- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.561
sağol tatlım hoşbuldum cnm sen ne zaman iyi hissedeceksen o zaman yap yehanın yaptığı iğneyle bir test vadı ya yehan gelirse söyler nasıl yaptığını onu yapabilirsin mesala çunku dediğine göre ozaman onda olmuştu o test
şşş öyle deme kendinee... bi sakin ol bakemmm...burdayım canım burdayım...salak salak kendimi dinliyorum
Neşe abla hoşgeldin, çok geçmiş olsun tekrardan
Fatmaipek almak da yapmak da istemiyorum, zaten köy gibi bi yerdeyiz eczane 1 tane var o da kapanıyo akşamları
kızlar çok açım, midem tırım tırım kazınıyo heycandan ama canım bişe yemek istemiyorne yesem yaaa
ehe!! doğru tahmın etmişim... :)::)
sıcakmı kız orda havalar.. oraya özgü en çok tükettimiz gıda maddesi nedir acaba merak ettimde
bu topik için uzakları yakın eden site diyelim ozamanne zamandan beri ordasın? eşin işi dolayaysıylamı bulunuyorsunuz oarada/yani gecıcımı kalıcımısınız orada?
çok gecmıss olsunnnn...offoff 12 iğnemiii... çok zor..Allah acil şifalar versın canım tekrarınıda göstermesin inşaallah..
canım uye adındaki doğum tarıhımı yoksa plakamı?
hoşgeldin canım..eşinin dr durumuna sevındım acıkcası...sen ne zaman gideceksın bellimi randevu aldın mı doktora
test yapmayacam üşütmüş olabilirim, pazartesiyi beklicem, evde de test yok, almam da
Arkadaşlar bazı özel sıkıntılarım var kafamı toplayıpta gelemedim buraya ama aklım burada özlemmm inşAllah hamilesin tatlım.Çok öpüyorumm
hayatımsınav
tşk ederim cnm iyi dileklerin için evet cnm doğum tarihim 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir tane oğlum var teyzesi benim kızkardeşim yok belki ondan hepinizi böyle çook seviyorum
özlem kuzum eşini ortaokuldamı tanıdın sen 24 yaşındasın 4 yıllık evlisin 10 yıl olacak tanışalı diyorsun pek hızlıymışsın maşallah yada çok güzelsin çok....
özelm ya bişi dicemmm hiç rüya gördün müü bu ay bnce rüylarda cokkk önemliiiii :44::44::44:
cnm orasını hatırlamıyorum tam yehan gelince o tamamıyla anlatırevet iyi fikir yehan gelsin anlatsın bana, sabah ilk idrarla değil miydi o yaaa :44:
reaaaaannniyi değilim
görüşürüz umudummm yine gelllllmrb cnm.. evliliklerimiz birbiren yakın diyebiliriz... bende diyordm benim kadar olanı yoktur heralde ama masaAllah senin bir tane oğluşun varmıs, Allah bağıslasın..
Rabbim insaAllah bizlerede verir..
kızlar smdi çıkıyorum, esim pc de olucağı için.. ben daha snra bakarım insaAllah burda olursanız artık..
sizi seviyorum.. görsmek üzereze
..........
ablacım noldu yaaa
özlemim bende testin pozitif çıktığını görmüştüm yaa,öyle hayal gibi anlatmıştım eşime hiç unutmuyorum.hiç beklemiyordum bu ay.
sende başta öyleydin inş. seninde duan kabul olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?