RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızz nar berekettirrr ( sonra bnm dedıgım gıbı çoğul olmasınn..bende rüyamda hamile oldugumu görüp demiştim ki şükürler olsun Allahım sonunda hamıleyım..bu cümleyi rüyamda kurdum resmen we sonrakı ay hamıle kaldım işte...
benm belırtılerım senın dedıklerın gıbı aynı bn mesela hıc adet sancısı cekmedım bu kasık batması olayı war ya oda dığerlerınden farklıydı böyle sadece kasıgıma degıl karnımaanıden sancı saplanııodu we aynı kasık ıle ayagın bırleştıgı yerr bırden kasılıodu..we şimdi anıden kalkıyorum unutuyorum onu daha sık we şiddetli yaşıyorum..ben senın yerınde olsam beklerdım çünkü tek çizgiyi görmek çok yıpratıcııı 20.ay ugurlu gelecek sanaaa inşAllahhh
bnm tek korkum hepimiz böyle umut werıyoruz yaaa ondan korkuyorummm
belirtilerin hamişlik belirtisi gibiii RABBIM duysun sesımızıı müjdeler wersin sendennnnnnnnnnnnnn

Özlemciğim şekerparem ah bir duysamki hamilesin derdimi unuturum inankiiiii

Çok teşekkür ederim arkadaşlar benim az zamana ihtiyacım var sadece..iyiyim teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim arkadaşlar benim az zamana ihtiyacım var sadece..iyiyim teşekkür ederim [/QUOTE]

ama iyi ol senden geliyormus demek kı butun enerjii

amin cnm tşk ederim inşşş allahım hepinize yaşatacak iyi akşamlar tatlım göruşuruz cnm

ben yarın doktora gıdıyorumm....çooooook korkuyorumm bana dua edin olur mu....... kalbim yerınden fırlıcak sanki........:26::26::26::26::26::26:

cnm derdin her neyse umarım en kısa zamanda halledersin zaman herşeyin ilacı cnm.herzaman herşey istediğimiz gibi olmuyor

ben cıkıyorum arkadaslarrr yarın doktor ıcın 200 km yol gitmemız gerekıo dogunun yolarıda malum..herkese hayırlı gecerl bn yarın aksam döndugumde inşAllah hem guzel hberlerle dönerım hemde topiğimizde yeni hamiş haberleri olur....aminnnnnnnnn.......

ben yarın doktora gıdıyorumm....çooooook korkuyorumm bana dua edin olur mu....... kalbim yerınden fırlıcak sanki........:26::26::26::26::26::26:

korkma cnm aklınada kötübirşey getirme herşey güzel olacak.bu arada hamilelik takvimin çok uyumlu 7 ayın 17 si ve 7.haftadasın

hayatımsınav
tşk ederim cnm iyi dileklerin için evet cnm doğum tarihim 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir tane oğlum var teyzesi benim kızkardeşim yok belki ondan hepinizi böyle çook seviyorum
maşallah suphanallah neşe ablacım Allah bagışlsın oğluşunu bendeee seniiiii çoookkk sevdiiiimmmmmm
hoşbulduk cnm bende pazar yada en geç salı gideceğim yumoşlarda biraz büyümüş olur.bu arada 24 kasımda benim nikah yıldönümüm bizimde 5 yıl bitiyor
ooo ard arda evlenmısız desene..hmm nıkah derken dugun sonramı olmustu? göyaaa 24 kasım öğretmenler gununden hatırlıcaktımmmm ama nerdeee onu bile unutmusum

ilk kez mi gideceksin.. sakin ol bakemmm... dualrım senınle canım
Özlemciğim şekerparem ah bir duysamki hamilesin derdimi unuturum inankiiiii

