RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehan akşam görmen lazımdı nasıl bişeler oldu banaaa...bak anlatayım sol kasığımda kalp atışı, kelebek kanat çırpması gibi seyirmeler var,böyle kasığım pıtır pıtır atıyodu, azalarak devam etti..
yine ani hareketlerde kasıklarımda batmalar var, aniden koltuktan kalkınca felan. canım kasık batması benim adet belirtim değildiiiiiiirr kesinlikle, yumurtluyo gibiyim yani ovu zamanı gibi şuan..... son 3-4 gündür de çok halsizim, psikolojik de olabilir....neyse işte 1 saat önce de adet olacak gibi karnım ağrıdı bacaklarım ağrıdı, çok çelişkili bi durum, göğüslerim taş gibi ve koltuk altımdan aşağılara doğru ağrı var

Ozommm ınş.hamissindir ama kırmızılari gördüğünde sakın üzülme dualarimizi hatırla o an seni ne kadar çok seven ve mutluluğunu isteyen herkesi düşün ve yalnız olmadığını bil minik kusum ama yine diyorum ınş Bebis gobusundedir

hayırlısı olsun
benmde bu ara cesaretlendirilmeye ihtiyacım var 4 düşükten sonra 5.yi deniycez korku heyecan bi tuhaflık var

yaaaa canııımm neden oldu 4 düşük, Rabbim her şeyin en doğrusunu verir, demekki ya hayırlı değildi ya sağlıklı değildi, her şerde bi hayır vardır

sagol feryalcimmmm tsk ederimmmm ozlemcim ins hamilesindir ama cok takilmaaa bizi de merakta birakmaaa senden umutluyum..bende pkoluyumm 1 yildir evliyim cocuk istiyoruz olmadi dahaa allah kolaylik versin hayirlisini versin habibtelerimmm

Benim kendimde farklı gördüğüm ilk durum kasık batmasıydı, eşime de sürekli söyledim zaten. önce solda başladı kasık batmam, sonra sağda olmaya başladı. Böle ara ara vuruyodu. Önceleri daha sıktı, şimdi daha azaldı. Bunun dışında hatırlıyorum, 1 gece sırf diz ağrım yüzünden uyuyamadım. Dizlerim çok ağrıyodu, bacaklarımı uzattığım zaman rahatlıyodum ama sürekli de öle duramam tabi. Sonra bacak aramda aynı kasıktaki gibi batmalar oldu. Bunun dışında psikoljik olarak çok keyifsiz ve bitkindim. Göğüslerimde adet günüm yaklaştığı halde tık yoktu. Adetime 2-3 gün kala koltuk altımdan böle yanlardan göğüslerim acımaya başladı ve uçları çok fenaydı ki uçları hala öle. Dokunamıyorum bile. Ama öle dendiği gb göğüs uçlarımda koyulaşma falan olmadı hala da yok. Bi takım farklılıklar hissediyosun kendinde, şüpheleniyosun yani. Benim adet belirtilerim adete 1 hafta kala falan başlar ama bu kez öle bi durum yoktu. Midemde de keyifsiz bi hava vardı, sanki yemişim ama hazmedememişim gb. Yada yağlı bişe yersin de miden bi tuhaf olur, o yediğin tutar ya seni onun gibiydi. Valla canım aklıma gelen tüm belirtilerimi yazdım, kendini bi yokla bakalım bu tarz şeyler var mı sende diye. Seni umutlandırmak istemiyorum, umutlanırsan ve sonrasında adet olursan çok üzülürüm çünkü ama ben ilk günden beri senin de hamile olduğunu hissediyorum. O yumurtlamanın olduğu günü hatırlıyorum da, geçmiş gün gerçi ama keşke 1 seferde bırakmasaydın diyorum evde bile kendi kendime. 2 kez olsaydı keşke. ertesi gün eşinin 1 saat de olsa geliceni sölemiştin ama gelemedi heralde. İnşallah o gece tutmuştur tüm isteğim bu yönde..Hadi arkamdan gelin :)

baktığınızı umuyorum ve kaldıyorum...

ayy bide özlemcimmm yanlıs anlamadın dimi... kendi sacım derken hani boya dıye sorarlarsa diil anlamadında emi kuzum

tamam düşüncem, hep aklımda tutcam, iyki varsın, iyiki varsınııııııııııııııııııııııııııııııııızzzz
kızlarrrr işte bu benımmmm

çabuk bakın kaldırcam

saclarım boya deeellll kendim halis mulisss

tamam ben gördüm kaldırabilirsin maşallah diyorum olum boya derken bana mı laf koyuyon leeeeenn

Son düzenleme:
yaaaa canııımm neden oldu 4 düşük, Rabbim her şeyin en doğrusunu verir, demekki ya hayırlı değildi ya sağlıklı değildi, her şerde bi hayır vardır
öyle tabide insan üzüüyo cesareti kırılıyo yıpranıyo pıhtılaşma var rahimde perde vardı ama o son hamilelikten önce alındı iğnede kullandım ama yinede bebek yok kalbi durdu
şimdi aspirin vitamin fln bişeyler içiyorum kasım adetim olsun çalışmalara başlıycamda ya tekrar aynı şey olursa naparım

bende resmimi koyardımda şimdi cnm iltifat almak istemiyo başa bela güzellğim var ayıptır söylemesi allahtan boyum kısa bide dalyan gibi bişey olsam napardım boyumda 160 kısa derken cüce değilim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…