da paylaşacağım öyle kolay kurtulamazsınız bendennnnnn...........
özlem efendiiiii aklıma gelmişken bana bundan sonaaaaa zaytinyaaaaa dicen temem mitopiğin adı değişmiiiişşşsüpeeeeeeeeeerr süpeeeeeeeerr süpeeeeeeeeerr olmuuuuuuuuuşşşş
teveccühünüz efenimmm teveccühünüzzzBayılıyorum senin şu içten mesajlarınagittiğim ülkeler ortadoğu canımcım inan hiç açmazdı seni benide açmıyor zaten ama ekmek parası işte naparsın ....israil,ürdün,iran,ırak,mısır,bakü,istersen uzatmıyim kasvet çökmesin ama sen olsan yolculuklar keyifli geçerdi eminim
Ayrıca nice uzun mutlu yıldönümleri yaşarsınızı innnşallahhhhhh :)))
Hayırdır tatlım yaaa daha vardı galiba senin bata dikkat et bakkk
kolay gelsin tatlımmmm ev taşıma zor iştir
önceeeeeeeeeeee ben deeeedimmmmmmmmmmmmseasiiiiiiiiiideeeee meni de götüüüüüüüüüüüürrrben de çok isterim ülke ülke dolaşmayı ama sadece Fransa'yı Paris'i görebildim, özellikle ortadoğu'yu çok merak ediyorum
Evet canım güzel fikir
Salatı tefriciye de iyidir derler o da olabilir misal
Duanın iyisi kötüsü olmaz Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhh
ben istanbuldayım fındıkzade radyotomda çektirdim 5 dak bile sürmedi 0 acısız
tefriciyeyi, bitirebilmek için hepimize birden niyetlenmemiz gerek sanırımmaşallah oku oku bitmiyo..ben tekbaşıma yarılayamadım 1 ay oldu nerdeyse..ama tabi başka dua ve tesbihlerim de var ondan yavaş gidiyo:26:
Canlarıııııııııııııııııııımmm nasılsınızzzz? çok özledim sizi yinee bütün gün aklımdaydınız
ÖNCELİKLE MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM : TEST YAPMADIM, PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM, PAZARTESİ SABAH KALKIP DİREK KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM, EĞER POZİTİF ÇIKARSA SÖZ VERİYORUM SİZE OKULA DA GİTMEYİP EVE GELCEM DİREK HABER VERMEK İÇİNTABİ OLURSA İNŞALLAHHH
bugün çoooooooooooooookkk mutluyum, öğretmenler günü nedeniyle okulda öğrencilerimiz minik bi kutlama yaptı şiirler okudu vs. ve en son her öğretmene bir şarkı armağan etcez dediler.....ilk sırada ben varmışım, hiiiiiiiiiiiiiççç haberim yok, mikrofondan çıkan ses "Bu şarkı yeni gelen edebiyat öğretmenimiz Özlem Hoca'yaBen aynen bu
Hemen gelen şarkı da şu "Hoşgeldin meleeeeeeeeeekk sefalar getirdin, ya gelmeseydin, yetişemeseydin..........." bi de oynuyolar öpücük atıyolar, daha başlayalı 2 hafta oldu, Allahıııııımm o kadar mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu
Daha sonra belediye başkanları vs. geldi hediyeler, çiçekler, yemekleeeeeeeeeeeeerr ohhh süper bi kutlama oldu
Eve geldim, bizim sokağa bi girdim eski öğrencilerim kapıdaElleride güller, hediyeler, sarıldılar, yine duygulandım halbuki onlarla da 3 hafta ders işlemiştim, unutmamışlar canlarım
çok seviyorum şu veletleri yaaaaörrrtmen olmak çok güzeeeeeeeell
öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmay ağlattın kız beniiiii çok mutlu ediyorlar bızdıklar dimi özlemişim bende onu farkettim bende 2yıl kadar zihinsel engelliler eğitmenliği yapmıştım çocuk gelişimi mezunuyum ben normalde sonradan oldum böyle
Bu demek oluyorkiiiiiii henür kırmızılar gelmemiş Allahım hayırlısıylaaaa hiç gelmeyecekkkkkk inşallahhhhhhhh
arkadaşım da orada yaptırdı..makineleri süpermiş..gerekirse bende orada yaptırıcam
olabilir tatlım haklısın bende başlamak istiyorum meryemi bitirdim hayırlısıyla bi de onu okuyayım diyorummmm
inşallah cnmm..inşallahhhİnşallah hiç gerek kalmaz balımmmm
Sağol canım. Bugün zaten o kadar halsizim ki zar zor yaptım bi şeyler. Şimdi de koltuğun bir köşesinde uyuyup kalıcam sanırım. Çok çabuk yoruluyorum sanki ya hamilelikten herhalde. Eşyaları paketledim epey ama taşımadım taşıyamıyorum ki zaten gücüm yetmiyo. Annem de kayınvalidem de uzakta gelelim mi dediler ama çok zor ya kimseyi zorlamak istemedim uzaklar baya. Sürekli arıyolar dikkat et diye. Allah nasip ederse yarın akşam yüklüyoruz eşyaları kamyona. Bitecek inşallah sağol canım.yeni eviniz hayırlı olsun canım.. sende yinede kendini fazla yorma.. tamam esyaları paketle ama sakın yerinden kaldırma.. sana yardım edebilcek annen yada k.validen olsaydı çok iyi olurdu.. veya yakın arkadaş gibi..
