- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.821
öyle tabide insan üzüüyo cesareti kırılıyo yıpranıyo pıhtılaşma var rahimde perde vardı ama o son hamilelikten önce alındı iğnede kullandım ama yinede bebek yok kalbi durdu
şimdi aspirin vitamin fln bişeyler içiyorum kasım adetim olsun çalışmalara başlıycamda ya tekrar aynı şey olursa naparım
beni gormustunuz zaten tekrar koymama gerek yok cirkin birseyim zaten
beni gormustunuz zaten tekrar koymama gerek yok cirkin birseyim zaten
koycam bekleyin dayanamıycam yanlız beğenmezseniz havamı bozmayın dünya güzeliymişim gibi davranınnaz mı edicinn kızzz....
koyyy dediiiimmmmmse koyacannnnnn resimmmmmm
arada verdim peşpeşede yaptım yok olmadı bakalım işte napıcaz hayır bebekten soğuyorum git gide kocamın yaşı 30 yaşıtları 2. cocuğunu yaptı daha bizde bişey yok ona üzülüyorumcanım ara veriyor musun peki, belki de böyle üst üste denemenden olabilir mi? çok çok geçmiş olsun yine canım
ben görmediiiiiiiiiiiiimmm
ben ve birtanecik esimmmmm kina gecemizdeee
koycam bekleyin dayanamıycam yanlız beğenmezseniz havamı bozmayın dünya güzeliymişim gibi davranın
arada verdim peşpeşede yaptım yok olmadı bakalım işte napıcaz hayır bebekten soğuyorum git gide kocamın yaşı 30 yaşıtları 2. cocuğunu yaptı daha bizde bişey yok ona üzülüyorum
Allah nazarlardan saklasın canımmmaşallahın var...
Bu da beeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
habibte maşallaaaaaaaaahh
heeeee ozaman şimdiden maşallah diyim bareeeekoycam bekleyin dayanamıycam yanlız beğenmezseniz havamı bozmayın dünya güzeliymişim gibi davranın
arada verdim peşpeşede yaptım yok olmadı bakalım işte napıcaz hayır bebekten soğuyorum git gide kocamın yaşı 30 yaşıtları 2. cocuğunu yaptı daha bizde bişey yok ona üzülüyorum
heeeee ozaman şimdiden maşallah diyim bareeeekoycam bekleyin dayanamıycam yanlız beğenmezseniz havamı bozmayın dünya güzeliymişim gibi davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?