RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

şu hayatımsınav da pek bi garip anam krep dedim, sağol yaa yumurta hiç aklıma gelmemişti dedi yaaaa ben de geçmişi okuyom ne zaman yumurta dedim diye, meğerse hanım kendi kendine yazıyor

seni özlüyorum yehaaaannn

Canıımm bende seni özlüyorum.. Eskisi kadar çok muhabbet edemiyoruz, ben genelde geç geliyorum ve çok geç saatlerde burda oluyorum o zaman da kimse kalmamış oluyo. gündüzleri daha sık burda olurdum, şimdi gündüzlerim sadece yatarak geçiyo. Bu arada öğretmenler günün de kutlu olsun kuşum. Hee bi de test yapmadın demi ? Aklım sende..

teşekkür ederim bebeğimmmmmm, test yapmadım, pazartesiye kadar beklicem, kasığımda batmalar var, ama adet belirtilerim de var anlamadım gittiiiiiii, ki ben hiç adet zamanı kasık batması görmedim neyin nesi bu

ulen canımı makarna istettirdin gece gece hacı yap da yiyek
kolaya kaçacacm ben yumurta kırcaaammm belkide haşlarım bılmıom henüz orası tam kesınleşmedi
ama du bakım çeşitler burma,duduk,kuskus,,kelebek,,mideye gibi şeyden..bide uzun var hangisini yapem hade söleeee...offffff makarnaya dönüşşş oluorr sanırımmmm nayırrr

öncelikle canım hayırlısıyla şu evi tasırsınız artıkın fazla yormazsın umarım kendini..dikkat et bak kesınlıkle agır kaldırma olurmu

:) canım benımmmm çok saolll desteklerınnnn için... şimdi biraz alakasız olacak ama benım bi konum vardı gebelıkle ılgılı onu ac bakayım orda yarenHH isimli biri bildiğin bana nispet yaptı bebeğiyle ilgili..neden bılıyomusun ben onun actıgı bı konıuya olumsuz yoprum yaptım dıye :))) hayy dedım ne ınsanlar varrr..hatta nereye ne yazdıysam takıpemiş vsvs.. demem oku bu arkadas dahil..kendinden eksik bişeymi hissediyolar hemen saldırıya gecıyorlar hemde belaltı! bizi bölee ezeceklerını snaıyorlar.. onlarda olmayan bişeee bizde var demekki bak nasıda üste çıktım... adım boşuna zeytinyaaa deeel yani

sağol canım o senın guzel dusuncelerin kalbin öylee işteee...yaaaa ne yazcagımııııı bılemedimmmmm boş geçmemeye çalışuyorum diyim..malum bende geçtimmm bu yollardannn mazlummuydum ezıkmıydım..bırılerı benle konussun dıye beklerdim :))) davetçi ve davetkar olmak iidir herzaman ii bişidir..benim atasözümde bu ossun

heeee feryal kızz masallah canımmmmm bu ne guzellıkı böleeeee Allah nazarlardsan saklasın ,elinde neyyy salepmi açım ben açççç

habibtelerrr ben geldimmmmmm yaa baglantim gidiyor sohbet edemiyoruzz sizinleee ozlemcimmm cok sekersin sende feryalcimmmmm yerim sizi ben pamukseekerlerimmmm

Kızlar benim herif yanımda horluyor ben bacak bacak üstüne atmışim elimde tweet dogrumu ozo puhahaha gece gece aziz başkana bağladım kızlar ben gidenzi sizi öpüyorum iyi uykularrrr

topiklerde cok kavgam olduda çok kovulduk şimdi burayıda kaybetcem bak şimdi demiştim rahatladım
bebek sormuştum ne zamandır bekliyosun:26:

canım bizim topiğimizde öyle şeyler olmaz, tanıdıkça göreceksin zaten, ooo ne laflar ediyoz

ben 20 aydır bebiş istiyorum pko hastasıyım canım

Kızlar benim herif yanımda horluyor ben bacak bacak üstüne atmışim elimde tweet dogrumu ozo puhahaha gece gece aziz başkana bağladım kızlar ben gidenzi sizi öpüyorum iyi uykularrrr
benmkinin odadan horlama sesi geliyo maşallahı var yine sırt üstü yatmış heralde
canım bizim topiğimizde öyle şeyler olmaz, tanıdıkça göreceksin zaten, ooo ne laflar ediyoz

ben 20 aydır bebiş istiyorum pko hastasıyım canım
bende böyle bi sohbet isterim şaka kaldırırım ama o an arkadaşlar şaka kaldırmıyo
neyse geç onları soğan suyu içtinmi bak yapan herkeste işe yaradı dene bnce tabi hamile değilsen

oluuumm ben sana yumurta mı dedim nerden çıkardın laaaaann, oooyyy çok güldüüüüüüüüüümm sağır duymaz uydurur

şu hayatımsınav da pek bi garip anam krep dedim, sağol yaa yumurta hiç aklıma gelmemişti dedi yaaaa ben de geçmişi okuyom ne zaman yumurta dedim diye, meğerse hanım kendi kendine yazıyor
len krepin içine yumurta kırılmıyormu... kerepin malz. dusunurken aklıma gelıverıd işteeee sağol guzummmmm sayende vallaha
yok kız takılıyorum sana
oluumm kızın ustune nie bukadar gidion ahanda korkuttun gumusu
iyi geceler canıımmm... uykunn gelmediyseeeeeeeeeeee gitmeeeeeeeeeeeeee
gitmeeeeeeeeeeeeeeeee bırak horlasın yaaaaavvv

üleeen gece gece sagdan soldan çeşitli horultular duyuyorummmm yatsam yatamam aslan kükrerrrrr gibi

duu resım bakayım beyenırsem koyarımmmmm

gitmeeeeeeeeeeeeeeeee bırak horlasın yaaaaavvv

Rahatsız oluyor paşam canimm
habibtelerrr ben geldimmmmmm yaa baglantim gidiyor sohbet edemiyoruzz sizinleee ozlemcimmm cok sekersin sende feryalcimmmmm yerim sizi ben pamukseekerlerimmmm

Canım sende çok tatlisin habibtem sana sempatim var anam benim babam arabistan da çok çalıştı

Hayatım sınav alıntı yapamadım saol canım yaa teveccunuz o kadarda değil yanii

teşekkür ederim bebeğimmmmmm, test yapmadım, pazartesiye kadar beklicem, kasığımda batmalar var, ama adet belirtilerim de var anlamadım gittiiiiiii, ki ben hiç adet zamanı kasık batması görmedim neyin nesi bu

İşte bi farklılık var demekki. bunu da en iyi sen anlarsın. ben mesela kendimdeki farklılıkları gördüm, başka bişe olmasa bile psikolojik olarak anladım. bi tuhaftım yani, bi keyifsiz tatsız tuzsuz falan. sonra halsizim vs. sen anlican biraz da kendini. İnşallah bu neyin nesi dediğin durum gebeliğe işarettir. Ben öle hissediyorum ve umarım da yanılmam...

canım geçen sene içtim, adetlerim düzensizdi, o yüzden hayıt içiyorum 3 aydır, çok şükür 3 aydır da yumurtluyorum hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…