- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.521
hamişleeeeeeeerrr, benim sol kasığımda pıtırtılar var ara ara kasılmalar var. ama can yakacak şekilde değil, ara ara belime adet sancısı gibi hafif tatlı tatlı bi sancı giriyo, yine kasıklarım da çok da rahatsız etmeyen ara ara yoklamalar oluyor...belirti olamaz di mi, çükü yoğun değil, sadece solumdaki pıtırtı artmaya başladı ve 1 saattir bacağıma vuruyo..üşütmüş olabilir miyim
hamişleeeeeeeerrr, benim sol kasığımda pıtırtılar var ara ara kasılmalar var. ama can yakacak şekilde değil, ara ara belime adet sancısı gibi hafif tatlı tatlı bi sancı giriyo, yine kasıklarım da çok da rahatsız etmeyen ara ara yoklamalar oluyor...belirti olamaz di mi, çükü yoğun değil, sadece solumdaki pıtırtı artmaya başladı ve 1 saattir bacağıma vuruyo..üşütmüş olabilir miyim
hoşgeldin canımmmm... sen ortadoğu ülkesindenmi katılıyosun aramızahb habibteelerrrrrainbowcugumaaaaa 1 adet ayetel kursi okudum allahim dileklerini kabul eder ins
benimki de hem cuma hem pazar nöbetçi, 2 gün senle beraberiz hacı
oooyyyyyy bebeeeeeemm inşallah, bana dua et tamam mı
yaaaa ne gözel olurduuuuuuucanım aslında haklısın, iş için, zorunluluktan yapılan hiç bişey güzel olmuyor
inşallah olursun canım çift canlı ya da rean gibi 3 canlı da olur yanı bızım ıcınseasideeeeeeeeemmm çift canlı olayım da 9 ay evden çıkmayayım varsın
arada tutuyor valla canım yoksa her zaman böyle değildir yaniii
mesela sabah tahlil için gittiğinde dr.a ağzını açıp tek kelime sormamış
Canım o kasılmalar ara ara bende de oluyodu. Bel ağrısı dersen o daAma çok uzun süreli değil. Bi de ben hani test yapmıştım ya bi akşam burda paylaşmıştım hatta. O gün benim sağ bacağımla kasığımın birleştiği yer ağrımıştı epey. O gün biraz gezmiş olmamıza bağlamıştım ama belirtidir belki de.
özlemm bunlar benimde belirtilerimdiiiiii
kızlaaaaaaaarrr sol kasığımda ciddi anlamda seyirmeler vaaaaarr, giderek artıyo
çok üşüdüm son bi kaç gündür ondan olabilir miiiiiiii, adet belirtim değiiiiiiiiiiiiiilll
öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmm
aynen yaaaaaa kasıkla bacak arası ağrı var
peki batma dediğiniz şey seyirmemi
yaniii pıtırdıyo bişey ordaaaa, sanki kanat çırpışı var: bu mu batma dediğinz şey
batma nedir tarif edin acillllll ve çok mu canınızı yakıyor
kızlaaaaaaaarrr sol kasığımda ciddi anlamda seyirmeler vaaaaarr, giderek artıyo
çok üşüdüm son bi kaç gündür ondan olabilir miiiiiiii, adet belirtim değiiiiiiiiiiiiiilll
inşallah olursun canım çift canlı ya da rean gibi 3 canlı da olur yanı bızım ıcın
walla bacım bende benimkini doktora goturene kadar akla karayı sectım .. hatta benım oncekı doktorum kadındı , en sonunda bende "ben baska doktora gıtcem hatta erkek doktor da olabılır" die sooleyınce ,tamam gıdelım beraber gıdelım die fermanını bildirdibizimki erkek doktorlara karsı (kadın dogumcuysa) ürkektir kadınına bişee yapacaandan mı krkuosa ne ama gittiiik doktora hemde özel hemde erkek doktor çıkışta fikrinin beyan etti " ii seçim yapmıssın" yanı gecenlerde edılen muabbet gıbı hepsınde az vaya cok garıplık mevcut.. amma yine de sevıyoruz kendılerını acaba onlarda bize diolar mıdır aralarında :26:
özlem can yakan tarzı günde birkez oluyordu.
ama orada sürekli bir hareketlilik hissediyorsun.
ben birkez hızlıca oturmuştum bildiğin acımıştı kasığım.
ama seyirme batma bunlar normalde bende hiç olmazdı o zaman anladım.
yaa heyecanlandırıyorsun ama bizi yaaaa
O kasıkla bacak arasındaki ağrı çok farklı gelmişti bana inşallah hamilelik belirtisidir.
Batma dediğin şey aslında hareketlilik bence orda böyle bi kıpırdanma oluyo sankiVe can yakıcı değil.
kızlar eve kaçıyorum akşam görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?