- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.701
yok kusum yaa, daha erken
hahahahha bundan sonra pc'yi yatağa götür tamam mı bebişim
süper bi yöntem buldu kızlar bi sekmede geçmişi bi sekme de son sayfayı açtılar, ben de artık öyle yapıyom
Şekerlerim bu gecelik veda etmek zorundayım malum sabah erken kalkıp edirne yollarına düşeceğim bi duş alayım güzelce dinleneyim ki yarın çabuk yorulmayayım
İyi geceler öpüldünüzzzzz
Ben de öyle yaptım bu gece, aklım anca başıma geldi. Önceden geçmişi okuyacam diye, gelsem de yarım saat sonra muhabbete katılabiliyordum. Şimdi hem okuyorum hem cevap yazabiliyorum.
tatlım benim kocişte sayı hareketlilik ve morfoloji sorunu var ya onun için kan vermek için muayene olmaya gitti bugün orda dr. sayıyı yükseltmek için ilaç kullanman gerekecek ama sonunda büyük ihtimal tüp bebek olacak demiş
Şekerlerim bu gecelik veda etmek zorundayım malum sabah erken kalkıp edirne yollarına düşeceğim bi duş alayım güzelce dinleneyim ki yarın çabuk yorulmayayım
İyi geceler öpüldünüzzzzz
maşallah suphanallah neşe ablacımAllah bagışlsın oğluşunu bendeee seniiiii çoookkk sevdiiiimmmmmm
ooo ard arda evlenmısız desene..hmm nıkah derken dugun sonramı olmustu? göyaaa 24 kasım öğretmenler gununden hatırlıcaktımmmm ama nerdeee onu bile unutmusum
evet cnm tayin için erken yaptık nikahı düğünüm 8 mart 2008
peki umudum doktorun bi tedavi falan veriyomu.:26:
Ben geldiiimmmmm kızçelerrr napıyosunuz bakalım ?? bugün akşama kadar yattım, sabah hafif bir mide bulantım vardı, wcye bile gitmeden öleee tüm gün yataktaydım.. ne muhabbetler oldu henüz okuyamadım, bu geçmişi okuma işi de bitmiyor..
off aksamüstü de uyumustum ben yaa, uykum geldi diye 1buçuk saat kestirmisim..
smdi uykum yok gibi :26:
kafayı yemezsem iyidir he, belirti bulacam diye, herseyi taratıyom netten, hah diyom buldum bak varmıs, benmde var öle..
öle tedavi amaçlı gitmiyoz maalesef
2hafta önce normal kontrole gittim, ama iste, 2 aydırda, bu forumda bizlere iyi gelebilecek kürleri uyguladık..
hani geçen aydan yarım kaldı diye düsündüğüm gebelik vardı ya, smdi onu tamamladıysam eğer oldu yani olmustur dicem ama, yinede Rabbim hüsrana uğratmaz insaAllah :26:
kaynanan bebeği aldır mı diyor? yuuuuuuuuuuuuuhhhh
evet canımmm...
aşk evliliğinin en buyuk dezavantajı hiç bi zaman kabuledilmemek ... istenmemek..boşanalım diye gözlerımızın içine bakmak..
yaww kadının e vine gidiyorum ama dediği laff ee niye esyaları erken aldınız nişandan hemen sonra..belki nişan atılcaktıyaww her gittiğimde bu denir mi yaaa...
görümcem başlar 7-8yıl kesınlıkle olmazz... evlilik hemen öle oturulmuyorr... kendi evlendiği 4.ayı hamıle kaldı ama hee o baska ben baska elin gızıyım dısmandalıyım
allahtan bulsunlar emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?