- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.741
ayyyyy canıııımm teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmCanimmmmm ne kadar güzelain ya 41,kere maşallah hayalimdeki gibisin yavrum ya minik kuşum benim
özlem çok bilmiş duruyon kıs resimde.
ben yatıyorum kıslar herkese tatlı rüyalar
Ekleştiniz mi ne oluyoooo ? herkes birbirini görüyoooo ne işşşşşş
Ekleştiniz mi ne oluyoooo ? herkes birbirini görüyoooo ne işşşşşş
eyvah yakalandık yehan çaktı kızlar, bişe yokmuş gibi davranın
kızlar o 3 sene önceki halimdi, şimdi accık sarı-kumral arasıyım
Ozocum komisyonu sordunya satış tamam para tesliminde tapuda komisyon cepte ınş yavrummmmmm
neyse bu kadar dert yandığım yeter...
özlem güzin abla modundan çıkabılırsınizin verdim
allahım aklıma hep yas pasta,profiterol lerrr borekler coreklerrrr gelıoooo... olsada yeseeemmmmmmbugunde bi doyamadım gitti
Bak şimdi o halinide isteriz ama
Bak şimdi o halinide isteriz ama
napıon canım balımmm çiçeeemmm feryalciiimmmm
aaaaaaaaaaaayyyyyy hadi hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnngeliyo mu düdüüüüüüüüttt
hahahaha tamam çıktımoooyyy oyyy şimdi senle yüzyüze olsak pazartesiye kadar konuşurduk kızz sen bugün doğru dürüst yemek yemedin dimi, o yüzden acıkıyosun
dur atayım
cıksss yımedim usendım yemek pişirmeyide...bide evdede ekmek yokaç kaldım sımdık heptenn makarna yapmamak için zoooorrr tutuyommm kendimi
heaa ben başımı karalar bağlayıp waaaaayyyyyyy waaaaahhhhh ederdim..ağıt yakardımmmsende aaa benım dersim varmıs deyip kaçardın hıh seni bilmiyoooozzzz sanki
60 yasına geleyım hayatımı kitap yapecem... kaynanasavar deyegelinlerin kendilerini savunma sanatıda olabileeerrr
bi bakın hele attımmmmmmmm
bu akşam hayatımsınavla takılacaz, kocişler vatan görevindeferyali de kattık mı tamaaaaaaaaaaammm
Bu halinde güzel maşallahama esmer bomba bomba.com
koceleri gönderdik canım ders çalışlıyosss bıkere bızzz ozlemleee burdaaa aaaaanoluyo bakım bu saattekocişlerin koynuna girip yatın ne geziyosunuz burda
bi bakın hele attımmmmmmmm
bu akşam hayatımsınavla takılacaz, kocişler vatan görevindeferyali de kattık mı tamaaaaaaaaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?