RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

benim diğer hamileliğmde de bende öyleydim
kasıklarda değilde benim rahmimde bir ağrı var inşallah hayırlısı olur

çok sıkıldım bıktım o tek çizgiden, adet olunca bile bu kadar üzülmüyorum inan...inşallah sen de hamilesindir canım

ahtım var uleeeeeeennn, gebeliğimi önce kanda öğrencem sonra o gebelik testlerinden 20 tane alıp yapacam sırf çift çizgiyi göreyim diyeeeeee

Son düzenleme:

Ya kuzum ben de ya ne bulsam yiyorum bu aralar

hepsinin resmini ekle bizde ahımızı alalım tatlım

Allah bu densizleri bildiği gibi yapsın yaaa..ayyy nasıll sinirlendim anlatamam..

Yani Özlemcim yuh diyorum başka da bir şey diyemiyorum. İnsanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor

Allah bu densizleri bildiği gibi yapsın yaaa..ayyy nasıll sinirlendim anlatamam..

amin canım amin
benimde eşimin bir arkadaşı var bir çocuğu var bize geldiklerinde
çocuğu görmemiş gibi sevmeler
yüksek yüksek oğlum benim oğlum gibi laflar
ya resmen nispet yapıyor ya
ama normalde çocuğun yüzüne bile bakmıyor
ağladığında balkondan aşşağı atıcam diyor sinirimi bozuyor diyor
Rabbim bizlerede nasip ettiğinde biz onlar gibi olmayız inşllah

işteeee allah aratmadan vermiş ya ondan bilmiyolar kıymetini....ahhh bizim olsa pamuklara sararız heralde

aynen yaa ne kadar kötü birşey biraz patavatsızmış bence neyse Allah inş o çocuğu olmayan kişiyede bebek nasip etsin böyle hamiş olsun

:)))doğru soluyosun canımm..kendi içlri fesat yaa... gıcıklar... ailede tek aşk evliliği yapan benim canım sanırım bunu çekemiyorlar oyuzden çok üzerime geliyorlar .. ne bilim aklıma bitek bu gelıo yani.. ciddi anlamda çok iyi okullarda okudular iyi mesleklerdeler şuan..hem devlet hem özel.. ne bılım aklıma tek bu gelıyor yani .. Rabimde evlatlarının acısını göstermesın inşallah.. bunu hiç bi zaman istemem.. bekletmesinde zaten ıkıncıye üçncüye kolları yine dolsun hiç bi şekilde gözüm yok..sadece rahat bırakılmak istiyorum..ailemin yanında 1 hafta -10 gun huzurlu olmak istiyrum çokmu yaww
kızlar merhaba ben geldimm
hoşgeldin canımm benımm
canım bu ınsanlara allah akıl vermemiş kıt yaratmıs dicem Rabbimin gucune gidecek inanki.. resmen ömür törbüsü mü sabur törbüsümü ne derer bilemiyorum.. bu tur arkadaslarımla ilişkmi kestim desem inanırmısın bana?? sana açık açık yazıyorum ben burda hiç arkadasım yok.. varolanları çıkardım hayatımdan ..yenı olabilcekleride önce tarttım gozumde hmm yok adam olmaz bunlardan dedim yine arkadas edinmedim.. en basıtınden yan komsum.. 1.5 yasında bır kızı varmıs ama ben erkek sanıyordum vallahi balkonlarımız yanyana oldugu için benım sesimi duyar oğlumda guzel oğlumda canım oğlumda derdi bazende bilerek ağlatırdı.. çokmu alınganım dıyorum ..sonra cocuk duser yine balkondan bana laf sokusturudu ayy cocugum/oğlum dustu (kızım demezdi bende erkek sanırdım ne bılım) nazar nazar bi ses duymaya nazar bide gorse ne olacak derdi yuksek sesleee Allahımmmm ölürdümmm sinirimdennn.(beni balkoda çıkartmyacak garıı).. Allahtan eşiyle eşim aynı gemiden değil..
bizi bizden başkası maalesef anlamıyor
hayatım sınav bence hiç kimseyi takma boşver onlar kendi yaptıklarından utansınlar
ayy keşkee o gunlerıde gorebilsemmmmmm....kızz süt annem var benım ne zaman gorsemmm kızıyla aynı yasıtız tabı o dogurdu..neyse Allah sana nasippp etsınnnn benım kızımı bekletmedi allahımmmm der !
hayatım sınav senle batlarımız aynı inşallah inşallah topikçe
biz çalışma yapmadık canım korundukkkk... şu hastane işi halolana kadarda korunacagızz... ama senın için isterim tabiki insallah canımmm
oooyyyyy çok güldüm yaaaa, ben hiç korkmam kaybolduğum yerden, sora sora giderim
len bende ölee dıodum ama iş basa dusunce oyle olmuomuss iştee... panık oldum.. bidaha olsa yıne olurum o ayrı tabeee :))))))))))))
Benimkine de bir hafta var ama umutlanmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaa
hoşgeldın canımmmmm
kızlaaaaaaaaaarrr ben profilime resmimizi yükledim, arkadaş listemde ekli olanlar görebiliyo sadece, kaldırırım sonra zaten
masallah suphanallah fıstıgımmmmm bu ne güzellikkkk böleee Allah nazarlardan saklasın seniiii...
ben gördüm gari kaldırdabilirsinnn :)))))))))))

evde görüşürüzzz canımmmm yollarda dikkatli ol bakem

geldim bacım çok şükür kociş geldi aldı sağolsun yemeğimizide yedik geldik evimizeeeee

Ay ne biçim insanlar var yaaa gerçi bunlara insan demek de yanlış bacım görüşmemek en iyisi en iyisini yapıosun boşver sıkıldığında bize gel biz burdayızzz

ya ama ben göremiyorum
kıskanıyorum valla meraktan da çatlıycamm

bende bende kıskandım vallaaaa

bebişim sana geçmiş sayfalarda öksürüğün için bi tavsiyede bulunmuştum görmedin heralde :26:

görmedim tatlım yaaa kusuruma bakma tekrarlayabilir misin çok işime yarar valla

ya kızlar lutfen takılmayın siz öyle şeylere çevremizde ne yazzık ki çoook var otur insanlardan lutfen öyle kişilerle göruşmeyin o tur insanlar iyigun dostudur ve butur insanlar bence karşı tarafı incitmekten zevk alıyorlar ama bugunun yarını da var inşşş rabbim hepinize çifter çifter versinnnn

hemen hemen hemen yapıyorsun hemeeeeeeeennn

şimdi ayağının altına viks sürüp 2 kat çorap giy bir kaç saate bişe kalmayacak, aklım sende valla iyi ol biran önce

dehşetle katılıyorum canımmm aminnnnnnnnnn

sahtekar anne babalar cnm..işte size gösteriş yapıyor..hey Allahım Allahın ona bahşettiği güzelliği kibir için kullanıyor..Allah ıslahetsin bunları ne diyimm

ablam görsüüüüüün, feryalim görsüüüüüüüünnn, missyamanım görsüüüüüüüünn, regindam görsüüüüüüüüünn, neşe ablam görsüüüüüüünn, fatmaipek görsüüüüüüünn oyy ben de ne meraklıyım kendimi göstermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…