- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.601
özlemcimm ne zordur karanlıkta bibaşına..bende korkarımmm..neysekikocacın gelmiş rahatlamışsın..bir daha kesilmez inşallah..cnm ya soba falan yokmu yak ısın bak hasta olucan amaaa
canım dünden kalma tavuklu mantar sote vardı, ısıttım yedim o sıra elektrik gitti, eşim aradı, baya korktum dedim çıkmış gelmiş, kapıda 5 dk durdu, koklaştık, tam kapıdan çıktı elektrik geldi, biraz daha gelmeseydi ben de onla gidecektim nöbete, korkuyorum çünkü...saolsun krk.kmtnı: eşin korktuğu zaman senle nöbete gelsin demişti zaten, ayy canım çay istedi ama kalkıp yapacak halim yok çok üşüyorum, sıcak su torbası yaptım kndime
oyy oyy oyy maşallah suphanallah kuzummm
ahh ahh benımkıde hemencık ölee yakın oluverse keşke3saat mesafe var anacımmm... birliğe yakın olan yerlerde fiyatlar uçmuştu bizde tenha dagın tepesınde kapıda guvenlık gorevlısı olan (zaten sırf bu yuzden ıstedım allah bılyoya) özel sitedeyız canım... daha bu yaz asfalt dokuldu sen dusun baya bı mahrumiyet bolgesındeyım..
sitenın jenaratoru var ama 20dk ancak yetıo.. banada eşim hani şu kalem gibi olupta ortadan ıkıye kırılınca ısık sacan seyler varya genelde madencıler kullanır..işte onlardan var evde bı kaçtane.. bazı zamanlar yaktım allah var.. çok yagmurlu zamanlarda elektırık gidiverio..
sıcak su torbasını ayaklarına koy canım sakın iki bacak arasına koyma
su ısıtıcısında suyu ısıtıp,caydanlıgım demlik kısmına bosalttım tabe içine bi paket cay kodum.. rengı çıkmıs bırazcık onu içiyom şimdi :)))
yapacaksan bole yapabılırsın..yada ben sana koyuverıyım fincana
ayy bi nöbet maceramı anlatımda gül :)))
eşimin yanına gıttım haftasonu diye (gunubırlıkte olsa gece 7gibi gemıden çıktım)bırlıkten ilçeye 40dk yol..ordan ilçeden metroya 45dk yıne yol.. metrodanda 5durak sona ınıcem..bide ilk defa geceye kaldım.. dedımkı mp3 dinlemiyim aman duragı kaçırırım zaten yabancıyım kaybolmayayım...
durakları saymaya baslarken aklıma eşimle yaptıklarımız geldibir ara dalınca.. inecegim duragı kacırdım diye ındım..bakıyorum bakıyorum heryer yabancı..bınalar ısıklar..hatta otobus durakları bile.. guvenlık gorevlısıne sordum..demezmi yanlıs durak ne yapacagımıda bilemedim inanki.. ağladım ağlıycam o derece..hiç biyer bilmiyorum..karanlıkta tersım döndü.. başımı ellerimin arasına alıp çömeldim...kalbim gümgümgüm ölüceeemmm..napçamıda bilemedim o anda aklıma gelmedi.. 5dk sonra.. manisaya giden çevreyoluna çıktım..beklemeye başladım.. 2 minibüs gectı bınmedim yukarı tepeye tırmanmak(yürümek)zor geldi acıkcası.. saat gece 10.30 ben daha dısardayım yanımda fazlada param yok taksiye bınıp eve gideyim beklıyorum sınırım moralım bozuluyor ağladım ağlıcaammm o derece kötüyüm...
