- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.681
rabbim bize HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR nasib etsiiiiiiinnn
ne güzel söyledin canımmm...... Babam oğlum olmadı inşallah torunum erkek olur diyormuş anneme.......
Hemen örnek gösteriyorum halamın torunu erkek özürlü ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor........
Yine halamın oğlu 30yaşında bi baltaya sap olamamış bir adam halamı sömürmeye devam etmekte......
O yüzden ne diyoruzzzzz Mevlam neylerse güzel eyler.....
Allahım bizim için hayırlısını bilir hayırlısını verir inşallaahhhhhh..................
off şu belirsizlik ne zor yaa.. bi hayırlısınla öğrenebileydim sonucumu
rabbim bize HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR nasib etsiiiiiiinnn
cnm aynen bende öyleyim bi kesilior bi geliyor bende sinir oluyorumyaaa kzılarr benım net gidio gelıo gidio gelıo deliiiii olcaaaammm yaaaaa.....
zaten bu erkek takıntısını da anlamıyorum..annem hep der ne varsa kız evlatta var diyee..hatta beni hep iyiki seni doğurmuşum diye sever..ki benim annem erkek evladını kaybetmiş bir anne..yine de bunu diyebiliyor..
kız erkek ne farkeder ki Rabbim hayırlısını versin..bazen bir oğlum olsun çok istiyorum şöyle dayısına çeksin..gülüşü yada yürüyüşü..işte bişeyi ona benzesin..sonra töbe diyorum Allahım sen hayırlısını ver ısrarım yok diyorum..
Ben geldiiimmmmm kızçelerrr napıyosunuz bakalım ?? bugün akşama kadar yattım, sabah hafif bir mide bulantım vardı, wcye bile gitmeden öleee tüm gün yataktaydım.. ne muhabbetler oldu henüz okuyamadım, bu geçmişi okuma işi de bitmiyor..
Şekerlerim bu gecelik veda etmek zorundayım malum sabah erken kalkıp edirne yollarına düşeceğim bi duş alayım güzelce dinleneyim ki yarın çabuk yorulmayayım
İyi geceler öpüldünüzzzzz
hahahahha bundan sonra pc'yi yatağa götür tamam mı bebişim
süper bi yöntem buldu kızlar bi sekmede geçmişi bi sekme de son sayfayı açtılar, ben de artık öyle yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?