- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.721
evet canımmm...
aşk evliliğinin en buyuk dezavantajı hiç bi zaman kabuledilmemek ... istenmemek..boşanalım diye gözlerımızın içine bakmak..
yaww kadının e vine gidiyorum ama dediği laff ee niye esyaları erken aldınız nişandan hemen sonra..belki nişan atılcaktıyaww her gittiğimde bu denir mi yaaa...
görümcem başlar 7-8yıl kesınlıkle olmazz... evlilik hemen öle oturulmuyorr... kendi evlendiği 4.ayı hamıle kaldı ama hee o baska ben baska elin gızıyım dısmandalıyım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh
dile gelmez o kadar çok ahım var ki canım... çok canımı yaktılar benım çokneyseee gülelim bizzz onlara en buyuk ceza benım çok ama çok mutlu olmam..
ağlarsam ..üzülürsemmm sevınır bunlarr...
ablam görsüüüüüün, feryalim görsüüüüüüüünnn, missyamanım görsüüüüüüüünn, regindam görsüüüüüüüüünn, neşe ablam görsüüüüüüünn, fatmaipek görsüüüüüüünnoyy ben de ne meraklıyım kendimi göstermeye
özlem ben göremiyoruk kıssss arkaaş listende yokum ondanmı
herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum üşütmüşüm yaa:2:
görüşmek üzere öpüldünüz
özlem ben göremiyoruk kıssss arkaaş listende yokum ondanmı
ayy bu ınsanlar hakıkaten gerzek yaa..çok aferdersın canımda vaziyet bu yani..Çok zor bir şey tatlım. Sakın onlar yüzünden eşini hırpalama, arada kalmasın. Beni annem 36 yaşında doğurmuş. Abim de 15 yaş büyük :)
Annemin hamile olduğunu öğrenen babannemin tepkisi : aaa ne gerek vardı bu yaşta ikinci çocuğa...
hah ağzına sağlık, onu dicektim ben de...eşinle kavgalı olsan bileeeeee bunların yanında kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin
feryaaaaaaall komisyon işi nolduuuuuuuu
yaa ben asure yapmayı unuttum :26::26: yarın yapsa olurmuki?? daha gunu gecmedi dimiii
olur tabiki cnm aşure ayı zaten bu ay yarın olmasıda şart değil ama 10.günü hayırlıdır muharrem ayının.bende her yıl yapardımda bu yıl zor tutuyorum kendimi zaten kilo sıkıntım var yapıncada yemeden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?