RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hu huuuuuuuuuuuu ben geldim kızlar..
esime canım sıkılıyo az biseye bakim dedim, attım kendimi buraya. tabi derin arastırmalar yapacam ya, ondan
diyo hiç bakacağın şeyler bitmiyo
ya bu arada ayaklarımda bir üsüme hissi, hayırdır insaAllah, bide sşu yüzümdeki kuruluk hissi, dudak ve çevresi, biraz pürüzlü gibi :44:

aynen cnmmm aminnn cümlemizeeeee oyyy hem de çifter çifterrrrrr

bende görmek iştiyom

Benim bir arkadaşım 5 yıl korundu, gezdi tozdu, hiç de çocuk istemedi.Şimdi 2,5 yaşında bir kızı var. Herkes şıp diye çocuk istemek zorunda mı ya Allah Allah.

valla yaaa,, benimde ahtım olabilir bak.. sırf o çift çizgiyi görmek için ..
görecem seni çift çizgi eninde sonunda kaçamazsın elimden

hemen hemen hemen yapıyorsun hemeeeeeeeennn

şimdi ayağının altına viks sürüp 2 kat çorap giy bir kaç saate bişe kalmayacak, aklım sende valla iyi ol biran önce

Hadiiiiiii
Hemen hayatım hemennnnnnnn
iyi ki varsınız canımmmmm
burda acaip rahatlıyorummmmmm
seviyorum uleynnnnnn siziiiiiiiii

Benim bir arkadaşım 5 yıl korundu, gezdi tozdu, hiç de çocuk istemedi.Şimdi 2,5 yaşında bir kızı var. Herkes şıp diye çocuk istemek zorunda mı ya Allah Allah.
bana inanmıyorlar tatlım..ben de artık kısmet deyip savıyorum başımdann..yalanım yok 20 ağustos itibarıyle çalışmalardayız ama olmadıı..e bunun da raporunu mu vercez millete

ama iyi ol senden geliyormus demek kı butun enerjii

Canım benim
İnşAllah yarınki kontrolun çok iyi geçecekkk bize harika haberler vereceksin .Bundan sonraki her randevu gecesi sabaha kadar bir o tarafa bir bu tarafa döneceksin sabaholmak bilmeyecek Hele az daha büyüsün ellerini kollarını sallasın gör sen o zaman:))
Rabbim herkese nasib etsin inşAllah bu güzel anları.

bana inanmıyorlar tatlım..ben de artık kısmet deyip savıyorum başımdann..yalanım yok 20 ağustos itibarıyle çalışmalardayız ama olmadıı..e bunun da raporunu mu vercez millete

biz hala istemiyoruz diyoruz vallaaa bir ara istiyoruz diyorduk annem neredeyse yatak odamıza kaç kere girdik hesabı yapmaya başladı o yüzden bizde vazgeçtik istemiyoruz önce evimizi alalım deyip ekarte ettik yoksa her ay ben onların o tutumlarını çekemem kendi psikolojim ayrı onlar ayrı yok bacım yokkkkk

Hayatta kendini gerçekleştirmek için tek hedefi çocuk olan insanlar, bunu bir amaç, kendilerini ispatlamak olarak görüyorlar canım. Daha önce bahsettiğim kişi gibi. Kendisi 2,5 yıllık evliyken çocuk çocuk diye deliriyordu.2,5 sene olmadı. Allaha şükür ki tedavi ile evlat sahibi oldu. Ben de onun için çok mutlu olmuştum.Ama görüyorum ki samimi değil.İnsanlar herkesi kendi gibi zannediyor. Aklınca beni incitmeye çalışıyor. Oysa ben de 2 sene hiç istemedim. Şimdi evlat sahibi olmak istiyorum. Bunu mu anlatıcam senin gibi değilim hamileleri, çocuğu olanları kıskanmıyorum mu diyeceğim. Valla insanoğlu bir tuhafff...

Ablacım merhaba sen nasılsın? Dualarım seninleydi.

aynı düşünceleri paylaşıyorum tatlımmm.... en iyisi bu insanlarla görüşmemek ben öyle yapıyorum yoksa psikolojimizi bozuyorlarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…