RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

benm uyku saatim cok geçti ama beyaz showda demet akalın var onun için ayaktayım reklam aralarında sıkılmayım uykum gelmesin diye pc yi açtım nasılsa kk da kadınlar uyanıktır dedim
kız evde tekmisiniz siz korkmuyomusunuz

Ya iki dakika boş bırakıyorum bi muhabbet bi muhabbet. Eşim geldi giremedim o yüzden. Ama geçmişi okudum canım sıkıldı. Eşime de bahsettim üzüldü o da Allah yardımcıları olsun dedi. Yani insan nasıl elindekini kaybetmeyeceğinden bu kadar emin olabilir? Nasıl bu kadar empatiden yoksun olabilir ki? Cidden çok kızdım, üzüldüm de. Hiç takmayın kafanıza rabbim sabrınızın mükafatını verecektir inşallah. Yarın çok işimiz var muhtemelen pazar ya da pazartesi tekrar burada olucam. O zamana kadar kendinize çok iyi bakın, bol bol hamiş kalın

Bu arada hayatımsınav hiç boş geçmiyosun kimseyi çok sağol muhabbetin pek bi tatlı

Iyiyim canimmm tatlı dillon güler yuZlum ey ceylan gozlum kına vardı yeni geldim.kız o nasil kaynana bacım ole
bu arada arabanız hayırlı olsunc anım :):)
yavrucanım bazen ben de ekmeksiz kalıyom; krep yapıyom, sen de öle yapsana
sütüm yok yaww insan aç olunca düşüncesizce ne var ne yok yiyip içiyo.. içmeyeydim sütün hepsini iide bea aa yumurta kırsamyaaa tamm canım yumurtayı ekmeksiz yıyebılırım sağolasın vallahi hiç aklıma gelmedi yumurta hem tok tutar beni
Ozooo bende koydum bak hele telden giriyorum belli oldumuki
korsan bakışşş attımmm gördümmmmmmm seniiii
alıştıkkk yawrum alıstıkk....bazen uzun gorevler oluo 15-20 bazen 2ay ozamanda alısıyosun işte belşi bi zaman sonra..napalım ekmek parası dıosun nihayetınde
hayır çok küçük seçilmiyo bile, başka koooooooooyyy
evet yaa daa buyuuu yokmuydu :))

feryaaaaaaaaaaaaaaaalll hayal ettiğimden çok farklısın, çok daha güzelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn ben seni daha tombik bekliyodum, açtığın konularda diyet varya ondan heralde böyle bi düşünceye kapıldım fıstııııııııııııkk gibisin, tertemiz bir yüzün vaaaaaarrr maşallaaaaaaaaaaaaahhh

oluuumm ben sana yumurta mı dedim nerden çıkardın laaaaann, oooyyy çok güldüüüüüüüüüümm sağır duymaz uydurur

aaa tek başına hiç kalmadım milyonlar verseler kalamam acayip korkarım ben saat 10 olunca işim biter hayal görmeye başlarım maşallah size
:98: kocalarınız bundan galiba bu smle cok seviyodumda kullanamamıştım hiç

Syu canım ya çok çok sagol bende göbek var canım ya boyum uzun ya çok belli etmes kilom ya canım benim güzel gören arkadaşım

oz_lem koyu renk saç daha çok yakışmış sana, benden söylemesi. Siyah saç teninde daha güzel duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…