RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm inş. hamişsindir yaaa.valla söyleye söyleye ettik dicem artık
her ay birini böyle hamilesin der hamile ederiz duayla birlikte
sen yinede herşeye hazırlıklı ol cnm.ilk ayda olmuştu bende ama bu kadar belirgin değildi.o zaman negaitf çıktı sonucum.
birde kızlar hamile haberini alınca çok çok aşırı sevinmeyin Allah korusun başımızdan çıkmasın.
hemen şükür namazı kılın,ama sevgiden sapıtmak iyi birşey değil yani,sonuçta veren Rabbim

neşemmm hoşgeldinnnn... geçmiş olsun canım yaaa neyin vardı fiziklik söylediysen burda ben kaçırmıs olmalıyım..

sağol canım inşallah.. artık yıllık öyle hızlı gecıyorki..bak özlemle hatırladım ...

teyzem demiştiki..ilk evlilik yıldonumu gecmez ama sonrakıler hemencık gecer gider anlamazsın bile..doğru soylemiş hakket..

Özlemmmm test yap diyesim var sana çok merak ettim yaaa
İnşallah hamilesindir

cnm benim sıkıntı yapma sakin ol.bir iki gün daha bekliceksin sonrası Allah kerim.
hani dayanamıom diyosan yap test dicem ama sen bilirsin.
bunaltma kendini tatlım,hayırlısı olsun hakkında.

şükür namazı iyi fikir... firarperesttin eşid ekılmıştı... doğru soyluyosun canım..

Allah herkese hayırlı,saglıklı güzel bir hamılelık gecırmesını nasip etsin..öncelik siz hamıslerımıze sonra arkadaslarıma en sonra kendime

aminnnnn cnm benim.
bende öğrendiğimde şükür namazımı kılıp bolca dua etmiştim.
Allahım kabul etsin hepimizinkini inş.

Özlemmmm test yap diyesim var sana çok merak ettim yaaa
İnşallah hamilesindir

cnm benim sıkıntı yapma sakin ol.bir iki gün daha bekliceksin sonrası Allah kerim.
hani dayanamıom diyosan yap test dicem ama sen bilirsin.
bunaltma kendini tatlım,hayırlısı olsun hakkında.

test yapmayacam üşütmüş olabilirim, pazartesiyi beklicem, evde de test yok, almam da

özzzzzlllleeeeeeeeeeemmmm neeeerrrdersinnnn???

seeeeeeeeeessss veeeeerrr sen orda heyecan yaptın ya ben burda öldüm öldüm dirildimmmmm yaaaaa....

test yap dicemmm diceeemmm hadi demiyim diyorummm demedim saaayyy kalbim güm güm güm yeminleeee

tşk ederim tatlım belfıtığım azdıda bu aralar cnm 12 iğne yedim geçmedi tam dr fiziğe gönderdi cnm

iyi akşamlar kızlar.özlem düşünüp duracağına yapsana test cnm ya bu heycanla naıl bekleyeceksin p.tesiyi

özzzzzlllleeeeeeeeeeemmmm neeeerrrdersinnnn???

seeeeeeeeeessss veeeeerrr sen orda heyecan yaptın ya ben burda öldüm öldüm dirildimmmmm yaaaaa....

test yap dicemmm diceeemmm hadi demiyim diyorummm demedim saaayyy kalbim güm güm güm yeminleeee

burdayım canım burdayım...salak salak kendimi dinliyorum
Neşe abla hoşgeldin, çok geçmiş olsun tekrardan

Fatmaipek almak da yapmak da istemiyorum, zaten köy gibi bi yerdeyiz eczane 1 tane var o da kapanıyo akşamları

kizlar ben suanda arabistandayimmmm aywaa aywaaaa
ehe!! doğru tahmın etmişim... :)::)
sıcakmı kız orda havalar.. oraya özgü en çok tükettimiz gıda maddesi nedir acaba merak ettimde

bu topik için uzakları yakın eden site diyelim ozaman ne zamandan beri ordasın? eşin işi dolayaysıylamı bulunuyorsunuz oarada/yani gecıcımı kalıcımısınız orada?
tşk ederim tatlım belfıtığım azdıda bu aralar cnm 12 iğne yedim geçmedi tam dr fiziğe gönderdi cnm
çok gecmıss olsunnnn... offoff 12 iğnemiii... çok zor..Allah acil şifalar versın canım tekrarınıda göstermesin inşaallah..
canım uye adındaki doğum tarıhımı yoksa plakamı?
iyi akşamlar kızlar.özlem düşünüp duracağına yapsana test cnm ya bu heycanla naıl bekleyeceksin p.tesiyi
hoşgeldin canım..eşinin dr durumuna sevındım acıkcası...sen ne zaman gideceksın bellimi randevu aldın mı doktora

sağol tatlım hoşbuldum cnm sen ne zaman iyi hissedeceksen o zaman yap yehanın yaptığı iğneyle bir test vadı ya yehan gelirse söyler nasıl yaptığını onu yapabilirsin mesala çunku dediğine göre ozaman onda olmuştu o test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…