- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.841
heeeee ozaman şimdiden maşallah diyim bareeeekoycam bekleyin dayanamıycam yanlız beğenmezseniz havamı bozmayın dünya güzeliymişim gibi davranın
arada verdim peşpeşede yaptım yok olmadı bakalım işte napıcaz hayır bebekten soğuyorum git gide kocamın yaşı 30 yaşıtları 2. cocuğunu yaptı daha bizde bişey yok ona üzülüyorum
habibte maşallaaaaaaaaahh
heeeee ozaman şimdiden maşallah diyim bareeeekoy len resmini
habipte ne laynnn???
bana demeyin beni dışlayın saaateeeennn... yannızım diyeee eşimde yok deyeeee... üüüüü...
olduuuu canımmm benımmmmoldumu acaba :26:
tam aklımdan REAN geçiyodu, sayfayı bi açtık aşağıda ilk onun adını gördüm, uleeen çok temiz kalpliyim yaavvv
bnde kaçıcam kocam ısıtmıştır yatağı yanına kıvrılıyım uykum geldigümüşcüm sana da maşallaaaaaaahh
kızlar bana uyku bastırdı yaavvv, kaçsam diyorum
Yehan dumansız hava sahasında kaçıncı saaat
valla cnm resimlerde her çirkin çıkarım heleki bu resmi beğenmedim ama en yeni dün cekildi neyse öyle işte iyi geceler ben kaçıyorumheeeee ozaman şimdiden maşallah diyim bareeeekoy len resmini
habipte ne laynnn???
bana demeyin beni dışlayın saaateeeennn... yannızım diyeee eşimde yok deyeeee... üüüüü...
ugursuz 45e takıldım yineeeee gitmioooo msjjjjjjj
tam aklımdan REAN geçiyodu, sayfayı bi açtık aşağıda ilk onun adını gördüm, uleeen çok temiz kalpliyim yaavvv
kızlar ben yatanzooorrttthepinizi öptüm, reanım seni de öpüyom, belirtilerime mutlaka bak bi yorum yaz
sen ne kıskanç bit tipsin yaaaaaaaavvvsöylemeyin la buna çatlasın
yaaaa sensin çirkinnnnn kıskanççççç hatuuunnnnn
He yaaa şu iğne testini bari yap. bak ben onu öle denemek için yaptıydım ama sonucu öğrendikten sonra demekki doğruluğu varmış dedim..
ne rahat karısın laaannn
yehan seni ekliyorummmm tatlimmmm ben gormedimmm seniiii
ayy avatar yerine profil değiştirmişim şmdide olmadıysa profilden bakınız
yaaaa sensin çirkinnnnn kıskanççççç hatuuunnnnn
He yaaa şu iğne testini bari yap. bak ben onu öle denemek için yaptıydım ama sonucu öğrendikten sonra demekki doğruluğu varmış dedim..
ne rahat karısın laaannn
bide bu batma dediğiniz nasıl bişi kızlar ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?