RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

heeeee ozaman şimdiden maşallah diyim bareeee koy len resmini
habibte maşallaaaaaaaaahh

habipte ne laynnn???

bana demeyin beni dışlayın saaateeeennn... yannızım diyeee eşimde yok deyeeee... üüüüü...

ugursuz 45e takıldım yineeeee gitmioooo msjjjjjjj

habibtee arapcaylaaa canim kalbim iyi bir kelime anlamindaa ben ayni seyleri soylemek istemiyorummm degisiklik olsunnnn dedimm habibteee

gümüşcüm sana da maşallaaaaaaahh

kızlar bana uyku bastırdı yaavvv, kaçsam diyorum

Yehan dumansız hava sahasında kaçıncı saaat
bnde kaçıcam kocam ısıtmıştır yatağı yanına kıvrılıyım uykum geldi
valla cnm resimlerde her çirkin çıkarım heleki bu resmi beğenmedim ama en yeni dün cekildi neyse öyle işte iyi geceler ben kaçıyorum

Bütün meslektaşlarımın Öğretmenler Günü'nü kutluyorum...Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün de dediği gibi yeni nesil bizim eserimiz olacaktır!!!

yaaaa sensin çirkinnnnn kıskanççççç hatuuunnnnn

He yaaa şu iğne testini bari yap. bak ben onu öle denemek için yaptıydım ama sonucu öğrendikten sonra demekki doğruluğu varmış dedim..

ne rahat karısın laaannn

rahat değilim bacılar accık anlayın beni gurbanınız olayım ama sen iğne testine sabah ilk idrarla demiştin :44: zaten şuan idrarım da gelmiyo ki

alppın tşk ederim canımmm söyeldiğin için..gercekten çok hoşmus anlamları

galiba bende yatıyorummm..dayanamıcaammm ne yazacagımı unutmya basladım,fenalardayım gözler kapanıo daha fazla acı çektirmeeyeyım vucuduma

gidiorummm buralardan gidiorummm durmadannnn....devamını unuttum

Allah rahatlık versin herkese...
özlemcim sende kendine çok dikkat et.. hakkında hayırlısı olsun..ama bence bişiler var içindeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…