- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.661
biz hala istemiyoruz diyoruz vallaaa bir ara istiyoruz diyorduk annem neredeyse yatak odamıza kaç kere girdik hesabı yapmaya başladı o yüzden bizde vazgeçtik istemiyoruz önce evimizi alalım deyip ekarte ettik yoksa her ay ben onların o tutumlarını çekemem kendi psikolojim ayrı onlar ayrı yok bacım yokkkkk
tatlım benim kocişte sayı hareketlilik ve morfoloji sorunu var ya onun için kan vermek için muayene olmaya gitti bugün orda dr. sayıyı yükseltmek için ilaç kullanman gerekecek ama sonunda büyük ihtimal tüp bebek olacak demiş
hu huuuuuuuuuuuu ben geldim kızlar..
esime canım sıkılıyo az biseye bakim dedim, attım kendimi buraya. tabi derin arastırmalar yapacam ya, ondan
diyo hiç bakacağın şeyler bitmiyo
ya bu arada ayaklarımda bir üsüme hissi, hayırdır insaAllah, bide sşu yüzümdeki kuruluk hissi, dudak ve çevresi, biraz pürüzlü gibi :44:
tatlım benim kocişte sayı hareketlilik ve morfoloji sorunu var ya onun için kan vermek için muayene olmaya gitti bugün orda dr. sayıyı yükseltmek için ilaç kullanman gerekecek ama sonunda büyük ihtimal tüp bebek olacak demiş
niye beni kimse görmedi derken,. hayatimsinav gördü smdi
didiim ben bari
ben mahalle teyzelerinden dertliyim tatlım..sağolsun mesela kayınvaldem korunmayı bıraktığımızı biliyo ama bi kere bile sormadı..artık yarın ben anlatıcam gelişmeleri..
annemcim zaten beni teselli ediyo takma kızım kafana daha erken olucak falan diyee..
ama o teyzeler cadı kılıklı teyzelerrrrbitanesi geçen camdan bana torununu gösterip ee hadi sende yap bi tane diyo..
diycektim teyze siparişi verdim kargo da gecikti biraz kusura bakmaaaaaaaa
olsun olsun nasıl olursa olsun sıkmayın canınızı bebek olsun da....inşallahhh...rabbim ne hayırlıysa onu versin sizee...sıkmayın canınızı ne oluuuuuuurrr
tabi ki canım öyle ya da böyle Allahımın izniyle hayırlısıyla sağlıkla gelsinde tüp normal ne farkeder diyorum işte ikiz olma şansı artacakcnm en azından daha çok oyalanmamış olursunuz..artık tüp müp biyerden gelicek bebişşş..inşallah eşin daha çok stres yapmamıştır bu durumu..
benim annem çocukluğumuzdan beri bize hep şöyle derdi "kötü haber aldığın zaman bile şükret kızım,hatta birinin hastalandığını duyduğun an da bile; öyleki her şey Allahtandır, daha beteri de olabilirdi diye düşün kızım, daha beteri olmadığı için şükret!!!"
kızlar gerçekten annemin bu sözleri nerdeyse benim hayat felsefem gibi, rabbim beterinden korusun dicez, şükretcez inşallah
gitme umudummmmm
oooooo umudum gelmiş hoşgelmiş
ben diyorum valla bacımm biz siparişi verdik geliyor yoldaböyle kalıyorlarr
aynen cnm..Allah beterinden korusun..çok acı şeyler yaşadım yine de şükrettimm..eğer Rabbim bana bir evlat vermezse yine de şükredeceğim..verip te almadı diye..veripte onun hastalığıyla beni sınamadı diye..veripte hayırsız evlat olmadı diyeebenim annem çocukluğumuzdan beri bize hep şöyle derdi "kötü haber aldığın zaman bile şükret kızım,hatta birinin hastalandığını duyduğun an da bile; öyleki her şey Allahtandır, daha beteri de olabilirdi diye düşün kızım, daha beteri olmadığı için şükret!!!"
kızlar gerçekten annemin bu sözleri nerdeyse benim hayat felsefem gibi, rabbim beterinden korusun dicez, şükretcez inşallah
edepsiz ettiler bizide anacım yaaa..diycem sonunda olmuyo teyzecim biz beceremedikk
aynen cnm..Allah beterinden korusun..çok acı şeyler yaşadım yine de şükrettimm..eğer Rabbim bana bir evlat vermezse yine de şükredeceğim..verip te almadı diye..veripte onun hastalığıyla beni sınamadı diye..veripte hayırsız evlat olmadı diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?