- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.801
oh oh cok güzel ovulasyon testlerinden alsan iyi olurdu bencecanım geçen sene içtim, adetlerim düzensizdi, o yüzden hayıt içiyorum 3 aydır, çok şükür 3 aydır da yumurtluyorum hissediyorum
İşte bi farklılık var demekki. bunu da en iyi sen anlarsın. ben mesela kendimdeki farklılıkları gördüm, başka bişe olmasa bile psikolojik olarak anladım. bi tuhaftım yani, bi keyifsiz tatsız tuzsuz falan. sonra halsizim vs. sen anlican biraz da kendini. İnşallah bu neyin nesi dediğin durum gebeliğe işarettir. Ben öle hissediyorum ve umarım da yanılmam...
oh oh cok güzel ovulasyon testlerinden alsan iyi olurdu bence
hayırlısı olsunaldım canım devamlı yaptım.. 10 kasımda yumurtlama oldu, düzenli çalıştık, bakcaz artık
hayırlısı olsun
benmde bu ara cesaretlendirilmeye ihtiyacım var 4 düşükten sonra 5.yi deniycez korku heyecan bi tuhaflık var
tamam düşüncem, hep aklımda tutcam, iyki varsın, iyiki varsınııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzOzommm ınş.hamissindir ama kırmızılari gördüğünde sakın üzülme dualarimizi hatırla o an seni ne kadar çok seven ve mutluluğunu isteyen herkesi düşün ve yalnız olmadığını bil minik kusum ama yine diyorum ınş Bebis gobusundedir
kızlarrrr işte bu benımmmm
çabuk bakın kaldırcam
saclarım boya deeellll kendim halis mulisss
baktığınızı umuyorum ve kaldıyorum...
ayy bide özlemcimmm yanlıs anlamadın dimi... kendi sacım derken hani boya dıye sorarlarsa diil anlamadında emi kuzum
öyle tabide insan üzüüyo cesareti kırılıyo yıpranıyo pıhtılaşma var rahimde perde vardı ama o son hamilelikten önce alındı iğnede kullandım ama yinede bebek yok kalbi durduyaaaa canııımm neden oldu 4 düşük, Rabbim her şeyin en doğrusunu verir, demekki ya hayırlı değildi ya sağlıklı değildi, her şerde bi hayır vardır
yürü leeennçok alındım hacıııııııııııııııııı
hayatimmsinav cok sekersinn masallah nazar degmesinnn
beni gormustunuz zaten tekrar koymama gerek yok cirkin birseyim zaten
bende resmimi koyardımda şimdi cnm iltifat almak istemiyo başa bela güzellğim var ayıptır söylemesiallahtan boyum kısa bide dalyan gibi bişey olsam napardım boyumda 160 kısa derken cüce değilim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?