RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rahat değilim bacılar accık anlayın beni gurbanınız olayım ama sen iğne testine sabah ilk idrarla demiştin :44: zaten şuan idrarım da gelmiyo ki

iğne testi sabah ilk idrarla değil. iğne testini gece yatmadan yapıyosun.. gece yatmadan yap çişini, üstüne de hiç kullanılmamış metal dikiş iğnesini at, kabın kapağı varsa kapat yoksa alüminyum folyoyla kapat. bi yerde durcak öle. 8 saat sonra açıp bakacan. iğne kararmışsa ve küf gb kokuyosa hamilesin, ama olduğu gb duruyosa iğne hamile değilsin demektir..

ya bende bıçak saplanır gb oluyodu. solda başladı sağda devam etti. böle o an sanki bıçak saplanıyo yada iğne batıyo gb oluyodu

ben hiç bilmiyorum o bahsettiğiniz şeyi.bende olmadı.bende bitek.nasıl anlatsam..
hmm..
hani çok koşarsın dalağın şişer.onun garip bi ağrısı olur..
hani lavabo tıkanmıştır..pompalarsın su giderken bi ses çıkar hani o his gibi.bişi tıkanmış geçemiyo hissi gibi.
böyle nasıl anlatıyım..
sanki kasık tarafında bişi sıkışıyo, düğümleniyor gibi.biri tutup burkuyo gibi.öyle..

ne biçim anlattım.kendim bile anlamadım

hahahahahahaha koptuuummmmmmmmmmmm

rean tıpkı seninki gibi oluyo benim de

kızlar yaptım iğne testini her yerim şey oldu lan, baya temizlenmekle uğraştım saat 10 da bakacam haber ederim size

küsme reanım küsme öpüyorum seni çok çok

hadi ben kaçayım artıkın öptüm sizi, tekrar iyi geceler allah razı olsun çok ilgileniyorsunuz, dua edin bana bu gece tamam mı

Evet görünemiyorum işte fırsat bulamıyorum evdede gelen giden oluyor iş güç derken giremiyorum.Akşam misafirlerim geldi iyi geçti baya oturdular ama sonra arkadan toplayıp yatmak sabah erken kalkıp işe gelmek yoruyor insanı.Bugünde annemler gelecek bizim verimli günde kaçacak sanırım :))Sende iyisindir inşallah

Günaydın arkadaşlar , 2 gündür giremiyorum evde pc bozuldu çatladım valla aklım hep buradaydı şimdide başka yerden giriyorum inşallah en kısa zamanda pc düzelir :18:

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum tüm hafta hayalini kurduğum şeyleri yapıyorum :119: sonbahar yapraklarının üstünde sabah yürüyüşü,gazeteyi aldım geldim kahvaltımı yaptım.Eşim çalışıyor onunla yarın yapıcaz benzerini :)Veeee kahvemi aldım burda buldum kendimi

Öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarımmm :))

Son düzenleme:

Özlem öğretmenler günün kutlu olsun

Dün akşam eşime diyorumki bilgisayarı biran evvel yaptırmamız lazım. Neden dedi KK arkadaşlarım var sohbet ediyoruz hamiş olan müjde veriyor sohbeti kaçırıyorum dedim merak ediyorum yanılmamışım 2 hamiş daha eklenmiş listeye alminna ve rain arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza alırsınız umarım darısı başımıza inşallah yakında bizlerde buradan müjde veririz

Günaydın arkadaşlar , 2 gündür giremiyorum evde pc bozuldu çatladım valla aklım hep buradaydı şimdide başka yerden giriyorum inşallah en kısa zamanda pc düzelir :18:

Günaydın :))

Günaydın,afiyet olsun

baktığınızı umuyorum ve kaldıyorum...

ayy bide özlemcimmm yanlıs anlamadın dimi... kendi sacım derken hani boya dıye sorarlarsa diil anlamadında emi kuzum

kız tam baktım yorumunu beğendimşarjım bitti kız ben seni böyle genç sanmazdım :) şaka şaka maşallah çok tatlısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…