- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.541
yaaaaaaa işte aynılarıııı, hareketlilik var aynen bu yaaaaaa, hareketlenme eveeeett kesinlikle öyleee, ayrıca bi kaç gündür ani kalkıp oturmalarımda bazen azcık sancı giriyodu
evet evet hareketlenmeeeeeee, kıpırtıııııııııııııııı, canımı yakmıyo ama rahatsızlık veriyo tıpkı yumurtluyo gibiyimmmm
kızlar iyi akşamlar nasılız bakalım ben biraz uzgunum bugun dr gittim ve fiziktedaviye gönderdi öğlenleri fiziğe gidecem bir sure özlem belirtilerin çok guzel cnm hadi inşşş hamişsinnn özlem firarperest çiğdem ve asbelov kızlar öğretmenler gununuz kutlu olsun hayatımsınav tatlım seninde evlilik yıldönumun hayırlı olsun bebişlerinizde arkadan sıra sıra gelsin hepinizin inşşşş kocaman öpuldunuz
abla nerde yaaaaaaaaaoooooooooooofff bayılacam şimdi bişeler var kızlar ordaaa giderek kıpırtı artıyo kalbim orda atıyo gibi
eğer bunların üstüne de hamile değilsem daha da hiiiiiiiiiiiiççç bişeye belirti demem yemin ediyorummmmm
abla nerde yaaaaaaaaaoooooooooooofff bayılacam şimdi bişeler var kızlar ordaaa giderek kıpırtı artıyo kalbim orda atıyo gibi
eğer bunların üstüne de hamile değilsem daha da hiiiiiiiiiiiiççç bişeye belirti demem yemin ediyorummmmm
cnm inş. hamişsindir yaaa.valla söyleye söyleye ettik dicem artık
her ay birini böyle hamilesin der hamile ederiz duayla birlikte
sen yinede herşeye hazırlıklı ol cnm.ilk ayda olmuştu bende ama bu kadar belirgin değildi.o zaman negaitf çıktı sonucum.
birde kızlar hamile haberini alınca çok çok aşırı sevinmeyin Allah korusun başımızdan çıkmasın.
hemen şükür namazı kılın,ama sevgiden sapıtmak iyi birşey değil yani,sonuçta veren Rabbim
şükür namazı iyi fikir... firarperesttin eşid ekılmıştı... doğru soyluyosun canım..
Allah herkese hayırlı,saglıklı güzel bir hamılelık gecırmesını nasip etsin..öncelik siz hamıslerımızesonra arkadaslarıma en sonra kendime
Özlemmmm test yap diyesim var sana çok merak ettim yaaa
İnşallah hamilesindir
cnm benim sıkıntı yapma sakin ol.bir iki gün daha bekliceksin sonrası Allah kerim.
hani dayanamıom diyosan yap test dicem ama sen bilirsin.
bunaltma kendini tatlım,hayırlısı olsun hakkında.
tşk ederim tatlım belfıtığım azdıda bu aralar cnm 12 iğne yedim geçmedi tam dr fiziğe gönderdi cnmneşemmm hoşgeldinnnn... geçmiş olsun canım yaaaneyin vardı fiziklik söylediysen burda ben kaçırmıs olmalıyım..
sağol canım inşallah.. artık yıllık öyle hızlı gecıyorki..bak özlemle hatırladım ...
teyzem demiştiki..ilk evlilik yıldonumu gecmez ama sonrakıler hemencık gecer gider anlamazsın bile..doğru soylemiş hakket..
özzzzzlllleeeeeeeeeeemmmm neeeerrrdersinnnn???
seeeeeeeeeessss veeeeerrrsen orda heyecan yaptın ya ben burda öldüm öldüm dirildimmmmm yaaaaa....
test yap dicemmm diceeemmm hadi demiyim diyorummm demedim saaayyykalbim güm güm güm yeminleeee
ehe!! doğru tahmın etmişim... :)::)kizlar ben suanda arabistandayimmmm aywaa aywaaaa
çok gecmıss olsunnnn...tşk ederim tatlım belfıtığım azdıda bu aralar cnm 12 iğne yedim geçmedi tam dr fiziğe gönderdi cnm
hoşgeldin canım..eşinin dr durumuna sevındım acıkcası...sen ne zaman gideceksın bellimi randevu aldın mı doktoraiyi akşamlar kızlar.özlem düşünüp duracağına yapsana test cnm ya bu heycanla naıl bekleyeceksin p.tesiyi
burdayım canım burdayım...salak salak kendimi dinliyorum
Neşe abla hoşgeldin, çok geçmiş olsun tekrardan
Fatmaipek almak da yapmak da istemiyorum, zaten köy gibi bi yerdeyiz eczane 1 tane var o da kapanıyo akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?