Çok teşekkür ederim arkadaşlar benim az zamana ihtiyacım var sadece..iyiyim teşekkür ederim
ablacım noldu sana yaaaa nazara mı geldinn...
sana ayetel ve nas okudum bende.. her ne derdin varsa sadece Allaha sığın sabret ablacım.. demekki öyleki bi noktadasınki Rabbim seni sınıyor..sabırlı ol.. sonuç her ne çıkarsa çıksın isyan etme... birde olumlu olursa şükür namazı kılmanı öneririm ama yinede sen bılırsın.. hakkaında hayırlısı olsun..
hayırlı yolculuklar canım..iyi geceler dilerim

elektrikler gitti yaaa burdaaaa

aaa bende seni karnını doyurmaya gittin sandım :26:

bende nıhayet doyabıldım Allahtan ceyrek ekmek varmıs ... 1 bütün olsa hepsini yerdim cunku.... yaww kılomu almaya basladımki aceppp :18::18: yiyom yiyom doymuyom yawww...bu açlık hıssını zor kontrol ediyorum desem yeridir...

uyduruktan cay yaptım şimdi onu içecem..

canım senin bat'da 1 aralıkmış, çalışma yaptınız mı? nerdeyse 1 hafta kalmış

canım dünden kalma tavuklu mantar sote vardı, ısıttım yedim o sıra elektrik gitti, eşim aradı, baya korktum dedim çıkmış gelmiş, kapıda 5 dk durdu, koklaştık, tam kapıdan çıktı elektrik geldi, biraz daha gelmeseydi ben de onla gidecektim nöbete, korkuyorum çünkü...saolsun krk.kmtnı: eşin korktuğu zaman senle nöbete gelsin demişti zaten, ayy canım çay istedi ama kalkıp yapacak halim yok çok üşüyorum, sıcak su torbası yaptım kndime

canım senin bat'da 1 aralıkmış, çalışma yaptınız mı? nerdeyse 1 hafta kalmış

yok len ne çalışması daha üniv hastanesine gidicem randevu bulabilirseeeeemmmm... hep doldu hep dolu eşim özele razı değil (özelle hiç iyi anılarım hiç yok..sansımızı devletten denemek istiyoruz)

bide benim eşim habire netten alısverıs yapıo sonra bekle babam bekle evde bırı olması lazım malum kargoculara kapıyı acacak

annem her tlfda sıkıstırırmı bişi varmı diye...off canım yaa bak bı sordun bin ah işittin

hee sonra bak aklıma geldi...

benle yaşıt 4 kuzenımden ilk önce ben evlendim..gecen sene diğerleri evlendi ve hemen aldılar bebişleri kucaklara..sonra benden 4-5 yas küçük kuzenlerde evlendi onlarda kımı hamıle kimi kucagına aldı.. şimdi bu kuzenler anası danası kım varsa bana kısır muamelesi yapıyorlar ben nası sinirrrrr olmıyımmm...
facede sureklı hamıle bebıslı bol fotolu laf söz sokusturucu msjlar gelıyor kuzenlerden.. gıcıkkkkk oluyorummmm gıcıkkkkk...

hatta 17yıl sonra bebişi olan yengem bileee yaaaa kısır muamelesi yapıo bana.. bebeğin mi olacak sanki senın dıo yaaa... insan bı aynaya bakar yaaaa !!!aynaya !!!

yaramaı deprestirdin özleemm bebişlerini kucagıma vermıyorlar sevmeye..zarar veriririm diye korkuyorlarmışşş yuhhyuhhyuhhh!!! işler tam tersi olsa onlar benım bebegıme zarar verecekler anlamınamı gelıyor bu yani

yemınle ailemın yanına gidesim gelmıyor bu yuzden eşimin ailesiylede aram kötü..gitmk istemiyorum..evimde köskös oturuyorum

özlemcimm ne zordur karanlıkta bibaşına..bende korkarımmm..neysekikocacın gelmiş rahatlamışsın..bir daha kesilmez inşallah..cnm ya soba falan yokmu yak ısın bak hasta olucan amaaa

ruha hastası insanlar yaaa..töbe yarabbim töbeee benim de çevremde var cnm..zaten adım çıkmış kısıra..5,5 yıllık evli olunca millet inanmıyo korunduğuna falan..bende hiççç takmıyorum..mübarek olsun çocukları..ama böyle yaptıkça onları zor günler bekliyor bence..hele ki sana bebek vermemeleri..Allahım ne diyim eden bulurmuş..
sana özlü bi söz diyim..hani dedin ya tersi olsa onlar benim bebeğime zarara verecekler anlamına geliyor diye...
kör kendinden pay biçer derler cnmmmm...kendi yapacağını karşısındakinden bekler yaniiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…