RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evet iyi fikir yehan gelsin anlatsın bana, sabah ilk idrarla değil miydi o yaaa :44:

abla sana dün gece çok ayetel kürsi okudum, ne dilediyse hayırlısıysa olsun dedim...neyin var ne oldu, inşallah önemli bişey değildir, gel burda bizle beraber ol, oyalanırız hep beraber, unuttururuz sana derdini

Standart İğne ile yapılan hamilelik testi

merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum

ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi sonuclari sabah yazarim

denemekle ne kaybedecegiz ki

ALLAH isteyen herkeze bebek nasip etsin

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/527463-igne-yapilan-hamilelik-testi.html

hayatımsınav
tşk ederim cnm iyi dileklerin için evet cnm doğum tarihim 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir tane oğlum var teyzesi benim kızkardeşim yok belki ondan hepinizi böyle çook seviyorum

şşş öyle deme kendinee... bi sakin ol bakemmm...
kafanı mesgul edecek hareketli müzkler çal windaptan :) meselaaaa gamgam sytle
kızlar çok açım, midem tırım tırım kazınıyo heycandan ama canım bişe yemek istemiyor ne yesem yaaa

vallaha bende çok acım evdede bişee yok... yidiğim çıbık kraker doğurmadı beni yaaaa

aklımdan çok şey geçiyor ekmeğe krem peynir sürüp reçele bandırmak gibi

he dunki kalamarı yıyemedim yinee yaaa eşimde kızdı .. ağzımdaki tükürdüm ççöpeee çiğneyemedim bileee... bidakine seasidenin tarifi denicem ,tavuk gibi yumusak olur umarım...

yenı sos öğrendim birazdan paylaşıcımmmmmm..ancak şimdi buzdolabını karıstırmam gerekıyor benim..

gelirim birazdan..

hoşbulduk cnm bende pazar yada en geç salı gideceğim yumoşlarda biraz büyümüş olur.bu arada 24 kasımda benim nikah yıldönümüm bizimde 5 yıl bitiyor

özlem kuzum eşini ortaokuldamı tanıdın sen 24 yaşındasın 4 yıllık evlisin 10 yıl olacak tanışalı diyorsun pek hızlıymışsın maşallah yada çok güzelsin çok....

özelm ya bişi dicemmm hiç rüya gördün müü bu ay bnce rüylarda cokkk önemliiiii :44::44::44:

hayatımsınav
tşk ederim cnm iyi dileklerin için evet cnm doğum tarihim 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir tane oğlum var teyzesi benim kızkardeşim yok belki ondan hepinizi böyle çook seviyorum

mrb cnm.. evliliklerimiz birbiren yakın diyebiliriz... bende diyordm benim kadar olanı yoktur heralde ama masaAllah senin bir tane oğluşun varmıs, Allah bağıslasın..
Rabbim insaAllah bizlerede verir..
kızlar smdi çıkıyorum, esim pc de olucağı için.. ben daha snra bakarım insaAllah burda olursanız artık..
sizi seviyorum.. görsmek üzereze
..........

Son düzenleme:
özlem kuzum eşini ortaokuldamı tanıdın sen 24 yaşındasın 4 yıllık evlisin 10 yıl olacak tanışalı diyorsun pek hızlıymışsın maşallah yada çok güzelsin çok....

canım ben liseye yeni başlamıştım eşim de mesleğine güzel olduğumu söylerler naçizane

özelm ya bişi dicemmm hiç rüya gördün müü bu ay bnce rüylarda cokkk önemliiiii :44::44::44:

canım ben çok çok rüya görürüm zaten, bi avuç nar vardı elimde, son 2 gündür çikolata görüyorum

misyamaaaann sen de bişeler söyle soğut içimi ooooooooooffff

reaaaaannn iyi değilim

şimdi yine gebelikteki gibi idrarını bekleticeksin.bir kaba yapıcaksın.içine hiç kullanılmamış bi dikiş iğnesi atıcaksın.8 saat sonra bakıcaksın.kararmış ve küf kokuyorsa hamilesin demek oluyo..
neden iyi değilmişsin acaba.asıl biz iyi değiliz.bi testi yapamadın kıçını kaldırıp

ablacım noldu yaaa

özlemim bende testin pozitif çıktığını görmüştüm yaa,öyle hayal gibi anlatmıştım eşime hiç unutmuyorum.hiç beklemiyordum bu ay.
sende başta öyleydin inş. seninde duan kabul olur cnm.

görüşürüz umudummm yine gelllll

eveeeeeeeeeettt sen söyleyince hatırladım ben de bu ay rüyamda çift çizgi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…