- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.861
rahat değilim bacılar accık anlayın beni gurbanınız olayımama sen iğne testine sabah ilk idrarla demiştin :44: zaten şuan idrarım da gelmiyo ki
ya bende bıçak saplanır gb oluyodu. solda başladı sağda devam etti. böle o an sanki bıçak saplanıyo yada iğne batıyo gb oluyodu
ben hiç bilmiyorum o bahsettiğiniz şeyi.bende olmadı.bende bitek.nasıl anlatsam..
hmm..
hani çok koşarsın dalağın şişer.onun garip bi ağrısı olur..
hani lavabo tıkanmıştır..pompalarsın su giderken bi ses çıkar hani o his gibi.bişi tıkanmış geçemiyo hissi gibi.
böyle nasıl anlatıyım..
sanki kasık tarafında bişi sıkışıyo, düğümleniyor gibi.biri tutup burkuyo gibi.öyle..
ne biçim anlattım.kendim bile anlamadım
hahahahahahaha koptuuummmmmmmmmmmm
gidiyimde uyuyum.iyi geceler kızlar.allah rahatlık versin.
Selam şeker, bu aralar görünmüyorsun. Nasılsın?
Bana baş ağrısı deme 2 gün başım çatladı :)
Bana misafir deme :) geçen hafta cumartesi bekliyordum, pazar geldiler, erken de gitmediler, kaçtı bizim verimli gün
amaniiiinnn ben kilo alıp gelcem desene dur not almalıyımmmm hemennnnn bu keçecizade nerde bacımmm
ben özlem sayesinde bugunun evlilik yıldönümümüz oldugunu hatırladım
Canlarıııııııııııııııııııımmm nasılsınızzzz? çok özledim sizi yinee bütün gün aklımdaydınız
ÖNCELİKLE MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM : TEST YAPMADIM, PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM, PAZARTESİ SABAH KALKIP DİREK KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM, EĞER POZİTİF ÇIKARSA SÖZ VERİYORUM SİZE OKULA DA GİTMEYİP EVE GELCEM DİREK HABER VERMEK İÇİNTABİ OLURSA İNŞALLAHHH
bugün çoooooooooooooookkk mutluyum, öğretmenler günü nedeniyle okulda öğrencilerimiz minik bi kutlama yaptı şiirler okudu vs. ve en son her öğretmene bir şarkı armağan etcez dediler.....ilk sırada ben varmışım, hiiiiiiiiiiiiiççç haberim yok, mikrofondan çıkan ses "Bu şarkı yeni gelen edebiyat öğretmenimiz Özlem Hoca'yaBen aynen bu
Hemen gelen şarkı da şu "Hoşgeldin meleeeeeeeeeekk sefalar getirdin, ya gelmeseydin, yetişemeseydin..........." bi de oynuyolar öpücük atıyolar, daha başlayalı 2 hafta oldu, Allahıııııımm o kadar mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu
Daha sonra belediye başkanları vs. geldi hediyeler, çiçekler, yemekleeeeeeeeeeeeerr ohhh süper bi kutlama oldu
Eve geldim, bizim sokağa bi girdim eski öğrencilerim kapıdaElleride güller, hediyeler, sarıldılar, yine duygulandım halbuki onlarla da 3 hafta ders işlemiştim, unutmamışlar canlarım
çok seviyorum şu veletleri yaaaaörrrtmen olmak çok güzeeeeeeeell
Günaydın arkadaşlar , 2 gündür giremiyorum evde pc bozuldu çatladım valla aklım hep buradaydı şimdide başka yerden giriyorum inşallah en kısa zamanda pc düzelir :18:
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorumtüm hafta hayalini kurduğum şeyleri yapıyorum :119: sonbahar yapraklarının üstünde sabah yürüyüşü,gazeteyi aldım geldim kahvaltımı yaptım.Eşim çalışıyor onunla yarın yapıcaz benzerini :)Veeee kahvemi aldım burda buldum kendimi
Öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarımmm :))
baktığınızı umuyorum ve kaldıyorum...
ayy bide özlemcimmm yanlıs anlamadın dimi... kendi sacım derken hani boya dıye sorarlarsa diil anlamadında emi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?