- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.581
amin cnm tşk ederim inşşş allahım hepinize yaşatacak iyi akşamlar tatlım göruşuruz cnmmrb cnm.. evliliklerimiz birbiren yakın diyebiliriz... bende diyordm benim kadar olanı yoktur heralde ama masaAllah senin bir tane oğluşun varmıs, Allah bağıslasın..
Rabbim insaAllah bizlerede verir..
kızlar smdi çıkıyorum, esim pc de olucağı için.. ben daha snra bakarım insaAllah burda olursanız artık..
sizi seviyorum.. görsmek üzereze
..........
cnm inşşş hep iyi ol sen dualarımdasın allah gönlune göre versinÖzlemciğim şekerparem ah bir duysamki hamilesin derdimi unuturum inankiiiii
Çok teşekkür ederim arkadaşlar benim az zamana ihtiyacım var sadece..iyiyim teşekkür ederim
hadi hayırlısıyla git gel inşş bebişin pıtpıtlarınıda duyarsınız cnmben yarın doktora gıdıyorumm....çooooook korkuyorumm bana dua edin olur mu....... kalbim yerınden fırlıcak sanki........:26::26::26::26::26::26:
ben yarın doktora gıdıyorumm....çooooook korkuyorumm bana dua edin olur mu....... kalbim yerınden fırlıcak sanki........:26::26::26::26::26::26:
ben yarın doktora gıdıyorumm....çooooook korkuyorumm bana dua edin olur mu....... kalbim yerınden fırlıcak sanki........:26::26::26::26::26::26:
maşallah suphanallah neşe ablacımhayatımsınav
tşk ederim cnm iyi dileklerin için evet cnm doğum tarihim 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir tane oğlum var teyzesi benim kızkardeşim yok belki ondan hepinizi böyle çook seviyorum
ooo ard arda evlenmısız desene..hmm nıkah derken dugun sonramı olmustu? göyaaa 24 kasım öğretmenler gununden hatırlıcaktımmmm ama nerdeee onu bile unutmusumhoşbulduk cnm bende pazar yada en geç salı gideceğim yumoşlarda biraz büyümüş olur.bu arada 24 kasımda benim nikah yıldönümüm bizimde 5 yıl bitiyor
ilk kez mi gideceksin.. sakin ol bakemmm... dualrım senınle canımben yarın doktora gıdıyorumm....çooooook korkuyorumm bana dua edin olur mu....... kalbim yerınden fırlıcak sanki........:26::26::26::26::26::26:
ablacım noldu sana yaaaaÖzlemciğim şekerparem ah bir duysamki hamilesin derdimi unuturum inankiiiii
Çok teşekkür ederim arkadaşlar benim az zamana ihtiyacım var sadece..iyiyim teşekkür ederim
hayırlı yolculuklar canım..iyi geceler dilerimben cıkıyorum arkadaslarrr yarın doktor ıcın 200 km yol gitmemız gerekıo dogunun yolarıda malum..herkese hayırlı gecerl bn yarın aksam döndugumde inşAllah hem guzel hberlerle dönerım hemde topiğimizde yeni hamiş haberleri olur....aminnnnnnnnn.......
elektrikler gitti yaaa burdaaaa
aaa bende seni karnını doyurmaya gittin sandım :26:
bende nıhayet doyabıldımAllahtan ceyrek ekmek varmıs ... 1 bütün olsa hepsini yerdim cunku.... yaww kılomu almaya basladımki aceppp :18::18: yiyom yiyom doymuyom yawww...bu açlık hıssını zor kontrol ediyorum desem yeridir...
uyduruktan cay yaptım şimdi onu içecem..
canım senin bat'da 1 aralıkmış, çalışma yaptınız mı? nerdeyse 1 hafta kalmış
canım dünden kalma tavuklu mantar sote vardı, ısıttım yedim o sıra elektrik gitti, eşim aradı, baya korktum dedim çıkmış gelmiş, kapıda 5 dk durdu, koklaştık, tam kapıdan çıktı elektrik geldi, biraz daha gelmeseydi ben de onla gidecektim nöbete, korkuyorum çünkü...saolsun krk.kmtnı: eşin korktuğu zaman senle nöbete gelsin demişti zaten, ayy canım çay istedi ama kalkıp yapacak halim yok çok üşüyorum, sıcak su torbası yaptım kndime
yok len ne çalışmasıdaha üniv hastanesine gidicem randevu bulabilirseeeeemmmm... hep doldu hep dolu eşim özele razı değil (özelle hiç iyi anılarım hiç yok..sansımızı devletten denemek istiyoruz)
bide benim eşim habire netten alısverıs yapıo sonra bekle babam bekle evde bırı olması lazım malum kargoculara kapıyı acacak
annem her tlfda sıkıstırırmı bişi varmı diye...off canım yaa bak bı sordun bin ah işittin
hee sonra bak aklıma geldi...
benle yaşıt 4 kuzenımden ilk önce ben evlendim..gecen sene diğerleri evlendi ve hemen aldılar bebişleri kucaklara..sonra benden 4-5 yas küçük kuzenlerde evlendi onlarda kımı hamıle kimi kucagına aldı.. şimdi bu kuzenler anası danası kım varsa bana kısır muamelesi yapıyorlarben nası sinirrrrr olmıyımmm...
facede sureklı hamıle bebıslı bol fotolu laf söz sokusturucu msjlar gelıyor kuzenlerden.. gıcıkkkkk oluyorummmm gıcıkkkkk...
hatta 17yıl sonra bebişi olan yengem bileee yaaaa kısır muamelesi yapıo bana.. bebeğin mi olacak sanki senın dıo yaaa... insan bı aynaya bakar yaaaa !!!aynaya !!!
yaramaı deprestirdin özleemmbebişlerini kucagıma vermıyorlar sevmeye..zarar veriririm diye korkuyorlarmışşş yuhhyuhhyuhhh!!! işler tam tersi olsa onlar benım bebegıme zarar verecekler anlamınamı gelıyor bu yani
yemınle ailemın yanına gidesim gelmıyor bu yuzdeneşimin ailesiylede aram kötü..gitmk istemiyorum..evimde köskös oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?