RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

feryal çok güzel bir isim cnm..inşallah adı gibi güzel bir kız verir Rabbim sana

sağol canım benimmm
koceme msj attım bugun evlilik yıldönümümüz biliyon mu laaa dieee...cvp yok.. gördümü acaba....hoş zaten nöbetçi pzt akşamına gelecek eve
:))) bizde eylülde tanışmıltık..kızımız olursa ismini eylül koymayı düşünüyoruz canım hatta ben feryal eylül olarak iki isim koymayı düşünüyüom..feryalin adı hoşuma gitti anlamıda
bendede sonbaharda aşk i başkaaa... kasım değillllllllllll sonbahar genelleştirelim mümkünse
kızzz benim de şimdi aklıma geldi acaba şarkı tesadüf müüüüüü haberci miiiiiiiiii:44::44::44::44:
anaaa cidden aklına gelmedi mi kısss ayol ne gözü açıkımmm hemende farkettim benden iyi acan olabilirmiş canım benim şaka bi yanada inşallah bu bir işarettir sana .. ayy çokkk heyecamlııı yaaa ölcemm burdaaaaa... sen nası dayanıyon brova valla
Evet şekercim foto da paylaşacağım öyle kolay kurtulamazsınız bendennnnnn...........
:))) aboooo yandık canımcımmm vallaha öyle daha iyi olur..gitmiş gibi olurum çok sevinirim inanki..
topiğin adı değişmiiiişşş süpeeeeeeeeeerr süpeeeeeeeerr süpeeeeeeeeerr olmuuuuuuuuuşşşş
özlem efendiiiii aklıma gelmişken bana bundan sonaaaaa zaytinyaaaaa dicen temem mi daha asortik bi isim..
aaa bende yeni baktım boyle daha iyi olmuş sanki... hiç farketmemiştim ..adres şubuguna K yazıyordum hemen burası çıkıyor bende enterlediğim için.. görmemişim bilem :26: ablam mı yaptı yoksa yeşil başlıklık üyelermiki :26:
teveccühünüz efenimmm teveccühünüzzz ayyy nası utandım saçmalamazsam iyiyidiirrrr anammm bide mütevazi kızımız hee.. oyy yisinler seniiii ohh ohhh ohhhh Allah arttırsssınnnnnn... Allah iş kaygısı vermesin canım benimm işlerin bol bereketli olsun canım benimmm gelmiş kadar oldummm sağoll canım benimmmm...
inşallah canım sağolll...hepbirlikteee
Hayırdır tatlım yaaa daha vardı galiba senin bata dikkat et bakkk
kolay gelsin tatlımmmm ev taşıma zor iştir

aa ayne mi ev tasıyomus..görmemişim..tasımızmı evi peki..kışa girmeden soğukta zor olamlı yaa..Allah kolaylık versin
seasiiiiiiiiiideeeee meni de götüüüüüüüüüüüürrr ben de çok isterim ülke ülke dolaşmayı ama sadece Fransa'yı Paris'i görebildim, özellikle ortadoğu'yu çok merak ediyorum
önceeeeeeeeeeee ben deeeedimmmmmmmmmmmm

sen sıranııııııııııııı bekleeeeee hıhhhh

bide nispet edioo paris deye tehhh

gezin anacımmm gezinnnn... ben gidemiommm siz gidin...ohhh sefaaammm olsunnnnn

Rainbow ablama 1 tane okuyabıldım ayetel kursi hatta bitane aytel bitane nas okudum pcde ellrimi ekrana actım rainbow ablamın nıkının üstüne üfledim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım güzel fikir
Salatı tefriciye de iyidir derler o da olabilir misal
Duanın iyisi kötüsü olmaz Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhh

tefriciyeyi, bitirebilmek için hepimize birden niyetlenmemiz gerek sanırımmaşallah oku oku bitmiyo..ben tekbaşıma yarılayamadım 1 ay oldu nerdeyse..ama tabi başka dua ve tesbihlerim de var ondan yavaş gidiyo:26:

tefriciyeyi, bitirebilmek için hepimize birden niyetlenmemiz gerek sanırımmaşallah oku oku bitmiyo..ben tekbaşıma yarılayamadım 1 ay oldu nerdeyse..ama tabi başka dua ve tesbihlerim de var ondan yavaş gidiyo:26:

olabilir tatlım haklısın bende başlamak istiyorum meryemi bitirdim hayırlısıyla bi de onu okuyayım diyorummmm

öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmm

Sağol canım. Bugün zaten o kadar halsizim ki zar zor yaptım bi şeyler. Şimdi de koltuğun bir köşesinde uyuyup kalıcam sanırım. Çok çabuk yoruluyorum sanki ya hamilelikten herhalde. Eşyaları paketledim epey ama taşımadım taşıyamıyorum ki zaten gücüm yetmiyo. Annem de kayınvalidem de uzakta gelelim mi dediler ama çok zor ya kimseyi zorlamak istemedim uzaklar baya. Sürekli arıyolar dikkat et diye. Allah nasip ederse yarın akşam yüklüyoruz eşyaları kamyona. Bitecek inşallah sağol canım.

