- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.761
Iyiyim canimmm tatlı dillon güler yuZlum ey ceylan gozlumkına vardı yeni geldim.kız o nasil kaynana bacım ole
benm uyku saatim cok geçti ama beyaz showda demet akalın var onun için ayaktayım reklam aralarında sıkılmayım uykum gelmesin diye pc yi açtım nasılsa kk da kadınlar uyanıktır dedimkoceleri gönderdik canım ders çalışlıyosss bıkere bızzz ozlemleee burdaaa aaaaa
dersin adı kocalar yokken gece uyumama sanatını işliiiiyoooossssssende katılcen mi bizeee
ooooo masallahh suphanallah canımmm bu renk sana çok gitmiş..bence hep boyle yap saclarını ,çok yakısmıs sana
iveeeeettt beraber takılcazzzzz bakalım kaça kadar ne kadar dayancazzz
bu arada arabanız hayırlı olsunc anım :):)Iyiyim canimmm tatlı dillon güler yuZlum ey ceylan gozlumkına vardı yeni geldim.kız o nasil kaynana bacım ole
sütüm yok yawwyavrucanım bazen ben de ekmeksiz kalıyom; krep yapıyom, sen de öle yapsana
korsan bakışşş attımmm gördümmmmmmm seniiiiOzooo bende koydum bak hele telden giriyorum belli oldumuki
alıştıkkk yawrum alıstıkk....bazen uzun gorevler oluo 15-20 bazen 2ay ozamanda alısıyosun işte belşi bi zaman sonra..napalım ekmek parası dıosun nihayetındebenm uyku saatim cok geçti ama beyaz showda demet akalın var onun için ayaktayım reklam aralarında sıkılmayım uykum gelmesin diye pc yi açtım nasılsa kk da kadınlar uyanıktır dedim
kız evde tekmisiniz siz korkmuyomusunuz
evet yaa daa buyuuu yokmuydu :))hayır çok küçük seçilmiyo bile, başka koooooooooyyy
hayır çok küçük seçilmiyo bile, başka koooooooooyyy
aaa tek başına hiç kalmadım milyonlar verseler kalamam acayip korkarım ben saat 10 olunca işim biter hayal görmeye başlarım maşallah sizebu arada arabanız hayırlı olsunc anım :):)
sütüm yok yawwinsan aç olunca düşüncesizce ne var ne yok yiyip içiyo.. içmeyeydim sütün hepsini iide bea aa yumurta kırsamyaaa tamm canım yumurtayı ekmeksiz yıyebılırım sağolasın vallahi hiç aklıma gelmedi yumurta hem tok tutar beni
korsan bakışşş attımmm gördümmmmmmm seniiii
alıştıkkk yawrum alıstıkk....bazen uzun gorevler oluo 15-20 bazen 2ay ozamanda alısıyosun işte belşi bi zaman sonra..napalım ekmek parası dıosun nihayetınde
evet yaa daa buyuuu yokmuydu :))
feryaaaaaaaaaaaaaaaalllhayal ettiğimden çok farklısın, çok daha güzelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn ben seni daha tombik bekliyodum, açtığın konularda diyet varya ondan heralde böyle bi düşünceye kapıldım fıstııııııııııııkk gibisin, tertemiz bir yüzün vaaaaaarrr maşallaaaaaaaaaaaaahhh
Syu canım ya çok çok sagol bende göbek var canım ya boyum uzun ya çok belli etmes kilom ya canım benim güzel gören arkadaşım
oz_lem koyu renk saç daha çok yakışmış sana, benden söylemesi. Siyah saç teninde daha güzel duruyo.
pardon cnm valla korkmayışınıza hayret etmiştim meğer hayret etceğim bişey yokmuş herkes benm gibiymiş neyse sen ne zamandır bebek çalışmasındasın onu anlatgümüş bi sus yaaaa, zaten korkuyom unutmaya çalışıyom sen de habile hayal mayal diyon
üzgünüm lafı değiştirmen bi işe yaramayacakpardon cnm valla korkmayışınıza hayret etmiştim meğer hayret etceğim bişey yokmuş herkes benm gibiymiş neyse sen ne zamandır bebek çalışmasındasın onu anlat
şaka mı gercekmi anlamadımgümüş korkmuyodum sayende ve derin çabalarınla korkmaya başladım bacım, soğudun mu rahatladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?