bu ev taşınma işi hakket çok zahmetli.. kolaylık diliyorum sana ve eşine..
sana konumun reklamını yapmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sonra-bebisimiz-icin-nasil-beslenmeliyiz.html
bir göz at istersen
kıss kocem yokki işte nöbete kaldııı ..üüüüüüühoşbuldum canım inş güzel geçer bu gecen artık güzel bir kutlamadan sonra süper bir yorgunluk atarsınbende ne yapayım eşim pc getirince hemen aldım geldim yanınıza öyle işte oturuyorum bende kahve içiyorum
canımm allah kolaylık versin... 4444 çekiyorsun sanırım... ama niyetin için tek başına yapmalısın yani tesiri acısından bende bı basladıydım oyle 1.5yılda ancak bitirdim tabii sen benım gibi uzatma olurmu ..diğer tesbihatların ne ise onları bırak bu tefriciyeye odaklan.. istersen yardım edebilirim sana?tefriciyeyi, bitirebilmek için hepimize birden niyetlenmemiz gerek sanırımmaşallah oku oku bitmiyo..ben tekbaşıma yarılayamadım 1 ay oldu nerdeyse..ama tabi başka dua ve tesbihlerim de var ondan yavaş gidiyo:26:
benim koca da nöbetçi, hey allahım yaaa bizi mi takip diyonuz leeeeeeeeeennn
canımm allah kolaylık versin... 4444 çekiyorsun sanırım... ama niyetin için tek başına yapmalısın yani tesiri acısından bende bı basladıydım oyle 1.5yılda ancak bitirdim tabii sen benım gibi uzatma olurmu ..diğer tesbihatların ne ise onları bırak bu tefriciyeye odaklan.. istersen yardım edebilirim sana?
Canlarıııııııııııııııııııımmm nasılsınızzzz? çok özledim sizi yinee bütün gün aklımdaydınız
ÖNCELİKLE MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM : TEST YAPMADIM, PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM, PAZARTESİ SABAH KALKIP DİREK KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM, EĞER POZİTİF ÇIKARSA SÖZ VERİYORUM SİZE OKULA DA GİTMEYİP EVE GELCEM DİREK HABER VERMEK İÇİNTABİ OLURSA İNŞALLAHHH
bugün çoooooooooooooookkk mutluyum, öğretmenler günü nedeniyle okulda öğrencilerimiz minik bi kutlama yaptı şiirler okudu vs. ve en son her öğretmene bir şarkı armağan etcez dediler.....ilk sırada ben varmışım, hiiiiiiiiiiiiiççç haberim yok, mikrofondan çıkan ses "Bu şarkı yeni gelen edebiyat öğretmenimiz Özlem Hoca'yaBen aynen bu
Hemen gelen şarkı da şu "Hoşgeldin meleeeeeeeeeekk sefalar getirdin, ya gelmeseydin, yetişemeseydin..........." bi de oynuyolar öpücük atıyolar, daha başlayalı 2 hafta oldu, Allahıııııımm o kadar mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu
Daha sonra belediye başkanları vs. geldi hediyeler, çiçekler, yemekleeeeeeeeeeeeerr ohhh süper bi kutlama oldu
Eve geldim, bizim sokağa bi girdim eski öğrencilerim kapıdaElleride güller, hediyeler, sarıldılar, yine duygulandım halbuki onlarla da 3 hafta ders işlemiştim, unutmamışlar canlarım
çok seviyorum şu veletleri yaaaaörrrtmen olmak çok güzeeeeeeeell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?