- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.781
Özlemciğimde Feryalciğimde pek bir güzelmiş canım maaşallahBahtlarıda güzel olsun inşAllahhhhhhhhhhhh tabi bebişleride
Özlemciğimde Feryalciğimde pek bir güzelmiş canım maaşallahBahtlarıda güzel olsun inşAllahhhhhhhhhhhh tabi bebişleride
seni özlüyorum yehaaaannn
şaka mı gercekmi anlamadım
yukardada söyledim pardon diye
topiklerde cok kavgam olduda çok kovulduk şimdi burayıda kaybetcem bak şimdi demiştim rahatladımyok kız takılıyorum sana
Canıımm bende seni özlüyorum.. Eskisi kadar çok muhabbet edemiyoruz, ben genelde geç geliyorum ve çok geç saatlerde burda oluyorum o zaman da kimse kalmamış oluyo. gündüzleri daha sık burda olurdum, şimdi gündüzlerim sadece yatarak geçiyo. Bu arada öğretmenler günün de kutlu olsun kuşum. Hee bi de test yapmadın demi ? Aklım sende..
ulen canımı makarna istettirdin gece gecehacı yap da yiyek
Ya iki dakika boş bırakıyorum bi muhabbet bi muhabbet. Eşim geldi giremedim o yüzden. Ama geçmişi okudum canım sıkıldı. Eşime de bahsettim üzüldü o da Allah yardımcıları olsun dedi. Yani insan nasıl elindekini kaybetmeyeceğinden bu kadar emin olabilir? Nasıl bu kadar empatiden yoksun olabilir ki? Cidden çok kızdım, üzüldüm de. Hiç takmayın kafanıza rabbim sabrınızın mükafatını verecektir inşallah.Yarın çok işimiz var muhtemelen pazar ya da pazartesi tekrar burada olucam. O zamana kadar kendinize çok iyi bakın, bol bol hamiş kalın
Bu arada hayatımsınav hiç boş geçmiyosun kimseyi çok sağol muhabbetin pek bi tatlı
topiklerde cok kavgam olduda çok kovulduk şimdi burayıda kaybetcem bak şimdi demiştim rahatladım
bebek sormuştum ne zamandır bekliyosun:26:
Kızlar benim herif yanımda horluyor ben bacak bacak üstüne atmışim elimde tweet dogrumu ozo puhahaha gece gece aziz başkana bağladım kızlar ben gidenzi sizi öpüyorum iyi uykularrrr
benmkinin odadan horlama sesi geliyo maşallahı var yine sırt üstü yatmış heraldeKızlar benim herif yanımda horluyor ben bacak bacak üstüne atmışim elimde tweet dogrumu ozo puhahaha gece gece aziz başkana bağladım kızlar ben gidenzi sizi öpüyorum iyi uykularrrr
bende böyle bi sohbet isterim şaka kaldırırım ama o an arkadaşlar şaka kaldırmıyocanım bizim topiğimizde öyle şeyler olmaz, tanıdıkça göreceksin zaten, ooo ne laflar ediyoz
ben 20 aydır bebiş istiyorum pko hastasıyım canım
oluuumm ben sana yumurta mı dedim nerden çıkardın laaaaann, oooyyy çok güldüüüüüüüüüümmsağır duymaz uydurur
len krepin içine yumurta kırılmıyormu...şu hayatımsınav da pek bi garip anamkrep dedim, sağol yaa yumurta hiç aklıma gelmemişti dedi yaaaa ben de geçmişi okuyom ne zaman yumurta dedim diye, meğerse hanım kendi kendine yazıyor
oluumm kızın ustune nie bukadar gidion ahanda korkuttun gumusuyok kız takılıyorum sana
iyi geceler canıımmm... uykunn gelmediyseeeeeeeeeeee gitmeeeeeeeeeeeeeeKızlar benim herif yanımda horluyor ben bacak bacak üstüne atmışim elimde tweet dogrumu ozo puhahaha gece gece aziz başkana bağladım kızlar ben gidenzi sizi öpüyorum iyi uykularrrr
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeebırak horlasın yaaaaavvv
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeebırak horlasın yaaaaavvv
habibtelerrr ben geldimmmmmm yaa baglantim gidiyor sohbet edemiyoruzz sizinleee ozlemcimmm cok sekersin sende feryalcimmmmm yerim sizi ben pamukseekerlerimmmm
teşekkür ederim bebeğimmmmmm, test yapmadım, pazartesiye kadar beklicem, kasığımda batmalar var, ama adet belirtilerim de var anlamadım gittiiiiiii, ki ben hiç adet zamanı kasık batması görmedimneyin nesi bu
benmkinin odadan horlama sesi geliyo maşallahı var yine sırt üstü yatmış heralde
bende böyle bi sohbet isterim şaka kaldırırım ama o an arkadaşlar şaka kaldırmıyo
neyse geç onları soğan suyu içtinmi bak yapan herkeste işe yaradı dene bnce tabi hamile değilsen
resimler nerde bende bakıcam yaRahatsız oluyor paşam canimm
Canım sende çok tatlisin habibtem sana sempatim var anam benim babam arabistan da çok çalıştı
Hayatım sınav alıntı yapamadım saol canım yaa teveccunuz o kadarda değil yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?