sonra otobus geldi ,bin şukur ordan gecıyomus ..bindik 30sn sonra eşim aradı eve vardın mı dıye... yok dedim..senı eve varınca arıcam herseyı anlatcammm
artık eve vardım eşime anlattım ben kayboldum dıye hüngür hüngr ağladım ... eşimde yasakladı bidaha bana tek gelmek soyle dursun carsıya tek çıkmıcaksın ,,kayboluyon sonra dedihakikatane allah bana yön duygusunu vermemiş yaaa .. gunduzde olsa kafam karısıo ve çabuk kayboluyorum şu izmirrrdeeee
saol cnm benı bı sen umursadınn :26: tatlım bugun tam 1 hafta var :26::26:
özlem ya sen ne hissediyosan bende şu an onları hissediyorum biliyor musun?
benimde rahmimde tam üstünde bitmeyen ufak ağrısız bir sancı
ara ara belim sağ kasığım ne ola ki acep
yazdıklarının hepsini okudum aynı benim belirtilerim:26:
ama benim bat 1 aralık haftaya yani:18:
inşallah sonucu güzel olur bu batmaların
canım eşim şirkete çiçek yollamış,iş arkadaşlarıda sağolsun hediye pasta falan güzel geçti yani.Canım feryal aramızda kalsın benim ismin değil :) çok sevdiğim bir isim ve hep kızım olursa koymak istemişimdir kullanıcı adımıda öyle koydumama eşim çok kaba isim diyor çok anlar ya ben hala bu isme hayranım
inşallah canım, bak 1 hafta var diyosun, bizim yehanında 1 hafta önceden başlamıştı belirtileri batmaları, belki sen de hamişsin
ay inşallah canım ya inşallah sende hamişsindir
inşallah hepimiz oluruz sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Bence güzel bir isim şekercim :)
canııımmm evde klima var 3 saattir çalışıyo ama ben ısınamadım meğerse eşim yukarı kaldırmış, sıcak su torbası da yaptım ısındım şimdi
HAYATIM SINAV
canıııııımmmöyle dengesizler var ki ağzına kürekle vurasım geliyor, terbiyesizlerben de burda bi ara bahsetmiştim, çok yakın akadaşımızın bebeği oldu, 1 yaşındaydı 2-3 ay önce bize geldiler, eşimle ben onun etrafında resssssmen 4 döndük, tabeee bunlarda biliyo bebiş olmadığını...neyse biz çocuğu sevdik, aradan zaman geçti çocuk koştu koştu düştü, bu bi fırladıııııııııııııııı, nazr değdi nazar değidi dedi, benle eşim birbirimize baktık o da ben de ağlamamk için zor tuttuk kendimizi...
işte hep diyorum sevmezsin kıskandı olur seversin nazar değdi olur
lexcim sende de belirti var mı birşey hissediyor musun?
maşallah çok yakışıyorsunuz tatlımmm.kızlaaaaaaaaaarrr ben profilime resmimizi yükledim, arkadaş listemde ekli olanlar görebiliyo sadece, kaldırırım sonra zaten
pazartesiye kadar beklicem canım gelmezse kana gitcem direk
İştahım açıldı desem, Allah ne verdiyse yiyorum nasıl bir açlık anlamıyorum, kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var başka bir şey hissetmiyorum tatlım.
Ne kadar ayıp, sakın üzülme canım. Senin de bebeğin olacak inşallah en kısa zamanda.
Ben de farklı bir durum yaşadım desem. Yakınımda biri 2,5-3 sene uğraştı çocuk yapmak için sonra tedavi ile hamile kaldı ve şimdi bebişleri 3 yaşında oldu. O gerçekten çok kafasını takmıştı o dönem ve çok mutsuzdu, hamileleri de kıskanıyordu. Ben yeni yeni çocuk istemeye başladım. Geçen geldiklerinde yani insan tabi çocuğunu sever de abartılı bir şekilde durmadan öptü,çocuklarını övdü, durmadan dokundurucu laflar söyledi. Sanki bana nazire yapmak istercesine. İnsanlar herkesi kendi gibi zannediyorBence insan içini temiz ve ferah tutarsa Allah mutlaka nasip eder.
alllaaaaaaaaaaahh razı olsun bacımmmmmaşallah çok yakışıyorsunuz tatlımmm.inşallah seneye bu karede kucağınızda bebişle fotonuz olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?