RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Çok zor bir şey tatlım. Sakın onlar yüzünden eşini hırpalama, arada kalmasın. Beni annem 36 yaşında doğurmuş. Abim de 15 yaş büyük :)
Annemin hamile olduğunu öğrenen babannemin tepkisi : aaa ne gerek vardı bu yaşta ikinci çocuğa...

hah ağzına sağlık, onu dicektim ben de...eşinle kavgalı olsan bileeeeee bunların yanında kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin

kızlarr ben yatıyorum herkese tatlı rüyalar..oturanlara bol sohbetlerrr...yarın 10 muharrem..bol bol dua edelimm..Allah 10 peygamberine 10 ayrı ikramda bulunmuş bugün..kimbilir bi,lmediğimiz ne alametler olmuştur..olacaktır.
1. Allah, Hz. Musa’ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem’in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud’un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim’in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub’un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf’un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.(ALINTIDIR)

belkide birimizin duası kabulolanlardandır Allah bilir..yarın gelemezsem sevgiyle kalın..gönlüm sizlerle..

özlem ben göremiyoruk kıssss arkaaş listende yokum ondanmı

herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum üşütmüşüm yaa:2:
görüşmek üzere öpüldünüz

bnde çıkıyorum artık,uykum geliyor gibi, yatmadan bi dualarımı eedeyim, Rabbim insaAllah kabul eder..de bu ay sonuç alabiliris haftaya insaAllah
hepinize Allah rahatlık versin, gönlünüzün muradı en yakında gelmesi dileğiyle

Son düzenleme:
özlem sobe sobe gördüm seni
maşallah cnm çok cici ve genç bir çiftsiniz allah mutluluğunuzu daim etsin.

ayy bu ınsanlar hakıkaten gerzek yaa..çok aferdersın canımda vaziyet bu yani..
ahh ahh zavallı eşim okadar çok arada kaldıki..ilk zamanlar toydum çok kızıyodum,surat asardım.. şimdi yenı yenı akıllandım..ne olursa olsun esımı uzmuyorum..hatta artık benden bılmıyo gorumcem yada k.validemden öğrenıyo aramızdakı husumeti :))
yaww ne yapsın annesı ve ablası nıhayetınde onunda canı yani.. ne diyebılırki..işte ilk zaanlar benım kafam buna calısmıyodu.. şimdi eşimi serbest bıraktım..hiç bişekılde yorum yapmıyorum iyi yada kötü :)) eşim onlar hakkında bişeler dicee zamanda dinliyorum hemen sinirimden ölüp ölüp dirilmiyorum yani.. bende baya bı olgunluğa eriştim sanırım şu 6 yıllık evliliğimde

hah ağzına sağlık, onu dicektim ben de...eşinle kavgalı olsan bileeeeee bunların yanında kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin

ahh canım akıllandımda gec akıllandım canım... çok kavgalarımız oldu 2kez bosanmanın eşiğine geldik....evi terkettim.. çok atraksiyonlu bi evliliğimiz oldu bızım :))) görümcem eşimin yanında beni tartakladı ,eşim buna göz yumunca delirdim zaten...gectımız yıl şu kasım ayında evde 2 yabancıydık yine becermişlerdi aramızı bozmayı.. sabrettim okadar cok sabrettimki.. Allaha hep dua ettim bu evliliğin sonu hayırlı değilse bıtsın bu iş diye..sonrada boyle dualar ettim diye çok pişman oldum ve tovbe ettim..buseferde Allahım nolur bu evliliği bitirme diye dualar ettim :)))))
sonra cok fazlaaa canımı yaktıları bigun yine artık sabredemedim ve ne beddua ettiysem tuttu.. dedimki demekki allah katında haklıymısım Rabbim dualarımı kabul etmiş..
kısaca belki kızacaksın canım ama beddua etiğim için ama artık dayanamadım bende napayım...

dedimya dile gelmez ahlarım var diyee... susuyorum ve beddua etmemek içinde Allaha dua ediyorum.. hayır işleri yapıyorum sağa sola tesbih cekıyorum bu sayede kendımı mesgul edıyorum.. günaha girmek istemiyorum kısaca...onlardan farkım kalmaz ozaman benım..

şuan aramız iyi allaha sukur,kötü gunlerın hatrına

özlem çok bilmiş duruyon kıs resimde.
ben yatıyorum kıslar herkese tatlı rüyalar

yaa ben asure yapmayı unuttum :26::26: yarın yapsa olurmuki?? daha gunu gecmedi dimiii

olur tabiki cnm aşure ayı zaten bu ay yarın olmasıda şart değil ama 10.günü hayırlıdır muharrem ayının.bende her yıl yapardımda bu yıl zor tutuyorum kendimi zaten kilo sıkıntım var yapıncada yemeden olmuyor

bende kucuk tencereye yapıcam sanırım...dediğin gibi kiloma sahıp olmalıyım bendeee
yanı daha var gunu peeek sevındım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…