- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.641
ya kızlar lutfen takılmayın siz öyle şeylere çevremizde ne yazzık ki çoook var otur insanlardan lutfen öyle kişilerle göruşmeyin o tur insanlar iyigun dostudur ve butur insanlar bence karşı tarafı incitmekten zevk alıyorlar ama bugunun yarını da var inşşş rabbim hepinize çifter çifter versinnnn
ablam görsüüüüüün, feryalim görsüüüüüüüünnn, missyamanım görsüüüüüüüünn, regindam görsüüüüüüüüünn, neşe ablam görsüüüüüüünn, fatmaipek görsüüüüüüünnoyy ben de ne meraklıyım kendimi göstermeye
ruha hastası insanlar yaaa..töbe yarabbim töbeee benim de çevremde var cnm..zaten adım çıkmış kısıra..5,5 yıllık evli olunca millet inanmıyo korunduğuna falan..bende hiççç takmıyorum..mübarek olsun çocukları..ama böyle yaptıkça onları zor günler bekliyor bence..hele ki sana bebek vermemeleri..Allahım ne diyim eden bulurmuş..
sana özlü bi söz diyim..hani dedin ya tersi olsa onlar benim bebeğime zarara verecekler anlamına geliyor diye...
kör kendinden pay biçer derler cnmmmm...kendi yapacağını karşısındakinden bekler yaniiii
çok sıkıldım bıktım o tek çizgiden, adet olunca bile bu kadar üzülmüyorum inan...inşallah sen de hamilesindir canım
ahtım var uleeeeeeennn, gebeliğimi önce kanda öğrencem sonra o gebelik testlerinden 20 tane alıp yapacam sırf çift çizgiyi göreyim diyeeeeee
hemen hemen hemen yapıyorsun hemeeeeeeeennn
şimdi ayağının altına viks sürüp 2 kat çorap giy bir kaç saate bişe kalmayacak, aklım sende valla iyi ol biran önce
Hadiiiiiii
Hemen hayatım hemennnnnnnn
iyi ki varsınız canımmmmm
burda acaip rahatlıyorummmmmm
seviyorum uleynnnnnn siziiiiiiiii
bana inanmıyorlar tatlım..ben de artık kısmet deyip savıyorum başımdann..yalanım yok 20 ağustos itibarıyle çalışmalardayız ama olmadıı..e bunun da raporunu mu vercez milleteBenim bir arkadaşım 5 yıl korundu, gezdi tozdu, hiç de çocuk istemedi.Şimdi 2,5 yaşında bir kızı var. Herkes şıp diye çocuk istemek zorunda mı ya Allah Allah.
bende çoooooooooooook seviyorum burayıııııııııııı
ama iyi ol senden geliyormus demek kı butun enerjii
bana inanmıyorlar tatlım..ben de artık kısmet deyip savıyorum başımdann..yalanım yok 20 ağustos itibarıyle çalışmalardayız ama olmadıı..e bunun da raporunu mu vercez millete
bana inanmıyorlar tatlım..ben de artık kısmet deyip savıyorum başımdann..yalanım yok 20 ağustos itibarıyle çalışmalardayız ama olmadıı..e bunun da raporunu mu vercez millete
bu arada kızlar bugün eşime dr. bu durumun sonu tüp bebek demiş benim kociş şoklarda
nasıl yaniiii ne durumu
Canım benim
İnşAllah yarınki kontrolun çok iyi geçecekkk bize harika haberler vereceksin .Bundan sonraki her randevu gecesi sabaha kadar bir o tarafa bir bu tarafa döneceksin sabaholmak bilmeyecekHele az daha büyüsün ellerini kollarını sallasın gör sen o zaman:))
Rabbim herkese nasib etsin inşAllah bu güzel anları.
Hayatta kendini gerçekleştirmek için tek hedefi çocuk olan insanlar, bunu bir amaç, kendilerini ispatlamak olarak görüyorlar canım. Daha önce bahsettiğim kişi gibi. Kendisi 2,5 yıllık evliyken çocuk çocuk diye deliriyordu.2,5 sene olmadı. Allaha şükür ki tedavi ile evlat sahibi oldu. Ben de onun için çok mutlu olmuştum.Ama görüyorum ki samimi değil.İnsanlar herkesi kendi gibi zannediyor. Aklınca beni incitmeye çalışıyor. Oysa ben de 2 sene hiç istemedim. Şimdi evlat sahibi olmak istiyorum. Bunu mu anlatıcam senin gibi değilim hamileleri, çocuğu olanları kıskanmıyorum mu diyeceğim. Valla insanoğlu bir tuhafff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?