RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

zaten bu erkek takıntısını da anlamıyorum..annem hep der ne varsa kız evlatta var diyee..hatta beni hep iyiki seni doğurmuşum diye sever..ki benim annem erkek evladını kaybetmiş bir anne..yine de bunu diyebiliyor..
kız erkek ne farkeder ki Rabbim hayırlısını versin..bazen bir oğlum olsun çok istiyorum şöyle dayısına çeksin..gülüşü yada yürüyüşü..işte bişeyi ona benzesin..sonra töbe diyorum Allahım sen hayırlısını ver ısrarım yok diyorum..

Ben geldiiimmmmm kızçelerrr napıyosunuz bakalım ?? bugün akşama kadar yattım, sabah hafif bir mide bulantım vardı, wcye bile gitmeden öleee tüm gün yataktaydım.. ne muhabbetler oldu henüz okuyamadım, bu geçmişi okuma işi de bitmiyor..

Evet canım Allahım bizim için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin yeterki hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar olsunlarrrr

hahahahha bundan sonra pc'yi yatağa götür tamam mı bebişim

süper bi yöntem buldu kızlar bi sekmede geçmişi bi sekme de son sayfayı açtılar, ben de artık öyle yapıyom

Şekerlerim bu gecelik veda etmek zorundayım malum sabah erken kalkıp edirne yollarına düşeceğim bi duş alayım güzelce dinleneyim ki yarın çabuk yorulmayayım
İyi geceler öpüldünüzzzzz

size dediğim sosu yazayım ;

rondonun içine;

2 yemek kaşığı : soya sosu
yemeklık sıvı yağ
zeytınyağı
nar ekşisi
limon suyu
1 orta boy soğan
2 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1tatlı kaşığı kuru nane (evde tazesi yoktu..taze olursa yarım demet olsun)
yarım demet maydanoz
yarım demet dereotu
1 tutam fesleğen (fesşeğenim yoktu katmadım)

hespini rondadan gecırın ,ister oyle ekmeğe surup suurup yiyin(az önce ben oyle yaptım ) ister balık ve deiz ürünlernin yanınada süper oluo..ister salatanın ustune dokun... soğan ve sarımsaktan eser kalmıo diyeyim..

afiyet olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…