RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar hepinize iyi geceler tatlı ruyalar biliyorsunuz muharrem ayındayız inşşş şu hayırlı gunler de rabbim hepimizin yuzunu guldursun iyi geceler
şekerlerrrrr

hahahahha bundan sonra pc'yi yatağa götür tamam mı bebişim

süper bi yöntem buldu kızlar bi sekmede geçmişi bi sekme de son sayfayı açtılar, ben de artık öyle yapıyom

Ben de öyle yaptım bu gece, aklım anca başıma geldi. Önceden geçmişi okuyacam diye, gelsem de yarım saat sonra muhabbete katılabiliyordum. Şimdi hem okuyorum hem cevap yazabiliyorum.

Ben de öyle yaptım bu gece, aklım anca başıma geldi. Önceden geçmişi okuyacam diye, gelsem de yarım saat sonra muhabbete katılabiliyordum. Şimdi hem okuyorum hem cevap yazabiliyorum.

topikçe kafamıza yeni dank etti, gerçi biri söylemese yine dank etmezdi ammmaaaaa

Canım olsun, zaman kaybetmektense ne yapacağını bilmek daha iyidir.

Şekerlerim bu gecelik veda etmek zorundayım malum sabah erken kalkıp edirne yollarına düşeceğim bi duş alayım güzelce dinleneyim ki yarın çabuk yorulmayayım
İyi geceler öpüldünüzzzzz

iyi geceler,. iyi gezmeler kusum, beni unutma dierlerini unutsanda olur şaka şaka

peki umudum doktorun bi tedavi falan veriyomu.:26:

öle tedavi amaçlı gitmiyoz maalesef
2hafta önce normal kontrole gittim, ama iste, 2 aydırda, bu forumda bizlere iyi gelebilecek kürleri uyguladık..
hani geçen aydan yarım kaldı diye düsündüğüm gebelik vardı ya, smdi onu tamamladıysam eğer oldu yani olmustur dicem ama, yinede Rabbim hüsrana uğratmaz insaAllah :26:

sağolun kızlar yazdıklarınıza cvp veremedim..wınımla boğuşuyordum

birazcık duygusallaştım tabee yazdıklarınıza iyi dileklerinize ağlayacam tuttu iştee şimdi iyiyim ama halime binşükür..ne diyim..

şuan çevremizdekiler bizi bebeiş dusunmuyor bılıyorlar..zaten bunca baskıya bıde istediğimizi desek yatak odamıza kadar müdahale ederler!!

abamın buyuk oğlan bile ısrarla senın nıye yok bebişin teyze der.. bende daha zamanı gelmedi derim ama nedne yok der... kesin ablam soylettırıyor yada baska bı buyuk mu aklına gırdı noldu oğlana bılmıyorum..çocuğun iki lafından bırı teyze senın nıyeee yok allah nıye yok..bazen sınırlenıyorum..sonra sakınleşiyorum tabıkı koca koca ınsanlara sesım cıkmıyor ,yeğenımımı kırıcam yani ...sonra kendime kızıyorum..çocukla çocuk oluyosun kızım diyrm

hoş ben hamile olayım allah bılıyoya soyle 8aylık filan olunca dicem maksak gıcıklık olsunnn hele kaynanama heeeçç demiceeemmm... her fırdatta eger gebeysen aldır o cocugu sizin daha evliliğiniz oturmadı dşyen kadınamı bide soyleycem bebişim göbüşümde diyee

Allahım bütün delileri basıma vermişşş...resmen benı sınıyor şu dunyada!!

Merhaba şeker, çok yakın bir arkadaşım hamileliğinde sürekli yanında çubuk kraker ya da galeta bulundururdu, mide bulantısına iyi geliyormuş.

off aksamüstü de uyumustum ben yaa, uykum geldi diye 1buçuk saat kestirmisim..
smdi uykum yok gibi :26:
kafayı yemezsem iyidir he, belirti bulacam diye, herseyi taratıyom netten, hah diyom buldum bak varmıs, benmde var öle..
artık heralde bu saate kadar okuduklarımı, gece rüyamda görürüm

Son düzenleme:
off aksamüstü de uyumustum ben yaa, uykum geldi diye 1buçuk saat kestirmisim..
smdi uykum yok gibi :26:
kafayı yemezsem iyidir he, belirti bulacam diye, herseyi taratıyom netten, hah diyom buldum bak varmıs, benmde var öle..

umudum lütfen kendini öyle şartlandırma
herşey olacağına varır belki belirti hissetmeden böyle olucann

inşallah bu ay olur cnmm..amasen tedavi amaçlı dagit.hiçç belli olmaz bi bakmışsın gelmiş bebişş

kaynanan bebeği aldır mı diyor? yuuuuuuuuuuuuuhhhh

evet canımmm...

aşk evliliğinin en buyuk dezavantajı hiç bi zaman kabuledilmemek ... istenmemek..boşanalım diye gözlerımızın içine bakmak..

yaww kadının e vine gidiyorum ama dediği laff ee niye esyaları erken aldınız nişandan hemen sonra..belki nişan atılcaktı yaww her gittiğimde bu denir mi yaaa...

görümcem başlar 7-8yıl kesınlıkle olmazz... evlilik hemen öle oturulmuyorr... kendi evlendiği 4.ayı hamıle kaldı ama hee o baska ben baska elin gızıyım dısmandalıyım

allahtan bulsunlar emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu arada okumaya devam ederken gördün, bu ayva ve soda muhabbeti nedir ? sodayı bende sormuştum bi kez, gebelikte içilmesi gerekiyomuş die. Ayva olayı nedir anlamadım ama. Ayva ile ilgili bildiğim tek şey, gebelikte ayva yersen bebek gamzeli olur diye biliyorum artık batıl yada gerçek bilemem ama böle bişe duymuştum.

allahtan bulsunlar emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh

dile gelmez o kadar çok ahım var ki canım... çok canımı yaktılar benım çok neyseee gülelim bizzz onlara en buyuk ceza benım çok ama çok mutlu olmam..

ağlarsam ..üzülürsemmm sevınır bunlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…