RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

neyse bu kadar dert yandığım yeter...

özlem güzin abla modundan çıkabılırsın izin verdim

allahım aklıma hep yas pasta,profiterol lerrr borekler coreklerrrr gelıoooo... olsada yeseeemmmmmm bugunde bi doyamadım gitti

Ozocum komisyonu sordunya satış tamam para tesliminde tapuda komisyon cepte ınş yavrummmmmm

aaaaaaaaaaaayyyyyy hadi hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn geliyo mu düdüüüüüüüüttt

hahahaha tamam çıktım oooyyy oyyy şimdi senle yüzyüze olsak pazartesiye kadar konuşurduk kızz sen bugün doğru dürüst yemek yemedin dimi, o yüzden acıkıyosun

Bak şimdi o halinide isteriz ama

dur atayım

bi bakın hele attımmmmmmmm

bu akşam hayatımsınavla takılacaz, kocişler vatan görevinde feryali de kattık mı tamaaaaaaaaaaammm

cıksss yımedim usendım yemek pişirmeyide...bide evdede ekmek yok aç kaldım sımdık heptenn makarna yapmamak için zoooorrr tutuyommm kendimi

heaa ben başımı karalar bağlayıp waaaaayyyyyyy waaaaahhhhh ederdim..ağıt yakardımmm sende aaa benım dersim varmıs deyip kaçardın hıh seni bilmiyoooozzzz sanki
60 yasına geleyım hayatımı kitap yapecem... kaynanasavar deye gelinlerin kendilerini savunma sanatıda olabileeerrr

yavrucanım bazen ben de ekmeksiz kalıyom; krep yapıyom, sen de öle yapsana

noluyo bakım bu saatte kocişlerin koynuna girip yatın ne geziyosunuz burda
koceleri gönderdik canım ders çalışlıyosss bıkere bızzz ozlemleee burdaaa aaaaa

dersin adı kocalar yokken gece uyumama sanatını işliiiiyoooosssss sende katılcen mi bizeee
bi bakın hele attımmmmmmmm

bu akşam hayatımsınavla takılacaz, kocişler vatan görevinde feryali de kattık mı tamaaaaaaaaaaammm

ooooo masallahh suphanallah canımmm bu renk sana çok gitmiş..bence hep boyle yap saclarını ,çok yakısmıs sana

iveeeeettt beraber takılcazzzzz bakalım kaça kadar ne kadar dayancazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…