- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.621
maşallah çok yakışıyorsunuz tatlımmm.inşallah seneye bu karede kucağınızda bebişle fotonuz olurrrr
benim diğer hamileliğmde de bende öyleydim
kasıklarda değilde benim rahmimde bir ağrı var inşallah hayırlısı olur
aaa bende seni karnını doyurmaya gittin sandım :26:
bende nıhayet doyabıldımAllahtan ceyrek ekmek varmıs ... 1 bütün olsa hepsini yerdim cunku.... yaww kılomu almaya basladımki aceppp :18::18: yiyom yiyom doymuyom yawww...bu açlık hıssını zor kontrol ediyorum desem yeridir...
uyduruktan cay yaptım şimdi onu içecem..
çok sıkıldım bıktım o tek çizgiden, adet olunca bile bu kadar üzülmüyorum inan...inşallah sen de hamilesindir canım
ahtım var uleeeeeeennn, gebeliğimi önce kanda öğrencem sonra o gebelik testlerinden 20 tane alıp yapacam sırf çift çizgiyi göreyim diyeeeeee
aaallll işteeeeekızzz daha kötüsü vaaaaarr, bu dediğim mal arkadaşım daha beterini yaptı: bi de 8-9 yıldır bebeği olmayan arkadaşımız vardı ona ne dese beğenirsin "sizin çocuğunuz mu var, ne bileceksiniz" hepimiz böyle
alllaaaaaaaaaaahh razı olsun bacımmmm
aaallll işteeeeekızzz daha kötüsü vaaaaarr, bu dediğim mal arkadaşım daha beterini yaptı: bi de 8-9 yıldır bebeği olmayan arkadaşımız vardı ona ne dese beğenirsin "sizin çocuğunuz mu var, ne bileceksiniz" hepimiz böyle
alllaaaaaaaaaaahh razı olsun bacımmmm
Allah bu densizleri bildiği gibi yapsın yaaa..ayyy nasıll sinirlendim anlatamam..
amin canım amin
benimde eşimin bir arkadaşı var bir çocuğu var bize geldiklerinde
çocuğu görmemiş gibi sevmeler
yüksek yüksek oğlum benim oğlum gibi laflar
ya resmen nispet yapıyor ya
ama normalde çocuğun yüzüne bile bakmıyor
ağladığında balkondan aşşağı atıcam diyor sinirimi bozuyor diyor
Rabbim bizlerede nasip ettiğinde biz onlar gibi olmayız inşllah
işteeee allah aratmadan vermiş ya ondan bilmiyolar kıymetini....ahhh bizim olsa pamuklara sararız heralde
aynen yaa ne kadar kötü birşey biraz patavatsızmış bence neyse Allah inş o çocuğu olmayan kişiyede bebek nasip etsinböyle hamiş olsun
:)))doğru soluyosun canımm..kendi içlri fesat yaa... gıcıklar... ailede tek aşk evliliği yapan benim canım sanırım bunu çekemiyorlar oyuzden çok üzerime geliyorlar .. ne bilim aklıma bitek bu gelıo yani.. ciddi anlamda çok iyi okullarda okudular iyi mesleklerdeler şuan..hem devlet hem özel.. ne bılım aklıma tek bu gelıyor yani .. Rabimde evlatlarının acısını göstermesın inşallah.. bunu hiç bi zaman istemem.. bekletmesinde zaten ıkıncıye üçncüye kolları yine dolsun hiç bi şekilde gözüm yok..sadece rahat bırakılmak istiyorum..ailemin yanında 1 hafta -10 gun huzurlu olmak istiyrum çokmu yawwruha hastası insanlar yaaa..töbe yarabbim töbeee benim de çevremde var cnm..zaten adım çıkmış kısıra..5,5 yıllık evli olunca millet inanmıyo korunduğuna falan..bende hiççç takmıyorum..mübarek olsun çocukları..ama böyle yaptıkça onları zor günler bekliyor bence..hele ki sana bebek vermemeleri..Allahım ne diyim eden bulurmuş..
sana özlü bi söz diyim..hani dedin ya tersi olsa onlar benim bebeğime zarara verecekler anlamına geliyor diye...
kör kendinden pay biçer derler cnmmmm...kendi yapacağını karşısındakinden bekler yaniiii
hoşgeldin canımm benımmkızlar merhaba ben geldimm
canım bu ınsanlara allah akıl vermemiş kıt yaratmıs dicem Rabbimin gucune gidecek inanki.. resmen ömür törbüsü mü sabur törbüsümü ne derer bilemiyorum.. bu tur arkadaslarımla ilişkmi kestim desem inanırmısın bana?? sana açık açık yazıyorum ben burda hiç arkadasım yok.. varolanları çıkardım hayatımdan ..yenı olabilcekleride önce tarttım gozumde hmm yok adam olmaz bunlardan dedim yine arkadas edinmedim.. en basıtınden yan komsum.. 1.5 yasında bır kızı varmıscanııımmm evde klima var 3 saattir çalışıyo ama ben ısınamadım meğerse eşim yukarı kaldırmış, sıcak su torbası da yaptım ısındım şimdi
HAYATIM SINAV
canıııııımmmöyle dengesizler var ki ağzına kürekle vurasım geliyor, terbiyesizlerben de burda bi ara bahsetmiştim, çok yakın akadaşımızın bebeği oldu, 1 yaşındaydı 2-3 ay önce bize geldiler, eşimle ben onun etrafında resssssmen 4 döndük, tabeee bunlarda biliyo bebiş olmadığını...neyse biz çocuğu sevdik, aradan zaman geçti çocuk koştu koştu düştü, bu bi fırladıııııııııııııııı, nazr değdi nazar değidi dedi, benle eşim birbirimize baktık o da ben de ağlamamk için zor tuttuk kendimizi...
