RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım o kasılmalar ara ara bende de oluyodu. Bel ağrısı dersen o da Ama çok uzun süreli değil. Bi de ben hani test yapmıştım ya bi akşam burda paylaşmıştım hatta. O gün benim sağ bacağımla kasığımın birleştiği yer ağrımıştı epey. O gün biraz gezmiş olmamıza bağlamıştım ama belirtidir belki de.

inşallahhh hamiş olasın emiiiiiii

kızlaaaaaaaarrr sol kasığımda ciddi anlamda seyirmeler vaaaaarr, giderek artıyo

çok üşüdüm son bi kaç gündür ondan olabilir miiiiiiii, adet belirtim değiiiiiiiiiiiiiilll

hb habibteelerrrr rainbowcugumaaaaa 1 adet ayetel kursi okudum allahim dileklerini kabul eder ins
hoşgeldin canımmmm... sen ortadoğu ülkesindenmi katılıyosun aramıza
eğer öyleyse 2güne sendeyiz çayı koy ocağa seaside beni götürcek çantayada özlemi sığdırcazzz
benimki de hem cuma hem pazar nöbetçi, 2 gün senle beraberiz hacı

ooo çokkk sevindimmmm....

bende ablamın mekanında yanlızım die üzülüyodum.. Allah ne verdiyse kaynatırız..dedikodu yaparızz..kısır yiyiriizzzz... lahmacun yiriiizzz... (sen yapcen ama ) ,benden de sulu içecekler gelene gidene lokum tutarız kolonya dökerizz.. ev sahbesi olarak

aa cmti yokmusun yani...

oooyyyyyy bebeeeeeemm inşallah, bana dua et tamam mı

yaaaa ne gözel olurduuuuuuu canım aslında haklısın, iş için, zorunluluktan yapılan hiç bişey güzel olmuyor

seasideeeeeeeeemmm çift canlı olayım da 9 ay evden çıkmayayım varsın
inşallah olursun canım çift canlı ya da rean gibi 3 canlı da olur yanı bızım ıcın
arada tutuyor valla canım yoksa her zaman böyle değildir yaniii
mesela sabah tahlil için gittiğinde dr.a ağzını açıp tek kelime sormamış

walla bacım bende benimkini doktora goturene kadar akla karayı sectım .. hatta benım oncekı doktorum kadındı , en sonunda bende "ben baska doktora gıtcem hatta erkek doktor da olabılır" die sooleyınce ,tamam gıdelım beraber gıdelım die fermanını bildirdi bizimki erkek doktorlara karsı (kadın dogumcuysa) ürkektir kadınına bişee yapacaandan mı krkuosa ne ama gittiiik doktora hemde özel hemde erkek doktor çıkışta fikrinin beyan etti " ii seçim yapmıssın" yanı gecenlerde edılen muabbet gıbı hepsınde az vaya cok garıplık mevcut.. amma yine de sevıyoruz kendılerını acaba onlarda bize diolar mıdır aralarında :26:

aynen yaaaaaa kasıkla bacak arası ağrı var

özlemm bunlar benimde belirtilerimdiiiiii

peki batma dediğiniz şey seyirmemi

yaniii pıtırdıyo bişey ordaaaa, sanki kanat çırpışı var: bu mu batma dediğinz şey

batma nedir tarif edin acillllll ve çok mu canınızı yakıyor

çok üşüdüm son bi kaç gündür ondan olabilir miiiiiiii, adet belirtim değiiiiiiiiiiiiiilll

canım benımmm inşallah güzel haberdir die tahmin ediorummmm amma rainbow ablamız gelsin o daha ii bilir

kızlaaaarr mesanemde de bi sızlama var sanki, afdersiniz idrarım varmış gibi hissediyorum, siz de böyle oldu muuuu

özlemim ayagına patik ve terlik giy...sırtınada yelek yada polar hırka tazrı bişiler giy... olum ben bugun keyfimden mı yer değiştirdim eşyaları hıı :) en sıcak oda en kucuk odada oyuzden... bak daha ufoyu acmadım..gunduzden gunes gordu hala sıcak burası.. kısaca evin en sıcak yerı neresıyle orda dur hatta ben patiğin ustune çorap gıydım daha sıcak tutuo cunku :))))))

birde belirtilerin hemişlik bence.. oyuzden sıkı giysiler yerıne esofmanla filan gez.. eğer karnının alt kısmında bir ağrın varsa hemen yat uzan ,oturma yani..

özlem can yakan tarzı günde birkez oluyordu.
ama orada sürekli bir hareketlilik hissediyorsun.
ben birkez hızlıca oturmuştum bildiğin acımıştı kasığım.
ama seyirme batma bunlar normalde bende hiç olmazdı o zaman anladım.
yaa heyecanlandırıyorsun ama bizi yaaaa

O kasıkla bacak arasındaki ağrı çok farklı gelmişti bana inşallah hamilelik belirtisidir.
Batma dediğin şey aslında hareketlilik bence orda böyle bi kıpırdanma oluyo sanki Ve can yakıcı değil.

hadi inşallahhhhhhhhh...............

gidiyor benimki bişey demiyor çok şükür ama dr.a ağzını açıp tek kelime etmiyor buna sinir oluyorum insan neyim var der en azından yaaaa
neyse bunları da atlatacağız inşallah iyisiyle kötüsüyle seviyorum tabi sevmem mi bidenem o benimmmm

kızlar iyi akşamlar nasılız bakalım ben biraz uzgunum bugun dr gittim ve fiziktedaviye gönderdi öğlenleri fiziğe gidecem bir sure özlem belirtilerin çok guzel cnm hadi inşşş hamişsinnn özlem firarperest çiğdem ve asbelov kızlar öğretmenler gununuz kutlu olsun hayatımsınav tatlım seninde evlilik yıldönumun hayırlı olsun bebişlerinizde arkadan sıra sıra gelsin hepinizin inşşşş kocaman öpuldunuz

evinde test var mı kızzzzzzzzzzzzz

ayyy heyecan yaptımmmmmm burdaaaa.....

ama senın için diyorum pztsiyi bekle anacım vazgectım..insallah Rabbim büyüksünnn

yaaaaaaa işte aynılarıııı, hareketlilik var aynen bu yaaaaaa, hareketlenme eveeeett kesinlikle öyleee, ayrıca bi kaç gündür ani kalkıp oturmalarımda bazen azcık sancı giriyodu

O kasıkla bacak arasındaki ağrı çok farklı gelmişti bana inşallah hamilelik belirtisidir.
Batma dediğin şey aslında hareketlilik bence orda böyle bi kıpırdanma oluyo sanki Ve can yakıcı değil.

evet evet hareketlenmeeeeeee, kıpırtıııııııııııııııı, canımı yakmıyo ama rahatsızlık veriyo tıpkı yumurtluyo gibiyimmmm

abla nerde yaaaaaaaaa oooooooooooofff bayılacam şimdi bişeler var kızlar ordaaa giderek kıpırtı artıyo kalbim orda atıyo gibi

eğer bunların üstüne de hamile değilsem daha da hiiiiiiiiiiiiççç bişeye belirti demem yemin ediyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…