Konuna da bakıyorum şimdi çok iyi olmuş açtığın.

Özlem öğretmenler günün kutlu olsun. Şu ana kadar bir kez yaşadım bugünü o gün de inanılmaz mutlu olmuştum. Şimdi eğitim camiasından uzaktayım kutlayan olmayacak pek.Ahh ahhh...Atama olacak falan diye okudum bugün bi sevindim belki bir şansım olur bi de atanırsam tadımdan yenmez valla

canııımmm nasılsın, öksürüğün geçti mi?

bak sana bişey tarif edecem heemeeeeeeenn kalkıp yap

ayaklarının altına viks sür ve iki kat kalın çorap giy, hemen kesilecek öksürüğün

kıss kocem yokki işte nöbete kaldııı ..üüüüüüü olsa üstüne atlardım 3günün patlaması olarak pztsi akşamaı mesai çıkısı herzamanki saatte gelecek eve nese alıştım bu ilk yok günü deell..illa bişi çıkar işyerinden kaynaklııı yalnızım dostlar yalnızım şarkısını kendime armağan ediyorum

canımm allah kolaylık versin... 4444 çekiyorsun sanırım... ama niyetin için tek başına yapmalısın yani tesiri acısından bende bı basladıydım oyle 1.5yılda ancak bitirdim tabii sen benım gibi uzatma olurmu ..diğer tesbihatların ne ise onları bırak bu tefriciyeye odaklan.. istersen yardım edebilirim sana?
benim koca da nöbetçi, hey allahım yaaa bizi mi takip diyonuz leeeeeeeeeennn

yok lennn sen takip ediosun bizii bikereeemmm....
pztden dediydim sana ; pzt nöbetci olan cuma,ct pzdamı tutuyo dedıydım bıldın mı...
sizinkiler 3kısıymısyaa bızımkiler 4 kısı olduguna ..4günde 1 nöbete kalıyorlar işte yaww... keşke 30 kişi olsalarda ayda 1 nöbet gelseee

hb habibteelerrrr rainbowcugumaaaaa 1 adet ayetel kursi okudum allahim dileklerini kabul eder ins

sağol cnm benim..evet 4444 inşallah..Rabbim bilir sayısını yine de..evet annem dışında da kimse bilmiyor okuduğumu..yok tatlım uzatmam..zaten çok tesbih çekerimm.ama araya bişeyler giriyo..kaybettiğim bir abim var..zaman zaman ona çekiyorum.gönderiyorum.annemin 70 bin kelimei tevhidlerine destek oluyorum..burada ayetel kürsi falan derken maşallah durmuyorum..ama bu beni mutlu ediyor inan ki.

Son düzenleme:
hamişleeeeeeeerrr, benim sol kasığımda pıtırtılar var ara ara kasılmalar var. ama can yakacak şekilde değil, ara ara belime adet sancısı gibi hafif tatlı tatlı bi sancı giriyo, yine kasıklarım da çok da rahatsız etmeyen ara ara yoklamalar oluyor...belirti olamaz di mi, çükü yoğun değil, sadece solumdaki pıtırtı artmaya başladı ve 1 saattir bacağıma vuruyo..üşütmüş olabilir miyim

Çok şanslısınız. Güneydoğuda öğretmen olmak çok farklı, kutlayanlarımız ve bizi sayanlar sadece küçük miniklerimiz. Diğer büyüklerimiz sağolsunlar sadece soğukta '' törene katılmak zorunludur '' yazısını gönderirler. Tüm meslektaşlarımın ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!
Mustafa Kemal ATATÜRK

ayrıca şuan kasıklarıma olanları sadece yumurtlama günlerim de hissederdim, adet belirtimlerim arasında yoktur...bi de çok şişliğim var, ama şişlik genelde adete yakın oluyodu, bu defa ki çok yukarıda var (şişkinlik)

özlemmmmmmmmm kuzum gelemdi mi kırmızılarrrrrr ohhhhhhhhhhhhhhhh :118::118:
bak sen hamiş ol halay başı ben olacam ona göre
öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar bu aradaaa
benim kocişin meslektaşısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…