işte hep diyorum sevmezsin kıskandı olur seversin nazar değdi olur
ayy keşkee o gunlerıde gorebilsemmmmmm....kızz süt annem var benım ne zaman gorsemmm kızıyla aynı yasıtız tabı o dogurdu..neyse Allah sana nasippp etsınnnn benım kızımı bekletmedi allahımmmm der !hayatım sınav bence hiç kimseyi takma boşver onlar kendi yaptıklarından utansınlar
biz çalışma yapmadık canım korundukkkk... şu hastane işi halolana kadarda korunacagızz... ama senın için isterim tabiki insallah canımmmhayatım sınav senle batlarımız aynı inşallah inşallah topikçe
len bende ölee dıodum ama iş basa dusunce oyle olmuomuss iştee... panık oldum.. bidaha olsa yıne olurum o ayrı tabeee :))))))))))))oooyyyyy çok güldüm yaaaa, ben hiç korkmam kaybolduğum yerden, sora sora giderim
hoşgeldın canımmmmmBenimkine de bir hafta var ama umutlanmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaa
masallah suphanallah fıstıgımmmmm bu ne güzellikkkk böleee Allah nazarlardan saklasın seniiii...kızlaaaaaaaaaarrr ben profilime resmimizi yükledim, arkadaş listemde ekli olanlar görebiliyo sadece, kaldırırım sonra zaten
evde görüşürüzzz canımmmmyollarda dikkatli ol bakem
yok len ne çalışmasıdaha üniv hastanesine gidicem randevu bulabilirseeeeemmmm... hep doldu hep dolu eşim özele razı değil (özelle hiç iyi anılarım hiç yok..sansımızı devletten denemek istiyoruz)
bide benim eşim habire netten alısverıs yapıo sonra bekle babam bekle evde bırı olması lazım malum kargoculara kapıyı acacak
annem her tlfda sıkıstırırmı bişi varmı diye...off canım yaa bak bı sordun bin ah işittin
hee sonra bak aklıma geldi...
benle yaşıt 4 kuzenımden ilk önce ben evlendim..gecen sene diğerleri evlendi ve hemen aldılar bebişleri kucaklara..sonra benden 4-5 yas küçük kuzenlerde evlendi onlarda kımı hamıle kimi kucagına aldı.. şimdi bu kuzenler anası danası kım varsa bana kısır muamelesi yapıyorlarben nası sinirrrrr olmıyımmm...
facede sureklı hamıle bebıslı bol fotolu laf söz sokusturucu msjlar gelıyor kuzenlerden.. gıcıkkkkk oluyorummmm gıcıkkkkk...
hatta 17yıl sonra bebişi olan yengem bileee yaaaa kısır muamelesi yapıo bana.. bebeğin mi olacak sanki senın dıo yaaa... insan bı aynaya bakar yaaaa !!!aynaya !!!
yaramaı deprestirdin özleemmbebişlerini kucagıma vermıyorlar sevmeye..zarar veriririm diye korkuyorlarmışşş yuhhyuhhyuhhh!!! işler tam tersi olsa onlar benım bebegıme zarar verecekler anlamınamı gelıyor bu yani
yemınle ailemın yanına gidesim gelmıyor bu yuzdeneşimin ailesiylede aram kötü..gitmk istemiyorum..evimde köskös oturuyorum
ya ama ben göremiyorum
kıskanıyorum valla meraktan da çatlıycamm
bebişim sana geçmiş sayfalarda öksürüğün için bi tavsiyede bulunmuştum görmedin heralde :26:
işteeee allah aratmadan vermiş ya ondan bilmiyolar kıymetini....ahhh bizim olsa pamuklara sararız heralde
verdi canım verdi şimdi onun da 5 aylık bebeği var şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn
ya kızlar lutfen takılmayın siz öyle şeylere çevremizde ne yazzık ki çoook var otur insanlardan lutfen öyle kişilerle göruşmeyin o tur insanlar iyigun dostudur ve butur insanlar bence karşı tarafı incitmekten zevk alıyorlar ama bugunun yarını da var inşşş rabbim hepinize çifter çifter versinnnn
amin canım amin
benimde eşimin bir arkadaşı var bir çocuğu var bize geldiklerinde
çocuğu görmemiş gibi sevmeler
yüksek yüksek oğlum benim oğlum gibi laflar
ya resmen nispet yapıyor ya
ama normalde çocuğun yüzüne bile bakmıyor
ağladığında balkondan aşşağı atıcam diyor sinirimi bozuyor diyor
Rabbim bizlerede nasip ettiğinde biz onlar gibi olmayız inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?